Седмичен хороскоп 6-12 август 2012 г.

Венера в Рак от вторник

Меркурий директен от сряда

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, и тази седмица ще се радват на подкрепата на планетите. В понеделник и вторник Луната се движи през вашия знак, а това значи много предизвикателства, на които трябва да отговорите бързо и по много адекватен начин. За някои в понеделник по обяд има сюрпризи. Важни срещи, разговори, договаряния, планирайте за дните от сряда нататък,когато Меркурий ще е вече директен. Това в голяма степен важи за ситуации,в които се обсъжда ваше материално възнаграждение. В сряда и в четвъртък при повечето от групата идват добри доходи или придобивки от различен вид и порядък. В събота и особено в неделя ви очакват радостни изживявания сред близки хора.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои провокативна седмица. В понеделник съвпадът на Луната и Уран ви носи безпокойство на работното място и ви кара да вложите всичко от себе си, за да се справите по най-добрия начин със ситуацията. Интересни, но не и съвсем нови, новини отдалеч или с хора,живеещи надалеч, ще ангажират вниманието ви. В сряда Меркурий,който през последните три седмици се движеше назад на ваша територия, излиза от ретроградната си фаза. Така ви се развързват ръцете да придвижите напред някои лични планове, да се договаряте, да поемате ангажименти в писмена форма. Моментът е добър да вложите усилия за подобряване на имиджа си. Благоприятни дни през седмицата-понеделник, вторник, събота и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица подкрепя повече активният отдих, отколкото стриктното изпълняване на служебните задължения. При всички случаи ви се дава шанс да разширите социалните си контакти, да привлечете вниманието на повече хора към собствената си личност или към това, с което се занимавате. Децата могат да ви изненадат през тази седмица, да ангажират вниманието повече от всякога. До сряда ще ви се налага да се справяте с някои формалности, неоформени както трябва документи или сбъркани сметки. Потърсете отново наскоро загубена вещ. Приходи и подаръци идват по линия на партньора ви.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои интересна седмица. В следващите дни няма да ви остане време да скучаете. В понеделник и вторник някои неочаквани обстоятелства,свързани с хора отдалеч, ще ви повишат адреналина. Тези,които имат проблеми с кръвното налягане е добре да избягват прекомерните емоции и стоенето на слънце. Във вторник и сряда се случват две важни астрологични събития. Венера, управителката на знака ви, преминава на нова територия, от зоната на въздуха в Близнаци, в зоната на бурните води на Рака. От сряда Меркурий тръгва в права посока, и вече няма да имате оправдание за отлагане на ремонта в дома, или да предприемете планираната важна стъпка,свързана с подобряване на жилищните условия. Някои в четвъртък ще имат добри доходи и придобивки. Благоприятни са всичките дни от сряда до неделя.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстоящата седмица носи възможности за растеж в кариерата. В една или в друга степен ще можете да направите крачка нагоре в йерархичната стълбица, да получите висока оценка или да бъдете поне похвалени от шефа. Е,може не всичко да протече гладко, може да е необходимо повече находчивост и изобретателност от ваша страна. Няма проблем да се справите с правната страна на всеки въпрос. Но, ако трябва да подписвате документи,направете го от сряда нататък след като Меркурий стане директен (виж най-долу). Общуването с приятели, ще ви зареди с позитивни емоции. Благоприятни дни-сряда, петък, събота и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои неспокойна седмица. В понеделник нещо неочаквано в домашната среда може да наруши равновесието в партньорските взаимоотношения. Някои ще получат неочаквана информация, други ще попаднат на нещо скривано досега, а трети направо ще попаднат в манипулативния капан на някой познат или на близък човек. От сряда нататък настъпва добър период за инвестиране в дългосрочен проект. Прегледайте добре наличната документация и не се доверявайте на хора,които нямат достатъчно опит. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстоящата седмица е забележителна с промяната при управителя на знака-Меркурий. От сряда нататък планетата на интелекта,комуникациите и договарянията тръгва в права посока. От понеделник до сряда обаче бъдете внимателни, ако ви се налага да взимате решения,свързани с пари. Тук са възможни изненади, документални несъответствия или недобре свършена работа на административно лице. Във вторник избягвайте конфликти с деца и възрастни хора. В петък Луната е във вашия знак, а Венера,която във вторник сменя знака си, ви носи придобивки или поне отлични възможности да заработите нещо повече. Във финансово отношение тя ще ви бъде подкрепа един месец напред.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата може да бъде много успешна. Едно от условията е да отчитате мнението, нагласите, намеренията на хората около вас, да се включвате активно в общите начинания,без да губите собствената си индивидуалност. Някои от вас могат да получат добри предложения за работа, от средата на седмицата имате подкрепата на директния вече Меркурий. Венера навлиза в полето на вашите професионални взаимоотношения, там може да се очаква подобряване на микроклимата, повече съдействие от страна на хората, които са над вас в йерархията. Благоприятни дни-понеделник, сряда, петък и събота.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Съдбата ще ви срещне с интересен човек или ще ви даде възможност да навлезете в среда,която отговаря на вашите интереси. В следващите дни се очертават много срещи, активно общуване с околните, ангажиране с различни проблеми,което изисква от ваша страна много добра организация и целенасоченост, за да не бъде разпиляна тази меркуриева енергия. По-добър резултат ще имате, ако отчитате мнението и на отсрещната страна на принципа „две глави мислят по-добре от една“.Имате шанс за добри материални печалби, пуснете си тото в събота. Благоприятни дни-понеделник, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои романтична седмица. Но в понеделник по-скоро в професионалната сфера ви очакват изненади. Ще трябва да заложите на интуицията си и на своята решителност, за да се справите както подобава с възникнала ситуация. От вас се иска да бъдете много организирани и предвидливи. Във вторник Венера навлиза във вашия знак и ще ви радва с присъствието си почти месец напред. До петък тя е изключително благоразположена тъй като прави тригон с Нептун. Романтика и платонични чувства ще владеят сърцата на мнозина от групата. Радвайте се на всеки прекрасен миг, защото идилията няма да продължи дълго. За съжаление в края на тази седмица и през следващата, Венера се включва в напрегната фигура тао-квадрат с Уран и Плутон. В почивните дни избягвайте многолюдните компании, отделете повече време за най-близките си хора.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица носи разнообразна гама от събития. В първите дни някои обстоятелства могат да ви изведат от равновесие и да ви накарат да постъпвате по необичаен за вас начин. Ще ви се налага да се срещате с повече хора и да съгласувате плановете си с тези на другите. Някои излизат в отпуска и се отправят на далечно пътуване. Но тези,които са на работните си места, няма да скучаят. Венера навлиза в хармоничния ви воден знак Рак и заедно с Нептун от Риби ви предлага романтични изживявания,в които сте активно действащо лице. В четвъртък ви очаква интересно предложение,а в почивните дни похвали.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои една още по-хармонична и удовлетворителна седмица от предходната. За да не се чувствате безкрайно изтощени в края, през почивните дни, то разпределяйте добре енергията си като преценявате къде и колко от нея да насочите. Неочакван приход може да ви зарадва още в понеделник,вторник също е добър в това отношение. В емоционално отношение седмицата е невероятна, заради навлизането на Венера в Рак и хармоничната връзка с управителят на знака ви-Нептун. Очаквайте, сега и в следващите дни, романтични жестове, покана за среща, обяснение в любов. В сряда и четвъртък стари приятели и близък колега ще имат нужда от вашата подкрепа. В петък и в почивните дни се постарайте да бъдете сред обичани хора,които да ви заредят с оптимизъм и позитивна енергия.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 7.08.2012 г., в 16:42 ч., Венера преминава в Рак.

На 8.08.2012 г.,в 8:40 ч., Меркурий от 1°Лъв излиза от ретроградната си фаза.

Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

7.11.2012 г., в 17:27 ч. – 8.11.2012 г., в 6:35 ч.

10.11.2012 г., в 2:27 ч. – 10.11.2012 г., в 11:35 ч.

12.11.2012 г., в 7:13 ч. – 12.11.2012 г., в 13:10 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии