Седмичен хороскоп 6-12 юни 2022

2022 6 6Меркурий -Плутон в тригон

в Телец

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстоящата седмица е бедна на астрологични събития. „Като няма риба и ракът е риба“ :) .

В понеделник Слънцето прави секстил с Хирон, при нарастваща Луна в Дева, учителят на боговете изпраща своите съвети, посява ги като семена, които попаднали на подходящата почва, ще дадат изобилни плодове. През следващата седмица Марс прави съвпад с Хирон, важен аспект, отварящ работа на стратези и анализатори.

Във вторник е квадрата на Луната и Слънцето. В подвижните знаци квадратът на светилата изисква голяма умствена и физическа подвижност с фокус върху детайлите. Луната в Дева подтиква към умереност в исканията, кара търговците да свалят цените, по този начин в средата на седмицата е изгодно да се пазарува.

Преди да се върне в своя знак в понеделник Меркурий, от края на Телец, прави тригон с Плутон в последния ден на работната седмица. Аспектът дава храна на търсещите, разследващите, тези които не ги свърта докато не разберат кой, къде, какво е направил или не направил. В допълнение е съвпадът на Венера-Уран в неделя. Активността на двете вътрешни планети изнася личните емоции навън, прави дребните проблеми общозначими.

Съвпадът на Венера с Уран в 16Телец, близо до СЛВ и в опозиция с Луната в Скорпион, е силен подтик за промяна, особено в стари връзки и може да доведе до стресови моменти. Добър старт дава на нови запознанства и очакване за сполучливо развитие на отношенията.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои ангажирана седмица. Активността в знака ви ви насочва към различни хора и обстоятелства, с които се чувствате ангажирани. Марс се отдръпва от Юпитер и това може би сваля на земята някои нереалистични очаквания от предходните седмици. В понеделник Хирон ви подава ръка с мъдрост и прямота, правейки секстил със Слънцето. Имате приятели, които ви подкрепят. През следващата седмица, когато планетният управител ще направи съвпад с Хирон на ваша територия, се очаква да действате адекватно и умно. Във финансовата сфера при вас също има раздвижване, предстоят неочаквани приходи.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата започва с Луна в Лъв. Но тя бързо преминава в следващия знак Дева,откъдето застава в квадрат със Слънцето. Така ще ви се налага бързо да превключвате от значими за вас теми към неща, които смятате за вече приключени, но не, те искат внимание и задълбочаване в подробности, които са ви убягвали. Хирон от Овен ви дава много добра перспектива и възможност да провиждате бъдещото развитие на сегашните ситуации. В края на седмицата ви очакват изненади. Съвпадът Венера Уран в най-социалната зона, там където са важните за вас хора, ви готви сюрпризи, неочаквана нова ситуация или не стандартно развитие на стара.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои активна в професионално отношение седмица. Във вторник квадратът на светилата ще изисква определеност и категоричност по някакъв въпрос,който не търпи отлагане, особено за тези с натално слънце в средата на зодията. В меркуриевия период на личната година трябва да имате готовност за промени и бързо да се пренастройвате към нови условия. Предстои ви съгласуване на информация и тръгване на път или подготовка за предстоящо пътешествие. Планетата на любовта, но и на комфорта, ви е приготвила в края на седмицата изненада.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Луната в Дева енергетизира зоната на любовта и страстта в средата на седмицата, с фокус върху дребни жестове, които казват много. Не пропускайте да облечете в думи чувствата си, преди Меркурий да ви напусне в следващия понеделник. Венера ви готви изненади в края на седмицата. Съвпадът и с Уран в средата на вашия знак е като трънче в петата, подсеща ви да стъпвате на пръсти, да сте внимателни какво показвате и какво казвате на любимия човек. На необвързаните, планетният управител вдъхва увереност да направят първата крачка към желан обект на чувства.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои активна седмица. В понеделник преди обяд Луната влиза във вашия знак. Това ви развързва ръцете да действате по своя си начин. Квадратът и със Слънцето във вторник обаче, ще ви натовари с отговорността да вземете важно решение. Хармоничният аспект на планетният управител с Плутон ви помага да проучите задълбочено всички страни, преди да се определите какво и как да направите. В края на седмицата съвпадът Венера-Уран ви посочва нестандартен изход от труден за решаване проблем. Може да ви свърже и с подходящия за целта човек.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата е емоционално приповдигнато. Нарастващата Луна в Дева във вторник ви поставя бързи задачки за решаване, с много под условия. В следващите дни обаче преходът и в земния знак е подкрепящ личните дела и отношенията с най-близките. Малки неща малки хора ще ви носят радост и удовлетворение. В края на седмицата романтичката Венера се среща с авантюриста Уран в зоната на любовта и славата, а от тази среща какво ще излезе е трудно да се каже. Имайте очакване за нещо неочаквано.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, домашните ангажименти са с приоритет. Някои обстоятелства в близката среда изискват повече внимание, най-вече към подробности, които ви убягват, но които „лъжицата катран в кацата с мед“ правят тотални поразии. Имате шанс да насочите нещата в своя полза, все пак сте в слънчевия период на личната си година, в края на седмицата. В петък-събота Меркурий прави тригон с Плутон, търсете факти, които ви подкрепят, но се придържайте към истината, лъжата много скоро ще се покаже на повърхността. От следващия понеделник Меркурий отново идва във вашия знак и заплувате в свои води.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, предстои мистична седмица. Повечето от процесите, които ви касаят, се развиват тихо, кротко, скрито от очите. Видими за вас стават през втората половина на седмицата. В четвъртък Луната е в знака ви и това в началото натоварва с прекомерни очаквания от страна на партньор или колеги. Големият въздушен тригон, който Луната активира, помага да се справите успешно. Също така и с появилите се домашни потребности от повече активност и съдействие. Авантюрата на планетния управител с Уран е „нож с две остриета“,може да ви зарадва с възможности за подкрепа, но и да ви вкара в неочаквани разходи.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои емоционална седмица. Луната в Дева, нарастваща, но в конфликт със Слънцето, във вторник, ще изисква повече усилия, за да спечелите нечие внимание или материална подкрепа. Втората половина на седмицата е по-динамична и резултатна. Поредната среща на Венера с планетния управител е в неделя, но ще се усеща влиянието през цялата седмица. Силният порив за свобода и отпадане на ограниченията може да ви изведе на нов път, на ново ниво на отношения, да ви изхвърли нависоко, или да ви захлупи с неочаквани отговорности.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои подвижна седмица. Предстоят ви срещи и разговори, покани за интервю, ако търсите работа. Приятелската подкрепа ще ви съпровожда през цялата седмица. Включвайте се в социални активности на всички нива. Това ще ви направи и по-информирани по теми, които ви интересуват. В сатурновия период на годината сте, когато навлизат новите енергии от предстоящата нова лична година. На тези теми сега залагате основите. В почивните дни Луната в Скорпион ще държи будно съзнанието, за да приемете предизвикателството на съвпада Венера-Уран. Сред многото възможности трябва да отсеете най-добрата.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои социално активна седмица. Приятелската среда е притегателен център и извор на подкрепа. Планетният управител е хармонично свързан с Меркурий, което ви прави инициатор и активен участник в групови дейности. В зоната на дългите връзки, работните договори и партньорството раздвижването е най-динамично. Съвпадът на Венера и Уран в края на седмицата е с непредсказуеми ефекти. Може да провокира достатъчно условия за разтрогване на вече показали нестабилност отношения. За необвързаните планетата на любовта и арогантния,но прагматичен в Телец, Уран могат да очароват с изненадващи срещи и запознанства.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои седмица на активното партньорство. Отношенията с другите във вторник могат да бъдат в точка на критичност и да изискват повече яснота и определеност, преди да вземете крайно решение. Комуникацията с близки приятели и роднини е много динамична през втората половина на седмицата, особено с необходимостта да имате определена и нужна ви информация. Съвпадът на Венера-Уран, който се случва всяка година, сега е близо до СЛВ, а това му придава значимост,когато планирате да започвате нещо съвсем ново, с което не сте се занимавали досега.

Дати на някои астрологични събития

Меркурий 120 Плутон на 10.06.2022 / 23:21

Венера 0 Уран на 12.06.2022 / 0:58

Луната е без курс на:

6.06.2022 2:12 – 6.06.2022 9:22

8.06.2022 15:09 – 8.06.2022 18:22

10.06.2022 20:36 – 10.06.2022 23:41

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии