Седмичен хороскоп 5-11 юни 2017

ПЛ 9 6 17 от вторник

от сряда

в петък

Юпитер директен от петък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

В предстоящата седмица има няколко значими астрологични събития. Следвайки хронологията, първото е квадратът на Меркурий към лунните възли в понеделник. Преди да премине в подвижния знак Близнаци планетата на мисълта и словото преминава през средната точка на оста на лунните възли от неподвижните знаци Лъв и Водолей. Ефектът на този транзит е краткотраен, но не и незначителен, защото води до объркване в комуникацията между определени групи хора, неразбиране и разминаване между намерения и действия.

Следва смяната на знака, в който се движи Венера, на 6 юни. Планетата на любовта навлиза на своя територия във вторник, когато преминава в земния знак Телец. В предходния,огнения Овен, тя се движеше повече от три месеца, през февруари, март и май, директно, ретроградно и после пак директно. Венера в Овен провокираше хората с активна емоционалност, особено тези с планети в кардинални знаци, правеше ги още по-импулсивни и раздразнителни в периодите, когато самата тя имаше напрегнати аспекти с другите планети.

Сега Венера за месец напред, до 5 юли, ще помага да се успокояват страстите, да има повече романтика в личните отношения, повече реализъм и взаимна изгода в бизнес партньорството, повече спокойствие в обществените отношения, интересът и удобството ще заменят експериментите и търсенето на ярки преживявания. Доколкото това зависи от Венера, защото другата планета, влияеща върху емоциите и страстта, планетата на волята и амбицията, е в Рак. Придвижването на Марс през кардиналния воден знак ще остави своя отпечатък в периодите, когато планетата направи напрегнати аспекти с Юпитер, Плутон и Уран през месеците юни и юли.

В сряда Меркурий също преминава на своя територия – във въздушния знак Близнаци. Това ще бъде относително кратко,само за две седмици, между 7 и 21 юни. Бързият ход на Меркурий през знака свързан с комуникациите ще се отрази на общуването между хората. По-експресивна реч, по-бързи реакции, променливост в мнението, особено влияние ще има върху родените под знака на Близнаци, които и без това се отнасят с лекота към думите, и действията.

В петък, Юпитер излиза от ретроградната си фаза. Тя е с продължителност от 6 февруари до 9 юни, четири месеца, през които гигантът на слънчевата система се движеше назад, условно казано. Директният Юпитер, в съчетание с Венера в Телец се очаква да подобри социалния климат през следващите две седмици, да повлияят благоприятно обществените отношения, но също така и личните, особено там, където има недоразумения и раздели. В международен план ще има условия за настъпване на успокоение, сключване на междудържавни договори с по-голяма степен на справедливост и зачитане правата на всички заинтересовани.

Също в петък е пълнолунието в Стрелец. Опозицията на светилата е на 9 юни, в 16:09 часа, в 18 градуса Стрелец-Близнаци. Пълнолунието в Стрелец допълва хармоничната картина в края на седмицата напомняйки ни,че и най-сложните проблеми могат да бъдат решени, когато има добри намерения, съпричастност, коректност, почтеност и воля всичко това да се приложи в името на Доброто.

Слънчева седмица и добро настроение!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, началото на седмицата е критично за паричните дела. Нечии сметки могат да бъдат бързо опразнени, ако не внимавате какво купувате, или не си пазите добре личната информация и специалните кодове. Марс е в другия кардинален знак Рак, което насища с напориста енергия близката среда. От най-близките очаквайте предизвикателства, или остра реакция на претенциите ви към тях. Марс е конфликтен в кардиналните знаци, а в Рак не признава авторитети, затова острият тон и командването не са подходящи. Доверете се на Венера, която от вторник задава повече мекота в отношенията и грижа за близките. Тя ще ви подсеща и да бъдете по-пестеливи, особено след като Юпитер тръгне в права посока, и в личния живот на мнозина настъпят важни промени, свързани с повече разходи. Пълнолунието в сродния по стихия знак Стрелец е чудесен период за реализация на намерения,свързани с пътуване, преместване, с навлизане в нова среда, с нови приятели и нови възможности.

Благоприятни дни през седмицата – от вторник до петък.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата е забележителна с пълнолунието в сродния по стихия знак Стрелец. Понеделник е ден на избор. Дали ще тръгнете по линия на СЛВ, който напредва през знака ви, ще търсите новото и ще гледате напред, или ще се оставите на старото да ви държи, зависи от вас, но и от някой много ценен за вас човек. Във вторник темата продължава Венера, която преминавайки в Телец, навлиза в зоната на вашата кариера, и професионална реализация. Така получавате шанс и подкрепа да направите добро впечатление, където трябва, да заздравите връзките си с хора, на които разчитате, да представите своите идеи и планове, да намерите подкрепа от висшестоящ. Меркурий от своя страна ще укрепва връзките с приятелите, и с тези, които са в групата, екипа, клуба по интереси. Пълнолунието в Стрелец в петък ви поставя в светлината на прожекторите. Вниманието към вас може да е притеснително, но в същото време гали егото и ви помага да поддържате висок тонус и позитивна нагласа. В личния живот на мнозина то ще донесе промени,някои очаквани, други не.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои седмица на пълна Луна в знака. А това значи много ангажименти, които стават по-целенасочени с преминаването на Венера в земния знак Телец. Ще ви трябва много добра организация на времето и подреждане на приоритетите в следващите дни. Меркурий преминава в срещуположния знак – Близнаци, който е и негова територия за пълноценна изява. За две седмици напред планетата на комуникацията ще прекоси на висока предавка зоната на партньорството. Очакват ви много контакти, срещи, разговори,но част от тях могат да се окажат и твърде повърхностни и без реални резултати. Пълнолунието в знака ви в петък е събитието на седмицата, което изпълва с енергия втората ѝ половина. Заедно с вече директния управител на знака- Юпитер това повишава самочувствието и усещането за справяне, и самодоволство, въпреки напрегнатата седмична програма.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък, петък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Във вторник планетният управител ви идва на гости. Венера ще се движи през вашия знак до 5 юли. През следващите четири седмици планетата на любовта ще ви прави по-романтични, по-привлекателни и готови за промени, особено във външния вид. Всякакви разкрасителни процедури са уместни в този период, за да бъдете по-привлекателни и с добро самочувствие. Марс от Рак ще ви прави активни в комуникациите, като подкрепата му се добавя хармонично към всяко усилие за повишаване на знанията и уменията в дадена област. В сряда Меркурий навлиза в зоната на личните доходи, добавяйки своята енергия към тази на Слънцето в Близнаци. В това отношение за вас работи и пълнолунието в Стрелец, когато някои ще имат възможност „да напълнят джобовете си“. Добри доходи можете да имате и от работа с други хора, в сътрудничество и при общи собствености, или съвместни инвестиции.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, петък, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои подвижна седмица. Настройте се на вълна да решавате проблемите в движение, бързо и адекватно, разбира се. Предстои пътуване при някои от групата, едни наблизо, други надалеч, според предварителния план. Планираното за тази седмица обаче ще търпи промени. Венера навлиза в другия земен знак Телец във вторник, което открива „сезона на любовта“ за мнозина. И то тази, която е надалеч, или нависоко, или забранена, за която ще ви трябва смелост, истина и много отдаденост. От сряда вашият планетен управител се притичва на помощ. Меркурий в Близнаци е силен коз в професионалните взаимоотношения. Но отделете достатъчно време за предварителна подготовка, „напишете си домашното“, за да бъдете винаги добре информирани и знаещи, да сте в кондиция и готови за скок по йерархичната стълбица. Директният Юпитер от следващата седмица ще ви помага за увеличаване на доходите. Пълнолунието в Стрелец може да извади на показ някои противоречия в домашната среда.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои романтична седмица. В предходната неделя Марс навлезе в зоната на партньорството,което е нож с две остриета. От една страна планетата на волята и амбицията ви прави активни в отношенията с околните, готови да правите първата крачка, да искате партньорство, да искате връзка. Но в същото време активира кардиналната ви природа и амбицията да се налагате, да контролирате ситуациите, да се разпореждате с другите. Което естествено води до конфликти с околните. И това ще се случва в периодите, когато Марс прави напрегнати аспекти с далечните планети- през юни и през юли. Сега обаче имате добрата воля на планетата на любовта. Във вторник Венера навлиза в другия земен знак Телец, активирайки зоната на любовта, творчеството, изявите и гордостта от постиженията на близките на сърцето ви хора. Юпитер от своя страна допълва благоприятната астрологична картина, тръгвайки напред в петък. Така в сферата на професионалната реализация ще имате попътен вятър, а по пълнолуние в Стрелец и повод за радост и удовлетворение.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои неспокойна седмица. В понеделник сте изправени пред дилема, важен избор, който ще ви бъде трудно да направите. Във вторник грижите за вашето здраве, или за това на близък човек, ще дадат резултат и ще внесат известно успокоение. В сряда планетният управител ви идва на гости. Меркурий ви посещава веднъж годишно, но сега това ще стане с голяма скорост и само за две седмици. През това време имате да свършите много работа, да се справите по най-бързия начин с всичко планирано, и непланирано. Другото важно астрологично събитие също ви засяга – обръщането на Юпитер. До октомври тази година планетата на изобилието се движи в зоната на любовта и сърдечните планове, когато тя е вече директна, ще получат допълнителна подкрепа. Пълнолунието в Стрелец през втората половина на седмицата повишава градуса на емоциите в личните дела, с много очаквания за подобрение и развитие. Това засяга и работните отношения, където се появяват нови възможности, заслужаващи внимание.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда и събота.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата започва с Луна във вашия знак. Това е чудесен начин да си вдъхнете оптимизъм и да очаквате само хубаво в следващите дни. Добрата вест идва най-напред от управителят на знака. Венера преминава в другия, управляван от нея знак – Телец. Тя прави активна зоната на вашите споделени чувства, и споделени притежания. Така се съчетава полезното с приятното за около месец напред, с подкрепата и на Меркурий от неговия знак Близнаци. Периодът е добър да пътувате, да се местите от едно жилище в друго, да направите важни промени в живота си. Още повече, че Юпитер, който е на ваша територия, става директен от петък и ви обещава сбъдване на планове и мечти в следващите седмици. Сега Марс в Рак, в зоната на професионалната изява, насища с енергия амбициите за растеж в кариерата. Пълнолунието в Стрелец ви дава първите резултати от положените усилия.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои комуникативна седмица. Във вторник Венера навлиза в зоната на дома и семейните взаимоотношения, внасяйки раздвижване и желание за промени с цел подобряване на удобството и комфорта ѝ. Разместване на мебели, лек козметичен ремонт, купуване на неща за украса са в темата през тази седмица. При някои могат да се появят клиенти за покупка на обявено за продажба жилище, а други ще попаднат на желаното и търсеното от доста време. Ще има и такива, които ще намерят любовта сред тези, които които живеят наблизо. В сряда Меркурий преминава в другия въздушен знак Близнаци. От зоната на своята обител планетата на комуникациите прави срещите по-леки и забавни, разговорите по-смислени. Директният Юпитер от третия въздушен знак Везни е готов с предложения за пътувания, весели преживявания, и много възможности за разширяване на знанията и кръгозора. Пълнолунието в Стрелец прави втората половина на седмицата много динамична, с участието на приятели и заинтересовани лица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък, петък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата е доминирана от Марс. Планетата войн стъпи на ваша територия в часовете между двете седмици и ще ви гостува около седем седмици, до 20 юли. Гостуването на Марс е през около две години и обикновено е свързано с повишаване на жизнения тонус, с увеличаване на амбициите за изява и себедоказване. Марсовата енергия засилва непокорството, и нежеланието да се подчинявате на чужди заповеди и контрол. На по-срамежливите Марс ще помага да намерят сили да се преборят за по-добра служебна позиция, да отхвърлят нечии опити за манипулация, да отстояват себе си в спор и да си извоюват мечтаната победа. Меркурий и Венера, които до сряда са вече в собствените си знаци, ще ви дават добри възможности да намирате верния тон в отношенията с околните. При директен Юпитер, от петък нататък, атмосферата в дома ви ще става по-хармонична и подкрепяща. Пълнолунието в Стрелец, в петък, е добър период за предприемане на прочистващи мероприятия както за собственото тяло, така и в средата, в която живеете.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и сряда.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с Луна в знака. От обяд в понеделник до сряда, включително, Луната се движи през вашия знак, което ви помага да слагате делата си под личен контрол, и така да влияете на случващото се,което ви засяга. Във вторник Венера преминава в срещуположния знак Телец. В зоната на партньорството при вас,планетата на любовта се изразява в най-добрата си светлина. Така за четири седмици напред имате нейната подкрепа да хармонизирате и задълбочите отношенията си с партньора, или съдружника, с този, с който имате общи лични или служебни дела. Или планове за такива. От петък директният вече Юпитер ще ви помага да подредите нещата във вътрешното си пространство, да намерите опорни точки за духовно равновесие. Това което е работило във ваша полза ще се прояви в следващите дни и седмици. Пълнолунието в Стрелец дава израз на търсения и усилия, които могат да доведат и до финансова стабилност, посредством намиране на нова работа, или допълнителна такава.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, петък и събота.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои натоварена с ангажименти седмица. Марс се движи в сродния по стихия знак Рак и активира зоната на любовта, личните амбиции и изяви, които носят ярки преживявания. На всеки две години планетата воин преминава през тази чувствителна зона и ви прави активно включени с всичко ставащо около вас, но най-вече с близки на сърцето ви хора – любими, деца. Венера от вторник е в другата комуникативна зона, правейки ви съпричастни с хората от близкото обкръжение – съседите, роднините, приятелите от детството, с техните радости и грижи. Пълнолунието в Стрелец, в зоната на професионалната изява е катализатор на амбициите ви за растеж в кариерата. В период сте на събиране на плодовете от вложените усилия в последните месеци, седмици и дни. А директният Юпитер ще подкрепи получаването на признание, както и неговото материално изражение. Някои ще получат известия за спечелен конкурс, награда, стипендия, или друга форма на финансова подкрепа.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда и неделя.

Дати на някои астрологични събития

На 6.06.2017 / 10:26 часа Венера навлиза в Телец.

На 7.06.2017 / 1:15 часа Меркурий преминава в Близнаци.

На 9.06.2017/ 17:02 часа Юпитер става директен от 13°Везни.

На 9.06.2017 /16:09 часа пълнолуние в 18°Стрелец.

През тази седмица Луната се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

5.06.2017 /11:57 – 5.06.2017 /13:46

7.06.2017 /3:35 – 8.06.2017 / 1:59

10.06.2017 / 9:20 – 10.06.2017 /14:36

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , , ,

3 коментара so far »

  1. Таня каза,

    Писа на юни 5, 2017 @ 8:04

    Предполагам,че става въпрос за неподв.знаци Лъв и Водолей,в които е нодалната ос (не Лъв и Скорпион).

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 5, 2017 @ 10:17

    Благодаря ви Таня! :)

  3. георги каза,

    Писа на юни 9, 2017 @ 8:20

    благодаря

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии