Седмичен хороскоп 31 октомври-6 ноември 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСлънце в с във вторник

в тригон с в събота

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Ноември започва със спокойна астрологична картина, изпъстрена със съвпади, секстили и тригони. Но тъй като всичко във вселената е в движение, а покоят – относителен, то и астрологичната хармония е относителна. Има напрегнати аспекти, които затихват като влияние, и такива, които се пораждат сега, за да станат точни след броени дни или седмици.

Първата половина на седмицата минава под влиянието на тригона Слънце-Нептун във водните знаци Скорпион-Риби. Слънцето застава два пъти в годината в тригон към Нептун. Откакто планетата на илюзиите и фантазиите премина в Риби, от април 2011 насам, те се случват един път през лятото, когато Слънцето е в Рак, и втори път през есента, когато то се движи през Скорпион.

Този мистичен аспект засилва връзката ни с фините полета, прави всички по-интуитивни, разбиращи, емпатийни, подкрепящи и вярващи в доброто. Аспект на творците, който подтиква музите към повече активност и отдаденост на заниманието да вдъхновяват хората на изкуството. Много добро не е на добро, разбирай – много розово не е на розово, затова да имаме предвид,че в Скорпион освен Слънцето и Луната, до вторник, се движат още Меркурий, Прозерпина и Лилит. Последната, е много взискателна към връзките, прави ни подозрителни и ревниви. Така наглед невинни закачки и флиртове могат да докарат поредица главоболия на обвързаните. Подвластни на любовта и нейните превратности са водните и земните знаци.

Тези, които се занимават със задълбочени изследвания и проучвания, които търсят истини за себе си и другите, могат да разчитат на подкрепата на сектила Меркурий- Плутон, който става точен в четвъртък.

Лунните възли в следващите дни са много активни, правейки аспекти с няколко планети. Много хора ще бъдат изправени пред важни житейски избори, ще трябва да взимат решения, които са обосновани от предишен опит, но ориентирани към бъдещето. В това число е и изборът, който трябва да правим в неделя. Доколкото имаме избор.

През втората половина на седмицата ще се радваме на тригона Венера-Уран в огнените знаци Стрелец-Овен. Този огнено въодушевен аспект е относително краткотраен, от петък до неделя, става точен в събота. Участието на Венера включва по атрактивен начин емоционалните взаимоотношения на огнените и въздушните знаци, странните запознанства, внезапното привличане и връзките „за една нощ“.

Клоуните в политическия живот и в шоубизнеса ще имат поле за изява. Ще се нагледаме на атракции и странни опити за привличане на вниманието.

Слънчева есенна ноемврийска седмица!

Честит ден на БУДИТЕЛИТЕ!

Buditeli

 

 

 

 

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои мистична седмица. Активността е в най-неясните и противоречиви зони на слънчевия хороскоп. Няма нищо сигурно и стабилно. Всичко е възможно, всичко е в сферата на вероятностите, едно се скрива, друго излиза на повърхността и се откроява. За вашата кардинална природа астрологичната картина готви предизвикателства. Настройте се на по-интуитивна вълна, разчитайте знаците на съдбата, не се вкопчвайте в клишета и стари догми, отворете очи за новото, събудете се. В сряда и четвъртък на мнозина предстоят важни срещи, контакти с хора от които зависи важно за тях дело. В събота някои ще имат добри предложения за нова работа, по-висока служебна позиция или за бъдещ ангажимент. В неделя ви очакват изненади, подкрепа от едни хора, но и разочарования от други.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои вдъхновена седмица. Активността във водната стихия от тригона на планетния управител и Нептун се отразява в емоциите, прави ви по-сантиментални и чувствителни. Слънце-Нептун в Скорпион-Риби се случва един път в годината, вече четвърта година. Сега обаче се включват и лунните възли, което прави случващото се много по-значимо и обвързано с най-близките хора. Ролята на вдъхновител и мотиватор играе Венера от Стрелец, включена в другия тригон – огнения, през втората половина на седмицата. Период чудесен за творчество, за изяви пред широка публика, или в камерен състав, за реализация на сътворено от вас, готово да се появи в точния момент, в пълния си блясък.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, началото на седмицата е с депресивни нотки, при някои по-леки, при други отчетливо забележими. Мнозина ще се чувстват потиснати, всеки по свои си причини, но и заради сезона, времето, средата на живот, случващото се по света. Като огнен знак не ви се полага да се потапяте твърде дълго в подобни състояния. Ден, най-много два, стигат. Във вторник след обяд Луната е вече в знака ви и „навирвате гребена“. В средата на седмицата провокации към чувството ви за справедливост ще ви карат да слагате рамки, да изисквате спазването на приличие, на правилата, на закона. Спонтанно изразено възмущение може да ви създаде конфликт с приятели и близки през почивните дни.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Двата хармонични аспекта, които доминират астрологичната картина през следващите дни, задействат най-нежните струни на душата ви. За обвързаните предстоят дни на оценки за съвместния живот, на признания и засвидетелстване на обич и привързаност. За необвързаните, моментът е удачен за начало на нова връзка, със всички съпътстващи я ритуали на ухажване и романтични жестове. Периодът е добър за създаване на творчески екип, за поемане на артистичен ангажимент, за осъществяване на сделки с материален характер, за покупко-продажба на движима или недвижима собственост.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои подвижна седмица. В следващите дни ще имате нужда от душеприказчик, някой с когото да споделяте тревоги и радости, да обсъдите домашните проблеми или хорските недостатъци. Гласът на интуицията ще ви подсказва какво става за споделяне, и кое трябва да запазите за себе си. Някои обстоятелства при близки роднини ще бъдат в центъра на вниманието. Може би имат нужда от съвет или помощ. Можете да бъдете полезни по много начини. В средата на седмицата отделете време за себе си, усамотете се в къщи или на подходящо място, далеч от шум и вредни енергии. Имате нужда от избистряне на ума, и спокойно съсредоточаване върху нещо важно,което е свързано с взимане на решение, избор на позиция или преформулиране на цели.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои комуникативна седмица. Астрологичната картина през тази седмица подсилва интереса ви към другите. Приятелите, съученици, състуденти, съседи, познати, които сте подминавали, сега ще привличат вниманието и интереса. Може би имате проучвателна цел, или просто спонтанно любопитство към това как живеят другите. Периодът е добър, ако си търсите хора за работен екип. Следвайте интуицията, вродената мъдрост и собствените правила за добро, истина и морал. Втората половина на седмицата е добър терен за демонстрация на творческите ви умения да правите от нищо нещо, или да майсторите като професионалист. От петък до неделя Луната е във вашия знак, давайки ви правото да контролирате и насочвате случващото се около вас.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на съчетаване на полезното с приятното, и обратното. Много от това, което сте длъжни да направите, ще ви носи приятни емоции, и ще го правите с лекота. Един мъдър човек бе казал: „Ако искате да не работите, всичко, което правите, го правете с любов.“ Или оптимизирайте работата си като се съсредоточите само върху това, което е най-важно за момента. В този момент е много важно да бъдете, или най-малкото да изглеждате, конкурентно способни, да изпъкнете с качества и умения, да убедите важните за вас хора, че си тежите на мястото, и че на вас може да се разчита. Периодът е добър за сключване на договор за работа, както и за наемане на нови хора към екипа, с който работите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

 

Ve12Родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои спокойна работна седмица. Аспектите във водните знаци активират вашите сетива. Имате нужда да „успокоите топката“, за да се насладите на обикновените човешки радости – топлото есенно слънце, живописната природа, приветливи хора и хармония навсякъде, да възприемате живота повече с дясното, отколкото с лявото полукълбо. Вашата артистична природа има потребност от изразяване и астрологичната картина сега ви дава пълна свобода през първата половина на седмицата. След това се включва с хармоничен аспект управителката на знака – Венера. Планетата на любовта е в тригон с Уран от срещуположния знак – Овен. В края на седмицата ви очакват изненади, срещи с интересни хора, неочаквани ситуации с романтичен отенък.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

 

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои резултатна седмица. Това, което е набирало сили в дните преди новолунието, сега получава шанс за изява. Добър период да направите изложба, да отворите свой магазин, да сключите сделка за производство на ваши изделия, да направите пробив в сферата, в която сте се насочили. Имате ли добра идея, сега е момента да и дадете ход, или да измислите нещо ново. Сондирайте активно в информационното поле, настройте сетивата си и все ще хванете нещо гениално в астралната си мрежа.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои творческа седмица. Артистичната страна на вашата природа ще бъде активна и стремяща се към разнообразие на изразните средства. По един естествен начин, без много лични усилия, ще привличате вниманието към себе си. Имате много какво да покажете и да печелите възхищението на околните. Активността във водната стихия ви прави още по-интуитивни и предусещащи настроенията, желанията и предпочитанията на харесваните и обичаните от вас хора. В средата на седмицата ще имате нужда от помощ, за да прецените кое е по-важно за вас, и от кое да се откажете. В края на седмицата някои ще получат неочаквани и то добри предложения.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък, събота и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои успешна седмица. Като воден знак в следващите дни „плувате в свои води“. В понеделник Луната е във вашия знак и ще се движи през него до вторник, ранния следобед. Така началото на седмицата ви слага „на кормилото“ на собствените ви дела. Привличате внимание и подкрепа, възхищение и обожание дори. Радвайте се на мига. Не че ситуацията се променя рязко в следващите дни, но ще са ви нужни повече усилия, за да задържите постигнатото. Ще ви се наложи да правите избор между нещо, което обичате и нещо, което би ви било полезно за в бъдеще. Оптимизирането на ангажиментите, ще ви даде повече свободно време, което да прекарате по възможно най-добрият начин в края на седмицата.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, силната тенденция от предходната седмица продължава. Водните знаци са във водовъртежа на събитията, което включва и вашия знак, още повече, че Нептун е един от участниците. Нептуновата енергия ви прави много чувствителни и търсещи истината, особено що се касае за вяра, религия, социални убеждения и нагласи. Можете да прекрачите някои ваши рамки, ако те са остарели, отеснели и не отговарят на съвремието, или ви вкарват в конфронтация с много хора. В средата на седмицата бъдете премерени и критични към собствената си позиция, стремете се да бъдете обективни. В края на седмицата ви очакват интересни предложения.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития

Слънце в тригон с Нептун на 1.11.2016 / 10:17 часа

Венера в тригон с Уран на 5.11.2016 / 8:23 часа

Луната през периода се движи между знаците Скорпион до Водолей, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

1.11.2016 / 5:44 – 1.11.2016 / 17:43

3.11.2016 /13:35 – 4.11.2016 / 6:05

6.11.2016 /12:56 – 6.11.2016 / 16:55

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , , , ,

5 коментара so far »

  1. Мими каза,

    Писа на октомври 31, 2016 @ 7:24

    Много хубаво обясняваш Муси….браво! :)

  2. Сиси каза,

    Писа на октомври 31, 2016 @ 15:10

    1.11.2016 / 5:44 – 1.11.2016 / 17:43 – в този отрязък от време луната е без курс, и не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки. Това важи ли и за раждане (планирано) в този интервал от време?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 1, 2016 @ 11:16

    Сиси,
    да, спящата Луна ще бъде в рождената карта на детето.
    Добре е да се избягва, когато се планира секцио.

  4. Сиси каза,

    Писа на ноември 2, 2016 @ 9:47

    Благодаря ти за отговора Муси.

  5. Сани каза,

    Писа на ноември 3, 2016 @ 16:01

    Благодаря за направения хороскоп!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии