Седмичен хороскоп 3-9 декември 2012 г.

Слънце-Юпитер в опозиция

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата седмица е бедна на астрологични събития, но съвсем не е безинтересна. Тя е разположена между два динамични астрологични периода, ноемврийският с двете затъмнения- слънчевото и лунното, и декемврийският с тъй коментираните дати 12 12 12 и 21 12 12.

Седмицата ще мине под знака на опозицията Слънце- Юпитер, която става точна в понеделник рано сутринта. Тя ще „дърпа килимчето под краката“ на някои хора, повечето от кръга на родените в подвижния кръст, с Асцендент, или с планети в средата на Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, задълбочавайки, неудобните ситуации, в които сами са се поставили. Ще слушаме много обещания, защото за всички е ясно,че предизборната кампания е в ход. Ще четем и статистики с неизпълнените обещания на управляващите. В медиите много ще се говори, на всякакви теми. Хора с раздуто его, ще търсят внимание и аудитория, която да ги слуша. Мнозина ще си повярват, че имат призванието да бъдат „гуру“ и носят на невежите истини от най-висок порядък. Балонът „край на света“ се надува с пълна пара, защото до сакралната дата остават броени дни.

А какво ще бъде след това?

Предстои да видим и преживеем!

Запазете сърцето си горещо, но умът -хладен!

Желая ви спокойна и удовлетворителна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои неспокойна седмица. Очакват ви много служебни срещи и разговори, но също така и активно включване в празнични приготовления на роднини и приятели. Ще имате поводи да се похвалите с нещо свое, да „поразтегнете някой и друг локум“, да се забавлявате и да бъдете забавни за околните. Между другото, почти на шега, ще свършите и доста важна работа. Интуицията ще ви води към най-прекия път и най- изгодната оферта. Във вторник, и още повече в сряда, бъдете внимателни при поемане на сериозни ангажименти, при разплащане на стоки и услуги, особено ако става дума за крупни инвестиции и капиталовложения. Петък е ден за „най-добрата цена“, възползвайте се от това,което ви се предлага. В събота от вас се очаква много, но в неделя планирайте почивка и разтоварване от задължения.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои предизвикателна седмица. Тя започва с навлизането на Луната във вашия знак и това ви прави фокусна точка на чуждото внимание. Изпълнени сте с енергия и амбиция да се доказвате на всички фронтове. Нещо което може да ви изиграе „лоша шега“, ако не си прецените добре възможностите, ако „се изхвърляте“ с приказки и обещания. В желанието си да направите някои промени в домашната среда, да обновите техниката или да направите разместване на мебели, по някакъв специален повод, ще се натъкнете на неразбирането и консерватизма на близък човек. По-лесно ще прокарате новите си идеи през втората половина на седмицата, от четвъртък нататък. В петък ви очаква среща с интересен човек, от когото да научите нещо важно и полезно. Събота е натоварена,но в неделя ще успеете да починете пълноценно.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои особена седмица. Тя започва с оптимизъм и въодушевление, с очакване да ви се случат безброй приятни неща. Астрологичната обстановка подкрепя професионалните ви амбиции и желанието да успеете навсякъде и във всичко. И точно тук е „препъни камъкът“. Рискувате да се разпилеете, захващайки се с много неща наведнъж. Към това ви подтиква напрегнатия аспект на ретроградния Юпитер, управител на знака ви. Препоръката е: дръжте стегнати юздите на въображението, приказките и импулсите си, за да не изпадате в конфузни ситуации и да не пострада имиджа ви. Благоприятни дни през тази седмица-понеделник, вторник и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои динамична седмица. В следващите дни вашите амбиции и желание да се докажете ще ви „вкарат в устата“ на много хора. За да имате успеха, към който се стремите, и да избегнете капаните, които собственото ви его ви поставя, придържайте се към истината и към това, в което сте сигурни, и можете да докажете. Позовавайте се на надеждни източници на информация и обръщайте внимание на детайлите. Предстоят ви сериозни професионални ангажименти, обсъждане на условия по бъдещ договор и срещи с важни за вас хора. Дните от понеделник до сряда се очертава да бъдат много напрегнати, но и резултатни. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък и петък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, динамиката от предходната седмица се прехвърля и в тази. Оживление има в професионалната среда, но още повече в дома, където назряват някои промени. Желанието ви да внесете повече ред, но и красота в домашната среда, ще заема голяма част от времето и мислите в следващите дни. Някои ще имат гости, а други искат да подобрят интериора си за предстоящите новогодишни празници. В сряда след обяд Луната влиза във вашия знак и това поставя инициативата във вашите ръце. Срещата на Меркурий, управителят на знака, със Северния лунен възел, в петък, ви насочва към нови контакти, нови връзки, нов подход с хората от най-близкия ви кръг. Преди това обаче, ще трябва да преодолеете, в движение, някои свои задръжки и предразсъдъци. Този петък е чудесен ден за пазаруване, а неделята за почивка.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата не е особено приятно. Претенциите на някои хора могат сериозно да ви изнервят, особено ако касаят финансови въпроси. Голяма част от вниманието ви в следващите дни ще бъде заето от приятелите. Техни, повече радостни, но може и тъжни, събития, ще ви включват като активно действащо лице. Може да се чувствате претоварени и отегчени. В сряда се осланяйте на здравия си разум и прагматизъм, за да не бъдете измамени. Погрижете се за здравето си, обръщайте внимание на храната и напитките, да са добре подбрани и качествени. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък, петък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Много от нещата,които са били задържани или спирани по време на ретроградния Меркурий, сега поемат във вярната посока с добър „начален тласък“. От вас се иска да следвате посоката, но също така да не се поддавате на влиянието на Юпитер в този момент,което скланя към преувеличение и грандомания. Управителят на знака -Меркурий предстои да „се съюзи“ със Северния лунен възел. Това ви води към създаване на нови служебни взаимоотношения, поставени на нова основа. Дали тя ще бъде стабилна и дали ще се развият тези взаимоотношения като полезни за вас, зависи от поведението ви през следващите дни. Следете новостите, бъдете добре информирани и разумни, и успехът ще дойде. Благоприятни дни през тази седмица-петък и събота.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои въодушевена седмица. Позитивната астрологична обстановка и предпразничното настроение вървят ръка за ръка. В следващите дни ще намирате с лекота нужната ви информация, ще срещате подходящите хора, от които да научите точно това, което ви трябва. За да не се изгубите в лабиринта на знанието, бъдете целенасочени и избирателни,напредвайте стъпка по стъпка, проявявайте повече постоянство и търпение. Не давайте обещания,които нямате намерение да изпълните. Бъдете особено предпазливи към нови диети, към неизпитани методи на профилактика и лечение. Не се впускайте в излишни харчове, пестете ресурсите си.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои натоварена седмица. Желанието ви да си дадете почивка едва ли ще се изпълни в следващите дни. Обстоятелствата налагат активното включване, в това което се случва около вас, независимо дали е по ваша или по чужда инициатива. Но рационалната ви природа ще си каже и този път думата. Ако успеете да прехвърлите част от ангажиментите си на партньора и колегите си, ще ви остане време да си обърнете внимание, както подобава или просто да се позабавлявате. В сряда бъдете внимателни към провокации за големи харчове, заложете на вродената си пестеливост и прагматизъм. Петък и почивните дни могат да бъдат много информативни и интересни,зареждайки ви с нови идеи и планове за бъдещето.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва повече от добре с тригоните на управителката на знака-Луната към Слънцето и Уран. Вашите знания и умения сега получават шанс да бъдат високо оценени. Бъдете смели и оригинални, търсете своите отговори на въпросите, а не се осланяйте единствено на стария си опит и на чуждото знание. Предстои ви да направите някои промени,както в графика си, така също в техническото оборудване и организацията на работното място. Бъдете внимателни към това, което ви се предлага, някои оферти могат да бъдат нереалистични и подвеждащи. В личния ви живот настъпва важна промяна. Предстои ви отново да се върнете и огледате нещо старо, и след това по рачешки да се втурнете към нещо ново. Благоприятни дни- четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои натоварена с ангажименти седмица. Нужна ви е не добра, а отлична организация и стриктно спазване на графика, за да успеете с всичко,което сте планирали. Не отказвайте и помощ отстрани, макар да ви изглежда,че ще се справите сами. Вслушвайте се и в съветите на някой по-мъдър или по-добър специалист, ако има такъв до вас, разбира се. Подкрепата от, и за, близък човек в момента е на много ценна. Бъдете пестеливи през тази седмица, четвъртък и петък са добри за пазаруване. В събота хора отдалеч ще ангажират сили, време и внимание. В неделя обаче се постарайте да си починете добре, за да съберете сили за предстоящата седмица.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои интересна седмица. Жизненият ви тонус е на добро ниво и макар да сте си правили някои разчети да намалите темпото, то това,точно сега, едва ли ще се случи. Всичко около вас изисква личното ви включване и активна роля на организатор, и водеща фигура. Семейният ви бюджет има належаща нужда от контрол и рационален подход в разходната част. В сряда бъдете коректни към околните, и същевременно внимателни да не бъдете измамени. Петък е добър ден за пазаруване и обещаващи срещи с интересни хора. В почивните дни ви очакват сериозни разговори и новини за хора, с които не сте се виждали от много време.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънцето е в опозиция с Юпитер на 3.12.2012 г.

Меркурий прави съвпад със Северния Лунен възел на 7.12.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

5.12.2012 г., в 0:08 ч. – 5.12.2012 г., в 13:51 ч.

7.12.2012 г., в 12:35 ч. – 7.12.2012 г., в 20:35 ч.

9.12.2012 г., в 2:37 ч. – 9.12.2012 г., в 23:51 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

11 коментара so far »

  1. Megi каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 6:20

    Муси, благодаря за хубавите анализи и прогнози!
    Предстои ми отговорна седмица с важни събития, които организирам аз – 18.11.1966 и асцедент Везни. 7 е особено важен ден, на който ще се състои среща с обществеността – как ще повлияе съвпада на Меркурий със Северния лунен възел в този момент. Иска ми се да видя подкрепа за колективния дух в този ден – така ли е?
    Ако тази седмица е толкова важна за мен, какво остава за следващата, за която трябва да се подготвим? Има ли връзка между това, което става сега и това, което се готви за след 7 дни?
    Благодаря!

  2. боби каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 9:20

    Муси, съвпада на СЛВ с Меркурий при мен е в пети дом, също СЛВ в тригон с Асцедента, какво се случва.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 15:53

    Megi,
    зависи от вас, доколко ще успеете да мотивирате хората си. Можете да привлечете финансова подкрепа за проекта си.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 16:01

    боби,
    “какво се случва.” очаквам да споделите :)
    А иначе обещанието е за нещо хубаво, за начало на приятелство, за хрумване на нещо интересно и оригинално… При всички случаи задайте си добро настроение, усмихвайте се, бъдете приветлива и отзивчива към хората.

  5. боби каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 16:20

    Благодаря Ви , хубавата прогноза, ще споделя непременно!!!

  6. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 21:15

    А при мен венера,сатурн ,меркурий и сев възел транзитират през 4ти дом.
    Както и прогресивната луна.

    Днес например купих блажна боя и четка и боядисах един шкаф :D

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 5, 2012 @ 20:27

    moon_in_taurus,
    да, обновяване в дома е в темата на астрологичната обстановка.

  8. златка долапчиева каза,

    Писа на декември 7, 2012 @ 10:37

    какво да очаквам през декември в работата си?

  9. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 7, 2012 @ 15:23

    Благодаря ти Муси,
    по-скоро съм през големи промени в семейния живот.Т.е.раздяла.

    За това преди време те попитах,какви са астро аспектите най-често водещи до развод.Но тъй като и аз се занимавам с астрология,почти ми е ясно…

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 7, 2012 @ 18:47

    moon_in_taurus,
    добре е когато тези неща се приемат философски. Астрологията ни учи да виждаме тенденциите и да не натоварваме себе си и близките си с излишни негативни емоции. Понякога раздялата е добра стъпка, която дава шанс на нови възможности. Пожелавам ви те да се появят съвсем скоро,и да се сбъдне онова съкровено желание за среща с човек, с когото да изживеете път на любов и разбиране.

  11. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 8, 2012 @ 15:23

    Благодаря Муси,
    абсолютно вярно е това ,което казваш.И аз мисля така.
    Дай Боже пожеланията ти да се сбъднат!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии