Седмичен хороскоп 6-12 юни 2016

Jgoda и в във вторник

и в опозиция в четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната картина през тази седмица е различна от предходната. Големият подвижен квадрат постепенно се разпада. Влиянието ще се усеща до средата на седмицата, докато Слънцето и Венера, в синхронен танц, заедно излязат от критичната зона на напрегнати аспекти с Юпитер, Сатурн и Нептун. Венера ще бъде „в лъчите на Слънцето“ до сряда, което има положителни и отрицателни страни,но при всички случаи значи обединяване на позитивна енергия. Тя ще бъде усетена най-вече от тези със сила във въздушната стихия, във втората половина на знаците Близнаци, Везни и Водолей. Въодушевлението от този въздушен съвпад може да подведе в към необмислено поведение, самодоволство и пренебрегване на мнението на другите.

С участието на растящата Луна в Рак и Меркурий в прагматичния Телец много хора ще искат да дадат ход на сделки от материален характер. Моментът обаче не е от най-подходящите. Венера е все още в обсега на квадрата с Юпитер, който от своя страна е в квадрат със Сатурн, а и Меркурий е провокиран от движещия се в опозиция ретрограден Марс. Следвайте българската поговорка: „девет пъти мери – един път режи“.

Четвъртък може да бъде много специален ден за огнените и въздушни знаци. Венера, която вече не е под жарките лъчи на Слънцето, по via combusta, се заиграва с непредсказуемия Уран от Овен и то с активното участие на Луната от знака на любовта-Лъв.

В средата на седмицата е точната опозиция на Меркурий в Телец и ретроградния Марс в Скорпион. Не са препоръчителни сделки с движимо имущество, купуване и продаване на автомобили, и земеделска техника. Меркурий е в основата на астрометеорологията и, както вече знаете, напрегнатите аспекти с малефиците обещават лошо време, бури, градушки и др. подобно, което кореспондира и с метеорологичната прогноза за времето в следващите дни. Възможно е и раздвижване на свлачища след обилните дъждове. Там където речните корита не са почистени, е много вероятно затлачване на отвори под мостове и преливане на реки.

В края на седмицата Нептун забавя своя ход,подготвяйки се за ежегодната ретроградна фаза, която започва на 13-ти, понеделник. В неделя светилата застават в квадрат, което прави денят по-напрегнат и претенциозен. Това е и последният ден на Меркурий в Телец. От следващата седмица планетата на комуникациите ще ни радва от собствения си знак Близнаци.

Вдъхновена и емоционална седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с решаването на някои домашни въпроси,които не търпят отлагане. До сряда големият подвижен квадрат е все още в действие. За вас това може да значи – никаква или твърде много информация, при това объркваща, по тема, която ви вълнува. Неочаквани възможности, които на пръв поглед са много привлекателни. Необходимо ви е спокойно обмисляне и трезва преценка на всички обстоятелства и варианти. Ако трябва да изразите мнение, също бъдете внимателни на какви източници се основавате и какви аргументи можете да привлечете на своя страна. Сряда и четвъртък са благоприятни за преговори и отстояване на собствена позиция както в бизнеса, така и в личните дела. Бъдете внимателни за всичко свързано с финанси, инвестиции и общи капиталовложения.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата би могла да бъде спокойна при определени условия. Приглушете зова на егото си, не се изхвърляйте с мнения и обещания, които не можете да докажете, и изпълните. Ако ви предстои важна житейска крачка, дайте си време да обмислите, и тогава решавайте, или действайте. От сряда до петък Луната се движи през вашия знак. Това ви поставя в лидерска позиция и в такава, откъдето думата ви ще се чува. Не се подвеждайте по мнението на другите, не робувайте на предразсъдъци. В почивните дни обаче ще ви се наложи да се включите в социална активност и да взимате важни решения,които касаят финансово обезпечаване на идея или проект.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои противоречива седмица. Големият подвижен квадрат, който включва и вашият знак, е в силата си през първата половина на седмицата. Той бавно се разпада с напредването на дните. Планетният управител Юпитер обаче ще бъде в напрегнати аспекти с двойката Слънце-Венера почти до края на седмицата, а със Сатурн това ще продължи по-дълго, до края на месец юни. Така някои планове и намерения, ще бъдат отлагани във времето напред, докато настъпи подходящия момент за тяхната реализация. Не давайте обещания,които не сте сигурни, че ще изпълните. Не вярвайте и на такива дадени от хора от подвижния зодиакален кръст. Прекаляването под каквато и форма, в която и сфера да е, ще ви носи неприятности. Някои позитивни изненади предлага Уран в сферата на личния живот, или този на близки на сърцето ви хора, от сряда нататък.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои подвижна седмица. Някои ще трябва да стегнат спешно багажа си за път. Големият земен тригон се разпадна, но все още имате подкрепата на три планети в земни знаци, включая Меркурий, който ви е на гости до края на тази седмица. Слънце и Венера в зоната на личните доходи ви помагат да печелите повече. Юпитер също ви помага – но да харчите повече. Търсете баланса и се надявайте на късмета си. Той може скоро да ви зарадва с нещо, което се купува, но и с такова, което не можете да получите за всичките пари на света.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои предизвикателна седмица. Големият подвижен квадрат, в който е включен и вашия зодиакален знак, е действащ поне до следата на седмицата, след което влиянието утихва. Така темите от миналата седмица се прехвърлят в тази. Битките, които сте водили преди дни, ще напомнят за себе си и в следващите дни. Планетният управител Меркурий, малко преди да напусне земния Телец, застава в опозиция с ретроградния Марс в Скорпион. В сфери като пътешествие и образование, защита на права, съставяне на правила и закони, ще имате сериозни пречки за преодоляване, конкуренция и конфронтация. Събота за някои ще бъде най-напрегнатия ден от седмицата, когато Луната от вашия знак е в напрегнати аспекти с дневното светило и други планети от подвижния кръст.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва с Луна в срещуположния знак Рак. Ангажиментите ви към други хора стават приоритет през първата половина на седмицата. Новолунието в Близнаци в неделя и активността поддържана от двойката Слънце-Венера в работната среда, ще ви правят ангажирани в голяма степен с хората, с които работите в екип. Ще ви се наложи да правите промени в графика си, да пренареждате ангажиментите си по спешност и значимост. Най-рационалните подходи ще ви идват на ум от четвъртък нататък.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък, петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата обещава много емоции и варианти на поведение. Големият подвижен кръст ще ви провокира до средата на седмицата поне. Ще ви трябва значително усилие на волята, за да сдържате импулса за остра реакция. Планетният управител и тази седмица ще бъде в подкрепа на разума и прагматизма. От следващия понеделник ви идва на ежегодното си посещение при вас и това ще бъде време за голямо раздвижване умствено, емоционално и физически. Активна роля в следващите дни ще играе тандемът Слънце-Венера, зареждайки ви с ентусиазъм и самонадеяност. През втората половина на седмицата, когато към него отправи огнен поглед Уран, очаквайте изненади в приятелския кръг. Може да привлечете към себе си интересен човек, или група хора, или да предизвикате нечие внимание по някои нестандартни житейски теми.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до петък.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои вълнуваща седмица. Енергията от предходната седмица се прехвърля в тази както в позитивните ситуации, така и в негативните. Напрегнатите отношения между участниците в големия подвижен кръст повлияват различни сфери от живота ви. Но по-отчетлива през тази седмица ще бъде ролята на Венера, вашият планетен управител. Позицията ѝ е противоречива. От една страна е подкрепена от Слънцето, което ви дава сила и увереност в собствената правота. Но, квадратът с Юпитер е силен до средата на седмицата, а това значи вътрешни противоречия, недостатъчно аргументи в полза на вашата кауза,както и нестабилност в крайния резултат. Неочаквана подкрепа имате в сряда и четвъртък.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до четвъртък.

 

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, астрологичната обстановка изисква добра организация на собственото време и спазване на уточнения график, в който са намесени и други хора. Новата Луна в Рак ще ви кара да слагате като приоритет здравето си, или това на близък човек. Намирате се в марсовия период на личната си година – време за по-голяма активност и ангажиране със сериозни начинания, нещо което може да създаде напрежение, ако трябва да избирате между семейните и професионалните задължения. Намирайки баланса ще бъдете готови да посрещнете преминаването на Меркурий от земен знак в други въздушен – Близнаци, който ще ви вдъхновява за успехи от следващия понеделник нататък.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва динамично. Луната е във вашия знак и ви прави активен участник във всичко случващо се. Също така ви поставя в центъра на вниманието на околните. Вероятно има с какво да се похвалите и да заслужите аплодисменти. Астрологичната обстановка предлага подвижност в професионалната сфера, срещи, контакти, обсъждания, интересни предложения. В личния живот също назряват промени. Някои могат да се проявят още в средата на седмицата, неочаквано и ярко като метеор да преминат през любовния ви небосклон. Уловете мига, не пропускайте шанса си! Но сваляйте отвреме навреме розовите очила, за да получите по-ясни ориентири. За почивните дни се въоръжете с търпение и воля да не реагирате прибързано, и неадекватно на предизвикателствата.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до петък.

.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои неспокойна седмица. Началото е вдъхновяващо с Луната в другия воден знак Рак, нещо което ще ви прави ентусиазирани да се захващате с много неща. Някои ще тръгнат на път, други ще планират пътешествие. Финансови неуредици могат да станат причина за разногласия с хора, с които имате предварителни уговорки. Някой е дал обещание, което не може да изпълни, друг е разчитал на средства, които не идват навреме. Ситуациите се развиват бързо и проблемите намират своето решение, стига да не действате импулсивно. През втората половина на седмицата Марс, който се движи назад във вашия знак, застава в опозиция на планетата комуникатор-Меркурий. Избягвайте едноличните решения, търсете подкрепата и на партньора си.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до четвъртък.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата започва с нова Луна в сродния по стихия знак Рак. Имате звездна подкрепа на своите творчески планове. Музата ще кацне на рамото на мнозина от групата. Не губете обаче почва под краката си, защото ще ви се налага да се справяте с твърде прозаични ситуации, когато не вдъхновението, а разумът и прагматизма ще са ви повече от полза. Правете планове ден за ден, и ги изпълнявайте стриктно, иначе рискувате да бъдете подведени от нечии щедри обещания. Седмицата не е благоприятна за закупуване на автомобил или земеделска техника.

Благоприятни дни през седмицата – от понеделник до четвъртък.

Дати на някои астрологични събития

Слънце в съвпад с Венера на 7.06.2016 / 0:50 часа.

Меркурий в опозиция с Марс на 9.06.2016 / 20:01 часа.

Луната през периода се движи между знаците Близнаци и Дева, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

5.06.2016 /19:47 – 6.06.2016 / 6:41

8.06.2016 / 3:18 – 8.06.2016 / 9:47

10.06.2016 /10:13 – 10.06.2016 /16:46

12.06.2016 /17:47 – 13.06.2016 / 3:33

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. Svetski каза,

    Писа на юни 6, 2016 @ 8:28

    Здравейте Муси

    Искрени благодарности за хороскопа, който изготвяте всяка седмица.

    Новолунието не беше ли в близнаци ? Все пак сме месецът на зодия близнаци?

    Поздрави

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 6, 2016 @ 9:04

    Svetski,
    да, новолунието в неделя, 5-ти, бе в Близнаци и това съм го писала.
    Само че Луната продължава своя ход и преминава в Рак.
    Новата Луна е вече в Рак от 6 44 ч. в понеделник. Затова работната семица започва с Луна в Рак.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии