Седмичен хороскоп 31 октомври-6 ноември 2022

Тик22Слънце и Венера в съвпад с ЮЛВ

Венера в опозиция с Уран в неделя.

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстои ни да преминем през бедна на астрологични събития седмица.

Вторник може да се окаже неспокоен за мнозина. Луната от Водолей прави квадрат към Слънцето и отбелязва средната точка между двете затъмнения. Квадратът на светилата често ни поставя пред дилема – кой вариант да изберем, какво решение да вземем. Сега изборът е още по-сложен. Половината път е преминат, за някои успокояващо, за други натоварващо, зависи кой накъде се движи. Когато изкачваме планина и сме в средата на пътя, втората половина ни се струва значително по-тежка. Обратно, ако вървим по път надолу, ускорението си казва думата, втората половина се изминава много по-бързо, и с по-малко усилия.

Сряда е ден на въздушната стихия. Луната е все още във Водолей и катализира тригона ретрограден Марс-Сатурн, а с това и добрите стари практики на словесна еквилибристика. Добри хрумвания могат да се появят от този въздушен тригон, а резултат да видим в четвъртък,когато Луната от Риби се хармонизира със стелиума Меркурий-Слънце-ЮЛВ-Венера в Скорпион.

В четвъртък и петък огънят притихва, на сцената е водата с шест планети във водни знаци. Вълненията стихват под повърхността, която изглежда твърде спокойна.

В дълбоките води на Скорпион стелиумът от три планети и лунен възел е скръчкан от господаря на кармата Сатурн и квадрата му с Уран. Така втората половина на седмица, особено в дните след петък стават поле на разнобой и бурни страсти. Стелиумът пресича оста на лунните възли при ЮЛВ и застава в опозиция на Уран. Цялата конфигурация се разгръща през втората половина на тази и през първата на следващата седмица. Включването на Уран обещава изненади. А намесата на Сатурн изисква спазване на законите и почтеност, нещо толкова дефицитно в последните години. Лунните възли са кармични маркери. Пресичането на оста при ЮЛВ често е твърде болезнен преход на откъсване от старото и преминаване към новото.

Огнената енергия, представяна от Луната в Овен, се включва в почивните дни, стигайки до драматични ситуации с елементи на екшън през втората половина на деня.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица на професионална активност. Някои ще имат интересни предложения за работа в понеделник. При други процесът на обучение, вече започнал, продължава с още повече натоварване и изисквания, под строгия поглед на шефа. В период сте на проверки и контрол, и във финансовата сфера, възможно е да ви бъдат наложени санкции, ако не вземете мерки навреме. В събота и неделя Луната е във вашия знак, подобрява настроението и укрепва самочувствието.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на важните решения. Рисково е да се правят необмислени нови неща в зоната на затъмненията, но понякога обстоятелствата налагат, и не се дава време за мислене. Така в първата половина на седмицата може да се чувствате притиснати да вземете страна в спор, или да определите поведението си съгласно нечии изисквания. Ако не сте сигурно, отлагайте. В почивните дни картината ще ви се проясни.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица с фокус върху доходите. Не че ще потекат реки от пари, но ще имате приходи, къде очаквани,къде не, или обещание за такива. Юпитер се завръща в дома и семейното огнище, привличайки разбирателство и материални блага. В сряда преговори за работни ангажименти могат да се окажат успешни и радващи. Някои ще тръгнат на път. В почивните дни бъдете сред деца и обичащи ви хора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмица за пътувания и активна комуникация с хора отдалеч. Въпроси свързани с професията ще ви ангажират във вторник. Претенции на висшестоящ ще ви дойдат в повече, но при някои е възможно да се появят интересни предложения за смяна на работно място, позиция, придружени с по-голяма отговорност. Делата при партньора търпят раздвижване. При някои двойки е възможно задълбочаване на отношенията и пристъпване към важни промени, указващи по-сериозно обвързване. Четвъртък и петък са относително добри дни за разумни решения с дълготраен ефект.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата започва емоционално, относително, разбира се. Луната в Козирог ви свързва с някой важен за вас човек, който ще раздвижи емоционалната ви енергия със забележка или конкретно предложение. Намирате се в благоприятен период за преговори,но времето ви е ограничено. В четвъртък и петък ще ви се наложи да направите някои компромиси с предварителния си план и разчети. В почивните дни търсете истината, взирайте се под повърхността на нещата, и тя ще ви се открие.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва с Луна в Козирог. Това винаги означава главата високо вдигната и само напред. Понеделник е вашият ден от седмицата, когато можете да заявите себе си. През останалите дни, и особено във вторник, ще ви се налага да се съобразявате с другите. Приятелите- реални и виртуални, имат важно място. В четвъртък и петък сте на школната маса или тази на преговорите. Някои ще са в движение, ще пътуват, ще превозват хора и товари. Добър период за екипна работа, или за представяне посредством група хора. В почивните дни се постарайте да сте сред семейството и най-близките.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, началото на седмица се завърта около здравето, личното или на близък човек. Някои от групата ще получат добри оферти за подобряване на материалното състояние, продажба на имот, отдаване под наем, получаване на рента. Във вторник предстои главоблъсканица и решаване на сложен въпрос с много неизвестни. В четвъртък и петък отдавайте цялото си внимание на служебните дела и на най-важния човек в живота ви. В почивните дни приятелската среда ще ви зарежда и разтоварва.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, предстои седмица посветена на най-близките. Подсигуряването на дома, защитата на семейството, плащане на задължения и застраховки, чисто битови въпроси ще ангажират време и физическа енергия в следващите дни. За неангажираните периодът е добър за преоткриване на стара любов. Пламъкът на страстта може да се разгори и в поугасналите огнища. За част от групата сряда е късметлийски ден.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои предизвикателна седмица. Вторник е вероятно най-забележителният в нея. Луната е във вашия знак и преминава през Сатурн,което ви поставя в ситуация на необходимост да покажете характер. Вашата сила може да се прояви както в отстояването на своето, така и в разумни стъпки за постигане на съгласуваност с исканията на други хора. Ще ви се налага да правите избор и да взимате трудни решения. В края на седмицата ви очаква пътуване.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с Луна в срещуположния знак Козирог. Някои ще получат интересни предложения за нова работа, партньорство или съдружие. Не бързайте да взимате решение, поне не преди обяд, но и не се бавете много. Във вторник ще бъде по-рисковано определянето по даден въпрос „за или против“, и по-трудно взимането на решение. В четвъртък и петък плувате в свои води. Някои ще поемат на далечен път. В почивните дни ще бъдете твърде ангажирани, за да почивате.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на разгръщането. Това, което започнахте на новолунието преди дни, сега трябва да развиете. Възможностите не са много, но ги има, търсете и ще намерите най-добрият начин да се справите с всяка неочаквана ситуация. А те ще изобилстват в следващите дни както в домашната среда, така и на работното място. Водната енергия е в силата си. В четвъртък и петък имате попътен вятър, не пропускайте ценните моменти за „яхване на вълната“.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, предстои седмица, в която ще оцените приятелската подкрепа. Както и тази на хората от вашата среда, от бранша, екипа, кръга от познати. Във вторник и сряда ще ви бъде трудно да получите явна подкрепа. Четвъртък и петък са вашите дни от тази седмица. Луната е във вашия знак, а както знаете, сега силата е във водната енергия. Тя увеличава харизмата ви, прави ви привлекателни и желани,готови да се справите с всяко предизвикателство. Каквото идва при вас е вече познато, знаете му плюсовете и минусите, и това ви дава увереност.

Дати на някои астрологични събития

Венера 180 Уран на 6.11.2022 в 0:22

Луната е без курс на:

31.10.2022 18:14 – 31.10.2022 18:43

2.11.2022 14:08 – 2.11.2022 21:46

5.11.2022 1:05 – 5.11.2022 2:07

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии