Седмичен хороскоп 6- 12 септември 2010 г.

Новолуние в Дева, в сряда

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена работна седмица. Имате да приключвате няколко неща наведнъж, доста хора разчитат на вас и очакват да се включите в решаването на важен за тях въпрос. Натоварват ви и грижи около деца и много е важно да “вържете семейния бюджет”,за да отговорите на претенциите. В работната среда назряват промени,които ако досега не сте усетили в сряда ще дадат ясня заявка и ще ви накарат да се пренастройвате в съкратени срокове. Някои от вас ще сменят жилището си, други ще внесат сериозни промени в него. Настъпва позитивна промяна в здравето на близък човек, може да се намери по-пряк път за оздравяването му.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица изнася на преден план за решаване важни въпроси. Новолунието в Дева за пореден път поставя на дневен ред проблемът с адекватното заплащане на вашия труд. Чувството за неудовлетвореност в четвъртък може да ви подтикне към неразумни изказвания или постъпки, но това не е правилният път. Очаквайте по-добри приходи от следващата седмица нататък. За тогава планирайте и по-големите харчове. В почивните дни се радвате на вниманието и обичта на близките, особено ако се ангажирате с нещо, което те очакват от вас.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои активна седмица. След почивния ден -6 септември, бъдете готови за предизвикателства. Новолунието в Дева може да даде старт на ваши професионални планове, които са стояли досега встрани от вниманието ви заради различни задържащи фактори. В средата на седмицата може да получите интересни предложения за работа или да ви бъде отговорено на ваши запитвания за такава. Обърнете внимание какво сънувате, какви мисли ви идват на ум и към какво или кого изпитвате привличане в почивните дни, това е знак с важно значение за бъдещето ви. От следващия понеделник Меркурий тръгва в права посока и тогава скачайте на педала на газта, не губете време в излишно умуване.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои емоционална седмица. Новолунието в Дева в сряда, за някои от вас, може да стане времева граница, от която тръгват дълбоки преобразувания в личните взаимоотношения. С навлизането на Венера в Скорпион градусът на емоциите се покачва, страстите избуяват, като при някои могат да наклонят везните в позитивна посока, а при други обратно- да предизвикат криза във връзката. Ревността и гневът са лоши съветници, затова не им давайте право на глас. Нови неща планирайте за втората половина на септември. Четвъртък изисква от вас проява на твърдост и решителност, но в петък можете да постигнете много повече с умна приказка и много чувство за хумор. Не отказвайте приятелска покана и се забавлявайте по начина, който най-много ви допада.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Две важни за вас астрологични събития се случват през следващите дни. Първото е новолунието в Дева, в сряда, което, както знаете се случва един път в годината. Съвпадът на Слънцето и Луната е в средата на знака, в 15-я градус на Дева. За мнозина с рождено Слънце в първата половина на Дева, се отварят нови възможности за реализация, когато личните качества, инициатива и активност, са най-важният коз. Родените във втората половина на знака ще трябва да разчитат най-вече на интуицията си, на собствения усет за адекватност на конкретна ситуация, и на доброто стечение на обстоятелствата, когато ще получат подкрепа от покровител. В началото на следващата седмица изтича ретроградната фаза на Меркурий и голяма част от ограниченията ще отпаднат,което съчетано с растяща Луна, е силен стимул за растеж във всички посоки.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог е добре да разпуснат по най-удачния за тях начин в почивните дни и в празничния понеделник,защото за тях предстои натоварена седмица. До новолунието в сряда трябва да отделите много енергия и нерви за довършването на поети ангажименти. Очаквайте добри новини отдалеч и предложения за нови общи начинания. Не бързайте да подписвате договор, колкото и настоятелни да бъдат от другата страна, изчакайте понеделник 13 -ти, когато Меркурий тръгва в права посока. Връзката ви с обичан човек навлизат в нов, по-зрял етап, петък е ден за любовни срещи и изясняване на отношения.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои активна седмица, поне от сряда нататък. Новолунието в Дева може да даде тласък на нови неща около вас, в семейството ви, сред най-близките хора. До средата на седмицата отделете време за разчистване на непотребни вещи, мебели, оборудване. Освободете се от това, което събира прах и ви пречи, а също така и от стари схващания, от консервативни и назадничави подходи. В четвъртък ще се наложи да бъдете по-настойчиви в изискванията си към възрастни хора. А в петък насочете вниманието си към деца и по-млади хора от вас,което ще ви донесе много радост и удовлетворение.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи подкрепа отвсякъде. Ще имате импулс да се захванете с трудни и сложни за мнозина неща. Нещо, което преди сте пренебрегвали, сега ще изплува в центъра на вниманието ви и ще ви привлича като магнит. Непонятни за вас сили ще ви насочват в някаква посока, но последната дума имате вие. Ще ви е трудно да отговаряте на очакванията на околните, но личната воля в пълна степен прилагайте от петък нататък. През септември Венера, която навлиза в Скорпион, ще ви подкрепя да плувате уверено дори в най-дълбоките води, а от следващия понеделник и Меркурий ще ви даде приятелско рамо.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей празничният ден в началото на седмицата идва “дюшеш”, защото съвсем не е за активни работни контакти. До сряда претенциите на някои хора и напрежението, висящо във въздуха, могат да ви изнервят до краен предел. Новолунието в Дева може да стане начало на един по- добър в материално отношение период. Докато Меркурий не тръгне в права посока, а това ще стане през следващата седмица, обаче на бързайте със суперлативите и въодушевлението, защото може би картината не ви се открива толкова ясно, и много е вероятно да има подводни камъни. От тази седмица та до края на годината бъдете внимателни във взаимоотношенията си с жени на работното място. За едни ще има закачки и ревност, за други въвличане в служебни интриги.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои активна във физическо и в емоционално отношение седмица. До сряда се постарайте да разчистите задълженията си към други хора, организации или инстанции. Платете си таксите за обучение или за доставка на услуги. Средства ще имате, защото ви се пишат добри приходи в следващите дни. От информационния поток, който ви залива, ще се появи нещо интересно и доходоносно, на което да можете да стъпите през следващите седмици. В четвъртък ще ви бъде по-лесно да се справите с противоречия в дома, ако сдържате гнева си или го трансформирате в нещо позитивно. В почивните дни много хора ще ви засвидетелстват внимание и обич.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион месец септември ще бъде много активен. През тази седмица Венера навлиза във вашия знак, а през следващата -Марс. По този начин се увеличава интензивността на всичко, което се случва в живота ви. Изискванията към вас стават по-големи, амбициите ви нарастват, усещате прилив на психична енергия, която ако успеете да насочите в правилната посока, ще постигнете високи резултати в последния-Сатурнов период, на личната си жизнена година. До сряда наблюдавайте, анализирайте и планирайте, разчистете, освободете се от ненужни вещи и некоректни приятели. За почивните дни бъдете инициатори на приятелско събиране, активно участвайте в дейности, които носят радост на вас и на околните.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби  предстоящата седмица,която започва във вторник, може да се окаже доста натоварена, ако са отлагали свършването на поет ангажимент към други хора. С основание може да прехвърляте вина на ретроградния Меркурий, но в същото време той е в основата на много от вашите добри идеи и дълбоки прозрения. Новолунието в Дева ви поставя в центъра на вниманието на важни за вас и бъдещето ви хора. Постарайте се да бъдете на ниво и не закъснявайте за среща. В четвъртък решавате финансови въпроси, а петък е добър да пътешествате с приятна компания някъде духом и телом.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 8 септември 2010 година, сряда, в   12:29 часа, Новолуние в 15гр.Дева.
На 8 септември 2010 година, сряда, в   17:44 часа, Венера преминава от Везни в Скорпион..
На 9 септември 2010 година, четвъртък, в   6:48 часа, Юпитер, ретрограден, преминава от Овен в Риби.

Луната през тази седмица се движи между знаците Лъв и Скорпион, през четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети:

2 коментара so far »

  1. vgm каза,

    Писа на септември 13, 2010 @ 17:15

    Здравейте, Муси Дачева!
    Надявам се да сте добре!
    С пожелания за успешна седмица!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2010 @ 12:07

    vgm,
    благодаря за интереса и пожеланието :)
    Дадох си малко почивка, много съм добре :), пожелавам ви го и на вас от сърце!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии