Седмичен хороскоп 4-10 май 2015 година

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПълнолуние в Скорпион в понеделник

Муси Дачева

 

 

 

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои противоречива седмица. В понеделник е пълнолунието в Скорпион, което провокира авантюристичната страна на вашата личност, подтиквайки ви към рискови ходове. Ако те са във финансовата сфера, голяма е вероятността от загуби. Квадратът на Слънцето и Юпитер в понеделник ви прави по-самонадеяни от обикновено, склонни към включване в спекулативни начинания с очакване за големи печалби. Или твърде доверчиви към нечии обещания. Добър момент във финансовата сфера можете да имате в сряда, по Гергьовден,макар денят да е неработен. На някои късметът може да се усмихне през втората половина на седмицата. Петък може да се окаже щастлив ден за мнозина. Венера тогава влиза в Рак, а това носи спокойствие и радост в дома ви.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои напрегната седмица. Пълнолунието в страстния Скорпион от една страна и квадратурата на Юпитер от вашия знак със Слънцето, от друга, създават условия за ярки събития в следващите дни. Егото ви и чувството за справедливост ще бъдат провокирани от най-високо ниво, от човек или хора, които имат права и власт. Под влияние на емоциите може да преувеличавате значението на някои обстоятелства, затова в понеделник и вторник намерете страничен начин на изразходване на натрупаната емоционална енергия, препоръчително с повече физическо натоварване. В сряда вашият планетен управител е готов да ви подкрепи и успокои, посредством тригона си с мистичния Плутон. В сряда отново се случва Голям огнен тригон между Луна-Юпитер-Уран, време за рационални, дори гениални идеи, и излизане от всяка трудна ситуация. Венера в Рак от петък нататък ще ви помага да бъдете по-прозорливи и убедени в правотата си.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои особена седмица. В понеделник е пълнолуние в предходния знак Скорпион,чието влияние сте усетили още в неделя. Особеното сега е в едновременното протичане на напрегнат аспект (квадрат) между Слънцето и Луната, и вашия планетен управител – Юпитер. Влиянието може да обхване някои области,в които имате насочени очаквания, неоснователни, и неизпълними, свързани с известно разочарование. Някои от групата вероятно ще изпитат разочарование от колега, други не ще успеят да спазят уговорка. Може би няма да изпълните дадено обещание на себе си, или на друг. Определено няма да ви е лесно да спазвате предварителен график, или да се поберете в стари, по-тесни дрехи, за да направите впечатление някому. Но „всяко чудо за три дни“, в сряда отново имаме голям огнен тригон. Благодарение на Луната във вашия знак се утвърждава хармоничната връзка на Юпитер и Уран, което ви помага да преминете с позитивно очакване през всяка ситуация.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои емоционална седмица. Пълнолунието в противоположния знак Скорпион е първият фактор за повишаване градуса на емоцията във, и около вас. Драматизмът се засилва и от включването на Юпитер към опозицията на светилата. Така полученият неподвижен тао квадрат в страстните знаци Телец-Лъв-Скорпион въвежда ефект на хиперболизиране на причини и следствия, на направено и ненаправено, но особено много конфронтира обещано и свършено. Отношенията с хората от близкия кръг могат да бъдат много разочароващи в понеделник и вторник, някои ще срещнат неразбиране, критика и претенции, на които не могат да отговорят. През втората половина на седмицата ще „задухат други ветрове“. Ако положите усилия, ще успеете да се измъкнете от себичността на средата си, и да погледнете от друг ъгъл на случващото се, с повече мащабност и перспектива.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда,петък и събота.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, началото на седмицата е провокативно. Пълнолунието в Скорпион е изпитание за земната ви природа, още повече че е подчертано от квадратурата на Юпитер към светилата. Тази конфигурация пробужда страстите, кара човек да говори и прави неща под въздействие на емоциите. Някои обстоятелства около вас могат да излязат извън рамките на плановете и очакванията ви. Нещо което ще предизвика противоречиви реакции и промени в намеренията. Земният тригон на Слънцето и Плутон в средата на седмицата ще успокои страстите, ще възвърне душевното равновесие като ви даде усещането за сила и правота. А Венера, която в петък преминава в социалния Рак ще ви бъде в подкрепа на увеличаване на приятелите и съмишлениците, на намиране на общ език с хора, от социален кръг, който ви допада.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. Пълнолунието по принцип е време за реализация на неща,по които е работено дълго време. В Скорпион пълната Луна прави всичко много по-ярко и драматично. Квадратът на Юпитер към светилата, който протича синхронично е допълнителен катализатор на напрежение и в голяма степен може да повлияе разочароващо за прекомерни очаквания или за успех постигнат по лесен начин. В сряда обаче темата се променя и на преден план излиза аспект, който е изцяло във ваша подкрепа – тригонът на Слънцето и Плутон от Козирог,в 15-я градус. Така от сряда нататък ще плувате в свои води, още повече че в петък Луната е във вашия знак и вие ще „водите хорото“, а Венера преминава в Рак и ще ви носи цялата подкрепа на тези, към които са насочени усилията ви.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда,петък, събота и неделя.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, пълнолунието в Скорпион, в понеделник,задава темата на седмицата. Дали умеете добре да организирате ежедневието си, дали се придържате стриктно към собствените си предварителни планове, дали изпълнявате дадените обещания са все въпроси, в които ще се взират хората около вас. Може да получите много критики, и препоръки да промените някои близки планове. Нищо не е така, както изглежда в понеделник и вторник. В сряда астрологичната картина е относително по-стабилна и хармонична. В петък сутринта Венера ви напуска,за да премине в територията на предпазливия Рак. Отново разумът ще има предимство пред чувствата,нещо което ще внесе известно спокойствие в рационалната ви въздушна природа. Дайте ход на новите идеи, мислете проективно, ориентирани към бъдещето, скоро към Меркурий във вашия знак ще дойде и Марс, с много амбиция и воля за успех.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък, събота и неделя.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои кратка,но изпълнена с емоции седмица. Пълнолунието в Скорпион в понеделник поставя акцент върху вашите доходи. Може би начинът ви на живот да създава погрешно впечатление у някои хора, че разполагате с много средства. Това да е поводът да ви искат заем, или да не ви връщат вече даден такъв. Включването на Юпитер към опозицията на Слънцето и Луната е знак за изпитание на доверието ви към приятел(и), или към група хора, с които имате общи интереси. Лоялност, чест, достойнство, изпълнение на дадено обещание, са все въпроси,които могат да бъдат в центъра на вниманието, както в работната, така и в семейната среда. Във вторник някои ще имат нужда от съветник, или консултиране със специалист по важен за тях въпрос. Сряда е ден за намиране на изход и от най-сложната ситуация. Мислете в дългосрочен план, „пуснете дългите светлини“, защото предстои добър период за професионалната реализация

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, четвъртък и петък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои емоционална седмица. Пълнолунието в Скорпион насища с драматизъм отношенията в професионалната сфера. Някои предварителни уговорки и обещания могат да се окажат неизпълними или към тях да бъде подходено несериозно и некоректно. В понеделник и вторник предстои изясняване на отношения, колкото по-директно, толкова по-неприемливо и разочароващо. Но в крайна сметка може да има оздравяващ ефект върху отношенията ви с колеги и работодатели. В сряда много енергия ще вложите в дома си, за подобряване на семейния климат и качеството на живот на близките. От петък за месец напред, когато Венера се движи през Рак отделете повече време за себе си, да подобрите уменията си, да придобиете по-висока квалификация.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с някои разминавания в очакванията. Приятел(и) може да не се окаже на предполагаемото ниво и да ви разочарова с приказки, коментар или постъпка. Един (или повече) виртуален контакт или реална връзка могат да бъдат прекратени от ваша страна, заради некоректност или злоупотреба с доверие. Очакванията за приходи в понеделник и вторник по всяка вероятност са преувеличени. Пълнолунието в сродния по стихия воден знак Скорпион ви прави ентусиазирани по отношение личния живот и връзките. Астрологичната картина е подкрепяща в това отношение, особено от сряда нататък. Не пропускайте възможността за забавление и приятни преживявания с интересни хора. Някой(я) от тях може да се окаже точният човек. В петък Венера ви идва на помощ, преминавайки на ваша територия за период от близо един месец – до 5 юни. Тя ще ви кара да бъдете по-романтични и любвеобилни през следващите две седмици, когато се придвижва към тригон с Нептун, по-привлекателни и сантиментални.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, събота и неделя.
Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои забележителна седмица. В понеделник е пълнолуние във вашия знак, нещо което се случва един път в годината. Опозицията на Слънцето и Луната ще бъде в 13 градуса Скорпион. Пълнолунието е време за равносметка и реализация на планираното отпреди месеци. Сега обаче има усложняващ фактор – квадрат на Юпитер към светилата. Този аспект ще постави някои въпроси от професионален характер, които е важно да вземете под внимание, като всичко това ще бъде съпроводено с много емоции и драматизъм. Юпитер в зоната на кариерата ви прави позитивни и самонадеяни, сега ще трябва да прецените кои от целите ви имат шанс да бъдат постигнати, от кои да се откажете, кои да преформулирате. От сряда нататък астрологичната картина е по-подкрепяща. В петък Венера навлиза в сродния по стихия знак Рак, което за месец напред ще ви носи приятни емоции с хора близки по дух и предпочитания, ще ви прави по-романтични и сантиментални.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

Ri12

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои подвижна седмица. Пълнолунието в сродния по стихия знак Скорпион внася раздвижване в отношенията ви с хора отдалеч. Някои планове свързани с тях ще претърпят промяна. Може да сте в известна степен разочаровани от някои неспазени уговорки и неизпълнени обещания,но промените ще ви се отразят стимулиращо. Някои изяви могат да бъдат оптимизирани и променени по подходящ начин. Втората половина на седмицата е добра за „укрепване на тила“, за подобряване на отношенията с хора от близкия кръг на общуване, както и за разширяване на полезните контакти. Работата в екип ще ви гарантира добри резултати. От петък Венера навлиза в зоната на любовта и за месец напред ще влияе укрепващо върху емоционалния ви живот.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и събота.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

 

Няма етикети.

7 коментара so far »

  1. Firebg каза,

    Писа на май 4, 2015 @ 15:13

    Ех само още един ден и щеше да хване този хороскоп и рождената дата на моят брат, който на 11 има празник.Все още не съм решила какво да му купя и затова търся знак от звездите както се казва да ме насочат и помогнат какво да му взема, че да му хареса.Тук пишете интересни неща.Лично аз съм зодия водолей и винаги с интерес чета дали всичко са ми познали или поне какво да очаквам за на пред.Надявам се да продължавате да ни информирате с качествени статии.Видях кои дни да очаквам нещо хубаво и вече правя планове.

  2. Lucifel каза,

    Писа на май 4, 2015 @ 23:29

    На 8-и Венера влиза в Рак.

  3. дафи каза,

    Писа на май 5, 2015 @ 14:45

    Муси, липсва ми Вашият прекрасен астрологичен обзор за всяка седмица!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на май 6, 2015 @ 7:58

    дафи,
    Благодаря! :) Имам много работа и мога да отделям все по-малко време за седмичните хороскопи. Затова сега и през лятото ще бъдат в този,съкратен вариант.

  5. дафи каза,

    Писа на май 6, 2015 @ 14:39

    Благодаря!Ще чакам с нетърпение……..есента!!!!

  6. Уляна каза,

    Писа на юни 3, 2015 @ 6:08

    Здравейте,с нетърпение чета всички Ваши публикации и съм очарована.

  7. Уляна каза,

    Писа на юни 3, 2015 @ 6:12

    Бих искала да се ориентирам кога е подходящо за промени

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии