Седмичен хороскоп 8-14 септември 2014 година

Пълнолуние в Риби във вторник

Марс в Стрелец от събота

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Навлизаме в седмица, в която Пълната Луна в Риби прави съвпад с мистичния Нептун. Реализмът остава настрани, сюреализмът излиза на преден план. Сензитивните през тази седмица ще се радват на поредица от доказателства за пророческата им дарба. Пълнолунието е време за реализация – на очаквания и намерения, на покълване на семената посяти преди месеци. Луната в Риби е богата и плодородна, а когато е пълна, това е умножено с активната съзидателност на Слънцето.

Всичко това по възможно най-финият начин ще усещаме в понеделник и вторник. В сряда обаче Луната е вече в Овен и цветовете се сменят от нежно синьо към ярко червено. Зоната на Овен е предизвикателство за сензитивната Луна, преувеличено от присъствието на Уран в средата на знака. Докато стигне до него обаче луната ще премине през напрегнатите аспекти на тао квадратурата с Плутон и Меркурий в 11-я градус на кардиналните знаци Овен- Везни и Козирог. Можем да очакваме активни словесни престрелки в общественото пространство по време на пълнолунието до сряда, но също така и в четвъртък.

В петък и събота Луната навлиза в практичния Телец и няколкото хармонични аспекти помагат споровете да утихнат и да стъпят на здрава основа, на която да положат основи за договаряне. За това помагат както земният тригон на Венера от Дева с Плутон от Козирог, така също тригонът на Слънце -Луна и секстилът Слънце -Сатурн,развиващи се до края на седмицата,които носят разум и балансираност на емоциите.

В събота Марс преминава на огнена територия -в Стрелец, където ще бъде „в свои води“ до Димитровден. Подтиквайки ни да бъдем активни, включени в това, което се случва около нас, дори авантюристи, Марс ще обединява енергия с Юпитер в Лъв, създавайки екип от борци за Правда,Истина и Свобода.

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата на пълнолуние в Риби е много натоварена с ангажименти. Толкова много, че в някакъв момент може да ви се прииска да се запилеете нанякъде и никой да не ви търси за нищо. „Да, да, но не“ както казваше един популярен ТВ водещ. Сега сте в период на силна реализация, особено на онези планове, които сте започнали да осъществявате преди около половин година. В тях най-вероятно участват и други хора, с които се чувствате свързани и за които носите отговорност. И точно това ви държи в бойна готовност, самоотвержени и изпълнени с решимост да се справите с това, с което сте се захванали. В сряда Луната е във вашия знак, от вас зависи всичко, Юпитер от Лъв ви подкрепя като дава шанс ситуациите да се развиват във ваша полза и да излизате от всяко затруднено положение читави. А такива може да имате в повече в четвъртък, когато Луната преминава през позицията на Уран, от който може да се очакват силни ветрове и рязка промяна във времето. Краят на седмицата е забележителен с преминаването на управителят на знака -Марс в Стрелец. В огнения знак Марс ще се задържи до края на месец октомври, откъдето заедно с Юпитер, особено когато двете планети застанат в хармоничния аспект тригон,около 8-ми, ще имате силна космична подкрепа.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои емоционална седмица. Причината е в пълнолунието във водния знак Риби, което ви поставя в средата на емоционални хора и при обстоятелства, в които рационалното мислене и разумните аргументи не се взимат под внимание. В дните на пълнолунието – понеделник, вторник и отчасти сряда някои от групата има вероятност да се чувстват подведени, манипулирани и измамени в крайна сметка, особено по отношение парични задължения. Причината е в двете опозиции, които се развиват паралелно – тази на светилата, и тази на Венера и Нептун. При други, пълнолунието носи добри възможности за финансово обезпечаване на инвестиционни планове, стига да се подходи с нужната сериозност към това и с готовност за носене на по-голяма отговорност. Към подкрепящата роля на Юпитер,движещ се през вашия знак, в края на седмицата се добавя тази на Марс,който преминава в сродния по стихия знак Стрелец. Така двойката Марс-Юпитер през следващите седмици ще ви зарежда с позитивна енергия и голяма доза самоувереност.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, пълнолунието в Риби в началото на седмицата създава раздвижване в домашната среда. Някои проблеми с членове на семейството могат да намерят решение в следващите дни. А домът ви да стане център на важни събития. Възможно е да имате непредвидени гости, или заради нов член на семейството да се налага да правите някои промени в организацията на жилищното пространство така, че да се увеличат неговите възможности и подобрят функциите. Пълната Луна ще ви кара да правите равносметка на ангажиментите в дома и на работното място, така щото да има равновесие и да бъдете едновременно пълноценни на двете места. Няма да ви липсва енергия за справяне, защото в края на седмицата Марс,в пълно бойно снаряжение, ви идва на гости и ще ви бъде в подкрепа до Димитровден -26 октомври.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 17 лв.

+ доставната такса до адрес или удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, пълнолунието в Риби насочва вниманието към другите. Проблемите на хората около вас могат да ви ангажират по един доста обсебващ начин. Понякога доброто желание да помогнеш може да бъде изтълкувано погрешно или да бъде злоупотребено с него. Вашата чувствителност и състрадателност ще бъдат подложена на изпитание до средата на седмицата. В позитивен аспект Пълната Луна на мнозина от групата ще донесе поводи за радост и самодоволство, най-вече от колективни успехи, от висока екипна резултатност и надежди за бъдещи постижения. Самотните сърца ще се радват на активна комуникация и нови запознанства в социалните мрежи. Секстилът на Слънце и Сатурн в средата на тази седмица, както и предстоящия аспект на Венера и Сатурн,който ще се развие през следващата, обещават сериозна връзка с романтичен привкус. В благоприятен период сте на правене не само на планове, но и на сериозни стъпки за по-добър и по-съдържателен семеен живот. В петък Луната е във вашия знак и ви дава право да организирате почивните дни по ваше усмотрение.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата отправя предизвикателство с пълнолунието в срещуположния знак – Риби. То съсредоточава вниманието ви в област, в която имате потребност от яснота и хармонизиране, при това с прякото участие на партньора. Балансът между вашите преживявания и потребности с тези на отсрещната страна, ще ви даде онова чувство за сигурност, към което се стремите. Имате нужда от обединяване на енергиите, на мисли, мнения и постъпки по важен за вас въпрос. Възможно е да изпитвате съмнения и неувереност, към които ви насочва Нептун от срещуположната на рожденото ви Слънце зона,затова търсете компетентно мнение, консултирайте се със специалист и тогава взимайте крайното си решение. На свободните сърца пълнолунието в Риби предлага някои промени в предпочитанията, които увеличават възможностите и могат да въвлекат в орбитата им нови интересни хора. През втората половина на седмицата Венера и Слънцето, които се движат на ваша територия правят хармонични аспекти със Сатурн и Плутон, и по този начин привличат във ваша подкрепа роднини и хора със сродни интереси и нагласа.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и събота.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, през тази седмица ще имат очакваната подкрепа. Пълнолунието в Риби поставя на изпитание не особено комуникативната ви природа,заради необходимостта от сътрудничество с други хора, от по-активно общуване със съседи и близки роднини. Ползването на определена специфична информация, нейното обработване и предаване навън ще бъдат от важно значение в следващите дни. Имайте готовност за бърза реакция, за работа с документи или придвижване от едно място на друго. Вашите знания и практични умения ще бъдат оценени по достойнство. Възможно е да ви се налага да потърсите съвет от специалист преди да вземете важно решение, или да направите важна житейска крачка. През втората половина на седмицата някои обстоятелства около приятел могат да изискват по-сериозен поглед и критичен анализ. Отношенията ви с хора от една обществена група,социален кръг, клуб по интереси и др.подобно,също ще бъдат ревизирани. В края на седмицата Марс навлиза в предходния ви знак Стрелец. През тези няколко седмици, преди да ви дойде на гости в края на октомври, Марс ще ви подтиква към изясняване на житейските приоритети и търсене на отговор на някои екзистенциални въпроси.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои амбициозна седмица. Или по-точно време на осъществените амбиции, защото пълнолунието в Риби във вторник е указател за това. Положените усилия в последните няколко месеца за нещо важно за вас и екипа, в който работите, предстои да дадат резултат в следващите дни. Нови перспективни възможности могат да се появят, както и да направите преориентация към нова, по-значима цел, в която да съсредоточите усилия в следващите седмици и месеци. Моментът е добър да направите някои важни лични избори, да преброите плюсовете и минусите за всяка възможност, да се определите какво искате и какво не искате да правите, да направите ли важната крачка, или не. Нямате много време за колебание, макар планетният управител – Меркурий,движещ се през Везни, да ви провокира и обърква. Навлизате в силен период от личната си година- марсовият, период на усилена работи и високи постижения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстоящата седмица носи яснота по някои въпроси. Повечето от тях са свързани с ежедневните грижи, с разпределение на ангажиментите най-вече в работната среда. Наложителни са някои промени на работното място с цел подобряване на организацията на труда, за да сте по-ефективни, с по-малко време и усилия, да стигате до по-добри резултати. Пълнолунието в Риби води до необходимост от промяна в навиците, особено тези, които пречат, или поне не подкрепят здравето. Придобиването на някои нови умения може да се окаже приятно и полезно начинание, да ви привлече към интересна среда, към нови хора и нови възможности. В тази посока ще ви помага Марс, който в края на седмицата преминава в Стрелец. Един критичен поглед към доходите в средата на седмицата може да ви помогне да намерите изход от заплетена финансова ситуация. Избягвайте големите и необмислени разходи, Сатурн от дома на личните доходи ви съветва да сте по-пестеливи и премерени, когато харчите.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, петък и събота.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои резултатна седмица. Пълнолунието в Риби слага акцент върху вашите доходи. Ако има откъде да очаквате доходи, в смисъл, че сте работили активно в дадена посока, то моментът е назрял за разплащане, като през тази или през следващата седмица приходната част на баланса ви ще се увеличи. Обосновано искане към шеф(ове) за по-висока заплата също може да получи утвърдителен отговор в следващите дни. Погрижете се за себе си, но не и за сметка на някой друг. Добрата сделка е тази, в която са доволни и двете страни. В края на седмицата Марс преминава в огнения Стрелец. Това е позиция с противоречиви тенденции. От една страна внася повече енергия в общите начинания и слага акцент на екипната работа, от което зависи и резултатът и. Но от друга страна през следващите седмици се очакват разногласия с някой, с когото работите в екип, по-големи претенции, неодобрение на политиката или директно заявено желание за отделяне.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои динамична седмица. Предизвикателството отправя пълнолунието в сродния по стихия знак Риби, през което освен всичко друго,Луната – управителката на знака, се среща с мистичния Нептун. За някои от групата наистина следващите дни могат да изглеждат нереалистични, имагинерни, извън времето и реалността. Някои събития и обстоятелства могат да се случват по недостъпни за разума закони и да ви вкарат в схема или филм, в който не сте сигурни, че искате да участвате. Или може би да, защото отговаря на желание отправено преди няколко месеца, в някое от предходните новолуния. Периодът е добър за пътуване, особено на дълги дестинации. Пълнолунията винаги носят емоционално напрежение, но сега е нужен и по-голям себеконтрол, особено в дните след точната опозиция на светилата,когато Луната преминава през войнствения Овен. И нещо повече, „запалва фитила“ на двойния квадрат, в който участват Уран-Плутон и Меркурий, движещи се през кардиналните знаци Овен, Козирог и Везни. Срядата може да се окаже едновременно измамен и конфликтен ден,затова бъдете внимателни при работа със счетоводни документи и парични операции. Четвъртък е много по-успешен, макар Луната да е без курс през целия ден и да не подкрепя сериозни начинания. Планирайте ги за петък. В събота Марс навлиза в Стрелец и оттам ще ви прави много ангажирани и ще ви създава много работа чак до Димитровден-26 октомври.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата е забележителна с пълнолунието в сродния по стихия знак -Риби. Пълната Луна в зоната на забавление от слънчевия хороскоп може да ви направи активен участник в тях, но в никакъв случай пасивен наблюдател. Имате необходимост от творческо изразяване и тя може да бъде проявена по различен начин, но винаги навън, привличайки вниманието на околните. Някои проблеми от личен характер, или такива свързани с децата ви, могат да изискват по-активно отношение, повече всеотдайност и конкретни действия в дните на пълнолунието. Втората половина на седмицата включва в ситуацията приятел(и), с които може да имате и делови взаимоотношения, недоразумения и разминавания, за които е назрял момента да оправите. Към Плутон,управителят на знака, протяга приятелски ръце Венера от Дева, готова за подкрепа, разбиране и прошка. От събота Марс влиза в зоната на вашите доходи и за няколко седмици напред ще ви прави по-активни и настойчиви в това отношение.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата е забележителна. Пълнолунието във вашия знак се случва един път в годината и съответно посочва значим период от време. Искате или не, вниманието на околните ще бъде насочено към вас. Вашата личност, това което правите, или не правите, ще бъдат обект на обсъждане и анализ. Удовлетворяването на собствените ви нужди сега е от първостепенно значение, като разбира се то не трябва да става за сметка на други хора. Намирането на баланс между „Аз, мене, моето и ти, тебе, твоето“ е разковничето на успешното и удовлетворително преминаване през тази част на личната ви година. През втората половина на седмицата ще трябва да си отговорите на някои важни въпроси ориентирани към бъдещето. Предстои ви период белязан от висока степен на конкурентност в професионалната сфера. С преминаването на Марс в Стрелец, в събота, в зоната на кариерата ви, изискванията към вас ще се повишат, но също така и възможностите.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 9.09.2014/4:38 ч. Пълнолуние в 16°Риби

Меркурий в квадрат с Плутон на 10.09.2014 г.

Венера в опозиция с Нептун на 10.09.2014 г.

Слънце в секстил със Сатурн на 11.09.2014 г.

Меркурий в опозиция с Уран на 13.09.2014 г.

Венера в тригон с Плутон на 14.09.2014 г.

На 14.09.2014/ 0:56 ч. Марс преминава в Стрелец, ще се движи през този знак до 26.10.2014 г.,когато в 13:42 ч.,преминава в Козирог.

На 8.09.2014/ 2:46 ч. Луната е в Риби.

На 10.09.2014/ 2:33 ч. Луната е в Овен.

На 12.09.2014/ 4:16 ч. Луната е в Телец.

На 14.09.2014 / 9:26 ч. Луната е в Близнаци.

През тази седмица Луната се движи през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

9.09.2014 /22:10 – 10.09.2014 / 2:33

10.09.2014/ 22:25 – 12.09.2014 / 4:17

13.09.2014 /16:31 – 14.09.2014/ 9:26.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии