Седмичен хороскоп 29 октомври-4 ноември 2012 г.

Пълнолуние в понеделник

Меркурий в Стрелец

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстои една нелека астрологична седмица. В понеделник светилата застават едно срещу друго по оста на знаците Телец-Скорпион. Опозицията на Слънцето и Луната ще се случи във вечерните часове, но мнозина са уловили влиянието по-рано, още в почивните дни. Характерното за пълнолунието напрежение и конфликтност у някои по-сензитивни хора се усилва от все още действащата опозиция на Марс и Юпитер, в Стрелец-Близнаци, която се разпада в края на седмицата. Но тогава влиза в силата си опозицията на Венера и Уран в кардиналните Везни-Овен, която отново включва продължителния квадрат на Уран с Плутон и оформя отново Тао с тяхно участие.

В събота Тао квадратът се превръща в Голям кръст с участието на Луната- Венера-Уран-Плутон. Към кардиналните знаци от първата декада отново ще бъде отправено предизвикателство. Участието на Луната и Венера в напрегнатата конфигурация ще провокира много жени и социални организации да се включат в обществено обсъждане или в протестни действия в защита на женските права, защита на майчинството и правата на децата.

Активизирането на квадрата Уран-Плутон усилва характерните за сезона климатични особености като силни ветрове, тежка облачност и дъждове, както и по-голяма сеизмична активност.

В неделя е тригонът на Слънцето и Луната,което до голяма степен ще успокои страстите и ще даде възможност за пълноценна почивка преди началото на следващата седмица.

Нека Слънцето грее в душите, да ви дава сила и хубаво настроение всеки ден!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, динамиката от предишната седмица се пренася и в тази. Опозицията на управителя на знака -Марс и Юпитер ще влияе до средата на седмицата. Тя ще продължава да поддържа напрежение между вас и тези, които прилагат закони и правилници. Пълнолунието ще ви помогне да уравновесите претенциите си и да намерите решение на някои спорни въпроси с властите. Ще имате нужда от средства, за да се разплатите по сключена сделка или за планирана операция. Мнозина ще имат приходи в повече за добре свършена работа. В сряда и четвъртък ви очакват много срещи и разговори, ще ви е нужна повече дипломация и отстъпчивост, ако искате да постигнете целите си. Някои от вашите идеи ще бъдат посрещнати добре от партньора ви, но за други ще трябва да намерите убедителни аргументи. От сряда до петък има вероятност за травми на ръцете, а в събота може да стане доста напрегнато в дома ви. Благоприятни дни през седмицата-понеделник, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстоящата седмица е забележителна с пълнолунието,което се случва в неподвижния кръст. Опозицията на светилата поставя пред вас по-високи изисквания, но също така разкрива и много нови възможности за изява. Мнозина ще получат шанс да покажат уменията си за справяне в необичайни ситуации и така да заслужат одобрението на шефа и колегите. Някои ваши идеи ще намерят подкрепа, но за други ще трябва да покажете воля и борбеност, за да преодолеете съпротивата. Ще ви бъде трудно да постигате справедливо разрешаване на конфликти, и да сключвате изгодни сделки, ако не взимате под внимание и интересите на отсрещната страна. Благоприятни дни- сряда, четвъртък, събота и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица предлага възможности за успешна реализация. Напрежението от миналата седмица, провокирано от опозицията на Марс и Юпитер, с напредването на дните се разрежда и отстъпва място на повече лекота и разбирателство в общуването с околните. В понеделник Меркурий стъпва на ваша територия и ще остане там до средата на месец ноември. Периодът е подходящ да направите някои важни промени в навиците си, да се откажете от вредните, да придобиете нови и такива, полезни за здравето ви. Благоприятни дни-понеделник, четвъртък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои забележителна седмица. Пълнолунието в понеделник е във вашия знак, в 6 градуса Телец и това ви поставя в центъра на вниманието на средата, в която се движите. Към вас ще бъдат отправени въпроси, претенции, но и голяма доза възхищение. Сега е моментът да покажете на света високата си класа, талантът, постиженията, и да съберете похвали и награди. На вас може да гледат като на арбитър, или експерт, по спорни и заплетени въпроси. Това изисква оригинален подход и обективност в преценките, нещо което ще ви бъде трудно да постигате в края на седмицата. Благоприятни дни-,понеделник, вторник и четвъртък.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои интересна седмица. Ако до скоро вниманието ви бе заето с проблеми около ваши близки родственици, то през тази седмица, когато Меркурий сменя знака си, и при вас предстои промяна. Пълнолунието изкарва на повърхността някои ваши желания, свързани най-вече с далечни места, където бихте могли да прекарате празнични дни. Настъпва благоприятен период вашите стремежи за разширяване на кръгозора и обогатяване на знанията, да бъдат реализирани. Ще ви се наложи да направите някои промени във финансовите си разчети,както и да се съобразите с желанията и на партньора си. Благоприятни дни -понеделник, вторник, събота, неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои седмица на забавленията или на организацията на такива. Във фокуса на вниманието ви през следващите дни ще бъдат ангажименти с деца, с организация на празненства или почивки на хора, с които сте свързани. Доброто планиране и строгото следване на изготвения график, ще ви помогнат да намерите достатъчно време за всички и за всеки. Периодът е подходящ за представяне на вече готов проект, за популяризиране на своя оригинална идея и намиране на съмишленици. Благоприятни дни-вторник, сряда, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои интересна седмица. Пълнолунието в Телец, в понеделник, може да изкара на повърхността някои ваши притеснения и задръжки, от които ще събирате сили да се освободите. Грижите по близък човек ще изискват повече внимание, но не подценявайте грижата за себе си и собственото си здраве. За родените в първата декада на знака Венера от Везни носи приятно раздвижване в личния живот, повече познанства, някои от тях с интересни хора. От четвъртък до събота Луната се движи през знака и ви прави много важна фигура в случващото се около вас, с правото и възможностите да влияете на хода на събитията.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои предизвикателна седмица. Пълнолунието в Телец поставя на дневен ред решаването на важен финансов въпрос. Вашата амбиция и решителност са от важно значение, особено сега, когато преминавате през слънчевия период на личната си година. Бъдете себе си, следвайте интуицията си, не се „изхвърляйте“ в приказки и обещания и така ще печелите доверие и материална подкрепа на плановете си. В четвъртък можете да постигнете споразумение, по важен за вас въпрос от юридическо естество. Събота може да бъде много ползотворен ден за вас, ако спазвате правилата, проявявате здрав разум и известна доза търпение.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои емоционална седмица. Настъпил е момент за реализация на важен за вас проект, или такъв, върху който работите от дълго време. Много неща зависят от вас и от умението ви да организирате хората си и да разпределяте задачите. Във финансово отношение има някои рискови моменти, особено ако става дума за бързо взимане на решение, под натиск или от симпатия. За да имате успех, необходимо е да намерите баланса между ангажиментите си в работната среда и тези към семейството и дома. Благоприятни дни-четвъртък, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои напрегната седмица. Пълнолунието в Скорпион, в понеделник, ще извади на преден план някои противоречия между вас и хората, с които работите по общи проекти. Възможно е да не дадете подкрепа на някои твърде екстравагантни идеи, на прибързани и необосновани решения, които нарушават нормалния ритъм на ежедневието. Ще се чувствате обаче ангажирани да помогнете на приятел, да се включите в кампания, защитаваща права и интереси на хора в затруднено положение. В четвъртък някои ще получат новини отдалеч, други ще се радват на покана за празнуване на радостно събитие. В почивните дни ще се радвате на хармония и разбирателство с близките си.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица е забележителна с пълнолунието в срещуположния ви знак.-Телец. Акцентът в понеделник и следващите дни е върху партньорството. Намирането на баланс между вашите желания, намерения, стремежи и тези на другите, е ключът към успешното преминаване през заплетени ситуации. Те могат да бъдат най-вече във финансовата сфера, където се изисква повече внимание към детайлите, особено ако се налага да подписвате важни документи до сряда. В четвъртък ситуацията е във ваша полза и ще успеете да намерите най-прекия път. Не така стоят нещата обаче в петък,който може да се окаже доста тежък ден. Събота и неделя ви носят успокоение и радост от общуване с любими хора.


На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои динамична седмица. Напрежението и потиснатостта от предишните две седмици постепенно утихва и на негово място идва желанието за движение и нови впечатления. Благоприятен период за пътуване и срещи с хора от далеч. Но заради метеорологичните условия това може да не се случи, затова не пропускайте да общувате в социалните мрежи. Във вторник бъдете внимателни към информация с подвеждащо съдържание. Петък е неподходящ ден за важни решения, свързани с финансите. Благоприятни през седмицата-понеделник, вторник, четвъртък и почивните дни.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Точен квадрат на Меркурий и Нептун на 29.10.2012 г.

Меркурий навлиза в Стрелец на 29.10.2012 г., в 8:18 ч.

Пълнолуние на 29.10.2012 г., в 21:49 ч. В 6°47′ Телец

Секстил на Слънце и Плутон на 30.10.2012 г.

Опозиция между Венера и Уран на 2.11.2012 г.

Квадрат на Венера и Плутон на 3.11.2012 г.

Тригон на Слънце и Луна на 4.11.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

29.10.2012 г., в 23:01 ч. – 31.10.2012 г., в 20:40 ч.

2.11.2012 г., в 11:21 ч.- 3.11.2012 г., в 9:43 ч.

4.11.2012 г., в 10:37 ч. – 5.11.2012 г., в 21:39 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. snqg каза,

    Писа на октомври 31, 2012 @ 22:22

    Ех, сега виждам, че Луната е била без курс, когато подписах договор за нова работа на 30.10.в 15h. Дали има значение, че е подписан точно тогава, като предложението и приемането на новата разбота от моя страна са станали предходната седмица?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 2, 2012 @ 11:32

    snqg,
    бъдещето ще покаже.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии