Седмичен хороскоп 6-12 януари 2014 година

Йорданов ден

Иванов ден

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Посрещаме първата пълна работна седмица на 2014 година с букет от интересни астрологични аспекти. В понеделник Меркурий и Сатурн са в хармонична връзка (секстил), което ще ни помогне да излезем по-бързо от летаргията на почивните дни и да навлезем в динамиката на новата година.

В понеделник и вторник, именниците на Йорданов и Иванов ден ще поддържат веселото настроение, а в сряда Меркурий и Венера в съвпад ще ни правят все така дружелюбни и готови за веселба.

Честито на именниците в понеделник: Йордан, Йорданка, Данчо, Данка, Боголюб, Боголюба, Божан, Божана, Дана, Боян, Богдан, Богдана и др.

Честито на именниците във вторник: Иван, Иванka, Иванинa, Ванина, Bаня, Ваньо, Йоан, Йоанa, Калоян, Йовкo, Йовка, Ивайло, Ивайла, Иво, Ивона, Жан, Жанa, Яна и др.

Във вторник и сряда има вероятност от хранително натравяне или проблеми с менте алкохол, предимно за хората от кардинален кръст- Овен, Козирог,Везни и Рак, и за Скорпион.

В сряда след обяд и в четвъртък обаче Марс и Юпитер са в квадрат, а това задава разгорещени спорове, скандали и невъздържаност на публични места. Набира скорост обществено недоволство от неизпълнени обещания.

Спокоен финал на седмицата задава съвпадът на Слънцето с Венера в събота, както и хармоничната им връзка със Сатурн. В събота Меркурий преминава от Козирог във Водолей, което обещава по-голяма лекота и въодушевление в общуването през следващите две-три седмици.

Желая ви лека и весела януарска седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои неспокойна седмица. Първата половина е доминирана от напрегнатия аспект на Марс, управителят на знака, с Юпитер. Ще ви бъде трудно да сте умерени в тези дни, да спазвате приличие и да казвате истината. Тези, които имат склонност да преувеличават, ще бъдат в стихията си, но могат и да си „намерят майстора“. През именните дни, йорданов ден и иванов ден, не прекалявайте с ядене и пиене, защото това може да повлияе неблагоприятно на здравето ви. През втората половина на седмицата, от четвъртък нататък влиянието на квадрата отслабва. Петък е благоприятен ден за бизнесдела, за сериозни разговори и договаряне. Не пристъпвайте към нови обвързаности преди да сте наясно с какво се нагърбвате.

Благоприятни дни през тази седмица – петък и събота.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстоящата седмица предлага интересни моменти. Те са свързани с работната среда, където ви очакват изненади от колегите. За някои ще има продължение на празничното веселие от предните седмици. На други ще се наложи да се настроят бързо на работна вълна, особено ако имат вземане-даване с хора отдалеч. Изненади ще има и за тези, които са в изпитна сесия. Вторник е неблагоприятен ден в това отношение и бъдете нащрек за неочаквани промени. Вторник не е препоръчителен ден и за пътуване, ако можете, отложете го за петък.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои противоречива седмица. Юпитер, управителят на знака е ретрограден и в неблагоприятен аспект с Марс. Така до четвъртък пред вас ще се появяват възможности, в които внимателно трябва да избирате своето участие като балансирате между личните си интереси и тези на други хора. Седмицата не е добра за ярки обществени изяви, поне до четвъртък. Бъдете внимателни по празничните (именните) дни, с храна и напитки, защото прекаляването може да се отрази зле на здравето ви. Във вторник ви очакват изненади от деца, свързани с деца, или с неща, които възприемате като свои деца (творчески проекти, изделия, научни достижения). Предстоят ви интересни срещи, но избягвайте да давате неизпълними обещания.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда,петък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата предлага добри възможности. Напрегнатият аспект на Марс и Юпитер може да ви въвлече в съседска разправия, да ви постави в ролята на арбитър или да ви присъди без вина – виновност. Венера, управителката на знака е все още ретроградна и в социалните взаимоотношения не сте в най-добрата си форма. Излишни притеснения могат да ви докарат проблеми със здравето във вторник. В четвъртък Луната е във вашия знак и поставя знак за внимание там, където се появите. В петък можете да се изправите „лице в лице“ срещу някой,облечен във власт, и да постигнете победа. В събота не се подвеждайте по „приятел“,неделята е спокоен ден.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък и петък.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, през следващите дни ще им бъде трудно да следват предварителен план или сценарий. Квадратът на Марс и Юпитер в кардиналните Козирог и Рак е в състояние да обърне с „хастара навън“ всеки добре обмислен график. Но това е до четвъртък,дори не за целия ден. Паралелно се намесва Меркурий, управителят на знака, който през тази седмица е в отлична форма и добра компания, и който има планирана среща с ретроградната Венера във вторник вечерта. На мнозина в средата на седмицата се полага среща с някой стар приятел/ка, връщане към предишна връзка или весело изкарване в приятелска компания. В събота Меркурий сменя знака си като преминава в неспокойните въздушни селения на Водолей,откъдето ще ви зарежда с нови и често странни идеи.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, втърник и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, първата пълна работна седмица на новата годината започва с хармоничен аспект на Сатурн, управителят на знака, и Меркурий. Това е отправна точка на бизнес размисли, за идеи, които планирате да развиете в следващите месеци. Но всичко това е на фона на един неблагоприятен аспект, който не е за подценяване. Марс се движи през Везни в зоната на кариерните ви амбиции. А Юпитер в средата на седмицата прави квадрат с Марс, нещо което отправя предупреждение към финансовите планове за инвестиране в нови начинания. Преразглеждайте отново и отново разчетите си. Петък е добър ден за бизнес срещи и разговори.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, петък и събота.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. Кинетичната енергия,която акумулирахте по празниците, сега ще можете да изразите в пълна сила. Меркурий, управителят на знака, е в интензивни отношения със Слънцето, Венера и Сатурн, така контактите и с млади и с възрастни ще бъдат информативни, ще ви заредят с нови идеи и планове. Сряда е чудесен ден за срещи с приятни хора. В сряда и четвъртък ще ви дойдат непредвидени харчове или някой ще ви предложи атрактивна оферта. Не бързайте да се включвате в непроверени начинания, особено ако звучат прекалено лъскаво и луксозно. В почивните дни се срещнете с мъдри хора, от които да научите нещо полезно.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, началото на годината е белязано от ретроградното движение на Венера, управителката на знака. Много от това, което ви се иска, и към което ви подтиква Марс, движещ се през вашия знак, няма да се случва по начина, по който ви се иска. Ще се налага да се примирите със сложилите се иначе обстоятелства, и да приемете временното задържане. На вашите амбиции за изява,през следващите дни, ще се наложи да сложите знак „отложено“ по независещи от вас причини. Във вторник ви предстоят изненади, някой ще има нужда от вас, и ще ангажира времето и енергията ви. Във вторник и сряда избягвайте претоварване и попадане в рискови ситуации, възможни са травми, също така натравяне с храна и напитки.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, петък и събота.

 

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои вълнуваща седмица. Имате много неща за споделяне с колегите и приятелите. Но правете това в ограничен кръг, особено ако разказвате неща, които засягат други хора. Прекалените коментари, оценки, подигравки, клюки, в даден момент могат да се обърнат срещу вас. Седмицата е добра за сериозни делови разговори, за обсъждане на планове и проекти, предстоящи за изпълнение. Не е добра за пътуване надалеч, особено в дните вторник и сряда. Индиректната комуникация през втората половина на седмицата от четвъртък нататък може да ви сближи с човек, с когото сте имали недоразумение, или сте разделени от дълго време. В събота Меркурий ви идва на гости за двадесетина дни, това ще внесе оживление в ежедневието.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, петък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои динамична седмица. В следващите дни ще се чувствате раздвоени между личните амбиции и задълженията към някой от семейството. В основата на този вътрешен конфликт е квадратът на Марс към Юпитер, който се движи през вашия знак. До четвъртък ще ви е трудно да отговаряте на очакванията на другите. Ще искате да се откъснете от прекалената обвързаност с някого, която граничи със зависимост. Вторник и сряда са неблагоприятни за физическо и емоционално претоварване, възможни са травми. Бъдете внимателни с храна и напитки, пазете се от натравяне. В петък и почивните дни нещата си идват на мястото, недоразуменията намират своето обяснение.

Благоприятни през тази седмица – четвъртък и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоят напрегнати дни през тази седмица. Острият тон идва от квадрата на Марс, управителят на знака, с щедрия и весел Юпитер. Нечии претенции могат да ви изнервят, особено ако касаят ваша разработка, която харесвате. В понеделник ще имате всичките разумни аргументи, за да защитите позицията си. На помощ ще ви дойде и стар приятел/ка. Вторник е неспокоен ден, очакват ви изненади в работната среда. Бъдете внимателни с храна и напитки, има вероятност от хранително натравяне, от прекаляване с алкохол или приемане на фалшив такъв. Седмицата е добра за нови запознанства, за възобновяване на отношения, за даване на прошка, за приемане на извинение.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои ангажирана седмица. Ангажирана с нуждите и потребностите на други хора. Вашата отзивчива природа ще бъде подложена на изпитание от капризите на някой в неравностойно възрастово или социално положение. Вероятно благодарност няма да получите, но за вас важното е да знаете, че сте помогнали. Понеделник е ден за съветване, можете да се представите отлично и от двете страни – като даващи съвети и като получаващи. Вторник е неблагоприятен за уреждане на сметки, за плащане на задължения, а също така за финансови спекулации. Не прекалявайте с храна и напитки. Среща със стари приятели ще ви радва в средата на седмицата, а в петък ще се сбогувате с някого.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

 

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в секстил със Сатурн на 6.01.2014г.

Меркурий в съвпад с Венера на 8.01.2014 г.

Марс в квадрат с Юпитер на 9.01.2014 г.

Венера в секстил със Сатурн на 11.01.2014 г.

Слънце в съвпад с Венера на 11.01.2014 г.

Слънце в секстил със Сатурн на 11.01.2014 г.

На 11.01.2014 г.,в 23:34 ч., Меркурий преминава във Водолей

Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци, първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

6.01.2014 г., в 11:44 ч. – 6.01.2014 г., в 21:45 ч.

8.01.2014 г., в 18:22 ч. – 9.01.2014 г., в 4:24 ч.

11.01.2014 г., в 12:58 ч. – 11.01.2014 г., в 14:26 ч.

12.01.2014 г., в 23:33 ч. – 14.01.2014 г., в 2:25 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

4 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2014 @ 23:17

    http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/pileshka-supa-prati-90-deca-ot-sliven-v-bolnica-6002677

    Пилешка супа прати 90 деца от Сливен в болница
    Продължават да постъпват пострадали, местата в инфекциозното отделение не достигат

    България
    Инциденти 10 януари 2014, 19:47, oбновена в 22:27
    13288 32 Сподели
    Източник: БГНЕС (архив)

    Пилешка супа прати над 90 деца от Сливен и региона в болница. Децата са със симптоми на хранително отравяне, някои са в тежко състояние, но животът им е вън от опасност. Повечето са обядвали в училищните столове.

    Лекарите предполагат, че става дума за стафилококова инфекция. Резултатите от взетите натривки и проби ще излязат в понеделник следобед.

    “Най-вероятно причината е храна, която са яли всички. Повечето споменават за супа, която консумирали в петък на обяд. Това ще се изяснява тепърва, сега имаме по-важни задачи”, каза още д-р Баев.

    “Само една фирма храни 21 училища в Сливен и Котел. Оплакванията на децата са от пилешката супа, сервирана във всичките школа”, каза Бисерка Василева от РИО на МОН в Сливен.

    Става дума за фирма КЕЙ ЕНД ВИ, уточниха от инспектората. Със заповед на директора на Областната дирекция по безопасност на храните фирмата за кетъринг е затворена.

    От Бърза помощ потвърдиха, че са постъпили ученици и от околните селата. Леглата в инфекциозното отделение на областната болница бяха заети. Затова част от хлапетата са прехвърлени във Военна болница.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2014 @ 23:18

    “За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои неспокойна седмица. Първата половина е доминирана от напрегнатия аспект на Марс, управителят на знака, с Юпитер. Ще ви бъде трудно да сте умерени в тези дни, да спазвате приличие и да казвате истината. Тези, които имат склонност да преувеличават, ще бъдат в стихията си, но могат и да си „намерят майстора“.
    http://www.vesti.bg/…/siderov-proiavil-agresiia-kym…
    Скандалът във Варна: Сидеров проявил агресия към френски дипломат – Vesti.bg
    При спречкването на летище Варна в понеделник лидерът на “Атака”

    Волен Сидеров е проявил агресия срещу френския дипломат Стефани Дюмортие,

    директорка на “Алианс франсез” във Варна, съобщава Иво Инджев (Ivo.bg).

    Дюмортие е аташе по въпросите на сътрудничеството в областта на френския език, притежава дипломатически паспорт и статут.

    Дипломати посочиха, че във Варна тя е “дясната ръка” на посолството в София, пише Инджев.

    При описанието на случката в самолета главният редактор на VarnaUtre.bg разказа по-рано днес пред Нова ТВ, че е имало скандал и “разговор на висок тон” между Сидеров и жена, пътуваща във втора класа, за която тогава се предполагаше, че е негова сътрудничка. После Сидеров се нахвърлил да бие младеж, който го нарекъл “простак”.

    По разпореждане на главния прокурор

    още снощи е започнало досъдебно производство за инцидента на летището във Варна.

    В хулиганската проява е участвал лидерът на “Атака” Волен Сидеров, съобщи на пресконференция говорителят на главния прокурор, Румяна Арнаудова.

    Пострадали са млад мъж и полицай от “Гранична полиция”,

    който е ударен в главата. Има показания, че Волен Сидеров е нанесъл удар.

    Преди това е имало спречкване между депутати от “Атака” и пътуващи, които не са провокирали насилието.

    На този етап досъдебното производство за инцидента на летище “Варна” е образувано срещу неизвестен извършител, каза Арнаудова, цитирана от агенция “Фокус”.

    “Всички компетентни органи са работили цяла нощ. По разпореждане на главния прокурор е започнато е

    разследване за две престъпления – хулиганство и причиняване на лека телесна повреда.

    В хода на разследването, което продължава, са разпитани 22-ма свидетели, освидетелствани са две пострадали лица, назначени са две съдебни експертизи, назначени са действия за разпознаване.

    В скандала на летище “Варна” освен Волен Сидеров, са участвали Елица Гаджева, Десислав Чуколов и други народни представители от “Атака”.

    По думите ѝ, ако прокурорът от Софийска градска прокуратура сподели заключението на районния прокурор на Варна, че има основание за

    снемане на имунитет на народен представител,

    той отправя предложение към главния прокурор, който от свое страна отправя предложение до Народното събрание. Това трябва да се случи до утре.

    “Двама са пострадалите – Димитър Бахнев и полицай Костадин Колев. По повод нараняванията на Колев е установен травматичен отток в областта на лявата скула, а на Бахнев – на долния клепач на дясното око”, каза още Арнаудова.

    “Разпитваме тези, които са на разположение на разследващите органи.

    Сидеров не е разпитан до този момент, както никой друг депутат от “Атака”,

    допълни тя.

    Според нея е предотвратена по-нататъшна разправа, т.е. полицаят си е свършил работата. Полицаят е полицай, независимо кой е насреща му, допълни Арнаудова.

  3. Никито каза,

    Писа на януари 13, 2014 @ 13:50

    Ама как си го нацелeла Воленчо, точно в десятката си Муси!Поздрави и все така!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2014 @ 11:20

    15 души в болница заради заразен глиган
    12 Януари 2014 09:16
    15 души с трихинелоза са настанени в Инфекциозната клиника към УМБАЛ “Свети Георги”. 10-ма от болните са от Храбрино, а 5-ма от Стамболийски, съобщи ръководителят на клиниката проф. Мариана Стойчева.

    Сред болните има и деца на възраст между 10 и 15 години. Причината за натравянето е консумиране на месо от домашно прасе и глиган и време на коледните празници. Възможно е броят на болните да се увеличи, очакват се резултатите на още 40 души.

    От лечебното заведение казаха, че при първите симптоми на трихинелоза, пациентите трябва веднага да потърсят лекарска помощ. Заболяването протича тежко, с отоци и кръвоизливи и създава проблеми и след излекуването на активната фаза.
    Въпреки предупрежденията да не се яде непроверено месо, всяка година по Коледа се появяват случаи на трихинелоза от дивеч.
    http://pressadaily.bg/publication/32180-15-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD/

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии