Седмичен хороскоп 5-11 януари 2015 година

ПЛ 5 1 2015Пълнолуние в Рак в понеделник

Меркурий във Водолей

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Първата работна седмица на 2015 година започва с Пълнолуние. Така на пълно да ни върви през цялата година! :) И тъй като Пълнолунието е в Рак,то нека берекет да има във всяко семейство, родителите да се радват на децата си, да има обич и разбирателство във всеки дом!

Пълнолунието в Рак е добра възможност да се обърне внимание на отношенията в семейството. Но в понеделник Меркурий преминава в обществено активните полета на Водолей, където добавя своята подвижна енергия към тази на Венера и Марс. Така водолеите, хуманистите на зодиака, ще бъдат водещи в служебните и личните дела, душата на компанията, водачи и разказвачи на интересни истории.

Меркурий и Венера застават в хармоничен аспект със Сатурн още в понеделник и макар седмицата да е след дългата коледна почивка, на мнозина ще се наложи бързо да се пренастроят на работен режим.

Успешна първа работна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

oven

 

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с домашни ангажименти. Пълнолунието в Рак осветява някои изоставени дела, за които ще ви бъде напомнено. При някои от групата ще се появят клиенти за покупко-продажба на земя или недвижима собственост, по обяви пуснати в предходната година. Сериозни оферти могат да получат и тези, които търсят да закупят автомобил както и да приключат подработена вече сделка. Семейният характер на седмицата се подчертава и от предстоящите именни дни, на които ако не сте домакин, то непременно бъдете гостенин. Не пропускайте да поздравите именниците – близки или познати, директно или в социалните мрежи. Сряда е ден за представяне и запознанства. Запознайте любимия/любимата със семейството си.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота и неделя.

lav

 

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, подобно на Овен, първата седмица на 2015 година започва с предизвикателство. Но е добре да държите емоциите си под контрол в понеделник, независимо от силното желание да изразите мнение различно от това, което се очаква от вас. Във вторник след обяд ще ви предостави такава възможност и може да ви издигне на пиедестал в очите на някой, чието мнение е важно за вас. Срядата е важен ден за партньорските отношения. Не си позволявайте излишни емоции, нито даването на противоречиви сигнали. Коректността в общуването ще ви помогне да разрешите проблем,много възможно да е финансов, сега, а не да го отлагате и задълбочавате.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, и четвъртък.

strel

 

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, годината започва с активна работа по общи начинания. Пълнолунието носи реализация по някои съвместни проекти, които са започнати в предходната година. Към новите начинания обаче подхождайте с резерви. Обмисляйте добре всеки договор, проверявайте си разчетите, но също така не отлагайте за дълго това, в което виждате добри перспективи, защото от 21 януари Меркурий е ретрограден.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

telec

 

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, първата работна седмица на годината е много динамична. Пълнолунието в понеделник ви поставя в центъра на информационния поток. Много бързо трябва да се настроите на работна вълна. Венера-планетният управител има среща Меркурий в сряда и ви прави ентусиазиран участник в разговори и дебати, в работни срещи. Намирате се в юпитеровия период на личната си година, когато всяко усилие вложено в професионалната сфера се мултиплицира и дава високи резултати. Не подценявайте това, което се случва в дома ви. В сряда има чудесен повод за семейно събиране и обсъждане на общи планове с близък човек.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, събота и неделя.

deva

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, пълнолунието в първия работен ден на новата година слага акцент върху приятелствата и обществените връзки. Меркурий, планетният управител навлиза във Водолей за близо два месеца,през което време ще се движи и назад и ще подлага на изпитание отношенията в работната среда. Някои обществени ангажименти и отношения с чиновници могат да забавят предварително съставения план и направената организация. Моментът е добър да приведете в изпълнение намерението да се включите в група по танци, или да започнете активен фитнес за освобождаване от излишните килограми, натрупани по празниците.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, петък, събота и неделя.

koze

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, пълнолунието в Рак в първия работен ден на годината слага акцент върху връзките. Вашите взаимоотношения с околните могат да подкрепят начинание или да го провалят. Развитието на една ситуация от предходната година, сега може да стане явна. Някои ще получат отговор на запитване за работа. Периодът е добър за сключване на договор с работодател, но обърнете внимание дали са защитени добре правата ви. По финансови въпроси бъдете внимателни в дните до четвъртък, включително.

Благоприятни дни през тази седмица – петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

bliz

 

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, първата седмица от новата година е вдъхновяваща. Планетният управител Меркурий навлиза във въздушния знак Водолей в понеделник и ще се движи през него до 13 март. Ще престои повече от два месеца в този знак, тъй като ще прекара и ретроградната си фаза между 21 януари и 11 февруари в нея. Меркурий в сродния по стихия въздушен знак Водолей ще ви помага да намерите път към умовете на повече хора. По-лесно ще влизате в контакт и ще водите смислени разговори, ще бъдете убедителни и ще довеждате преговори до успешен край. Можете да се договорите за повече свобода на работното място, за по-добра позиция или за по-добро заплащане.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

vezn

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, първата работна седмица на годината е забележителна с пълнолунието в понеделник. Опозицията на светилата в кардиналния кръст,където е и вашето рождено Слънце е указание за важно събитие,което може да бъде отправна точка на бъдещи работни взаимоотношения. Противопоставянето на нечий авторитет е „нож с две остриета“. Можете да спечелите симпатии, но и можете да развалите доброто впечатление за себе си, ако не се вслушате в съветите на дипломатичната Венера, вашият планетен управител. В сряда разчитайте на приятел и не отказвайте важна среща.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

vod

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, първата работна седмица на годината започва вълнуващо. Пълнолунието в Рак създава повече емоции от обикновено, като вниманието на някои може да бъде насочено предимно в работната среда и някои обстоятелства,които изискват бърза намеса. В понеделник Меркурий е вече при вас на гости. Престоят му ще се удължи до около два месеца, заради ретроградната му фаза, която е между 21 януари и 11 февруари, изцяло във вашия знак. Меркурий ще внася много разнообразие в ежедневието ви, но в следващите дни той прави съвпад с чаровницата Венера, а това създава добри условия за запознанства със забавни и артистични хора. За някои настъпва добър момент да направят някои промени във външността си.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

rak

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои неспокойна седмица. Опозицията на светилата по кардиналната ос Козирог -Рак създава напрежение и някои могат да бъдат много раздразнителни в следващите дни. Ще ви се иска хората да ви обръщат повече внимание и да се съобразяват повече с вас. Няма да останете разочаровани, защото наистина ще бъдете в центъра на вниманието на околните. Макар това да е първата седмица от Новата година, моментът е добър да предявите искане за приключване на сметки, отложени от предходната година у и за си съберете вземанията.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

skor

Родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, в първите работни дни на новата година вероятно ще бъдат сюрпризирани с новини от хора надалеч. Някои може да се наложи спешно да пътуват. А други ще посрещат гости. Сряда е подходящ ден за обсъждане на служебни дела, за намиране на някои прости, но рационални решения на сложни въпроси. Бъдете в течение на това, което се случва около вас, не пропускайте важна информация, която ще се окаже полезна впоследствие.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и събота.

ribi
На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои вълнуваща седмица. Пълнолунието в сродния по стихия знак – Рак е период на активност в личния живот. За някои е назрял момента за нова връзка, както и запознанството с подходящ човек, което би могло да стане по странен и необичаен начин. Имайте готовност за новото, което ви предстои, но обуздавайте фантазията си и се старайте да гледате по-реалистично на всяка ситуация от подобен характер.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 5.01.2015/ 4:07/Меркурий преминава във Водолей

Слънцето прави квадрат към Лунните възли на 5.01.2015/10:50 ч.

На 5.01.2015/6:53/Пълнолуние в 14°Рак

Меркурий в секстил със Сатурн на 6.01.2015/ 1:21 ч.

През тази седмица Луната се движи през трета четвърт.

Луната е без курс на:

5.01.2015 /6:53 – 6.01.2015/13:03

8.01.2015/19:04 – 9.01.2015/0:58

10.01.2015/17:45 – 11.01.2015/13:57

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии