Седмичен хороскоп 30 януари-5 февруари 2012 г.

 Слънцето аспектира лунните възли

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои нелека седмица. Като цяло ще ви бъде трудно да намирате общ език с околните. Получаването на подкрепа, която ви е била обещана, може да се окаже по-сложно, отколкото сте предполагали. Възможно е да изискват от вас да платите по-висока цена, да поемете насрещни ангажименти и да се съобразявате с редица условия. От понеделник до сряда при някои от вас ще дойдат добри приходи. Важни срещи, разговори, договаряне, явяване на интервю за работа, насрочвайте за четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои напрегната седмица. Вашето благородство и щедрост ще бъдат поставени на изпитание. Красивите приказки и обещанията, които давате, няма да са достатъчни. От вас ще изискват да придадете определеност, форма и съдържание на вижданията си, на намеренията и плановете. Ще се наложи да взимате важни решения, от които зависи вашата работа и тази на други хора. В сряда се пазете от подвеждане. В четвъртък ще получите подкрепа и насърчение от подходящия човек.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои противоречива седмица. За едни е натоварена и ангажираща, а за други спокойна и разтоварваща, въпрос на избор. Ако решите да се включите активно в потока на ежедневието, бъдете много внимателни какво и къде говорите. Нещо ненамясто казано, може да навреди на името ви, да ви постави в неизгодна позиция или да бъде умишлено преиначено. Това в най-голяма степен важи за понеделник и вторник. От сряда нататък шансът е на ваша страна и ще се радвате на вниманието и одобрението на околните.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои успешна седмица. Още в понеделник ще усетите повишен интерес на околните към вас, ще се чувствате център на внимание и ще получавате похвали от много страни. Радвайте се на момента и отразявайте тази позитивна енергия към другите. В работната среда ще можете да наложите свой модел, свое виждане по даден въпрос и макар да има известна съпротива, крайният резултат ще бъде така, както сте си го представяли. Бъдете инициативни, нека другите ви следват, дори в средата на седмицата можете да поставите пред шефа си въпроса за повишаване на възнаграждението. Важни делови разговори насрочвайте за четвъртък.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица обещава много работа и може би забавления, ако си ги позволят. Имате шанса да се включите в проект, дейност, начинание от голям мащаб, или с важно значение за бъдещето ви. Във ваша полза ще е, ако „завържете добре торбата с критиките“. Някои ще трябва да минат през моменти на вътрешна съпротива и взимане на трудни решения, особено в дните понеделник и вторник. Тези дни не са подходящи за тръгване на дълъг път, но дори и наблизо да ви се налага да пътувате, бъдете внимателни и не рискувайте излишно. От сряда нататък и особено в четвъртък, можете да бъдете много успешни в действията си.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои емоционална седмица. Голяма част от вниманието ви ще бъде насочена към очакванията, желанията, потребностите на много близки на сърцето ви хора. Ще бъдете въвлечени в разходи, които са над планираното или изобщо непредвидени, но едва ли ще съжалявате за това. Избягвайте излишните спорове и даването на обещания, които няма изгледи да изпълните. При някои от групата е голяма вероятността за радостно събитие, свързано с дете. За края на седмицата планирайте почивка, по възможност в среда, където можете да релаксирате и да се пренастроите за следващата седмица.

 

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите дни трябва да бъдат много внимателни във взаимоотношенията си с околните. Не позволявайте да бъдете провокирани от „доброжелатели“ да говорите или да правите нещо, което може да засегне трети лица или да ви постави в неблагоприятна позиция. Особено внимателни бъдете към хора, които са далеч от вас, с които нямате пряк контакт. Пазете чуждите тайни. През втората половина на седмицата астрологичната обстановка е подкрепяща и с лекота ще следвате плановете си. Четвъртък и събота са силните ви дни.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на важните решения и категоричните действия. В сферата на материалните дела те ще бъдат успешни и ще ви донесат подкрепата, от която имате нужда. Моментът е добър за решаване на финансов въпрос, за взимане на кредит, за договаряне на стоки и услуги, обезпечаващи удобството на работното място и у дома. Благоприятни дни за това са вторник, сряда и четвъртък. Има известен риск от подвеждане, затова обръщайте внимание на подробностите, искайте гаранции и обезпечение, не бързайте да подписвате документи, без да прочетете подробно съдържанието.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей следващите дни са предизвикателство към въздушната им природа. Ще се наложи да се занимавате с твърде прозаични и в голяма степен материални дела. Покупка или продажба на имот, наемане или освобождаване на квартира, възлагане на проект за дом и други от този род, ще ангажират време, физическа и емоционална енергия. В началото на седмицата вашата категоричност и заявено неодобрение може да провали сключване на договор. В четвъртък и петък ще ви бъде по-лесно да намирате верния тон и да бъдете още по-успешни.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак началото на седмицата е тромаво. Въпреки усилията ви, много от нещата около вас няма да вървят гладко. Ще имате усещането, че безуспешно се опитвате да търкаляте квадратно колело. Но, не се отказвайте от намеренията си, важно е да бъдете упорити, ангажирани и последователни. От сряда нататък излизате от трудния си период и до края на тази, а също така и през следващата седмица ви очакват добри новини. В събота ще имате повод за радост.

 

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващите дни предлагат ангажираност и активни действия, въпреки настойчивото желание за почивка. Колкото и  силни да ви се иска да се покажете, ще ви бъде трудно да се справяте сами. Подкрепата на най-близките и особено на брачния партньор е много важна. Избягвайте всяко прекаляване, с говорене, с ядене, с храна или с напитки. В сряда бъдете внимателни по финансови въпроси, може да ви подведат да давате средства над необходимото. Четвъртък е ден на добрите идеи и освобождаване от стар товар. Краят на седмицата ще ви зареди с оптимизъм и добри очаквания за близкото бъдеще.

 


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои продуктивна седмица. Това, което е планирано и е вече в ход, има попътен вятър. От вашите умели действия, находчивост и вложена енергия зависи крайният резултат. Предстоят ви много контакти, демонстриране на лична позиция и взимане на важни решения. Полезна е известна дискретност в поведението. Разделяйте работата от личния си живот, за да се радвате и на двете. В края на седмицата отделете повече време на близките си.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 1.02.2012 г., Слънцето в аспекти към лунните възли, секстил към северния и тригон към южния л.в.

На 2.02.2012 г., опозиция на Венера и Марс, ретрограден.

На 3.02.2012 г., Нептун влиза в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Овен и Рак, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

30.01.2012 г., в  9:08 ч. – 30.01.2012 г., в  9:28 ч.
1.02.2012 г., в 22:06 ч.  –  1.02.2012 г., в  22:14 ч.
4.02.2012 г., в  8:06 ч.  –  4.02.2012 г., в  9:04 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии