Седмичен хороскоп 30 август-5 септември 2010 г.


Венера и Нептун се обичат

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен астрологичната обстановка предполага лекота в решаването на повечето от въпросите, към които ще насочат вниманието си. Налице са условия за приключване на работа по нещо важно и стойностно.  Настъпва момент да си “приберете версиите”,  да си получите това, което ви се полага, да ви се изплати възнаграждение, да ви се върне даденото назаем, да си получите заслуженото в буквален и преносен смисъл. Понеделник и четвъртък са подкрепящи усилията ви за яснота в личните и в служебните взаимоотношения. Четвъртък и петък са дни за решаване на семейни въпроси.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в седмицата започва с активни совалки в служебните взаимоотношения. Някой има нужда от вас или вие имате нужда от нещо, което трудно се намира. Във вашите ръце е ключът към намирането на решение на сложна ситуация. В сряда ще ви трябва подкрепа на приятел, на стар другар или на специалист-консултант. В четвъртък не отказвайте покана от приятели за забавление и разтоварване в подходяща обстановка. Планове за работа в чужбина, обсъждайте в събота, а в неделя може да има и изненади отдалеч.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава доста рутинна работа по довършване на нещо започнато отпреди. Може да се чувствате отегчени от това, че нещата се придвижват бавно напред, но бъдете доволни,че все пак има движение. В работната среда има благоприятни за вас тенденции, които могат да ви насочат в подходящото русло. В четвъртък можете да дадете добри заявки за себе си и да получите интересни предложения. Мислете стратегически и не се подвеждайте по напудрени, но кухи оферти. Петък е неблагоприятен за решаване на финансови въпроси. В почивните дни -пътувайте.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи успех и резултатност в сферата, в която са насочили усилията си. Намирате се в Марсовия период на личната си жизнена година, когато е много важно да бъдете инициативни и да влагате цялото си сърце и физически потенциал, в това което правите. В сряда при някои от вас ще дойдат добри парични постъпления, а други ще харчат повече, отколкото им позволяват възможностите. Ако искате да направите хубаво впечатление на харесван човек, организирайте си среща в четвъртък.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои силна работна седмица. Най-ефективни могат да бъдат понеделник и вторник, стига да положите известни усилия за преодоляване влиянието на Меркурий. Нужна ви е целенасоченост, организираност и добра концентрация, за да успеете. Вероятно ще трябва да повторите нещо, да преработите част от проект или да поправите нечии грешки. В сряда не прибързвайте, ако трябва да кажете или да направите нещо важно. Четвъртък е ден за сдобряване,прошка, мили думи и жестове.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата тръгва с отличен старт. Понеделник и вторник са дни за активна работа и високи резултати. Разбира се с “едно на ум” заради ретроградния Меркурий, който в миг може да обърка всяка добре планирана работа. Макар и да е рано, в тези дни пуснете тото, късметът може да се усмихне на някой от вашата група. В сряда бъдете внимателни с финансовите дела и проверявайте стриктно всеки платежен документ. Четвъртък и петък са подходящи за общуване и сближаване с хората,с които работите, а в почивните дни отделете достатъчно време на брачната половинка.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмицата е наситена с емоции и в по-голямата си част те са позитивни. Намирате се в Лунния период на личната си жизнена година, когато голяма част от вниманието ви е заето със семейните дела, отношенията с най-близките, ремонти и преустройство по жилището, което обитавате или преместване в ново домашно гнездо. В четвъртък кажете или напишете нещо мило някому. Астрологичната обстановка е такава, че може да ви насочи към радикална промяна, да приключите нещо и да започнете друго съвсем ново. Не веднага разбира се, а след като направите нужната подготовка за това. Съвсем нови неща обаче планирайте за седмицата, която започва на 13-ти, тогава Луната расте и Меркурий е вече директен.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи развитие по финансов проблем, който ви притеснява от известно време. Тенденцията е благоприятна в дните понеделник и вторник. Ретроградният Меркурий може да ви подведе в няколко посоки. Размерът на финансовата подкрепа при някои от вас, може да не е според очакванията. Ако подписвате договор за кредит, четете добре условията. Четвъртък е ден, в който можете да постигнете много както в служебните взаимоотношения, така и в личните връзки. Сега е момента да вкарате в употреба присъщите на вашата зодия такт и дипломатичност, които ще ви отворят много врати и сърца.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи редултат от усилия вложени в покупка или продажба на имот. И в двата случая съществува риск от подвеждане- да купите нещо, което не си струва парите или да продадете имот на значително по-ниска цена от полагащата се. Ако това задоволява потребностите на момента, можете да бъдете доволни. Моментът е добър някои от вас да се захванат с ремонт на дома си. Четвъртък е много ползотворен ден, може да ви донесе печалба и да ви накара да се чувствате удовлетворени.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои седмица на споделянето. Искате или не, ще бъдете включени в поток от информация, която засяга близки на сърцето ви хора. Почти през цялата седмица срещи и разговори ще изпълват ежедневието ви, хората около вас ще искат да ви споделят, това което ги вълнува. Възможно е да попаднете на полезна за вас информация, свързана с материалната страна на живота- притежаване на вещи, на недвижима собственост. В петък едно съобщение отдалеч може да ви развълнува дълбоко. В почивните дни не се заседявайте в къщи, бъдете сред природата и сред приятели.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион първата половина на седмицата може да бъде доста притеснителна заради претенциите на някои хора към тях. Важно е да имате активно отношение към това, което се случва, защото в него е заложен смисъл,който впоследствие ще ви се разкрие. Четвъртък е ден,в който ще давате и ще получавате подкрепа. Някои от вас ще се борят за финансовата обезпеченост на свой проект. В почивните дни обърнете повече внимание на хората, които ви обичат или тръгвайте на пътешествие.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби  предстоящата седмица предлага движение и бързо разрешаване на стари дела. Може да търсите подкрепа от хора, с които сте били свързани професионално преди време. Не действайте под натиск, добре е да си дадете време, за да помислите как най-добре да постъпите,за да имат резултат усилията ви. Избягвайте крайните решения в личните си взаимоотношения. Сряда може да се окаже доста напрегнат ден за някои от вас. Насочете позитивни очаквания за петък, когато ще имате подкрепа от много страни.

Най-интересното през тази астрологична седмица


На 4 септември 2010 година, събота, в 20:07 часа, Венера е в точен тригон с Нептун.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети:

2 коментара so far »

  1. Ния каза,

    Писа на август 31, 2010 @ 17:38

    Здравейте, г-жо Дачева. Прекрасно е заглавието ви тази седмица:”Венера и Нептун се обичат”. Искам да попитам – колко дълго ще се обичат, т.е. колко дълго ние, земните хора, ще усещаме приятния ефект от тригона? И още нещо. Предстои ми транзит на Сатурн към рождения ми Уран (10 градус на Лъва, първи дом). Кога мога да приема, че секстилът вече започва да действа – сега Сатурн е в 4 градус на Везни, рано ли е още?
    Благодаря предварително.
    Поздрав.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 1, 2010 @ 16:55

    Ния,
    транзитите на вътрешните планети са относително краткотрайни :) Влиянието на сегашния тригон на Венера към Нептун може да се усеща до средата на следващата седмица. Ако обаче Венера задейства важна точка в наталната карта въздействието може да е на по-дълбоко ниво и по-дълготрайно.
    Транзитите на външните планети се усещат месеци преди да станат точни, затова би трябвало вече да сте почувствали някои страни от влиянието на Сатурн в секстил към рождения Уран. Може да бъде под формата на идеи, защото секстилът по принцип е интелектуален аспект, които ви водят към сериозни,макар и странни на “първо четене” решения. Имате и допълнителна подкрепа от съвпада Юпитер-Уран в началото на Овена.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии