Седмичен хороскоп 7-13 март 2022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA от 10 март

на 13 март

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстои ни да преминем през една от най-спокойните в астрологично отношение седмици. Тя започва с все още силния съвпад на Слънцето и Юпитер, който стана точен на 5 март, в събота, и завършва със съвпада на Слънцето и Нептун в неделя, 13 март. Поредицата от съвпади в предходната седмица дадоха своя принос с изобилие от инициативи, пуснати в обръщение нови идеи, разкрития, истини и неистини. Слънцето се движи между Юпитер и Нептун в най-съпричастния знак на зодиака-Риби. Затова отвсякъде извира, и прелива дори, желанието да се помогне на страдащите хора в конфликта, който е поставен във фокуса на общественото внимание. Конфликти има много по света, нуждаещи се – в пъти повече. Но диригентът слага акцент на този, който намира за важен.

В сряда,10 март, когато и Меркурий премине в Риби, говоренето ще стане още по-шумно. Стелиумът Юпитер-Слънце-Нептун ще изкара на показ кой какво иска да се вижда, че прави. Но всъщност голяма част от процесите се развиват под повърхността, скрито от очите на болшинството от хората. Взимат се решения, сключват се договори, поемат се взаимни ангажименти, касаещи държави и хора, но това сега няма да видим и няма да чуем, докато не му дойде времето.

В голяма заблуда сме по много въпроси, но едно става все по-ясно. Украйна се разпада, исторически закономерно, и астрологически също. Като сглобена държава с последна начална дата на независимост от 24 август 1991 година, е в критичен период от краткия си живот. Натискът на западните държави уж да помагат, всъщност удължава агонията, и нещастието на хората в нея. Последната седмица на месец март е добрият период да се започне излизане от хаоса, с възможност около 18 април да има задоволителен резултат. Оттам нататък ще става все по-трудно, защото този конфликт, който си е война за пренареждане картата на света, засяга всички ни.

Освен влиянието на планетите в миротворческия знак Риби, които са видими сега през мъглата от дезинформация, се включват и тези от Водолей.

За месец напред предстоят квадратите на синхронично движещите се Венера и Марс към Уран. Съвпадът Венера-Марс оцветява емоционално военният конфликт, както вече съм писала. Марс го багри в червено, в цветовете на войната и агресията, докато Венера му придава синия цвят на мира и справедливостта. Всичко това е разположено във врящия котел, подклаждан от квадрата Сатурн-Уран, за който миналата година говорихме много, а сега виждаме разгръщането му и последиците от дълбоката трансформация, която започна под негово влияние, със съдействието на Плутон от Козирог.

Сатурн от Водолей е едновременно провокиращия и балансиращия фактор. Предстои ни да видим проявление на планетата -господар на кармата в периода,когато застава в квадрат с лунните възли, сега през март и когато стане точен на 11 април. Сатурн филтрира проявите на налудност на средата на Водолей, в която се движи и от квадрата му с неговия господар Уран. Той е коректив, той изглажда ръбовете и напасва неравностите, за да си дойде всичко на мястото – след разрушението да бъде съградено като монолитна здрава основа.

В неделя, 13 март, Слънцето прави точен съвпад с Нептун. Стелиумът в Риби и придвижването на Слънцето между двете планети на духа – Юпитер и Нептун, в знака който те управляват, е уникално явление, което можем да преживеем само в един от няколко поредни живота. Комбинацията от енергиите на трите най-благодатни космични тела е мощна преобразуваща и издигаща вибрационното ниво на огромна маса хора.

Преди зазоряване е най-тъмно. Но все пак и винаги Слънцето изгрява.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, началото на седмицата е фокусирано във финансите. Може да бъдете сюрпризирани от обстоятелства около личните приходи и източника ви на доходи в понеделник. Възможно е да успеете да убедите някого в своята истина, в своята представа за събития, в които сте включени. В сряда ще трябва да поемете по-голям обем информация, да я обработите по своему и да си съставите вашето си мнение. Отделяйте повече време да наблюдавате и премисляте, преди да го заявите пред други хора. В средата на седмицата може да ви изненада спешно пътуване. Постарайте се да бъдете сред близки хора и приятели в края на седмицата.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои динамична в професионално отношение седмица. Някои промени, зреещи отдавна, сега се проявяват като възможности, предложения, директни оценки, някои от които могат дави изненадат. Периодът е добър не само да планирате, но и да предприемете стъпки към промяната, която усещате, че предстои. Възможно е да срещнете съпротива, да имате силна конкуренция, да се появят пречки, които изискват ангажиране на повече енергия и ресурси. От сряда нататък можете да разчитате и на по-голяма външна подкрепа.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои изпълнена с ангажименти седмица. Съставете си точен план-график, за да успеете да се справите с всичко. Пред някои ще се отвори добра възможност за пътуване, както и за съчетаването на полезното с приятното. Грижата ви за другите ще бъде водеща. Можете да участвате лично, както и да бъдете компетентен съветник, или надежден посредник при консултации или сключване на договори. От сряда за почти три седмици напред Меркурий ще се движи в зоната на дома и семейните отношения. Очаква ви оживление от присъствие на повече хора в обкръжението ви, както и възможности за преместване, временно или за постоянно. Струпването на планети в Риби раздвижва домашната среда и укрепва отношенията с най-близките.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с Луна в Телец. В първите дни на седмицата, когато тя прави аспекти с Уран от вашия знак и стелиума Венера-Марс-Плутон ще бъдете подкрепени да заявявате мнения и предпочитания, да имате претенции и да очаквате нещата да се случват според вашите лични предпочитания. В срда и четвъртък личната ви преценка ще определя хода на събития касаещи неща, на които държите. Финансови въпроси ще можете да решавате с лекота. Вашият глас се чува. Насочете добрите си намерения и импулса да бъдете полезни в полза на хора, които имат нужда от съвет и подкрепа под различна форма.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои успешна седмица. Луната в другия земен знак Телец, в понеделник и вторник прави два важни съвпада, с Уран и със СЛВ. Неочаквани предложения или странно отнякъде появили се възможности могат да ви поставят в ситуация да взимате бързи решения. При някои желаната промяна в работната позиция може да се окаже напълно възможна и достижима. Планетният управител се настанява в зоната на партньорството, договорите и дългите връзки и ще се движи там до 27 март. Четвъртък е ден за взимане на важни решения

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои емоционална седмица. Нарастващата Луна в Телец се движи през полето на любовта и силните страсти, където прави съвпади с Уран и със СЛВ. Те задават моменти на прозрение, на вдъхновение, на осъзнаване на потребности, неща с които да ангажирате ума и сърцето си. В сряда, след като планетата на комуникациите премине в Риби, тя добавя енергията си към тази на мощния стелиум Слънце-Юпитер-Нептун. Чудесен момент да осъзнаете качествата си на комуникатор, медиатор, посредник, консултант и преподавател. Вложете присъщите на зодията ви организационни умения за създаването на нещо ново и полезно за други хора, пишете, споделяйте с другите, пътувайте.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата започва с новини отдалеч, или за хора,които са на значително разстояние от вас, буквално или в преносен смисъл. В сряда и четвъртък Луната е във вашия знак. Това ви дава известно предимство при равни други условия. В четвъртък, на 10 март, Меркурий преминава в друг подвижен знак- Риби. От зоната на кариерата,в компанията на три благодатни планети, управителят на знака ви увеличава силата си и това съответно ви носи позитиви, както и поредица от възможности да покажете своята компетентност и висока квалификация. Някои решения които вземете в средата на седмицата ще се окажат много важни са професионалния ви напредък.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни,предстои ангажирана с много хора и задачи седмица. Нарастващата Луна в Телец ви подтиква към действие, към правене на нужните крачки в посока на развитие на проект или бизнес идея. Планетният управител продължава своя синхроничен танц с планетата активатор – Марс. Още до края на тази на седмица някои ще се радват на добри резултати. За тези, при които има такава даденост по натална карта, седмицата е благоприятна за основаване на съдружие и започване на собствен бизнес. Сключване на сделки свързани с недвижима собственост също се подкрепя от настоящата астрологична картина.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои сложна в някои отношения седмица. Нарастващата Луна в Телец преминава през зона, която прави още по-чувствителна за самоувереността ви и това което ви подкрепя, или обратно, разклаща. С навлизането на Венера и Марс във вашия знак определено самочувствието е приповдигнато. Чувствате се достатъчно силни,за да имате претенции към другите и да налагате своето. С навлизането на Меркурий в Риби ще ви се налага да промените подхода и отношението си. Ще трябва да защитавате както личните си принципи, така и материалните ресурси, за които носите отговорност. В четвъртък обмисляйте добре решенията си.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица за благотворителност. Вашата състрадателна природа ще бъде предизвикана да се прояви по някакъв начин в следващите дни. Особено ако сте в подходящата среда, в голям женски колектив или там, където има обстоятелства изискващи съпричастност. Осъществяването на нещо силно желано също е тема в развитие през тази седмица. Ако искате нещо много силно, периодът е възможно най-добър да се фокусирате в него, да отправите мислите си в тази посока, искрено и добронамерено. В почивните дни Луната е във вашия знак. Водете хорото накъдето сърцето ви иска.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица с акцент върху личния живот. Нарастващата Луна в зоната на партньорството обаче му придава по-сериозен и зрял отенък. Някои могат да бъдат изненадани от предложение за обвързване или такова за нова работа. Стелиумът Юпитер-Слънце-Нептун в полето на любовта, както и навлизането на Меркурий тук, пораждат съзидателен импулс, който ще усетят определен кръг хора, такива предимно с творческа нагласа. Синхроничният танц на двойката Венера-Марс преминава в зоната на дома и семейните отношения и ще продължи до първата седмица на месец април. Противоречивото му влияние тук ще изкара на повърхността обстоятелства, които ще предизвикват богата гама от емоции.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои подвижна седмица. Някои от групата ще се отправят спешно на път. Други ще променят средата си, ще се налага да се съобразявате с някои изисквания и ограничения. В сряда Меркурий идва на ваша територия и това ще продължи до 27 март. Планетата комуникатор е мотиватор за приемане на необходимите промени в личните планове, наложени от независещи от вас фактори. Мощният стелиум Слънце-Юпитер-Нептун ще ви държи през цялата седмица приповдигнато състояние на духа, обнадеждени и изпълнени с вяра. Изпълнението на силно желание става все по възможно. Най-облагодетелствани са родените със Слънце между 15 и 23 градуса Риби.

Дати на някои астрологични събития

На 10.03.2022/3:32/ Меркурий в Риби

Слънце 0 Нептун на 13.03.2022/ 13:43

Луната е без курс на:

8.03.2022 16:35 – 8.03.2022 20:39

10.03.2022 18:42 – 11.03.2022 9:24

13.03.2022 17:44 – 13.03.2022 21:31

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии