Седмичен хороскоп 3-9 март 2014 година

Венера във Водолей

Юпитер директен

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата седмица е първата работна за Марс и Сатурн, които навлязоха в ретроградните си фази в края на миналата.

Марс става ретрограден веднъж на около 2 години. Последната му ретроградност бе през 2012 година, между 24 януари и 14 април, и премина изцяло в Дева.

Настоящата ретроградност на Марс продължава от 1 март до 20 май 2014 г., за което време планетата ще извърви назад разстоянието от 18 ъглови градуса, между 27°-9°Везни. Първите няколко дни, до сряда включително, Марс се намира в стационарната фаза на ретроградния си път, когато е почти неподвижен за земния наблюдател.

Марс управлява волевите импулси, амбицията за себедоказване, инициативата, физическата енергия, гневът и агресията. Придвижването му през Везни, между 7 декември 2013 до 26 юли 2014-та, е съпроводено с много ограничения, които най-силно усещат марсовите хора. За тях разминаването между желания и възможности ще бъде „червената нишка“, съпровождаща ретроградната фаза март-май 2014-та.

Ретроградността на Марс засилва стремежите за демонстрация на сила. Доброто планиране и вземане предвид уроците от миналото са в полза на успеха. Заплахата от даден ход, както се знае, понякога има по-силно психологическо въздействие, отколкото самият ход. Такава е ситуацията сега между Украйна и Русия, която през тази седмица и в следващите месеци ще бъде в центъра на вниманието на света. До военен конфликт през март едва ли ще се стигне, но през април астрологичната картина е достатъчно напрегната, за да изостри напрежението до критичната му точка. Тогава Марс,движещ се назад, ще премине през критичната зона на кардиналните знаци и ще образува тао-квадрат с Уран и Плутон.

Ретроградността на Сатурн преживяваме през всяка календарна година. Сатурн се движи назад за период около пет месеца. Настоящата ретроградност ще продължи от 2 март до 20 юли, и това е време, в което ни се дава шанс да учим с повече лекота сатурновите уроци, пускайки се по течението, като се връщаме към ненаученото, повтаряйки го отново и отново, докато го научим добре. Ретроградността на Сатурн е време, в което можем да овладеем страховете си, като преминем през обстоятелства и преживявания, които ни срещат с тях.

Ретроградността на Сатурн задълбочава кризите във властта. Управленски решения се взимат по-трудно, изискват повече усилия и време, много по-добра организация и постоянен контрол. Ретроградният Сатурн в Скорпион създава добра база за манипулиране на общественото съзнание, за изкривяване на истината и моделиране на поведението.

Утежняващ фактор в случая е едновременната ретроградност на двете планети -малфактори, които заедно ще се движат назад от 1-2 март до 20 май, когато Марс пръв излезе от ретроградната си фаза. Това е период на повишена криминогенност, или на преднамерено увеличение на престъпността, с цел отклоняване на вниманието от други назрели социални проблеми.

Светлина в тунела сега идва от Юпитер, който в четвъртък тръгва да излиза от ретроградната си фаза. В продължение на близо четири месеца, от 7 ноември 2013 година, насам планетата се движеше между 20 и 10-ия градус на Рак. Това което може да се определи като неблагоприятно влияние от ретроградността на Юпитер усетиха най-силно родените под знака на Стрелец, Риби и Рак. Точно при тях, директното движение на този гигант на Слънчевата система, ще внесе през тази и следващата седмица нотка на позитивност и надежда, прилив на енергия и ентусиазъм. Всичко това обаче след като през април премине през „минното поле“ между 10 и 13 -я градус на кардиналния кръст, в който се разполага квадрата Уран-Плутон.

С добро очакване сме и към смяната на знака на Венера. Планетата на любовта в четвъртък излита от строгите земни полета на Козирог във въздушните селения на Водолей. В продължение на месец, до 5 април, тя ще ни вдъхновява за повече свобода, откритост и хуманизъм във отношенията между хората.

Нека в следващите дни кроткият зимно-пролетен дъждец напоява сухата земя като компенсация за безснежната зима и с обещание за добра реколта!

Усмихната седмица и весело посрещане на 8 март и на Тодоровден!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои първата работна седмица на ретрограден Марс. Когато управителят на рожденото ви Слънце е ретрограден, за много от това, което се случва около вас, си има причини във времето назад. Тъй като ретроградната фаза на Марс преминава изцяло във Везни, то всичко онова, което имате като предпоставка в социалния си живот, сега ще претърпи ревизия, преглеждане, задълбочено и сериозно проучване и отговорно отношение. До четвъртък, когато Венера ще премине във Водолей, Марс ще бъде все още в квадрат с нея и това задава трудни отношения с жени, както в личния живот, така и в професионалните взаимоотношения. Могат да бъдат възобновени стари спорове и конфликти по непреодоляна все още лична драма. Докато Марс се движи назад ще ви бъде трудно да постигате съгласие в общите дела, ако не бъдете максимално дипломатични, ако не отчитате как това, което казвате или правите се посреща от отсрещната страна. На личната ви инициатива някой може да се опита да „сложи юзди“, да ви измести от челното място или вие сами да предпочетете да бъдете представлявани от друго лице, вместо лично да участвате в дадено важно събитие. Ретроградността на Сатурн от своя страна, през следващите пет месеца, ще ви кара да бъдете по-отговорни за общите инвестиции и семейните парични задължения. Към съсредоточаване на повече внимание в семейните дела ви насочва и Юпитер, който от сряда тръгва напред.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, деловата седмица започва напрегнато. Към вас има отправени претенции от някой с повече „звездички на пагоните“ и искате или не ще трябва да давате обяснения и да изпълнявате заповеди. Все още сте в такава позиция, че гласът ви не се чува, но има раздвижване, което носи позитиви. Освен директният Меркурий в знака Водолей, в четвъртък там навлиза Венера. В продължение на месец тя ще се движи в срещуположния зодиакален знак, и ще ви „сръчква“ от време навреме, когато е важно да бъдете вежливи и дипломатични, ще ви помага да съчетавате успешно работата и забавленията, да се договаряте за изгодни работни условия и да разширявате полезните си контакти. В тази посока ще имате и подкрепата на Юпитер, който през тази седмица излиза от ретроградната си фаза. Потребността от знания изобщо, или от по-задълбочено познаване на определена сфера, ще се увеличава, ще попадате на подходящите учители и съветници, с чиято помощ ще извървите следващ участък от духовния си път. Ретроградностите на Марс и Сатурн ,заедно и поотделно, ще повлияят отношенията ви с роднини, в това число и родители. Някои болни теми отново ще станат обект на обсъждане, което ще нагнетява атмосферата в дома.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и събота.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица е забележителна с обръщането на Юпитер. Управителят на знака излиза от ретроградната си фаза,която продължи близо четири месеца, в четвъртък. Всичко онова, което е било забавяно под негово влияние, в следващите седмици и месеци ще търпи подем. Това ще стане забележимо най-вече в сферата на инвестиционните проекти, предприемачеството, търговията с недвижими имоти, купуването или продаването на собствено жилище, парцел или право на строеж. Уреждането на документи, свързани със собственост, наследствени и делбени въпроси ще стават с по-голяма лекота. Преминаването на Венера в зоната на въздушната стихия, на територията на Водолей, е позитивен знак за повече движение и комуникативност. Приемайте предложения за включване в активности, които могат да подобрят физическата и психическата ви кондиция. На прага сте на кардинална промяна, която може да повлияе отношенията ви с най-близките. Бъдете себе си, не позволявайте друг да говори от ваше име или да ви представлява там, където вие най-добре можете сами да се представите.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и събота.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата е белязана от важно събитие. Венера, управителката на знака, преминава във въздушната територия на Водолей. Оттам, тя ще влияе върху професионалната активност и отношенията в работната среда. Венера ще ви помага да намирате верния тон във взаимоотношенията с колегите и особено с тези, които заемат по-висока позиция в служебната йерархия. В рамките на месец, планетата на любовта ще дирижира и личния ви живот като може да ви свърже с човек от вашата професия или близка до нея. В сряда Луната е във вашия знак, което ви прави естествен лидер, център на внимание и разбира се обект както на похвали, така и на критики. До четвъртък обаче Венера ще бъде все още в напрегнат аспект с ретроградния Марс, движещ се през собствения и знак Везни. Затова през първата половина на седмицата ще ви бъде трудно да постигате своето, ако не проявявате изключително търпение, разбиране и толерантност. Близо три месечната ретроградност на Марс във Везни ще ви накара да бъдете по-взискателни към работното си място и към колегите, с които споделяте обща работна площ. Ретроградният Сатурн в същото време ще ви напомня за стара уговорка за съвместен бизнес, за обща работа или сериозен дългосрочен ангажимент. Всичко това може да се окаже твърде изтощително и да повлияе здравето, затова отделяйте достатъчно време за възстановяване на силите и за укрепване на имунната си система.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. Двете най-благодатни планети,посредством влиянието си, почти едновременно внасят промени в живота ви. Юпитер излиза от своята ретроградност в четвъртък и постепенно ще премине от състояние на статичност в движение напред през следващите седмици. Юпитер се движи през зоната на вашите социални контакти, където ще ви прави по-активни в отношенията с приятели, с хора, с които имате близки възгледи за живота, ще ви подтиква към разширяване на контактите в социалните мрежи. От своя страна Венера, се премества на територията на въздушния Водолей, също от четвъртък, откъдето ще ви помага да дадете живот на новите запознанства, и част от тях да превърнете в трайни работни взаимоотношения. Венера за един месец напред ще ви подкрепя и в това да се погрижите по специален начин за себе си и за своето здраве, и да внесете повече красота и комфорт в ежедневието си. Важни срещи през тази седмица насрочвайте за сряда. Петък също е добър ден за работни контакти и за привличане на вниманието към себе си, но бъдете дискретни по отношение личните планове. Вторник, четвъртък и събота са конфликтни и напрегнати дни.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои първата работна седмица с ретрограден Сатурн. Навлизайки в ретроградната си фаза, в Скорпион, Сатурн ще окаже известно неблагоприятно влияние върху неформалните контакти. В следващите месеци ще имате поводи да подложите на изпитание връзките си. Някои некоректни приятели могат да се окажат встрани от кръга на значимите за вас хора. С други обаче отношенията могат да станат по-интензивни и сериозни. Излизането на Венера от собствения ви знак, и преминаването и във Водолей в четвъртък, може да бъде допълнителен ограничаващ емоционалността фактор и това да ви прави за околните твърде резервирани, съсредоточени в собствените си проблеми и неконтактни. Ретроградността на Марс може да задълбочи конфликтите в професионалната сфера и да изостри отношенията ви с някои колеги, или шефове. Венера от Водолей ще ви помага да подобрите финансовото си състояние и то съвсем скоро, в рамките на един месец. В това отношение подкрепа идва и от Юпитер, който „се обръща“ и тръгва в права посока през втората половина на седмицата. В партньорските взаимоотношения, там където е имало търкания и неразбирателство през последните четири месеца, директният Юпитер ще се постарае да внесе оптимистични нотки на взаимно доверие и почтеност в поведението.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои успешна седмица. Растящата Луна в следващите дни ще ви подкрепя да намерите съмишленици за своите начинания. Венера от четвъртък е в сродния ви по стихия знак Водолей, а това е знак за „отваряне на много врати“ и прозорци, гледащи към далечни хоризонти. В рамките на месец Венера ще ви помага в сфери като образование и самообразование, пътуване и организиране на почивки, или на мероприятия за сближаване на колектива. Планетата на любовта е на ваша страна при избор на партньор(ка), дори това, с помощта на Меркурий от Водолей, може да стане по индиректен начин, чрез комуникация по интернет. Марс се движи назад в полето на личните взаимоотношения и ви връща към контакти или ситуации със задна дата, като сега можете да задълбочите нещо, започнало преди месеци, но за да имате успех, бъдете честни и откровени. През тази седмица бъдете внимателни при закупуване на техника, а също така и на съоръжения за обработка на дърво или метал. От четвъртък Юпитер тръгва в права посока и ще ви помага, в рамките на три-четири месеца, да увеличите приходите си, стига да не се страхувате от работа и да положите достатъчно усилия в тази посока.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, петък и събота.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, добрите новини през тази седмица идват от Венера, и не само от нея. Управителката на знака преминава на територията на сродния по стихия Водолей. Това бележи период от време от около един месец напред, от четвъртък нататък, в който Венера ще бъде в подкрепа за всичко, което може да подобри самочувствието, да ви направи харесвани и желани, да ви даде импулс за развитие и изява. Самоувереността се подсилва и от Марс, който се движи през вашия знак, но тъй като вече е ретрограден, тук трябва да сте особено внимателни. Марс може да ви подведе към задълбочаване на конфликтите около вас, там където ги има, с партньор или съдружник, и да ви вкара в сложна спирала на взаимни претенции, от която трудно се излиза. Сатурн, който също се движи назад, предупреждава да обръщате внимание на дребните неща във финансовата сфера, когато оформяте разплащателни документи или когато ви предстоят по-големи лични разходи. Другата добра новина е от Юпитер, който също в четвъртък излиза от ретроградната си фаза,в която бе последните четири месеца. Директният Юпитер в зоната на кариерното развитие, е обещание за професионален растеж през следващите четири месеца.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата е забележителна със смяната на знака на Венера. От четвъртък тя се появява на ваша територия. В следващите 30 дни Венера ще ви бъде помощник и коректор, съюзник и приятел, съветник по мода и протокол. Тя ще ви прави по-отзивчиви и по-привлекателни, ще ви кара по-ясно да виждате и чувствате, това което виждат и чувстват другите хора, но също така и много повече да се себехаресвате, което е в основата на доброто самочувствие. Последното ще ви е от голяма полза във времето на едновременната ретроградност на Марс и Сатурн, до 20 май. Движещите се назад планети ще напрягат отношенията в професионалната сфера и могат да ви накарат да направите важна промяна в това отношение, да се откажете от ангажимент, който ви натоварва прекалено много, или да си потърсите занимание, което да ви носи по-голяма удовлетвореност. Юпитер, който става директен от четвъртък нататък, ще бъде в услуга на желанието ви да имате по-добри отношения в работния екип, по справедливо разпределение на задачите, и по-гъвкав график. През следващите четири месеца Юпитер ще помага и на тези, които искат да имат здраво и жизнеспособно поколение от домашните си любимци.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, акцент на седмицата е Юпитер, който излиза от ретроградната си фаза. В продължение на близо пет месеца гигантът на Слънчевата система се движеше назад и внасяше известно объркване и задръжки в отношенията ви с хора, с които имате делови връзки. Нещо, което някои може да са го усетили като „студен душ“ след широките летни усмивки, които той щедро раздаваше по време на Големия воден тригон през миналата година. От четвъртък Юпитер не е ретрограден, но е стационарен до края на седмицата, затова на него можете да разчитате от следващия понеделник нататък. Ретроградният Марс може да задълбочи противоречията с някой член от семейството. Опитите да направите някои промени в дома, да ремонтирате неработещи уреди или да отстраните повреда в инсталациите, правете при повишено внимание и спазвайки правилата за безопасност. Сатурн, който се движи назад в сродния по стихия знак Скорпион, ви прави по-предпазливи в емоционалните връзки и може също да задълбочи там, където има налице проблем. Отношенията с децата, или обстоятелства около децата, ще изискват повече внимание. Венера, която в четвъртък сменя знака си като преминава от полето на дългите връзки, в полето на материалните ангажименти, ще ви кара да искате повече от партньора си,но не само пари, а и внимание.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционална седмица. Водната ви природа ще бъде развълнувана най-вече от обръщането на Юпитер,което предстои да стане в четвъртък, когато планетата излиза от ретроградната си фаза. Директният Юпитер е помощник и посредник, катализатор на процеси и главно действащо лице за всичко, което ви прави по-отворени за света. Под неговото благотворно влияние в следващите четири месеца, ще можете с успех да усвоявате нови знания или да предавате своите на други хора. Периодът е добър за започване на образователен цикъл, лекции във ВУЗ или в специализирани школи. Другата благодатна планета – Венера, също е в подкрепа на доброто ви самочувствие. От четвъртък нататък, тя навлиза в полето на вашите близки отношения, дома и неговото благоустрояване. За период от месец напред близките роднини ще оказват по-голямо и позитивно влияние в това да се чувствате харесвани и обичани, да си намерите подходящ партньор, да организирате годеж или сватба. Във вторник и четвъртък избягвайте конфликти на работното място.

Благоприятни през тази седмица –сряда, петък и неделя.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои подвижна седмица. Във вторник и сряда погасяването на парични задължения ще се окаже важно, заради спазването на сроковете. В четвъртък има две важни астрологични събития, които внасят съществени промени в живота ви. Венера преминава във Водолей и в зоната на най-скритите копнежи и мечти с продължителност един месец. Това е период на фантазност, която ако не поставите в някакви рамки, може да ви отведе твърде далеч. Сатурн ретрограден в сродния по стихия Скорпион ще ви връща към нечии стари, изтъркани от употреба, обещания, на които е крайно време да престанете да вярвате. Ако не се справяте сами, търсете съвет от специалист. Най-важното събитие през тази седмица за вас обаче е обръщането на Юпитер. Преминаването на съуправителят на знака, в директната фаза във водния Рак, е чудесно обещание с 4 месечна давност за успехи в много сфери от живота. Личните взаимоотношения ще бъдат повлияни най-значимо през следващите седмици, както и всичко свързано с децата – зачеване, раждане, отглеждане, осиновяване дори. Във вторник бъдете внимателни в паричните дела. Важните си срещи насрочвайте за сряда.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 6.03.2014 г., в 12:42 ч. Юпитер от 10°Рак излиза от ретроградната си фаза.

На 6.03.2014 г.,в 0:03 ч. Венера преминава във Водолей.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

 

4.03.2014 г., в 19:31 ч. –  4.03.2014 г., в 21:12 ч.
6.03.2014 г., в 15:55 ч.-  7.03.2014  г., в 4:37 ч.
9.03.2014  г., в 9:53 ч. –  9.03.2014 г., в 15:33 ч.

 

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

13 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на март 4, 2014 @ 8:06

    Весела седмица ти желая Муси!
    Съвпада на транзитна венера със северен възел и ДС,какво може да донесе? Знам,че е в рамките на ден-два…но все пак:)

  2. Eli каза,

    Писа на март 4, 2014 @ 12:36

    Здравейте,Муси,
    моля ви за мнение относно влиянието на ретроградния Марс-
    планирам важно служебно пътуване 1-20 април,след прочетеното се
    питам дали въобще ще се осъществи, а може и да е по-добре да не
    пътувам? Аз съм Водолей, асц. Риби,
    благодаря предварително

  3. Цвета каза,

    Писа на март 4, 2014 @ 23:00

    Здравейте г-жо Дачева,
    Ретроградния Сатурн в движението си назад ще повтори аспекта квадратура,която сключи с Марс и Лилит в картата ми и в последствие потрети при директното му движение.Това означава ли,че отново ще премина през същите събития и трудности.Ще ви бъда благодарна,ако ми отговорите!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2014 @ 12:27

    Eli,
    астрологичната обстановка през април е много напрегната, но все пак всичко се преживява индивидуално.
    Зависи къде в наталната ви карта преминават планетите.
    Ретроградният Марс може да ви създаде проблеми, ако служебното пътуване касае инвестиции, очакване за сключване на договор, изобщо ако е свързан с парични дела. Но Сатурн също е ретрограден в този период и при вас е възможно да преминава през 9 ти дом, пътуванията в чужбина.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2014 @ 12:36

    Цвета,
    при второто и третото преминаване на Сатурн в подобни случаи, една проблемна ситуация претърпява развитие. Възможно е да има възобновяване, задълбочаване, но също така и изчистване. Когато Сатурн излиза, обикновено човек е наясно със себе си и с позицията, в която се намира. Нещо, което при първото преминаване е било много болезнено,неясно, неосъзнато, объркано, то в края на троичния цикъл,напред-назад-напред, изкристализира, става конкретно и обозримо, човек е наясно какво трябва да направи.

  6. valya каза,

    Писа на март 7, 2014 @ 11:19

    Здравейте Муси,наистина се чудя още какво следва при мен,Марс ретрограден във везни,сатурн ретрограден в скорпион,4 планети във везни,и северен лунен възел във везни,от ноември 2013 г само проблеми лични и в работата ,още какво ли следва до юли 2014г,докато марс излезе от Везни.А и тази лична година 2 /в нея просто и пред 2005г/ имах доста проблеми/. Родена съм…12часа.
    Ще съм ви благодарна ако ми дадете някакъв насочващ отговор

  7. Вили Иванова каза,

    Писа на март 9, 2014 @ 16:24

    Госпожо Дачева, успокойте ме моля, че до края на месеца ще сменя местоработата. Положението на сегашната е повече от нетърпимо…:((( Аз съм трета декада на Дева, с асцедент Козирог. Много ми е трудна 2014 /поне досега/ с това “земно притегляне” и от двете страни- само ядове, хаос в комуникацията /предимно с държавни институции/ и измами от служебни лица. Не мога да продължавам да преглъщам…Ако ми се отвори шанс, веднага сменям работодателя!!!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на март 12, 2014 @ 17:20

    Вили Иванова,
    не мога да ви препоръчам нещо конкретно така,без да съм разгледала астрологичната картина при вас. Но според Слънце Дева и асцендент Козирог напускането на работа март или април ще бъде твърде драматично. По-добър период е месец май.

  9. Вили Иванова каза,

    Писа на март 12, 2014 @ 18:28

    Искренно благодаря за съвета Ви, госпожо Дачева! Ще си “натискам парцалите” тогава и май месец ще подам молба за напускане. Жива и здрава!!!

  10. Anna каза,

    Писа на март 15, 2014 @ 1:56

    Здравейте Муси,бих искала да питам следното-когато чета седмичните хороскопи до момента гледах и Телец и Овен,тъй като Телец ми е зодията,а Овен-асцендента по рождение.та въпросът ми е не трябва ли да гледам хороскоп за асцендента,който е получава за съответната година-от рожден ден до рожден ден.дано да се разбира,това което питам.поздрави и благодаря,анна

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на март 17, 2014 @ 15:18

    Anna,ако имате предвид Годишните хороскопи по зодии, да, гледайте и за двете зодии. :)

  12. valya каза,

    Писа на март 18, 2014 @ 11:07

    Муси ,чакам някакъв насочващ отговор,предварително благодаря!:)

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на март 18, 2014 @ 11:43

    valya,
    лични астроконсултации се поръчват на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии