Седмичен хороскоп 30 април-6 май 2018

ПЛ 30 4 2018Пълнолуние в Скорпион в понеделник

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Седмицата започва с пълнолуние. В понеделник Слънцето и Луната застават в точна опозиция в 9-я градус на зодиакалните знаци Телец-Скорпион. Пълнолунията са време за реализация, за събиране на плодове, за сбъдване на желания отправени в някое от предходните новолуния. Узряването на някои обстоятелства и тяхното пълно разгръщане и изразяване е резултат на целенасочени усилия, осъзнат стремеж, и попадането в точния момент. Случайността е пресечената точка на две или повече необходимости.

Пълнолунието в Скорпион води до значими промени,до дълбоки трансформации, разкриване на тайни, намиране на изход от заплетени ситуации, до сериозни обвързвания и съдбовни решения. Последното е подсилено от квадратурата на Слънцето и Луната към лунните възли. Образувалият се голям квадрат в неподвижните знаци е указание за инертност, която набира скорост като лавина, от близо една година, от 9 май 2017-та, когато лунните възли влязоха в знаците Лъв-Водолей. По този начин процеси започнали преди година, връзки, сключени договори, поети ангажименти, сега търпят реализация по тези теми, съпроводено с взимането на важни решения за приемане, или отхвърляне. Лунните възли са кармични маркери и напрегнатите аспекти на светилата към тях водят до кармични изчиствания в зоните, които активират в рождените хороскопи. Така началото на седмицата се очертава да бъде много важно за хора, при които пълнолунието попада в кардинален дом, или близо до рожденото Слънце и планети.

Луната в понеделник в Скорпион след опозицията със Слънцето отива към съвпад с Юпитер, включвайки тригона му с Нептун, един емоционален аспект на изявената религиозност, а в една по-извисена форма – на човечността и прошката. Пълната Луна прави съвпад с Юпитер в Скорпион в интервал от 12 години, като за последно това се е случило на 12 май 2006 година.

Седмицата е бедна на значими астрологични аспекти, затова тригонът на Слънцето и Луната в събота, и сектстилът на Слънце и Нептун в неделя, носят успокоение в празничните дни.

Добро настроение в предстоящите почивни дни!

Честито на имениците!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои успешна седмица. Пълнолунието в другия марсов знак – Скорпион активира зоната на финансовата подкрепа, и не само. Началото на седмицата обещава реализация на цел, по която работите в последните няколко месеца. Тя може да бъде ориентирана към паричната сфера, общите инвестиции, съвместните партньорски начинания, обезпечаването на проект, получаването на кредит, или субсидия, на наследство или попечителство. Пълнолунието в Скорпион влияе на хормоните, на влечението и желанието за близост. То усилва вашата привлекателност, но за да има резултат е необходимо активно и съзнателно лично участие. Изборът, който направите сега, ще гарантира здравина и дълготрайност, трансформацията на физическо и духовно ниво изисква марсова сила и плутонова отдаденост.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, петък и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата започва с пълнолуние в другия неподвижен знак – Скорпион. Пълната Луна активира зоната на домашната среда и отношенията с най-близките. Тя ви подтиква да правите промени в дома си, за да бъде той по-сигурен, защитен, но и по-приятно място за живеене. Разгръщането на домашните проекти сега получава нов силен импулс. На свободните, пълнолунието в Скорпион помага да укрепят връзката си, да направят важната крачка към по-сериозно обвързване, да предложат брак. Юпитер от своя страна също участва с финансова подкрепа за генерален ремонт на старото жилище, или закупуването на нов дом, който да отговаря на нарасналите потребности на семейството.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои мистична седмица. Пълнолунието в Скорпион задвижва енергии в най-скритата зона на слънчевия хороскоп. С включването на Юпитер оттам, имате забележителен усилвател на интуицията. Дръжте духовните си сетива отворени, за да приемете нужната ви подкрепа и напътствия. Много от това, което ви се случва през миналата и тази седмица, е резултат от отправено желание, може да изглежда невероятно и нереално, дори да ви притесни в даден момент. Някои скрити истини ще ви се открият, а ако сте „копали“ достатъчно упорито, ще стигнете до бистрата вода на нужното ви знание, или информация. Записвайте сънищата си и гениалните идеи, които преминават през мисълта ви.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с пълнолуние в срещуположния знак. Пълната Луна в Скорпион подтиква да се свалят маските, да се разкрие истината, за да прогледнете за това каква е реалната картина на вашите взаимоотношения. Така ще ви бъде по-лесно да направите своя избор, осъзнавайки цялата отговорност, която поемате с действията си сега, и в близкото минало. Пълнолунието в зоната на партньорството изисква откровеност и признания, изповед, и прошка. В служебните взаимоотношения също се налага изясняване, разкриване и промени. Някои нови възможности появили се в началото на седмицата, могат да бъдат успешно реализирани в края ѝ.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък, петък и събота.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои неспокойна седмица. Пълнолунието в Скорпион ви прави по-социални и активни в общуването с околните. Особено с тези,с които имате кръвна връзка, или такава по местоживеене. На прага сте да се обвържете документално, да финализирате дълго подготвян проект, договор, сделка. Работата с документи ще бъде от голямо значение в понеделник и вторник, когато Луната пренася много страст и емоции от опозицията със Слънцето към съвпада с Юпитер в Скорпион. Имате нужда от страничен поглед и обективна оценка, за да бъдете максимално прецизни и коректни в написаното и казаното. Пътуването на близко разстояние за развлечение или при роднини, ще ви се отрази благоприятно.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък и събота.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои комуникативна седмица. Пълнолунието в Скорпион е в зоната на приятелите, групите по интереси, неформалните интимни отношения, новите технологии, IT сферата, силните желания и ред други. Пълната Луна дава шанс за реализация на екипни проекти, на постижения, резултат на обединени усилия. Можете да постигнете яснота по планирани дейности, да привлечете сътрудници към проект, за който имате уточнени параметри и финансиране. Участието на Юпитер увеличава шансовете за успех, като подкрепя работа в голям мащаб и с повече хора. Ако намеренията ви са такива, моментът е добър да се включите към вече работеща група като специалист, експерт, съветник.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Пълнолунието в Скорпион в понеделник е в зоната на работните условия. Имате отличната възможност да се възползвате от обстоятелствата и да подобрите служебната си позиция. Ако търсите работа, разширете периметъра и така възможностите ще се увеличат. Бъдете готови да се отзовете на повикване за интервю, подгответе нужните документи, уточнете си изискванията, за да имате точни отговори на конкретни въпроси. Можете да постигнете и добро заплащане, ако съумеете да докажете,че сте човекът, който търси работодателя. Венера от вашия знак ви прави привлекателни и вдъхващи доверие.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък и събота.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои резултатна седмица. Пълнолунието в Скорпион прави така да изглеждат възможни за реализация и най-финансовоемките проекти. Пълнолуние в Скорпион има всяка година по това време, април-май. Но сега то е подкрепено от включването на Юпитер. Планетата на благоденствието се движи в зоната на личните доходи и притежания от есента на миналата година. Пълната Луна в контакт с него е усилващ фактор, който се случва веднъж на 12 години. За последно през май 2006 година. Периодът до средата на месец май е добър за приключване на проект, или на фаза от него. Ако търсите по-платена работа, сега е удачен момент да бъдете по-активни и упорити. Емоциите и страстта, които съпровождат пълнолунието в Скорпион, се пренасят и в личните взаимоотношения.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои успешна седмица. Пълнолунието е в зоната на кариерата на слънчевия хороскоп. Ако сте имали цел, и сте работили по нея през последните месеци, то сега ви очаква успех, достигане до целта, или изкачване на един връх по пътя до нея. Ще ви се наложи да направите важен житейски избор. Имате достатъчно ясна картина на положението, в което сте, и можете да пристъпите напред с ясно съзнание. Подкрепата на Юпитер в зоната на пълнолунието е важна за успеха на начинанията, дава ви далечната перспектива и увереност в собствената правота, кураж да разширите професионалните си контакти, да търсите поле за изява в по-голям мащаб.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до събота.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица с пълнолуние в друг воден знак. Пълната Луна в зоната на любовта, творчеството и децата се случва веднъж през годината. Това е чудесен период на сбъдване на съкровени желания, на реализация на важни за вас проекти, на постигане на поставена цел, по която сте работили в последните месеци, време за изяви и привличане на внимание. Ефектът на пълнолунието се простира до края на лунния цикъл, средата на месец май. Допълнителна подкрепа то получава от включването на Юпитер, само и единствено сега. Благодатната планета е участвала в пълнолунието в Скорпион преди 12 години, през май 2006-та, и ще се включи отново след 12 години, пак през месец май. Очаквайте подаръци от съдбата, радвайте се на това, което идва при вас, и не пестете благодарности.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои още една забележителна седмица. Акцент в нея безспорно е пълнолунието във вашия знак в понеделник. Пълна Луна в знака на рожденото Слънце, или на асцендента, имате всяка година. Но сега, в допълнение към добрите тенденции, е присъствието на Юпитер. Едновременно пълнолуние и Юпитер ви спохождат веднъж на 12 години, затова силата на комбинацията е значима и препоръката е да се възползвате максимално от нея. Имате подкрепа да реализирате лични планове, да се фокусирате върху най-важното като си изяснявате всяка подробност и неяснота. Бъдете верни на себе си и искрени в намеренията. Не бягайте от изяви и привличане на вниманието, защото така можете да заявите своята позиция и претенции.

Благоприятни дни през седмицата от понеделник до събота.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои пълнолуние в сродния по стихия знак Скорпион. Намирате се в много активен период от личната година. Пълната Луна в Скорпион задейства планове и стремежи, които са изглеждали „висока топка“ до сега. Самочувствието идва и от съучастието на Юпитер, който укрепва увереността в собствените сили, прави ви по-предприемчиви и целенасочени. Интересите са широкоспектърни, и от умението ви да се фокусирате в една или по-малко на брой цели, е важно условие. Сега можете да събирате плодовете на труда си, да пътувате, учите, преподавате,да разширявате границите на кръгозора и възможностите си.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, петък и събота.

 

Дати на някои астрологични събития

На 30.04.2018/3:58/Пълнолуние в 9°Скорпион

Слънце в квадрат с лунните възли на 30.04.2018 /21:17

През тази седмица Луната се движи между знаците Скорпион и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

1.04.2018 /21:29 – 2.04.2018 / 1:57

3.04.2018 /19:06 – 4.04.2018 /9:55

6.04.2018 /16:36 – 6.04.2018 /21:01

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии