Седмичен хороскоп 3-9 януари 2011г.

Слънчево затъмнение и

съвпад на Юпитер и Уран

във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен първата работна седмица на годината е белязана със знака на въодушевената връзка на Юпитер и Уран. Тъй като се случва в Риби, обичащ тайните и скритите неща знак, то директният и прям Овен може да не разбере веднага какво се е случило. Но промяната тропа на вратата ви и ви кара да бъдете внимателни къде стъпвате, защото Сатурн отсреща от Везни ви гледа навъсено с критично око, готов да размаха поучително пръст. Новото ще разклати чувството ви за стабилност, ще ви накара да се вгледате по-добре в корените си, в наследството, което приемате от дедите си и което предавате на децата си.

Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през първата седмица на 2011 година преживяват първото новолуние,което се случва в средата на Козирог. Новото, свързано със съвпада на Слънцето и Луната, съчетано със слънчево затъмнение акцентира работните взаимоотношения и здравето. Благоприятни промени ще има и в двете сфери. Някои ще намерят решение за проблем с човек или хора, които работят за тях. При други прилагането на лесен, но ефикасен начин за лечение, ще доведе до трайно решаване на здравословен проблем. Личната активност и мотивация е от решаващо значение.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец първата работна седмица от новата година слага акцент на темата за собствените доходи. Финансовата страна на живота ще ви вълнува не само заради охарчването около новогодишните празници. Желанието за финансова самостоятелност през следващите дни ще изплува на повърхността и ще насочи плановете ви в определена посока. Периодът е много добър за договаряне на труд срещу заплащане, за сключване на договор за работа, за намиране на стабилни източници на доходи.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата, с която започва 2011 година е уникална. Нещо невероятно ще ви се случи или най-малкото се извършва подготовката за това. Понякога трябва време, за да може това, което сме си пожелали, да стигне до „Вселенското поле на желанията“, и да се върне при нас, в материалния свят. Венера вашата покровителка, в следващите дни е в тригон със съвпадащите по еклиптиката Юпитер и Уран, а това при всички случаи значи прекрасни емоции и отлично настроение.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първата работна седмица предлага интересни преживявания, провокирани от динамичната астрологична обстановка. Меркурий е вече директен и от вторник, когато Луната започне да нараства, попадате в изключително благоприятен период за привеждане в изпълнение на планирана дейност, начало на проект, сключване на договор за работа, започване на ново работно място, предявяване на претенции към човек или институция за решаване на важен за вас въпрос. Периодът на забавленията при вас не е приключил с излизането от новогодишните празници.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог първите дни на новата година са много атрактивни. Най-важното астрологично събитие сега, новолунието,съчетано с частично слънчево затъмнение, се случва във вашия знак. Това само по себе си е знак за собствена значимост и даване „карт бланш“ на личните ви планове и стремежи. От вторник, когато Луната започне да нараства, в период, когато няма нито една ретроградна планета, пред вас се отварят възможности, които не бива да изпускате. Много важен фактор е личната инициатива и включеност в това, което се случва.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци първата седмица на 2011 година е невероятна с многообразието на предизвикателства, идващи от различни посоки. Меркурий е директен, новолунието е във вторник и дава началото на първата, много активна фаза на Луната, а освен това Уран, по-висшата октава на Меркурий, е в съвпад с благодатния Юпитер. Затова най-важното през тази седмица е информацията, която ще получите по директен или индиректен начин. Нещо прочетено някъде, нещо казано от някого, ще даде старт на мисловни връзки, които ще ви отведат до невероятни умозаключения. Мистика, хороскопи, гадаене се вплитат с текущите ви дела и ви насочват към разкриване на тайна. Дали ще я задържите за себе си или ще я предадете нататък, дали ще се възползвате или не, зависи от вас и това ще насочи хода на събитията в следващите дни на годината.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни първите работни дни на 2011 година са заредени с хубаво настроение и позитивни очаквания. Сферата, в която могат да настъпят благоприятни промени, провокирани от текущата астрологична обстановка, е домът и отношенията с най-близките роднини. На развалени отношения може да бъде даден шанс за възстановяване, а също така в дома ви могат да се появят нови членове на семейството, новородено или вероятен брачен партньор на брат или сестра. Моментът е подходящ за нанасяне в ново жилище или за смяна на местоживеенето.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей първата работна седмица на 2011 година може да мине без особени емоции, ако не „включат на дълги светлини“ силната си по принцип интуиция. Някой се опитва да направи нещо за вас, но без вие да знаете за това, или поне не сега. А това, което е на видно място и което ви е известно, ще ви изпълни с позитивизъм, защото управителят на вашия знак през тази седмица отново, за трети път за последната една година, ще е в прегръдките на щедрия Юпитер. Взимайте подаръците, които този аспект ви носи и на свой ред бъдете щедри и вие към някого.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак първата работна седмица на годината е забележителна с новолунието, което е съчетано с частично слънчево затъмнение, и се случва в 13 градус на Козирог. Във вторник Слънцето и Луната са в съвпад и започват нов слънчево -лунен цикъл в полето на дългите връзки, партньорството и брака. Това събитие може „да повлече крак“ и да даде началото на сериозна връзка- служебна или лична, да се стигне до стабилно съдружие или до брак с улегнал, мъдър партньор. Най-късметлийска е седмицата за родените в последните градуси на зодията, между 18 и 23 юли.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на 2011 година е свързано с много движение, на всички нива, на физическо, емоционално и ментално. Сега сте във фазата на идеите, които бързо идват и на които веднага трябва да реагирате. Комуникациите ще навлязат в нова фаза, много по-смислени и градивни, защото Меркурий се движи вече в права посока. Много срещи и разговори ви очакват в следващите дни, нови контакти, разширяване кръга на хората, с които общувате и създаване на връзки, които имат бъдеще да се развият през следващите месеци.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби първата работна седмица на новата година стартира куп приятни емоции. За да се случи това по най-добрият начин се изисква известно усилие от ваша страна и добре поддържана вътрешна позитивна настройка. А причини има, и най-важната е Новата луна, която от вторник нататък ви дава възможност да постигнете ваша цел, план, мечта дори. Имате нужда от външна подкрепа, която ще получите, ако се обърнете към подходящия човек, в дните след вторник.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 04.01.2011 г., вторник, в 10:50 часа, новолуние, Слънцето и Луната са в съвпад в 13 гр Козирог,

съчетано e с частично слънчево затъмнение.

На 04.01.2011 г., вторник, в 14:54 часа,Юпитер и Уран са в съвпад в 27 гр. Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Стрелец и Риби, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

3.01.2011 г. в 4:08 ч. – 3.01.2011 г. в 9:39 ч.

5.01.2011 г. в 14:15 ч. – 5.01.2011 г. в 18:08 ч.

7.01.2011 г. в 22:51 ч. – 8.01.2011 г. в 4:57 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

9 коментара so far »

  1. dima каза,

    Писа на януари 1, 2011 @ 0:23

    За много години,Муси!!!
    Нека 2011 е щедра,успешна и щастлива за теб,и за всички фенове на Temura.net!!!
    И, да попитам-ще имаме ли хороскоп за новата година, и кога? Аз лично нямам търпение да го прочета…
    Поздрави!

  2. Весела каза,

    Писа на януари 3, 2011 @ 10:11

    За много години!
    Муси, и аз се присъединявам към благопожеланията и нетърпението на Дима по-горе :-)

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 3, 2011 @ 10:40

    И аз и аз:))))))

  4. venec каза,

    Писа на януари 3, 2011 @ 20:56

    ЧНГ-2011г. Имам асцедент рак 28.02 градуса . В 7–ми дом , дсц козирог 28.02. градуса. Ще окаже ли положителна промяна , ново начало в партньорството ?

  5. elena каза,

    Писа на януари 4, 2011 @ 14:13

    За много години на всички четящи този прекрасен сайт! А на теб Муси пожелавам през Новата година здраве, семейно щастие, много любов и все така да ни радваш и помагаш с твоята дарба!

  6. solar каза,

    Писа на януари 4, 2011 @ 14:45

    Муси,Вие сте една от астроложките,които винаги чета с интерес.
    ЧНГ и много творчески и лични успехи

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 0:20

    dima,
    благодаря за пожеланията :)
    Щастлива и за вас да е 2011 година!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 0:21

    elena,
    Благодаря ви!
    Здраве, радост и любов през 2011г!

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 0:22

    solar,
    радвам се за споделеното :)
    ЧНГ и на вас!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии