Седмичен хороскоп 7-13 януари 2013 г.

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Честита Новата 2013 година!

Подминахме „краят на света“ и сега продължаваме напред с усмивка.

Навлизаме във втората седмица на годината, а тя започва с именния ден на носещите най-популярното българско име – Иван и неговите производни.

Честито на именниците!

Астрологичната седмица започва с квадрата на Марс и Сатурн, в 9-я градус на неподвижните знаци Водолей и Скорпион, който става точен в понеделник вечерта. Влиянието на този напрегнат аспект се простира в по-щирок интервал от време, плюс-минус една седмица от точния аспект на планетите, което значи от началото на месеца и до края на тази седмица.

Този квадрат може да окаже неблагоприятно влияние върху родените със Слънце в 9 градуса на някой от знаците Водолей-Скорпион, Телец и Лъв, а също така и при тези, които имат Луна, Венера, Марс,Меркурий или Асцендент, или управител на 3-9 дом, в тази зона на зодиака. В него е заложена голяма доза неотстъпчивост, противодействие и нападателност, както и вероятност за инциденти на пътя. Има също така няколко благоприятни аспекти, които разтоварват напрежението на квадрата Марс-Сатурн, като тригона на Юпитер-Марс и секстила Меркурий-Сатурн в понеделник.

Другият акцент на седмицата е Новолунието в петък,на 11.01.2013г, в 21:44 ч. Светилата се срещат в 21 -я градус на Козирог, а това придава сила и значимост на намеренията на земните знаци, Телец, Дева и най-вече на Козирог.

За Козирозите има още един подарък. В сряда,на 9-ти януари Венера, планетата на любовта,  влиза в знака им и ще се движи през него до 2 февруари.

Успешна седмица на всички!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстоящата седмица отправя някои предизвикателства. Напрегнатият аспект на управителя на знака Марс със Сатурн, може да ви въвлече в лабиринта на бюрократичната машина и да ви постави като виновна страна в ситуация, в която си търсите правата. Не предприемайте важни неща в понеделник и избягвайте конфликти с чиновници. В дните преди новолунието е важно да си разчистите задълженията, или поне част от тях. Възможно е да се окаже, че някъде, някому дължите повече отколкото предполагате. Новолунието в Козирог може да ви донесе нови възможности за професионален растеж, като някои ще получат предложения още в понеделник. Не избързвайте с отговор, премислете добре и съберете повече полезна информация. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои напрегната но и резултатна седмица. Към вас ще бъдат отправени някои предизвикателства, особено от колеги, с които си съперничите, но имате избор да отговорите или не. На помощ ви идва високата квалификация и доброто самочувствие. Новолунието в Козирог провокира някои промени в работната среда, нови лица, ново работно място. Към тези, които са под наем, може да бъдат отправени искания от хазяите за увеличаване на наема на жилището или на офиса. Не бързайте да давате отговор, докато не обмислите добре възможностите и вариантите. Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, понеделник може да бъде много изнервящ, заради отправени отстрани претенции от формален характер. Придържайте се стриктно към общоприетите правила и норми, но не и в разрез с вашите лични такива. Новолунието в петък дава шанс за намиране на нов източник на доходи, за увеличаване на приходите, но това не трябва да става на всяка цена и с непозволени средства. Избягвайте поемането на дългосрочни или обемни ангажименти, възможно е подвеждане. Насочете усилия за подобряване на физическата ви кондиция и самочувствие, движете се и изразходвайте колкото можете повече енергия. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък, петък, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои напрегната седмица. Поне началото се очертава да бъде такова. Квадратът на Марс и Сатурн може да зададе някои трудности в професионалната среда, противоречия и неразбиране, с които ще трябва да се справите без отлагане, сега, до новолунието, за да не ви тежат „като камък на шията“ по-нататък. Не се подвеждайте да давате бързи отговори на неясно поставени въпроси. В емоционално отношение периодът става благоприятен от сряда нататък, когато Венера навлезе в сродния ви по стихия знак Козирог. Предстоят ви срещи с интересни хора, нови запознанства, завишен интерес от страна на околните към вас, но и някои изненади. Новолунието в Козирог ви носи чудесни възможности за себеобразоване, за навлизане в нови и непознати територии на знанието, а също така за предаване натрупаните вече знания и умения на други хора. Благоприятни дни през тази седмица- четвъртък, петък и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на новите възможности. Новолунието в сродния ви по стихия знак Козирог бележи важен момент в живота ви, когато особено силно ще бъде повлияна сферата на емоционалния живот. Докато началото на седмицата може да бъде в повече напрегнато и изнервящо с изненадите си, то от сряда нататък, когато Венера премине в земен знак, атмосферата около вас ще се успокои. Венера внася много романтика в живота ви, мекота и разбиране в отношенията с любимия човек. На самотните сърца носи нова връзка, нова любов. А новата Луна ще привлече към вас човек, който ще задържа вниманието ви в следващите месеци. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои динамична седмица. В понеделник не е препоръчително да насрочвате важни ангажименти. Не можете да разчитате нито на хората около вас нито на техниката. До новолунието в петък отделете време да разчистите „задния си двор“, да изгладите някои отношения, да си върнете взетите пари назаем, да си платите сметките. Новата Луна във вашия знак ви подканя да „станете нов човек“, да се откажете от вредните навици, да обърнете внимание на себе си, да подобрите външния си вид и маниери. Съсредоточете се върху личен проект, своя идея или намерение. Всички усилия, вложени сега, съвсем скоро ще дадат резултати. Благоприятни дни през тази седмица – от четвъртък нататък.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Към вас се отправят искания, претенции, предложения, в които се изпробват твърдостта на позицията ви по даден въпрос. Малко гъвкавост няма да ви навреди, особено ако става дума за здраве, вашето или на друг човек, други хора. При решаването на финансови въпроси имате подкрепа. Новолунието в Козирог, в петък,може да ви свърже с подходящ инвеститор, човек на когото можете да разчитате в материалните дела. Периодът е подходящ да си съберете дължимото. Благоприятни дни през тази седмица – петък, събота и неделя.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, първите дни на седмицата могат да бъдат много напрегнати. Някои ваши неизпълнени ангажименти излизат наяве и могат да ви поставят в конфузна ситуация. Новолунието в петък поставя в центъра на вниманието отношенията с родителите, с най-близките, с хора, на които държите, и неща които ви карат да се чувствате добре. Възможно е да получите добро предложение за купуване или продаване на имот. Не бързайте да давате окончателен отговор, отложете това за следващата седмица, след като премислите и обсъдите вариантите и с другите. Моментът е добър за планиране на ремонт или реконструкция на жилищното пространство. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои противоречива седмица. В понеделник, квадратът на Марс от вашия знак и съуправителя Сатурн ще разбуни духовете около вас и вероятно ще ви вкара в „екшън ситуация“ искате или не. Вашето чувство за справедливост, за ред и морал, ще бъде предизвикано и препоръката е за повече самоконтрол,за да не задълбочавате проблема. В следващите дни напрежението се оттича и два ход на по-меки тонове, идващи от новолунието в петък. Съвпадът на светилата в предходния знак Козирог ви подтиква към отдръпване от активна комуникация със света около вас, към повече съзерцателност и спокоен размисъл. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и събота.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстоящата седмица е забележителна с новолунието в петък. Съвпадът на светилата е в Козирог, в противоположна на вашата зона от зодиакалния кръг. Това предопределя и приоритетите ви през следващите дни. Вниманието ви ще бъде далеч от личните планове и интереси и в повече към това, с което ви ангажират другите. На семейни или служебни задължения ще посвещавате повече от времето си. Обръщайте внимание на здравето си, при някои са възможни хормонални смущения. Новата Луна задава някои възможности за нова работа и нови професионални ангажименти, на които е по-добре да обърнете внимание през следващата седмица. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица започва с конфликти, провокирани от квадрата на Марс, управителя на знака и Сатурн в него. Повод може да бъде неспазване на правила и закони, отнемане на предимство или на права върху нещо или някого. Новолунието в петък ви поставя в центъра на информационния поток, когато вашите знания и умения влияят на хода на събитията. Времето ще лети бързо в следващите дни и няма да ви стига за важните неща. Моментът е добър да промените нещо в себе си и в начина си на живот. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и петък.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица носи усещане за завършеност и цялост. Възможно е да сте на финала на важен за вас проект, или да сте с нагласата да си изчистите задълженията към друг. При всички случаи вашето лично его отстъпва пред нуждите и потребностите на групата, на колектива, на екипа, към който принадлежите. Новата Луна, която тръгва от Козирог в петък, в следващите две седмици ще ви подкрепя в желанието да се включите към определена група от хора, с които имате близки интереси и възгледи. Но, избягвайте прекаленото фамилиарничене и излишното споделяне на лични планове. Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и събота.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Марс в точен квадрат със Сатурн на 7.01.2013 г., в 21:33 ч.

Венера влиза в Козирог на 9.01.2013 г., в 6:10 ч., и ще се движи през знака до 2.02.2013 г. 4:46 ч.

Венера в секстил с Нептун на 10.01.2013 г.

Новолунието в петък,на 11.01.2013г, в 21:44 ч., в 21 Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знаците Скорпион и Водолей, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

7.01.2013 г., в 13:31 ч. – 8.01.2013 г., в 10:28 ч.

9.01.2013 г., в 4:28 ч. – 10.01.2013 г., в 10:54 ч.

11.01.2013 г., в 21:44 ч. – 12.01.2013 г., в 11:01 ч.

13.01.2013 г., в 10:37 ч. – 14.01.2013 г., в 12:49 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г до 31 януари 2013 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии