Седмичен хороскоп 3-9 септември 2012 г.

Венера в Лъв от четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстоящата кратка работна седмица може да се стори твърде дълга. В понеделник и вторник Луната се движи през вашия знак и това ви подтиква да се включвате активно във всичко случващо се около вас. В понеделник шансът е на ваша страна, затова не отлагайте важните си ангажименти за следващ ден. Във вторник на родените в последната декада на знака ще им бъде трудно да поддържат хармонични отношения с околните. Острата реакция на несправедливост спрямо вас, ще ви въвлече в неприятна ситуация и емоционални спорове. В сряда идват компенсации и възможност за хармонизиране на отношенията. За празничните дни си планирайте много движение и разтоварване сред хора.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои романтична седмица. Причината за това е в преминаването на Венера във вашия знак. Това става в четвъртък, но още в сряда тя прави хармонични аспекти с лунните възли,което ви кара да изпадате в синхрон с емоционалните вибрации на някой друг. Влиянието се усеща още от понеделник и това е чудесно време да направите нещо ново за себе си и за връзката си. Обърнете внимание на външния си вид, създайте си ведро настроение и това при всички случаи ще бъде забелязано от околните.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои динамична седмица. В понеделник и вторник ангажиментите ви ще се въртят около деца, ваши или не. През тази седмица се развива един неприятен квадрат между Слънцето и управителят на знака-Юпитер,който ще създава трудности за съсредоточаване в нещо важно и смислено. Бъдете внимателни при обществени изяви, при общуване с повече хора, премервайте добре приказки и поведение, за да не изпадате в неловки ситуации. Не отправяйте прекалено големи очаквания за празничните дни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои една не особено активна седмица. Предстоящата дълга почивка ви прави разсеяни още от понеделник. Венера,управителката на знака, през тази седмица застава в напрегнат аспект със Сатурн, нещо което ще ви кара да бъдете по-критични и взискателни към околните. По-възрастни хора ще ви създават грижи и ще ви въвличат в не особено приятни ситуации. Много вероятно е да са свързани с неизпълнени ангажименти, с разплащане за стоки или за услуги. Благоприятен ден-сряда.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои противоречива седмица. За родените в първата половина на знака тенденцията, в трите работни дни, е подкрепяща добрите резултати от активност, особено ако тя е свързана с парични дела. Към родените във втората половина на знака обаче, препоръката е за умерено и дистанцирано поведение, което дава повече възможност за размисъл и за спокойни анализи отстрани. В сряда новини отдалеч ще зарадват някои, а други ще се подготвят за пътешествие.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои натоварена седмица. В работните дни до сряда от вас ще се изисква много настойчивост и последователност в намеренията, за да стигнете до отличен резултат. В понеделник и вторник не пренебрегвайте домашните ангажименти. Насрочвайте срещи, от които очаквате много за сряда, около 11 ч. В събота избягвайте прекомерното натоварване, неделята ще ви зарадва с добри новини.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

От родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, през следващите дни се очаква да проявяват повече великодушие и разбиране към мотивите за постъпките на другите. Бъдете щедри, подарете нещо на някого, направете хуманен жест, отзовете се на човек, изпаднал в нужда. Не прибързвайте в думи и дела. Сряда е хармоничен ден. По празниците избягвайте физическо претоварване.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, следващите дни, преди дългата празнична почивка, могат да се окажат изнервящи, и не особено приятни. Избягвайте конфликти с по-възрастни хора, а също така и с чиновници в лошо настроение. В сряда бъдете внимателни при разплащане в брой. Не вярвайте на обещанията на хора, които си придават важност. Можете да разчитате на подкрепата на приятелка. Най-хармоничният ден за вас през тази седмица е неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата предлага някои предизвикателства. В понеделник вниманието ви ще бъде ангажирано с организационна дейност, в която както винаги ще „врите и кипите“ и ще се справите перфектно. Във вторник обаче ви очакват някои неприятни ситуации със стари познайници,особено в светлата част на деня. В сряда ще си върнете доброто настроение. От празничните дни-неделята е най-благоприятна.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои кратка, но успешна за повечето, работна седмица. Ще получите потвърждение за ваш умел ход, с който сте взели преднина в надпревара с конкуренцията. Ако разчитате на стари и отработени техники обаче, във вторник може да бъдете неприятно изненадани. Срядата е чудесен ден за среща с приятели, с колеги, за разтоварване и задушевни приказки.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои кратка работна седмица, която може да се окаже и много ползотворна. В понеделник, и още повече във вторник, чувството ви за справедливост ще бъде провокирано за пореден път. Не „забивайте жилото“ си веднага в някой, когото смятате за неприятел. Ще спечелите повече, ако „броите до сто“, преди да кажете или направите нещо. Имате подкрепа за успех на вложените усилия в определена и ясна цел. Насрочвайте срещите си за сряда. Подберете добре компанията си за празничните дни.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица поставя на изпитание умението да изпълняват планираното. Много неща ще ви пречат в добрите намерения. Ще трябва да положите повече усилия и да се съсредоточите в най-важното, ако искате да имате видими резултати. Понеделник е добър ден за покупки, във вторник обаче ще давате в повече,за да имате нещо, което ви трябва. Благоприятни дни през тази седмица-сряда и неделя.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.09.2012 г. Венера е в квадрат със Сатурн.

На 4.09.2012 г. Меркурий е в тригон с Плутон.

На 5.09.2012 г. Венера прави тригон към Северния лунен възел и секстил към Южния ЛВ.

На 6.09.2012 г., 17:47 ч. Венера преминава в Лъв.

На 7.09.2012 г. Слънце в квадрат с Юпитер.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

4.09.2012 г., в 14:06 ч. – 4.09.2012 г., в 18:41 ч.

5.09.2012 г., в 21:54 ч. – 7.09.2012 г., в 7:10 ч.

9.09.2012 г., в 13:59 ч.- 9.09.2012 г., в 19:49 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 3, 2012 @ 6:37

    Аз съм с АС лъв и много се радвам,че венера ще мине през първият ми дом:)

  2. Mi каза,

    Писа на септември 10, 2012 @ 13:31

    При мен венера ще бъде на МС и ще съвпадне с моята натална …ах как добре се чувствам

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии