Седмичен хороскоп 7-13 ноември 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAМарс във Водолей от сряда

Венера в Козирог от събота

Меркурий в Стрелец от събота

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Тази астрологична седмица отново е относително спокойна. На повърхността. Няма напрегнати точни аспекти, които да демонстрират ярка конфронтация. Но има разместване на пластове. И те са подсказани от смяната на зодиакалните знаци на три планети.

В сряда Марс напуска спокойната консервативна среда на земния зодиакален знак Козирог, за да се втурне към непредскауемия и революционно настроен въздушен знак Водолей. В Козирог марсовата енергия приемаше някаква форма на ограничение и спазване на правила. Във Водолей много от задръжките отпадат. Марс подтиква към свобода, реформаторство, обединяване около общозначими каузи и всичко в името на хората. Марс ще се задържи във Водолей до 19 декември.

Вътрешните планети сменят знаците в събота. Венера излиза от огнения Стрелец и преминава в земния Козирог. Планетата на любовта в кардиналния земен знак ще влияе върху социалните взаимоотношения и личните връзки по забележим начин, подтиквайки към повече конкретност, определеност, прагматизъм и яснота на цели, и намерения. Венера в Козирог ще охлажда емоциите до 7 декември.

През втората половина на седмицата Юпитер навлиза в зоната на напрегнатите аспекти с Плутон и Уран в Козирог и Овен, 15-21 градус на кардиналните знаци. Тази конфигурация ще се развие през следващите седмици и месеци, до края на тази и в началото на следващата година.

В събота Меркурий преминава от дълбоките води на Скорпион в огнената стихия, в знака Стрелец. На който не разбира от намеци и подсказки Меркурий в Стрелец ще каже директно, „очи в очи“ своето мнение, независимо как това се възприема от отсрещната страна. Важна е истината, и само истината. Меркурий в Стрелец ще ни помага да разширим кръгозора си до 3 декември.

През цялата седмица Луната е нарастваща, придвижвайки се от Водолей до Телец, а в следващия понеделник, 14 октомври, е пълнолунието в Телец.

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата е забележителна с промяната на знака на планетния управител. Марс преминава от Козирог във Водолей. Това ще се окаже важно за комуникацията и съвместната работа с хората от най-близката среда. Работата в екип сега ще изисква повече усилия и включване в общи начинания и дейности. Ролята ви на соло играч временно е изоставена за сметка на колективната работа. Вашата всеотдайност, силната физическа и мисловна енергия сега ще бъдат много полезни за напредъка на общ проект, сделка, мащабно начинание до 19 декември. Краят на седмицата може да обърне някои ваши представи и очаквания. В петък Луната е във вашия знак и фокусира вниманието в това какво правите, и какво не правите. Събота може да бъде много напрегнат ден, когато тя включва напрегнати аспекти между Уран от вашия знак, Юпитер от отсрещния и Плутон. Неделята внася успокоение на емоциите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък, петък и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои страстна седмица. До сряда Луната се движи в срещуположния знак Водолей, съсредоточавайки вниманието в целите и намеренията на другите. Партньорството застава във фокуса на вниманието както през тази, така и през следващите близо пет седмици. Фокусът задава Марс, който в сряда преминава във Водолей. Така партньорските взаимоотношения – лични и служебни, стават арена на заявка на противоположни мнения, концепции и поведение. В края на седмицата Венера сменя знака, преминавайки в консервативния Козирог. Някои дати и часове в графика ви трябва да бъдат променени съобразно настъпили нови условия. Меркурий в събота преминава в зоната на творчеството и децата. Комуникацията с деца и по-млади хора ще ви носи радост и удовлетворение.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои динамична седмица. Някои ще трябва да тръгнат спешно на път, на други ще се даде време да се подготвят, но при всички случаи имайте нагласата за промени. Марс, който от сряда е във въздушния Водолей, внася динамика в ежедневието. А Меркурий от събота ви идва на гости. За три седмици планетата на комуникацията ще ви насочва към среда с повече хора и голямо движение на мисли, идеи и тяхното практическо приложение. И друга добра новина. Венера,планетата наричана „малкото щастие“, в края на седмицата преминава в зоната на вашите доходи. Ако се синхронизирате с нейната енергия, това ще бъде в полза на тяхното увеличаване и стабилизиране.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък, петък и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои усилна работна седмица. До сряда Луната се движи в зоната на вашата професионална изява. Амбициите за успех се засилват, когато в този ден Марс преминава във Водолей. До 19 декември планетата на волята и амбицията ще ви подкрепя да отстоявате себе си в работна среда. Сега на помощ идва Венера. Планетният управител сменя знака и в събота се озовава в сродния по стихия Козирог. До 7 декември планетата на красотата и хармонията ще ви бъде в помощ за изразяване на вашата креативна природа по най-разнообразни начини. Тази и следващата седмица са благоприятни за активни социални контакти, представления, ревюта, изложби и презентации, за изяви на сцена или пред широка аудитория.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои натоварена с ангажименти седмица. Някои от тях са свързани със здравето, вашето или на близък човек. Марс, който преминава във Водолей в сряда, ще ви прави много ангажирани и търсещи решение на многобройни ежедневни въпроси, непрекъснато променяйки графика си. В работната среда назряват конфликти, с които ще трябва да се справяте през следващите седмици. Ще ви е нужна по-добра организация и по-висока ефективност. С преминаването на Венера в Козирог навлизате в романтичен период. За три седмици време планетата на любовта ще ви прави по-привлекателни и неотразими. Планетният управител, който също сменя знака, е готов за подкрепя. Меркурий от Стрелец ще ви дава добри съвети за пренареждане на домашното пространство, или смяна на местоживеенето с по-уредено и комфортно.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда, четвъртък и неделя.

 

2015kozЗа родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои подвижна седмица. Едни си тръгват, други пристигат, като „гара разпределителна“ сте. Марс ви напуска в сряда. Планетата воин, която ви зареждаше с енергия,правеше ви по-раздразнителни, но също така ви караше да отстоявате себе си по-яростно от края на септември досега, преминава в следващия знак – Водолей. Тук марсовата енергия ще ви прави по-активни във финансовите дела. При вас зоната на личните доходи, и притежания, попада под влияние на тази мъжка планета през две години. Затова потенциалът, който сте натрупали с ум и работа сега предстои да бъде осребрен. В това отношение от събота нататък ще ви помага Венера,която ви идва на гости за около месец. Венериното влияние омекотява кардиналната ви природа, освен че ви прави по-привлекателни, но също така и по-деликатни, разбиращи, готови за споразумения и договаряне.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. От понеделник до сряда Луната във Водолей ви подканя да стегнете багажа и да чакате знак за тръгване на път, напред към нови интересни преживявания. В сряда Марс се настанява в най-авантюристичната зона на слънчевия и плановете за пътуване надалеч при мнозина стават реалност. Някои ще се впуснат в пътешествие подготвяно отпреди две години. За едни ще бъде буквално – по суша, вода или въздух, за други виртуално, а за трети въображаемо. Активната намеса на Марс за около шест седмици ще ви накара да преодолеете някои пречки пред амбицията да постигнете по-висока квалификация, да навлезете в нова сфера на познанието. В края на седмицата планетният управител сменя знака. Меркурий в отсрещния знака Стрелец ви прави много по-комуникативни и готови да постигнете съгласие с опонентите си.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

Ve12Родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои страстна седмица. Спокойствието отлетя. В сряда Марс преминава в сродния по стихия знак Водолей. Планетата воин активира полето на любовта и силните страсти, нещо което ви се случва веднъж на две години. В период от около шест седмици Марс във Водолей ще ви помага да бъдете по-самоуверени в личните дела, да търсите и намирате решения на наболели въпроси във връзката ви. На необвързаните, Марс ще даде куража да направят първата крачка към обекта на своята симпатия. В края на седмицата Венера внася хармония в отношенията с най-близките. Вашият дом става по-приятен и уютен, когато управителката на знака се включи. А Меркурий в Стрелец, в който знак навлиза в събота, ще ви бъде съветник за разширяване на знанията и уменията в област, която ви интересува.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък.

 

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои забележителна седмица. В сряда Марс навлиза във вашия знак. Това се случва веднъж на две години, и очертава един много динамичен период от годината. Марсовата енергия зарежда с амбиция и желание за изява. Понякога ще се чувствате пренапрегнати и безпричинно раздразнителни, възможно е да попадате в конфликти с околните, които сами провокирате. Но добрите страни на марсовото влияние са повече и ако успеете да го насочите в полезна за вас посока, в средата на декември ще се похвалите с високи постижения във важни за вас сфери на живота. Меркурий от своя страна също внася промени. Планетата на комуникациите преминава в огнения Стрелец, в зоната на приятелските взаимоотношения. Раздвижването там ще ви помага да намерите своята среда и да се чувствате комфортно там.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои динамична в емоционално отношение седмица. Марс напуска срещуположния знак Козирог, навлизайки в неподвижния въздушен знак Водолей. Така в продължение на близо шест седмици планетата на волята и амбицията ще ви дава самоувереност както в личните дела, така и в такива свързани с финанси, имоти, наследства. Сега Луната, вашият планетен управител е във възходящата си фаза, тази на нарастване, което ви дава импулс за нови неща и развитие на старите. В края на седмицата Венера преминава в срещуположния знак Козирог, активирайки зоната на социалните контакти и дългите връзки. В партньорството настъпва нов период, време за сериозни ангажименти и обвързаности.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои семейно ориентирана седмица. Вашият дом, условията,в които живеете сами, заедно с близките си, или със собственото семейство, са най-важни в следващите дни. В сряда Марс,който е съуправител на знака ви, преминава във Водолей. В зоната на рода и корените, до 19 декември, воинстващата планета е способна да предизвика поредица от конфликти и предизвикателства. Старайте се не да възпирате, а да канализирате тази марсова енергия в градивни начинания, в преобразувания, ремонти, преместване в ново жилище, уреждане на имотни спорове и наследствени дела. В помощ за около три седмици ще ви бъде Меркурий, който в края на седмицата преминава в Стрелец. На него можете да разчитате за добри идеи свързани с финансите ви.

Благоприятни дни през седмицата сряда, четвъртък и петък.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби,седмицата бележи важни промени. Те произтичат от смяната на знаците на трите лични планети. Марс прави важна крачка,пристъпвайки в най-мистичната зона на слънчевия хороскоп в сряда. Ситуацията е противоречива и за около шест седмици ще бъдете обект на енергийни подтици, които не винаги ще успявате да отработите по най-добрият начин. Но си заслужава да се възползвате от добрите страни на този марсов транзит. А те са в подтика да бъдете активни в ученето на житейски и кармични уроци, да навлизате по-дълбоко в познанието за себе си, да се освобождавате от старото и непотребното, давайки път на новото. Можете да разчитате на подкрепата на приятели и съмишленици, нещо в което ще ви помага Венера от Козирог за близо месец напред. Очакват ви и раздвижване в професионалната сфера под влияние на Меркурий в Стрелец от събота нататък.

Благоприятни дни през седмицата сряда, четвъртък, петък и неделя.

Дати на някои астрологични събития

Слънце в секстил с Плутон на 7.11.2016 / 10:25 часа.

На 9.11.2016 / 7:51 часа, Марс преминава във Водолей.

12.11.2016 / 6:54 часа, Венера преминава в Козирог.

12.11.2016 /16:39 часа, Меркурий преминава в Стрелец.

Луната през периода се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

8.11.2016 /15:54 – 8.11.2016 /23:45

11.11.2016 / 1:16 – 11.11.2016 / 3:45

12.11.2016 /14:45 – 13.11.2016 / 4:24

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии