Седмичен хороскоп 8-14ноември 2010 г.

във Везни в понеделник

в Стрелец във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица имат вътрешното убеждение да заявят позиция, и да я отстояват, независимо от противодействието, което срещат. Подкрепа идва от зоната на Стрелеца, където във вторник се събират три космични тела- растящата Луна, вашият управител Марс и Меркурий. Най-благоприятно астрологичната обстановка ще влияе на родените в последните дни на март и първите дни на април. Бъдете предприемчиви и настъпателни в понеделник и във вторник. В четвъртък и особено в петък, а също така и в почивните дни, моментът е подходящ за поемане на дългосрочни ангажименти, за сключване на договори, за сериозни разговори, ориентирани към бъдещи проекти.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица обещава успех в начинанията. Меркурий навлиза в знака Стрелец във вторник, като от тази позиция ще ви прави по-активни и изобретателни, особено в личните взаимоотношения. Принос за хармонизирането им ще има и Венера, която се връща на своя територия – в знака Везни. На работното място бъдете активни, настъпателни и искайте повече, за да получите в крайна сметка,това което ви е трябва. В петък можете да се споразумеете с някой, от когото зависите. В почивните дни избягвайте претоварване и занимания с екстремни спортове.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата е силно и обещаващо. Новата Луна във вашия знак стимулира сетивата  и ви дава импулс за промени, и за съвсем нови неща. Към нейното влияние се добавя и това на Меркурий, който във вторник навлиза в Стрелец. По този начин към активността на физическо ниво, която ви идва от Марс, през ноември се прибавя и раздвижване в сферата на общуването. Ще ви се иска повече да говорите, да изказвате мнението си, да защитавате позицията си. През тази седмица, освен понеделник и вторник, петък също е подходящ за  целта. В почивните дни се занимавайте с не толкова натоварващи дейности, бъдете внимателни за течове и битови наводнения.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец са в период на реализация и събиране на приходите от вложен в някаква посока труд. От понеделник управителката ви Венера е отново на своя територия, в знака Везни. Сега можете да се договаряте и да сключите добра сделка, стига да проявите отстъпчивост, разум и далновидност. В личните отношения ревността ще отстъпи място на романтиката и стремежа за хармония във връзката. Вторник след обяд, сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Пътувайте, уреждайте пътешествие или новогодишно празненство. През следващата седмица Венера тръгва в права посока и много от задръжките около вас ще отпаднат.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първите дни на седмицата са напрегнати и препоръката е да се въздържат от активна намеса в ситуации, които не са им особено ясни. Меркурий навлиза в Стрелец, във вторник, и може да усетите импулс да се хващате с повече неща, отколкото можете да свършите, нещо което ще разпилее енергията ви в много посоки, и ще ви направи по-неефективни в работата. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Петък, от своя страна,за вас ще е ден на добрите идеи и мъдрите решения.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва с активни взаимоотношения с някой, който е надалеч. Намирате се в добра професионална позиция и имате шанс да постигате набелязаните цели. В сряда преди обяд може да „кръстосате шпаги“ с колега или шеф. Ако бъдете достатъчно убедителни и настойчиви, в петък ще имате резултат изразен освен морално,но още повече и материално- във финикийски знаци. Периодът е добър за преговори и сключване на сделки с дългосрочен ангажимент, бъдете както винаги организирани, но сега и по-предприемчиви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За някои от родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва не според очакванията. Новата Луна е активирала хора, които са на различни позиции от вашите. Във вторник Меркурий, управителят на вашия знак, преминава в знака Стрелец и ще се движи през него през целия месец ноември. Макар, че там той не е в добра позиция, доброто, което може да направи за вас, съвсем не е малко. Ще ви дава по-широка перспектива, подтиквайки ви към далновидни и стратегически обосновани действия, и ще ви подкрепя във всички дейности, които са значими за повече хора. В петък и в почивните дни можете да направите много за себе си като по-малко приказвате и повече слушате какво ви говорят по-възрастни и по-знаещи хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата обещава динамика в контактите. За тези, които учат, дните са добри за успешно полагане на изпити. Венера, управителката на знака, отново е при вас, навлизайки във Везни още в понеделник, на зазоряване. Можете да разчитате на вашето най-силно оръжие- балансирането на противоположностите, като се намесите добронамерено в конфликтна ситуация. Но това не трябва да става в сряда и четвъртък, когато вместо да „изпишете вежди, може да избодете очи“, и същевременно да си навлечете неприятности. Най-важните неща за тази седмица, планирайте за петък.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей навлизат в динамичен седемдневен период. Можете да разчитате както на старите си познанства, така и да създадете перспективни нови връзки – в професионален и в личен план. Ще е нужно да бъдете по-организирани и съсредоточени в една цел, иначе рискувате да се пилеете в много посоки и да губите време и енергия. От понеделник Венера е отново във Везни и отваря темата за пътешествието надалеч, за което си мечтаете от много време. Изчакайте 18 ноември, когато тя и Юпитер ще тръгнат в права посока и ще надуят платната ви към далечни земи. Петък е силен ден за преговори и сключване на сделки. В почивните дни бъдете внимателни към здравето си, не се претоварвайте, не рискувайте излишно и показно.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак са в активен период. В началото на седмицата от вас се очаква да „водите хорото“, да казвате какво, къде и как трябва да бъде направено. Като че ли някаква вътрешна сила ви задвижва и ви кара да не отстъпвате от позицията си, и да правите нещата така както сте си наумили. Във вторник и сряда бъдете внимателни, ако трябва да представите гледната си точка пред повече лица. Някои хора могат да възприемат тезата ви като манипулативна и да застанат срещу вас. В петък можете да разчитате на финансова подкрепа, или поне да получите обещание за такава през следващата седмица.

СКОРПИОН
За част от родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица поставя на дневен ред паричен проблем за разрешаване. Ваше начинание или здравето ви се нуждаят от финансова подкрепа. Във вторник ситуацията ще ви изглежда по-ясна и до петък ще намерите решение. В сряда или четвъртък ви очакват срещи и запознанства със забележителни в някакво отношение хора. В почивните дни обърнете повече внимание на близките си, но не се претоварвайте с работа и емоции.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват седмицата с известен дискомфорт в отношенията с хора, които се мислят за нещо повече от другите. Ще ви бъде трудно да намерите общ език и да постигнете единомислие, затова отложете, това което можете, за четвъртък, а още по-добре за петък. Подгответе се добре и не си хвърляйте думите напразно, защото колкото по-сериозни и аргументирани сте, толкова по-сигурен е успеха ви. В почивните дни очаквайте приятелска инвазия, а ако не ви се посрещат гости, бягайте някъде на тайно и скрито място.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 8 ноември 2010 година, понеделник, в 5:04 часа, Венера (ретроградна) навлиза във Везни.

На 9 ноември 2010 година, вторник, в 1:44 часа, Меркурий преминава в Стрелец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, през първа и втора четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии