Седмичен хороскоп 8-14 октомври 2012 г.

Слънце и Юпитер в тригон

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

За разлика от предходната, през тази седмица астрологичната обстановка е много по-хармонична. Между планетите предстоят да се сключат три точни тригона, в различни стихии. Във въздушната между Слънце и Юпитер, в земната между Венера и Плутон и във водната между Сатурн и Нептун. Тригоните задават хармонична нагласа у хората, способстват за разбирателството и изглаждане на недоразуменията, те са градивни и подкрепящи позитивните импулси, добротата и отзивчивостта. Някои конфликти могат да бъдат решени по мирен начин, а на други да се даде отсрочка. Може да се разчита на отзивчивост от страна на институциите, и мнозина ще получат съгласие, разрешение или удовлетворяване на претенциите, отправени към държавни органи. На правителствено ниво можем да очакваме някои разумни ходове, постигане на споразумения и съгласуваност в действията.

Огнените знаци не бива да се чувстват ощетени, защото макар да няма тригон в тази стихия, Марс от Стрелец влива енергия и ентусиазъм в начинанията им.

Цялостната астрологична картина е в голяма степен благоприятна, но не може да се нарече розова, защото има и напрегнати аспекти, които наливат „масло в огъня“ най-вече на кардиналния и подвижния кръст в понеделник и в неделя.

Началото на седмицата е по-напрегнато, особено в понеделник преди обяд заради двата квадрат, този между Марс и Нептун, този между Слънцето и Луната. При някои хора могат да се проявят здравословни неразположения. От вторник нататък превес взимат тригоните и няколко бисекстила, които внасят допълнително ред и порядък там, където е имало напрежение и дисхармония.

Успешна седмица и добро настроение във всеки ден от нея!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои активна седмица. Марс, управителят на знака, придвижващ се през хармоничния ви по стихия знак Стрелец, изпълва дните с енергия и желание за действие. Много от това, което планирате да направите, би имало по-голям успех при едно дипломатично и разумно поведение, с някои взаимни отстъпки и доближаване на противоположните гледни точки. В понеделник, при квадрат на светилата и на Марс с Нептун, това ще изисква повече усилия от ваша страна. Но във вторник, и в дните след това, имате много по-голяма подкрепа и шанс за успех. Срещи, делови разговори, интервю за работа, полагане на изпит, консултации по важни за вас въпроси, насрочвайте за сряда или четвъртък. Стремете се да довеждате нещата до финал, изчиствайте си задълженията,там където това е наложително. Благоприятни дни-вторник, сряда, петък и събота.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои успешна седмица. Астрологичната обстановка е изключително подкрепяща в следващите дни. Хармоничната връзка на Слънцето, управител на знака ви, и Юпитер, ви носи късмет и отлични възможности за постигане на високи резултати. Моментът е подходящ за представяне на собствен проект, или печеливша идея, за защита на дипломна работа, за приключване на сделка и сключване на изгоден договор. Може да попаднете на много важна за вас информация, да намерите нещо, което сте търсили без успех до сега. Ако се чувствате претоварени, делегирайте права и на другите, разтоварете се от част от ангажиментите си, така ще имате повече време и възможност да погледнете нещата си отстрани и да направите обективна преценка. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица е също толкова, ако не и по-благоприятна от предходната. Можете да се радвате на популярност, на успех в делата и удовлетворяваща работа. Марс, който напредва във вашия знак,навлиза в зоната на тригон с Уран, един аспект, който допълнително ще внесе разнообразие и позитивна енергия в живота ви. Цялата седмица минава под знака на тригона на Юпитер, вашият покровител, и Слънцето. Това е подкрепа за социалните контакти, подсилва добрите ефекти от начинанията ви и носи късмет. Не пропускайте добрите възможности през седмицата, но в неделя си планирайте почивка сред приятели. Благоприятни дни, вторник, сряда и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица носи интересни преживявания. Те са както в работната среда, така и в личните взаимоотношения. Предстои ви да получите одобрение, похвали и подкрепа на нещо, което сте направили или казали. Някои от тях ще бъдат искрени, други не толкова. Повечето са в морално етичен план, отколкото в материален или финансов. Но и на последното ще му дойде времето. Много идеи ще ви идват на ум, обаче вашата практична природа ще отсее най-доброто и възможно за реализиране. Астрологичната обстановка в следващите дни предразполага повече към разпускане и неангажираност,но някои належащи задължения, ще трябва да изчистите, ако искате  Новата Луна в следващата седмица да ви подкрепи в начинанията. Благоприятни дни-петък и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои резултатна седмица. С по-голяма лекота ще решавате служебните си дела, там имате подкрепата на висшестоящ, можете да постигате желаното, да приключите с успех,всичко, което сте планирали. В отношенията с най-близките, особено с тези,с които живеете под един покрив, ще трябва да проявите повече разбиране и отстъпчивост, за да запазите домашния мир. Общуването с хора от вашия кръг и такива, с които имате близки разбирания и интереси, ще ви заредят с нови идеи и може би ще ви накарат да промените някои от плановете си за близкото бъдеще. Благоприятни дни-понеделник, вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои много силна седмица. Вашите търпение, мъдрост и умения ще бъдат възнаградени. Хармоничната астрологична обстановка е в подкрепа на сериозните ви замисли и сега е подходящото време да внесете нови моменти във вашите планове, което да ви изведе на едно по-високо ниво от досегашното. От понеделник след обяд до събота с лекота ще работите с инстанции, ще успеете да получите нужен документ или да внесете ваши книжа за разглеждане и даване на становище. Бъдете приветливи и дипломатични, и успехът е на ваша страна. Моментът е добър за реорганизации в работната среда, за наемане на нови хора, за подмяна на остаряла техника. Ремонти в дома също ще имат успех, ако отделите нужното време и систематично, без да отлагате, работите по тях.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои въодушевена седмица. Тя ще премине под знака на хармоничния аспект на Юпитер,който се движи през вашия знак и на Слънцето от Везни. Имате чудесната възможност да се синхронизирате с нагласите и очакванията на хората около вас, да се усетите като част от една общност, с близки и хармонични честоти на вибриране. За подвижната и адаптивна природа на повечето от вас това изобщо няма да бъде трудно. Астрологичната обстановка е повече от благоприятна за всички от групата, но в много по-голяма степен за тези от първата половина на знака. Има едно условие,което е важно да имате предвид. Не се включвайте в служебни интриги, придържайте се към един миролюбив и дипломатичен модел на общуване, това ще ви донесе повече позитиви. Добри новини и повод за гордост ще ви донесат децата. Благоприятни дни-вторник,сряда и четвъртък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои невероятна седмица. Ако успеете да се настроите на вълните на всичките благоприятни аспекти, с които са готови да ви зарадват планетите, ще постигнете много. За някои неща ще е нужно да положите повече усилия, а за други- да оставите ситуацията да се развие по най-добрия за вас начин. Не насилвайте късмета си, но и не бъдете пасивни наблюдатели. В понеделник, някои може да имат проблеми с течове във водопроводната инсталация у дома или на работното място, от течностите в автомобила-вода,масло, антифриз,бензин. Във вторник и сряда споделяйте проблемите си с приятели и ще получите тяхната подкрепа. В четвъртък и петък научаването на важна информация ще ви даде предимства.

На родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, вдъхновението ще бъде верен спътник в следващите дни. В тези изпълнени с хармонични аспекти дни, стига да съумеете да влезете в тон с тях, можете да разчитате на късмета си. Радост ще ви носи общуването с млади и стари, но ще имате повод за гордост най-вече от децата, вашите или тези, с които ви свързва работата. Вашата всеотдайност и собствен подход ще бъдат високо оценени и можете да получите интересни предложения. В петък ще трябва да бъдете много убедителни и изобретателни, ако искате да получите финансова подкрепа за ваш проект. В края на седмицата, в неделя, отделете нужното време за подготовка и планиране на дните на Новата Луна, от понеделник нататък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Преобладаващите хармонични аспекти ще ви помогнат да сложите в ред мислите си и да се изпълните с надежда за благоприятно развитие в сферите, в които сте чувствали задръжки в последно време. Може да са седмици, месеци или години,поне докато Сатурн се движеше през кардиналните Везни. Обръщайте внимание на новото, което достига до вас, на раздвижването и промяната, които може би сега са едва доловими, но предстои да се случат в близко бъдеще. Не отказвайте срещи и нови запознанства, особено ако интуицията ви дава „зелена светлина“. Пред вас се откриват нови възможности, имайте смелостта да ги допуснете в живота си. В понеделник Луната е във вашия знак, което ви прави мотивирани и напористи, но не прилагайте сила там,където можете да постигнете резултат с усмивка и любезно отношение. Вторник е успешен ден, а в сряда и особено в четвъртък ви очакват добри доходи.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица може да бъде много успешна. Астрологичната обстановка е подкрепяща и то толкова повече,колкото по-добре сте обмислили и планирали дните от понеделник до неделя. В понеделник до обяд е квадратът на светилата и това може да внесе известно напрежение, ако сте ангажирани със здравето на ваш близък. Във вторник и сряда ще се справяте със замах с всички служебни въпроси,можете да направите отлично впечатление на висшестоящ. Ако сте добре информирани, ще можете да постъпите по най-правилният за момента начин. Това е седмицата преди новолунието, в сатурновия период на личната ви година,когато „зад кулисите“ се решават важни за вас въпроси. Отворете си сетивата и разчитайте на интуицията си. Благоприятни дни-вторник, сряда, петък и събота.


Родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, се намират в много благоприятен период на личната си година. Тази седмица минава под знака на хармоничния аспект на Слънцето с единия управител на знака- Юпитер. А след около седмица слънчевата подкрепа, с още по-голяма сила, ще се прояви под формата на хармоничен аспект с другия управител на Риби- Нептун. Избягвайте претоварване, както физическо, така и емоционално в понеделник,когато Марс прави квадрат към Нептун, и то в съчетание с квадрата на светилата. От вторник до петък успешно ще се справяте със служебните дела, административни въпроси и особено такива от правно естество. Приключването на сделки с имоти, вписване в регистър, взимане на разрешителни, уреждане на документи от различно естество планирайте за вторник, сряда или петък. В неделя не отправяйте особени очаквания и не влизайте в спор с приятели,рискувате да си развалите отношенията.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Квадрат на Марс и Нептун на 8.10.2012 г.

Опозиция между Венера и Хирон на 8.10.2012 г.

Квадрат между Слънце и Луна на 8.10.2012 г.,в 10:33 ч.

Тригон между Слънце и Юпитер на 9.10.2012 г.

Тригон на Венера и Плутон на 9.10.2012 г.

Секстил между Меркурий и Плутон на 10.10.2012 г.

Тригон на Сатурн и Нептун на 11.10.2012 г.

От понеделник до петък бисекстили между Меркурий-Плутон-Венера, и между Меркурий -Плутон-Хирон.

Квадрат на Марс и Хирон на 14.10.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

8.10.2012 г., в 10:33 ч. – 9.10.2012 г., в 14:55 ч.

11.10.2012 г., в 0:40 ч. – 11.10.2012 г., в 22:23 ч.

13.10.2012 г., в 2:48 ч. – 14.10.2012 г., в 2:02 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии