Седмичен хороскоп 8-14 март 2010 г.

Честит 8-ми март момичета!

тръгва в права посока

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага много динамика както в деловите, така и в емоционалните взаимоотношения. Венера, която се движи уверено през вашия знак, ви прави романтични и отстъпчиви. Сега е момента да пристъпите към по-активни действия в личния си живот. Марс, вашият покровител, който в последните три месеца се движеше назад (ретроградно), в скоро време ще набере скорост в права посока през Лъва и ще ви даде онзи живителен, енергиен импулс, който да ви мотивира за големи и важни дела.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои наситена със събития седмица. Ще бъдете ухажвани и търсени както по линия на бизнес делата, така и в сферата на личните ви взаимоотношения. Някои предложения са добре подкрепени финансово и ще ви изкушат да направите генерални промени в начина ви на живот, включително и с необходимостта да смените местоработата си и местоживеенето. В интимната сфера също има новости и възможност за избор.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата, която започва с женския празник е ориентирана предимно към домашните дела. Имате повод да празнувате в семейството, ще ви радват новини покрай децата или по-млади родственици- братя, сестри, племенници. За несемейните настъпва период на повече романтика в отношенията и може би взимане на важни решения за общото бъдеще. Покани за срещи и нови запознанства очаква самотните Стрелци. В деловата сфера условията са благоприятни за реализиране на творчески проекти.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е изпълнена с много ангажименти, които не търпят отлагане. Близки хора разчитат на вас да се справите с домашен проблем,сами или като включите и други. Ще трябва да преодолявате бюрократични пречки и това може да ви донесе емоционално напрежение над прага на вашата поносимост. Същевременно вашата покровителка Венера,която сега потропва с токчета през Овена, ще ви кара да бъдете директни и безпардонни, но това не е добър подход. Заложете на вашата премерена и склонна към търпение природа и ще постигнете много по-добри резултати във всяко отношение.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои една много силна бизнес седмица. В натовареното ви ежедневие ще се появят нови възможности и поне едно добро предложение от делови характер. Бъдете както винаги организирани, бързи и практични, не губете време в излишни разговори и в прекомерно обмисляне. Седмицата минава под знака на съвпада на вашия покровител Меркурий и благодатния Юпитер, а това не се случва често. При тези, които са без работа и търсят такава, е много  вероятно също да се появят добри предложения още в началото на седмицата.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи промени в работните условия, които може да засегнат договорено вече възнаграждение. Макар и малка, има вероятност да става дума за увеличение, което е заслужено, заради труда и търпението, които сте вложили. Занесете радост в дома си и споделете приятни мигове с близките си. Те имат нужда от вашето внимание, което в последно време е доста оскъдно. Моментът е добър да внесете нещо ново в къщата си, да си купите нови мебели или нови домакински уреди.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци  предстои интересна седмица. Покровителят на вашия знак Меркурий навлиза в зоната на влияние на мощния Юпитер и това няма как да не се отрази на социалните ви контакти и най-вече на деловите ви взаимоотношения. Ако си поставите за цел да се самонаблюдавате, ще отбележите че ставате по-разумни, по-уравновесени и внушаващи доверие у околните. Добавете към това и съзнателно намаляване на обема от думи, които изговаряте на ден, и ще имате една пълноценна, изпълнена със значими резултати седмица.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи раздвижване в работната среда. Освен осмомартенското настроение, едно добро предложение за съвместна работа може да повиши изключително много градусите на емоциите. Навлизате в период, в който вниманието на повече хора ще бъде насочено към вас, което ще ви носи радост и удовлетворение. В личния ви живот също предстоят промени към добро, с възможности за хармонизиране на взаимоотношенията и изглаждане на ръбовете във вашата връзка.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  седмицата носи добри възможности за изява на нестандартната ви природа. Задръжте порива си за последните дни на работната седмица, когато ще получите по-голяма подкрепа за плановете си. Добри приходи се очертават при вас, макар че едва ли ще надминат значително предварителните ви разчети. Но по-важна е промяната в статуса ви и възможността да преминете в друго ниво, на по-висока и значима позиция. Не подценявайте знаците, които ви дава тялото, не се претоварвайте, а се погрижете за здравето си.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена с ангажименти седмица. От вашата вътрешна нагласа и готовност за постигане на споразумение, зависи много и това е в основата на деловите ви взаимоотношения, за които през тази седмица има благоприятна астрологична среда. Бъдете премерени в оценките си за други хора в дните до сряда, включително. На вашите знания и професионализъм разчитат колеги и партньори и е важно да не ги подведете. Сега полагате основите на нещо стойностно, което предстои да бъде развито в близко бъдеще.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица може да се свърже с известна дисхармония в отношенията с околните, като това са роднини, приятели или колеги, а може и съвсем непознати хора, с които за кратко се пресичат житейските пътища. Ще ви се налага да бъдете едновременно на няколко места, да взимате отношение по разнообразни теми, да споделяте своя опит. Старайте се да се придържате към добрия тон и да избягвате прекомерното емоционално натоварване, за да получите взаимно удовлетворение от общуването.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби тази седмица е много позитивна. За родените в първата и втората декада на знака вече тече Слънчевият период на личната жизнена година, а това означава нови възможности за реализация, време за реклама на себе си и на това, с което се занимавате. Венера, която се движи през Овен, ви обещава повече приходи и справяне с финансовите задължения. Марс, който тръгва в права посока в Лъва също ще ви подкрепя. За вас остава вярата в доброто развитие на делата ви и много, много работа.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  8 март 2010 година, понеделник, в 03:45 часа Меркурий е в точен съвпад с Юпитер в 11 градус на Риби.
На  10 март 2010 година, сряда, в 19:08 часа свършва ретроградната фаза на Марс.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби,в четвърта четвърт (фаза).

Етикети: ,

4 коментара so far »

  1. venec каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 11:02

    Честит празник , цветя и за ВАС Муси Дачева!!!

  2. Б каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 11:05

    Честит 8 март !!!!! :-)))))

  3. Спаска каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 17:14

    ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ГОСПОЖА МУСИ ДАЧЕВА И НА ВСИЧКИ НЕЙНИ ВЕРНИ ПОЧИТАТЕЛИ. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС МНОГО ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ, ЩАСТИЕ И ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

  4. Йорданка каза,

    Писа на март 8, 2010 @ 19:47

    ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ Ч 8 МАРТ

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии