Седмичен хороскоп 9-15 април 2012 г.

Пореден петък 13-ти!

Великден в неделя!

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната седмица. Макар и кратка, до четвъртък, заради Великденските празници, тази работна седмица изисква от вас много внимание и съсредоточеност в това, което се случва в средата, в която прекарвате по-голямата част от времето си. Напрегнатата астрологична формация, в която е включен управителят на вашия знак-Марс, ще продължи влиянието си до четвъртък, а при някои и в почивните дни. В понеделник и вторник на дневен ред е пътуване надалеч, което засяга вас или близък човек. В сряда и в четвъртък ще трябва да мислите и действате бързо, ще имате предложение, свързано с професията, което има пряка връзка с доходите ви. Петък е конфликтен ден, в събота, и още повече в неделя, ситуацията около вас се успокоява.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. Всичко,свързано с корените, кръвните роднини, родителите, родното място, излиза на преден план. Астрологичната обстановка е в тон с великденската седмица. Търсете връзка с близките си, независимо дали сте близо или далеч от тях. Вторник обещава контакт с някого отдалеч, било то чрез интернет, социалните мрежи, или друга форма на комуникация. За свободните това е чудесно обещание за нова връзка. Общуването с интересни хора в средата на седмицата, ще ви зареди с нови идеи и очаквания за хубави промени в живота. В празничните дни избягвайте конфликтите с роднини, бъдете внимателни на път, не предприемайте непремислени действия.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата носи напрежение. То е предизвикано от напрегнатите аспекти, групирани като Голям кръст в началото на подвижните знаци. Луната като катализатор на процесите, движеща се през Стрелец, застава в един от ъглите на големия кръст през нощта на понеделник срещу вторник. Това ви поставя в центъра на събития от важно значение за близките ви, за общността, към която принадлежите и за хората, с които имате служебни или лични взаимоотношения. Макар и кратка, работната седмица дава възможност за договаряне, за сключване на изгодни сделки и установяване на ползотворни служебни взаимоотношения.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще се радват на добро внимание и удачно развитие на текущите дела. Вниманието ви ще бъде ангажирано предимно с практични въпроси, най-вече от материален и вещеви характер. Ще се разпореждате с чужди доходи или собственост. На вас ще бъдат делегирани права за разработка на идея, или изпълняването на проект в неговия краен етап, придаването на завършеност на изделие, програма, ремонт, оформление на градина или двор. Приятелите ще ви бъдат благодарни за помощта и съветите, а за вас ще остане голямото удовлетворение от добре свършената работа.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои динамична седмица. В първите дни на работната седмица, до вторник на обяд, астрологичната картина, включваща вашия знак, е напрегната и изисква проява на търпение и самообладание. От вашето активно включване в събитията, зависи много, затова не оставяйте нищо „на самотек“. Препоръката е да правите възможното,за да избягвате конфронтацията и задълбочаването на конфликтните моменти. Имате шанс да постигнете хармония и стабилност в отношенията с някой, с когото споделяте общо жилище или общо работно място. В четвъртък ще получите интересни предложения. В празничните дни намерете начин да починете добре, защото от следващата седмица навлизате в много активен период, изискващ голяма физическа и психическа издържливост.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през следващите дни могат да попаднат в необичайна за тях обстановка. Активността в подвижния кръст в началото на седмицата провокира неочаквани обстоятелства, на които трябва да се реагира бързо и адекватно. Вашата организираност и надеждност, както и готовността ви да дадете подкрепа в даден момент на определен човек, или на група хора, е от важно значение. В четвъртък и петък обстоятелствата ви поставят в центъра на събитията. Петък, при това 13 -ти, е напрегнат и конфликтен ден. От празничните дни по Великден, понеделник е за разтоварване и пълноценна почивка.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои неспокойна седмица. Големият квадрат в подвижните знаци, който се развива в понеделник вечерта до вторник сутринта, включва Венера и Южния възел, намиращи се в съвпад в петия градус на Близнаци. За родените в първата декада на зодията, през месец май, първата половина на седмицата носи предизвикателства, към които не могат да останат равнодушни. Бъдете коректни с хората около вас, за да не ви обвинят в интриганство и двуличие. Избягвайте опитите да бъдете въвлечени в непочтени служебни заигравки, които могат да ви костват авторитета и дори работата. В четвъртък някой ще ви предложи подкрепата си. Петък не само защото е 13-ти, е неблагоприятен ден, избягвайте претоварване, има вероятност за травми. В събота и неделя отделете време за почивка.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата е подвеждащо. До вторник по обяд това, което идва до вас като информация, е противоречиво и неточно. В сряда ви очаква много движение, а в четвъртък отделете време и внимание на близък човек. Не прибързвайте при взимане на решения. Изчаквайте, обмисляйте и планирайте добре всяка своя крачка, не се разпилявайте в много неща, а съсредоточете усилията си в една посока. В края на месеца навлизате в благоприятен период. В събота в личния ви живот настъпва подходящ момент за промяна, за излизане от застоя и преминаване от нещо старо към нещо ново.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои седмица на новите възможности. Във вашия кръг на познати и приятели настъпват промени и влизат нови хора. Ако се занимавате с обществена дейност и политика, то периодът е благоприятен да увеличите поддържниците си. Ще срещате противодействие и откровена съпротива, но това само допълнително ще ви мотивира. На прага сте на нещо ново и в личния живот. Едно приятелство може да тръгне в нова посока, или съвсем нов обект на симпатия да се появи на любовния ви хоризонт. Във вторник бъдете внимателни при финансови операции, съществува риск за подвеждане и значително по-големи разходи.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои интересна седмица. В първите дни градусът на емоциите ще бъде висок. Вниманието ви ще бъде ангажирано предимно с близки хора, с роднини, братя,сестри, братовчеди и племенници. На някои ще се налага спешно да пътуват. Обръщайте внимание на домашните си любимци. Ако имате труден проблем за разрешаване, поръчайте си сън и си го запишете с подробности, защото в него има кодирана информация, която ще ви бъде в помощ. В сряда и четвъртък ще трябва „да играете по музиката на другите“. Не подминавайте с лека ръка, това което ви предлага някой сериозен човек. Моментът е добър за създаване на трайни работни отношения, за включване в перспективно занимание или оформяне на съдружие. Петък е неблагоприятен ден, избягвайте конфликти.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната седмица. При някои може да има разминаване в очакванията за висока оценка, при други за добро заплащане, а при трети и за двете. Ситуацията в понеделник и отчасти във вторник е конфликтна и непредсказуема в много отношения. Ще са ви нужни много търпение и гъвкавост, за да „плувате срещу течението“. Сряда е удачен ден за придобивки, за получаване на възнаграждение или разплащане на извършен труд. В четвъртък имайте готовност да се отзовете на покана за среща. Възможно е да имате добри предложения за работа, които да придобият по-конкретни очертания през следващата седмица.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои относително напрегната седмица. Особената астрологична обстановка в първите дни-в понеделник и вторник, изисква активно участие в това, което се случва около вас. Добра възможност за растеж в професията, ще заема голяма част от вниманието ви и ще изисква обсъждане на различни нива, включително и с брачния партньор. Ремонт на жилище и подобряване на битовите условия е другата важна тема, която стои на дневен ред. Важният момент е обезпечаването на средствата, но и за това имате идея и удачно решение. Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате в петък.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

От 16 часа на 9 април до 12 часа на 10 април 2012 г., се развива Голям квадрат в подвижните знаци-включващ опозиции и квадратури между Луната, Венера, Марс, Нептун и Лунните възли.

На 14.04.2012 г.,в    6:53 ч.,  Марс от 3°Дева тръгва в права посока.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Скорпион и Водолей, през трета и четвърта четвърт.

 

Луната е без курс на:

9.04.2012 г., в 9:56 ч.- 9.04.2012 г., в 18:12 ч.

11.04.2012 г., в 14:05 ч.- 11.04.2012 г., в 20:02 ч.

13.04.2012 г., в 20:05 ч.- 14.04.2012 г., в 0:48 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии