Седмичен хороскоп 31 март – 6 април 2014 година

Съвпад на Слънце и Уран в сряда

Венера в Риби от събота

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстои да преминем през една Уранова седмица, за която „Очаквай неочакваното!“ е най-подходящото мото. Новолунието в неделя, в близост до Уран бе само началото. Точният съвпад на нощното светило с него е в началото на понеделник, а на дневното – в сряда, на 2-ри април.

Така 1 април – ден на шегата, ще мине под тоталното влияние на планетата провокираща неочаквани обрати, провокации, и експлозивни реакции. Нечии шеги могат да не бъдат възприети като такива.

От миналата седмица Слънцето стана „съучастник“ в сложната астрологична конфигурация Тао квадрат, започнала да се оформя от средата на месец януари, когато Юпитер навлезе в критичната зона на кардиналния кръст, в която е квадратът на Уран-Плутон. Включването на Слънцето в Овен, в тази мощна триада, засилва властолюбието и безпардонността в отделни хора. Съвпадът Слънце-Уран в Овен е бунтарски, войнствен и непредсказуем, а в комплект с квадратите към Юпитер и Плутон – взривоопасен. Влиянието се простира върху всяка форма на упражняване на власт и злоупотреба с власт,  върху иновациите и новите технологии, върху странни и скандални обстоятелства на хора, участващи във властта, върху всяка манипулация на големи социални слоеве.

Месец, април, както вече знаете от многократните напомняния в предишни хороскопи, е изцяло под влияние на напрегнатите аспекти в кардиналния кръст. Международната обстановка, както се вижда, е съответна на астрологичната, с най-значимата към момента конфликтна зона Русия-Украйна. А в източна Азия един диктатор отново е готов за ядрени опити.

В средата на месец април предстои отново Голям кардинален кръст с участието на ретрограден Марс – Юпитер- Уран,Меркурий- Плутон. А между 20-23 април са точните квадрати между участниците в него. Всичко това в съпровод с две затъмнения – лунно на 15 април и слънчево на 29 април. За мнозина месец април може да стане вододелна зона за желания, амбиции и честолюбиви планове, поставени в условия на невъзможност да бъдат осъществени.

В четвъртък позитивна нотка в седмичната астрологична картина внася тригонът на Меркурий към Сатурн, който може да съдейства за някои разумни решения в полза на успокояване на напрежението.

В неделя Венера преминава в Риби, знак който стимулира най-добрите страни на нейното влияние.

Посрещайте с усмивка и добро настроение всяко ураново предизвикателство!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои динамична седмица. С новолунието във вашия знак навлизате в спиралата на нарастващо напрежение, породено от активността в кардиналния кръст, което ще се усилва към третата и четвъртата седмица на април. Съвпадът на Слънцето и Уран в 12 градуса Овен, поставя всички с рождени дни в първата половина на седмицата в особена ситуация на очакване нещо важно да се случи. Под влияние на Уран са новите технологии, нестандартните хрумвания, отхвърлянето на правилата и ограниченията. Ако всичко това е привлекателно за вас, чудесно. Единственото условие е да се погрижете за своята безопасност и тази на хората около вас. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, с остри и режещи предмети, с химикали и избухливи вещества, избягвайте претоварване и конфликти. При мъдро овладяване на урановите импулси, ще имате на своя страна невероятен късмет и успех в амбициозни планове, чието начало може да бъде отложено за месец май.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, петък и събота.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на изненадите. Новолунието в Овен в неделя и последващия точен съвпад на Слънцето и Уран в сряда придават особена цветна окраска на следващите дни. Новите оригинални идеи и вдъхновението ще ви бъдат интересен спътник през тази седмица. Нуждата от повече свобода и възможности за размах в начинанията ще ви насочат към хора и обстоятелства,които обещават това. Една от темите може да е свързани с чужбина- пътешествия, командировки, обучение или обмяна на опит. След напрегнати преговори е възможно да постигнете изгоден договор за популяризиране на свой творчески проект- издаване на книга, песен, филм, участие в изложба или модно ревю,организиране на курс за обучение, семинар, конференция, конгрес.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои успешна седмица. Новолунието в сродния по елемент знак Овен дава нова посока в живота и ви поставя пред интересни предизвикателства. То е отправна точка за някои ваши начинания, които ще се радват на подкрепа от най-близките ви. Ще постигнете повече от планираното дори, ако успявате да съгласувате намерения и действия с партньора си. Убедителните аргументи и готовността за поемане на полагащата се част от задълженията ще ви направят съюзници с обща цел. Очакват ви приятни изненади свързани с децата ви, не само и непременно като събитие през тази седмица, а по-скоро като развитие в следващите шест месеца. Бъдете внимателни във финансовата сфера, не харчете повече, отколкото можете да си позволите, без да изпадате в задължения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 17 лв.

+ доставната такса до адрес или удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, астрологичната обстановка препоръчва оттегляне. Новолунието в предходния зодиакален знак Овен е момент за разчистване на обстоятелства, които задържат напредъка, които ви поставят в условия на подчиненост и зависимост. Периодът е отличен за съставяне на планове, за работа по проекти, които ще се реализират в бъдеще. Намирайки се в сатурновия период на личната си година сега можете да направите равносметка на случилото се, да „теглите чертата“ и да си дадете лична оценка,независима от тази, която ви дават околните. В момента не виждате пълната картина, много от това, което ви касае са процеси, развиващи се „скрито от очите“. Съвпадът на Слънцето и Уран вероятно ще ви даде нова перспектива, за това което предстои пред вас. Напрегнатата обстановка в кардиналния кръст може да ви засегне в полето на идеите и близките планове, в които са належащи актуализация и корекция.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на неспазените уговорки. Имайте готовност да приемете факта, че не всичко може да бъде планирано, и още повече изпълнено според вашия план. Всякакви предварителни рамки, в които сте поставили очакванията си за важни за вас събития, търпят промяна. Причината е в силното ураново присъствие през тази седмица, когато Слънцето прави точен съвпад с планетата. Не е препоръчително сключване на договор за покупко-продажба на имот или МПС, освен ако нямате 100% гаранция за коректност и точно спазване на договорните условия. В сряда са възможни някои неочаквано добри предложения за пътувания, или изгодни оферти за почивка през лятото. В края на седмицата Венера навлиза в противоположния ви знак Риби, което е добър знак за постигане на хармония и съгласие по важен семеен въпрос.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, петък и събота.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, първата половина на седмицата е напрегната. Активността в кардиналните знаци е голяма и това дава отражение в няколко сфери от живота ви. Най-значими промени може да има в близката среда, в дома, в отношенията с най-близките, при решаването на належащи семейни въпроси. Вашите идеи, проекти и планове имат нужда от повече свобода, а вие – от повече лично пространство. Но в същото време ще правите всичко необходимо за укрепване на тила си, за получаване на доказателства за вярност и подкрепа, които да ви дават усещане за стабилност. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, с остри предмети, избягвайте претоварване и конфликти. Урановото влияние може да наруши някои планове и да ви постави в условия на бързо взимане на решения, за което в средата на седмицата ще ви е необходима консултация със специалист в съответната сфера.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, петък и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Новолунието в Овен в неделя бе момента, в който добихте представа за това на кого можете да разчитате, време за „преброяване на приятелите“. Съвпадът на Слънцето и Уран в сряда задава като основен тон на седмицата решението „да бъда или да не бъда“ с тези хора, да продължа ли да работя с този човек. Измъкването от дадено вече обещание и поет ангажимент може да се окаже нелека задача. Вие може да мените с лекота, и без драматизъм, гледната си точка, но това не е така при всички, с които имате вземане-даване. Претеглете плюсовете и минусите, и имайте готовност да понесете евентуална финансова щета за неспазена уговорка. В сряда и в четвъртък, когато рано сутринта става точен, ще ви подкрепя тригонът на Меркурий със Сатурн. Вслушайте се в съветите на по-опитни хора от вас.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, петък и събота.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои напрегната седмица. Причината е както обикновено – напрегнатите аспекти в кардиналния кръст, част от който са Везни. Новолунието в срещуположния ви знак Овен слага акцент на партньорските взаимоотношения. С активното ураново участие през тази седмица, там може да попаднете на неочаквани обстоятелства, в които да реагирате остро, за да запазите самоуважение и позиции. При всички случаи ще се наложи да се съобразявате с мнението, вижданията, преценките и изискванията на други. Моментът е добър да поставите личните си отношения на нова основа, да отчетете новите условия, да проведете смислени разговори, да търсите общи решения на проблемите и да начертаете общи планове за бъдещето. И всичко това, избягвайки конфликтите и острия тон. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, с остри и режещи предмети и избухливи вещества, избягвайте претоварване.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък и събота.

Родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, навлизат в своята седмица. Тя е силно повлияна от Уран, управителят на знака. Няма много неща,които биха ви изненадали и поставили в „небрано лозе“, защото обикновено знаете как да се справяте с всяка ситуация. Новолунието в Овен е изпитание за вашите комуникативни умения. С голям успех можете да играете ролята на посредник, да свързвате хората, да помагате в разпределяне на информация или средства за препитание. Можете да бъдете консултант или просто приятел-съветник, който идва на помощ в подходящия момент. Времето няма да ви стига, затова планирайте добре ангажиментите си, като си оставяте вратички за спешни промени. Запишете се в курс, школа, семинар, навсякъде, където можете да разширите знанията и уменията си в определена област.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, отново предстои напрегната седмица. Точният съвпад на Слънцето и Уран в Овен може да ви постави в екстремна ситуация, да внесе обрат в живота ви такъв, какъвто е досега. Тежестта пада върху професионалните взаимоотношения и обстоятелства, свързани с кариерния ви растеж. Ще ви се налага да взимате трудни решения, особено ако рожденото ви Слънце (или асцендент) е в първата половина на Рак. Вашите професионални качества и постижения могат да бъдат подложени на критична оценка, както и заеманата към момента позиция. Новолунието в Овен отправя и лични предизвикателства за ангажиране с някой, който е „висока топка“ и взаимоотношенията с когото ще бъде изпитание за вашите умения и характер. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, с остри и режещи предмети, с химикали и запалими вещества, избягвайте физическо претоварване и конфликти с агресивни хора.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с решаване на някои дребни на пръв поглед въпроси. В контекста на напрегнатата астрологична обстановка в кардиналния кръст, те обаче могат да се окажат от важно значение. Не подценявайте детайлите, особено в работната среда и още повече, ако те касаят здравето ви. За да приведете в изпълнение мерките за повишаване на ефективността – вашата и на хората, които работят за вас, бъдете критични и взискателни, но подхождайте индивидуално и щадете чувствата им. Периодът е подходящ да вземете някои профилактични мерки за подобряване на физическата си и емоционална кондиция. Планирайте престой в място, където да се разтоварите от грижите. В края на седмицата Венера преминава в сродния ви по стихия знак Риби и това е началото на три-четири седмичен период, благоприятен за емоционалния ви живот.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, урановото влияние се проявява по специфичен начин. Новолунието в Овен с активното участие на Уран, прави периодът много чувствителен към всичко свързано с вашите доходи. Някои интересни предложения или нестандартни идеи могат да променят личният бюджет в положителна посока. Не отхвърляйте възможността за печалба от някоя от игрите на късмета, но и не се впускайте в хазартен маратон. Урановото влияние може да ви направи чувствителни към това как другите печелят парите си, каква е ценностната им система и представата им за „добро и зло“. В неделя Венера навлиза във вашия знак, а това е благодатно време с продължителност около месец, когато планетата ще ви подкрепя по своя фин и любвеобилен начин.

Благоприятни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънце в квадрат с Юпитер на 1.04.2014 г в 10:39 ч.

Слънце в съвпад с Уран на 2.04.2014 г в 10:09 ч

Слънце в квадрат с Плутон на 3.04.2014 г в 12:22

На 5.04.2014 г в 23:30 ч Венера преминава в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

31.03.2014 г., в 3:54 ч. – 1.04.2014 г., в 8:20 ч.

3.04.2014 г., в 9:43 ч. – 3.04.2014 г., в 14:48 ч.

5.04.2014 г., в 17:55 ч. – 6.04.2014 г., в 0:40 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

3 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на март 31, 2014 @ 13:44

    Северна и Южна Корея се обстрелват
    Сеул отвърна на военно учение на Пхенян, след като снаряди попаднаха отвъд границата
    31 март 2014 09:03,
    http://economic.bg/news/29430/1/1/Severna-i-Yujna-Koreya-se-obstrelvat.html

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 31, 2014 @ 13:45

    Apple с нов иск от $2 млрд. към Samsung
    Американската компания пак съди южнокорейския конкурент за плагиатство при смартфоните и таблетите
    Николай Марченко, 31 март 2014 11:49,
    http://economic.bg/news/29434/1/1/apple-s-nov-isk-ot-2-mlrd-kum-samsung.html

  3. snqg каза,

    Писа на април 1, 2014 @ 21:26

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии