Седмичен хороскоп 8 -14 февруари 2010 г.

LOVE2 във и св. Валентин в неделя

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата астрологична седмица задава активност в деловата сфера, която изисква съответната умствена настройка и голяма физическа  издържливост. Психическото напрежение от предишните седмици намалява и стига нормалните за вас стойности. Изпълнявайте си стриктно задълженията, обръщайте внимание на подробностите и добрите резултати ще дойдат. Среща със стар познат и новолунието в неделя могат да окажат стимулиращо влияние върху дейността ви, и да донесат предложения за съвместна работа през следващите месеци.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица може да донесе дългоочаквана среща с подходящ човек, който може да окаже морална или материална подкрепа на ваша идея или на проект, върху който работите отдавна. В емоционалната сфера също предстоят благоприятни промени. В седмицата на свети Валентин може да срещнете човека, който да покрие всичките ви високи критерии. Новолунието носи сбъдване на мечти, не го пропускайте!

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е динамична и обещаваща интересни събития. Мислете бързо и действайте енергично, за да изпълните поетите обещания и онези ангажименти, които не търпят отлагане. Периодът е добър за учене, за полагане на изпити, за обмен на информация и преподаване. Можете да направите по-уютен дома си с немного средства, но с повече фантазия и личен труд.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица предлага добри възможности за напредък в служебните дела. Господарката на вашия знак Венера преминава от Водолей в Риби и по този начин ви вкарва в едно по-ефирно емоционално ниво, където интуицията може да бъде главен водач и съветник. За родените в средата на знака почивните дни и по специално новолунието в неделя могат да се окажат доста напрегнати, заради домашни неуредици или недоразумения с членове на семейството ви.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои една хармонична в много отношения седмица. Добрата организация на работното място ще ви помогне да се чувствате спокойни и уверени. За това ще допринесе и Меркурий, управителят на вашия знак, който в средата на седмицата преминава във Водолей. Вашият труд ще бъде справедливо възнаграден, стига да успеете да изпълните поетите задължения навреме.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица дава умереност в работните дела и сработване с колегите, нещо което обещава успех и реализация на плановете. Вероятно най-накрая ще имате възможност да отделите време и за себе си, за външния си вид и доброто самочувствие. Личният ви живот също има нужда от въвеждане на ред и колкото по-бързо го направите, толкова по-добре.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица обещава успех в повечето начинания. Управителят на вашия знак Меркурий преминава във Водолей и това е много подкрепяща позиция както за личните ви дела така и за всички общи дейности. Обърнете по-голямо внимание на неща, които отиват към приключване, завършвайте проекти, разчиствайте задължения, платете си дълговете. Новолунието във Водолей, в неделя, може да стане отправна точка за нещо ново и стойностно, което да обогати живота ви с нови идеи и нови изживявания.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица дава възможност за съсредоточаване върху важни, стойностни дела,  справянето с които е обещание за професионален растеж. Ще трябва да бъдете бързи и решителни в определен момент, когато трябва да покажете пред някого  своите умения. Новолунието в неделя носи раздвижване и в емоционалната сфера, но за това следващата седмица.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица обещава успех в постигане на нещо замислено и планувано отпреди. Това, което е пречело досега, ще отпадне по един необясним и може би мистичен начин. Дошъл е момент да се освободите от страховете и притесненията си, да бъдете по-самоуверени и позитивни. Краят на седмицата носи приятни изживявания с любим човек.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица носи промени в емоционалната сфера. Венера,която преминава в Риби, застава в хармоничен аспект към вашето Слънце. Това провокира по-голямо внимание към вашата личност, което може да ви ласкае, но също така и да ви задължава. Бъдете позитивни и  постоянни в намеренията си. Не отказвайте предложения за забавления или за посещение на културни мероприятия, учете и обогатявайте знанията си. За последното можете да разчитате на материална подкрепа.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи раздвижване в домашната среда. Новини от родственици могат да внесат яснота в объркана ситуация. Вашата активна намеса ще обедини усилията на всички в една посока. В професионалната сфера ви очакват спешни ангажименти, на които срока изтича в края на седмицата. Не пропускайте да отбележите свети Валентин по подходящ начин, защото навлизате в благоприятен за личния ви живот период.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е изпълнена с много емоции и позитивни очаквания. Венера навлиза във вашия знак и ще направи живота ви по-приятен и хармоничен. Обръщайте внимание на здравето си и не подценявайте симптомите, които подсказват приближаващо здравословно неразположение. Дните на новолунието са подходящи за прочистващи организма диети и процедури.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  10 февруари 2010 година, сряда, в 11:06 часа сф.вр., Меркурий преминава от Козирог във Водолей.
На  11 февруари 2010 година, четвъртък, в 14:1 0 часа сф.вр., Венера преминава от Водолей в Риби.
На  14 февруари 2010 година, неделя, в 4:51 часа сф.вр., Новолуние, съвпад на Слънцето и Луната в 25 градус на Водолей.
Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, в четвърта  и първа четвърт (фаза).

Етикети: , ,

1 коментар so far »

  1. libra каза,

    Писа на февруари 8, 2010 @ 5:07

    “Новолунието носи сбъдване на мечти, не го пропускайте!”
    Да бъде!

    везничка-добричка
    /асц. лъв/ :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии