Седмичен хороскоп 7-13 февруари 2011 г.

Венера и Плутон в съвпад

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен започват седмицата мотивирани да отстояват позицията си докрай. Повод за това дават Луната и Юпитер,които се срещат на територията на Овен в понеделник сутринта. Така раннобудните марсови хора ще бъдат информирани навреме и ще могат да се подготвят за поредната си битка. Предявявайте претенции за това,което ви дължат, в сряда и в четвъртък. В петък избягвайте конфликти с приятели или с хора, на чиято подкрепа разчитате.

На родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв Новата Луна дава много нови възможности. С някои ограничения ще се справите, доказвайки че „и сам войнът е войн“, а за други ще трябва да потърсите подкрепление. До сряда шансът е на ваша страна, в четвъртък и петък обаче ще ви трябва повече от смелост и убеденост в правотата си. Моментът е добър за начало на нови дейности, за предприемане на обучение, за организиране на пътуване, за създаване на нова връзка.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец са в отлична позиция през тази седмица. Чувството за натиск и ограничения от предходната седмица отстъпва място на ведро и изпълнено с оптимизъм ежедневие. Позитивната ви юпитерова природа още в понеделник е активирана от съвпада на Луната с управителя на знака. За да сте сигурни в успеха, поработете добре и си „напишете домашното“, защото до четвъртък ще има шанс за покажете способностите си. В петък не реагирайте според казаното от някого, защото източникът може да не е достоверен.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец ще имат повод за радост през тази седмица, защото при някои „птичето ще кацне на рамото”. Сряда е добър ден за паричните ви дела. В четвъртък можете да договорите изгодна сделка, която „да ви храни“ много време напред. Седмицата е добра за учащите и тези, които искат да се преквалифицират. В почивните дни не стойте настрана от активния живот, уредете си срещи, провеждайте разговори, планирайте, защото ви очаква активна делова седмица.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои много силна делова седмица. Новата Луна предлага възможности за промени в работните условия. До сряда,включително, ще намирате подкрепа за проектите си, някой ще види полза от вашите идеи и ще ви довери организация и управление. До края на седмицата бъдете в готовност да посрещате предизвикателства, в неделя ще се радвате на разбиране и подкрепа.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в понеделник и вторник е добре да не възлагат големи очаквания към хората,с които ги свързват работни взаимоотношения. Бъдете пестеливи на обещания, и също така не давайте заем на недобросъвестни хора. В сряда и четвъртък шансът е на ваша страна., поемайте разумни рискове, дори и такива в игрите на късмета. В петък обаче може да се наложи повече да давате отколкото да взимате. В неделя,макар че е почивен ден, можете да свършите много важна за бъдещето ви работа, да се срещнете с някого, да се договорите за нещо.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Много хора около вас ще се опитват да ви дават съвети как да учите или как да работите. В някои от тях си струва да се вслушате. В сряда се погрижете за някой, който има нужда от морална подкрепа или от средства, или от двете заедно. В четвъртък ще бъдете много заети да отстоявате собственото си мнение. Обърнете внимание на идеите,които ще ви дойдат в главата в неделя.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни понеделник е благоприятен, получавате добри новини и това ви настройва позитивно. Във вторник бъдете внимателни с колеги, които не умеят да пазят тайна. За да вземете решение, свързано със здравето ви, не се доверявайте само на един лекар, търсете мнението и на други специалисти. В сряда и четвъртък ще има достатъчно знаци за подкрепа, както морална, така и материална. В почивните дни търсете радост и утеха сред приятни хора.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои динамична седмица, в която предизвикателствата следват едно след друго. Вторник носи удовлетворение за тези, които участват в състезание, конкурс, изпит или представление. В сряда следвайте интуицията си и шансът ще е на ваша страна. В четвъртък и петък повече емоционална енергия ще отиде за решаване на домашни дела. Затова пък в почивните дни ви чакат приятни изненади и подаръци.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през следващите дни могат да се радват на успех в материалните и в емоционалните дела. Вашата решителност и категоричност ще бъдат в основата на отличните резултати, а също така ще мотивират и околните да следват примера ви. Доверете се на интуицията си и на предишен опит, така ще се справите лесно с пречките в понеделник и вторник. Сряда и четвъртък са силните ви дни. В неделя някой ще се радва на честта да бъде във вашата компания.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи силен емоционален заряд. Това, което преди седмица изглеждаше по един начин, сега е съвсем друго. Вашето силно желание за яснота и определеност може да ви изправи пред истина, за която не сте готови. Едно е да си убеден в правотата си, а съвсем друго да го успееш да го докажеш и на другите. В сряда по-голямата част от обстоятелствата ще бъдат на ваша страна, но не прибързвайте в действията си.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои напрегната работна седмица, но обещанието е също така за добри приходи. Понеделник и вторник ви носят доходи, макар че може да не са точно според очакванията ви. Сряда е активен ден, в който няма да ви оставят на мира, независимо дали сте в кондиция или не. В четвъртък ще бъдете въвлечени в емоционална драма на приятел или роднина, а може и на вас някой да се престраши да ви изкаже чувствата си. Събота и неделя ви носят спокойствие и радост в дома, и внимание от близките ви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 10.02.2011г., четвъртък, в 3:51 ч., Венера и Плутон са в съвпад в 6-я градус на Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

6.02.2011 г. в 22:13 ч. – 7.02.2011 г. в 1:45 ч.

9.02.2011 г. в 10:31 ч. – 9.02.2011 г. в 14:22 ч.

11.02.2011 г. в 22:27 ч. – 12.02.2011 г. в 1:20 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

7 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на февруари 7, 2011 @ 7:32

    Транзитните венера и плутон,ще са в точен съвпад с натален юпитер в 6ти дом.
    Е сега ако не кажеш,за какво иде реч:))

  2. Dani каза,

    Писа на февруари 7, 2011 @ 14:03

    на мен пък са ми в 5 дом и са близо до слънцето ми, какво значи това?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 7, 2011 @ 15:36

    Ще се радвам да споделите какво ви се е случило :)
    А тук една чудесна новина:
    Дарин Тодоров, който тези дни е излязъл окончателно от будна кома има съвпад на Венера и Плутон в рождествения хороскоп :)

  4. Ния каза,

    Писа на февруари 9, 2011 @ 21:46

    Здравейте, г-жо Дачева, моля да поясните колко време се очаква да трае ефектът от съвпада Венера-Плутон? И още нещо – Сатурн е вече ретрограден, докога ще продължи този период и до кой градус на Везните ще достигне той в движението си назад?

    Най-добри пожелания:
    Ния

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 10, 2011 @ 9:32

    Ния,
    съвпад между Венера и Плутон има почти всяка година.Ритъмът не е равномерен заради ретроградностите на планетите. Например последният съвпад е бил през декември 2009г, т.е.,през 2010 г не е имало съвпад.
    Затова пък сега,през 2011г има 2 съвпада, първият е днес,на 10 февруари, а вторият е на 2 декември.
    Влиянието на аспектите на Венера не е дълготрайно. Може да се простре върху цялата текуща седмица, между 8 и 11 февруари.
    Върху някои хора може да окаже по-голямо влияние,ако засегне важни натални точки в хороскопа.
    Влиянието е на емоционално и на материално ниво.
    Експресия на чувствата може да повлияе една лична връзка, едно съдружие или да предизвика емоционален взрив при случаен контакт. Влияе върху сексуалността, но тъй като все пак е във въздържания Козирог, тук очакванията може да не се оправдаят.
    Влияе върху материалните неща като печалби, инвестиции, купуване, продаване. Покупка на нещо качествено и изгодно, сключване на изгодна сделка … емоционалност и полезност смесени в едно.
    Някой, който има добре поставени в наталната карта Венера и Плутон, може да спечели джакпота, което е радост от една страна, силна емоция, но… и голям товар. :)

  6. moon_in_taurus каза,

    Писа на февруари 10, 2011 @ 10:10

    Брат ми има съвпад венера плутон в 5ти дом, а транзитните са му в 8ми.Сега ще му се обадя да пусне тото:))))

  7. Teo каза,

    Писа на февруари 11, 2011 @ 13:28

    ако братти е в Кубрат всичко е ясно ще пада черпене :)))

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии