Седмичен хороскоп 6-12 февруари 2012 г.

Пълнолуние в Лъв и

Сатурн ретрограден във вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои емоционална седмица. Пълната Луна в Лъв може да нагорещи страстите и на някои предизвикателства да реагирате твърде импулсивно. От понеделник до сряда на вашата амбиция и предприемчивост разчитат хората, с които живеете и тези, с които работите. Венера влиза във вашия знак и очакванията са за повече романтика и баланс в отношенията с околните, но не и в сряда, когато тя прави съвпад с Уран. Около вас ще „ври и кипи“ в средата на седмицата. Затова пък в четвъртък и в петък ще можете с пълно основание да осребрите резултата на усилията си.

Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв навлизат в романтичен период. Той е обусловен от преминаването на Венера, планетата на любовта, на територията на сродния по стихия огнен Овен. И точно тази огнена и импулсивна среда, в която тя, в средата на седмицата, среща нестандартния Уран, ще даде възможност да се породи и разгори една пламенна връзка. Пълната Луна във вашия знак изисква активност и предприемчивост, но също така – зачитане на мнението, и правата на отсрещната страна. За тези, които търсят работа, моментът е благоприятен, възможно е да получите интересно предложение. Договаряне на конкретни условия по трудов договор, насрочвайте за четвъртък.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава ярки преживявания. В дните на пълнолунието ще бъдете изпълнени с вдъхновение и амбиция да се докажете, да се представите по най-добрия, най-лъскавия начин пред човек, или хора, които считате за важни. За да постигнете отличен резултат, всъщност са нужни много малко усилия, защото каквото е трябвало да направите, вече сте го сторили. Излишно е да влагате много средства там, където и малкото ще свършат същата работа. Изненади, и то в позитивния спектър, някои ще имат от децата, а други от ново, но обещаващо приятелство.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец и през тази седмица астрологичната обстановка е подкрепяща. Ще имате успех навсякъде, където вашият талант, новаторски идеи и стратегическо мислене могат да бъдат оценени. Пълнолунието предлага възможности за решаване на битови въпроси, в които на вас е отредена главната роля за това какво и как да се направи, но също така за намиране на нужните средства, и за реализацията на практика. В четвъртък Венера влиза в Овен и прави съвпад с непредсказуемия Уран, което ще кара околните да очакват от вас не традиционните и остарели модели, а нещо ново и оригинално.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои активна делова седмица. Вашата находчивост и умение да не се поддавате на прекомерни емоции, ще ви дадат предимство и възможност да решите важен въпрос в понеделник. В дните на пълнолунието Меркурий, управителят на знака прави „горен съвпад със Слънцето“, и това е време на засилена и ползотворна умствена дейност. На някоя оригинална ваша идея може сега да бъде обърнато внимание и от това да произтекат позитиви. А друга да бъде оставена и да чака своя час за времето на ретроградния период на Меркурий. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои успешна седмица. Пълнолунието ви носи реализация, добри доходи и нови възможности. Периодът е добър да направите някои промени в дейността си, да обърнете внимание на външен вид, реклама, подобряване на имиджа. В домашната среда настъпва оживление, има въпроси, които не търпят отлагане и на които спешно трябва да обърнете внимание. Стремете се към договаряне и взаимна подкрепа, налагането на прекален контрол и авторитарният подход ще предизвикат остра реакция.

 

ВЪЗДУШНИ

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица ще се радват на разбиране и подкрепа. В голяма степен това зависи от вас и от умението ви да намирате верния тон към хората наоколо и към близките в най-голяма степен. В дните на пълнолунието мнозина ще имат добри доходи, ще могат да постигнат договаряне за работа и ангажименти през следващите седмици. Някои ще подновят контакти с хора, с които са работили успешно преди време и това ще даде начало на нов етап на съвместна дейност. При други са възможни неочаквани запознанства с интересни или малко странни хора. Краят на седмицата е много удовлетворителен.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои забележителна седмица. Пълната Луна в Лъв ще ви въодушевява за нови и интересни преживявания. Много от старите ви приятели ще се сетят за вас и ще искат да ви споделят нещо интересно, но и нови приятелства ще се породят в близките дни. В емоционалния ви живот има голямо раздвижване. Към вас са отправени очаквания и претенции, на които не бива да оставате равнодушни. Бъдете, както винаги, оригинални и интересни, придържайте се към най-новото и авангардното. Втората половина на седмицата е подходяща за предприемане на действия по решаването на здравословен проблем.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои важна в много отношения седмица. Пълнолунието ви поставя в центъра на събития от важно значение за бъдещето ви. Родените в първата половина на знака ще изпитват остра потребност да споделят идеите си с околните, да наставляват и да дават тон на случващото се. Някои от по-крайните си възгледи ще трябва да облечете в благовидна, приемлива за околните форма, за да получите одобрение. При някои ще има сюрпризи от рода на неочаквани пътувания, странни срещи, интересни запознанства. При други се отварят отлични възможности за придобиване на собственост, купуване на жилище, замяна или постигане на съгласие за бъдещи ремонтни дейности.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои интересна седмица. Още в понеделник можете да бъдете изненадани от нечие внимание. За някои то може да е приятно, други да го приемат като натрапване. В дните на пълнолунието, на дневен ред ще бъдат доходите ви и как, ако не е възможно да ги увеличите, то поне да ги задържите на същото ниво. Търсенето на нови възможности за реализация, за час от групата, там където наталният хороскоп реагира на пълнолунието, ще даде резултат. Срещи, разговори, към които са насочени по-големи очаквания, планирайте за четвъртък.

 

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои динамична работна седмица. Пълнолунието във вторник ви подтиква към действия, които могат да обезпечат успешната реализация на ваш проект. За да привлечете подкрепа, трябва да предложите нещо наистина ново и оригинално, да имате готовност за кардинална промяна и съвсем нов подход. Включване в нова група, дружество, партия, присъединяване към нов кръг от хора, планирайте за втората половина на седмицата. Четвъртък е добър ден за договаряне на сделки и сключване на договори.

 

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през следващите дни ще се налага да разпределят вниманието и времето си между различни по характер обстоятелства. Пълнолунието създава известно напрежение и провокира към повече емоционалност в реакциите, още повече, ако искате да се справите със сложна ситуация и да изчистите стар проблем. В материално отношение късметът е на ваша страна, възможно е да спечелите нещо -някъде, или да намерите нов източник на доходи. Понеделник и четвъртък, до обяд, и неделята са силните ви дни през тази седмица.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

 

На 7.02.2012 г., в 16:03 ч., започва ретроградната фаза на Сатурн от 29°Везни

На 7.02.2012 г., в  23:53 ч., Пълнолуние в 18° Лъв-Водолей

На 8.02.2012 г., в  8:00 ч., Венера влиза в Овен.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през втора и трета четвърт.

 

Луната е без курс на:

6.02.2012 г., в  14:31 ч. – 6.02.2012 г., в 15:24 ч.

8.02.2012 г., в 18:42 ч. – 8.02.2012г., в  19:32 ч.

10.02.2012 г., в 7:11 ч. – 10.02.2012г., в  21:54 ч.

12.02.2012 г., в 23:09 – 13.02.2012 г., в  0:01 ч.

 

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Мария каза,

    Писа на февруари 12, 2012 @ 18:34

    Здравейте! Искам да попитам, кога ще е наличен любовният хороскоп за 2012Г.? Благодаря !

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии