Седмичен хороскоп 9-15 януари 2012 г.

Пълнолуние в понеделник
Петък 13-ти

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои противоречива седмица. Началото попада в зоната на пълнолунието в кардиналните знаци Рак и Козирог. Това ще внесе известно напрежение в отношенията с близки хора или с тези, с които имате спешна работа. Не пришпорвайте времето, избягвайте тежките думи към друг, защото на вас бързо ви минава, но някои хора задържат задълго обидата си. Вторник е силен ден, когато ще можете да се похвалите с добре свършена работа. Ще правите поръчка, която трябва да капарирате. Към края на работната седмица астрологичната обстановка става много пластична и позволява в голяма степен вие да насочвате събитията. Петък е 13-ти, но може да се окаже късметлийски за мнозина.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои интересна седмица.  Пълнолунието в Рак ви връща към намерение, което набира скорост от известно време. Усещате че имате нужда от промяна в инструментариума, с който разполагате, трябва да подмените стара техника с нова, да си купите нов компютър, или да разширите кръга си от приятели в интернет. До сряда са възможни неблагополучия с електроуреди, заради квадрата на Меркурий и Уран, но от четвъртък нататък всичко в тази посока ви се удава с лекота. Използвайте дните през тази седмица да научите нещо ново, да придобиете ново умение и сръчност, които ще са ви полезни за в бъдеще.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. Пълнолунието в Рак ви дава шанс да реализирате проект, да приключите важна част от нещо, което ангажира вниманието ви дълго време, което се забавяше заради ретроград-ността на Юпитер през есенните месеци. Сега астрологичната обстановка е благоприятна за договаряне на работа, за разплащане на вече извършена услуга, за насочване на внимание и ресурси в нова посока. Важни срещи планирайте за четвъртък и петък.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои хармонична седмица. В дните на пълнолунието имате възможност да си изясните отношенията и да изгладите недоразуменията с човек, на когото много държите. Към края на работната седмица ситуацията става все по-любвеобилна, ще има жестове на внимание, които ще ви трогнат дълбоко. Венера, управителката на знака, се включва към тригона на Сатурн и Нептун. Това е чудесна ситуация, която ви прави романтични, но и много прозорливи за намеренията на околните.

 


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои вълнуваща седмица. Пълнолунието в понеделник и вторник ще изисква от вас организираност и яснота в намеренията. Ако предприемате пътуване, отделете достатъчно внимание на подготовката на багажа си, проверете налице ли са нужните ви документи, обезопасете го. В четвъртък и петък е важно да показвате любезно отношение към околните, да бъдете отзивчиви и съдействащи, така и те ще се отнасят с вас. В края на седмицата ще имате приятни изненади.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои важна седмица. Пълнолунието включва и вашия знак, което ви поставя в светлината на прожекторите, искате или не искате. Някои обстоятелства могат да объркат плановете ви за понеделник и вторник. Като цяло астрологичната обстановка през цялата седмица е подкрепяща, затова „натиснете педала на газта“ и използвайте пълноценно времето. Най-силни за вас са четвъртък, петък и събота.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои емоционална седмица. В дните на пълнолунието-понеделник и вторник близък човек ще ви ангажира с проблемите си. Предстои ви важен разговор, свързан с възнаграждение, обсъждане на обстоятелства около нов ангажимент. Възможно е другите да са на различно от вашето мнение. Опитите ви да се наложите, могат да обтегнат отношения. На крачка сте от прекратяване на работни отношения, но в четвъртък и петък астрологичната обстановка позволява постигане на съгласие и взаимноизгодно договаряне.

 


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Опозицията на светилата в кардиналните знаци Рак и Козирог ще предизвикат безпокойство за близки хора и за служебни дела, които не вървят според очакванията. Но можете да разчитате на помощници и бързо да се справите с всеки проблем. През следващите дни много хора ще се отзоват на молбата ви за помощ, стига да поискате това от тях. Втората половина на седмицата е време, в което ще укрепне вярата ви в хората и в доброто.

 


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои напрегната седмица. От една страна пълнолунието в кардиналните знаци ще ви постави спешни задачи за решаване. От друга включването на Меркурий към квадрата на Плутон и Уран може да внесе объркване и в най-добре замислената схема. Включете на бърз ход интуицията си и това ще помогне да се ориентирате в ситуацията. Втората половина на седмицата предлага помощ, напасване и условия за взаимноизгодно договаряне.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои динамична седмица. Пълнолунието в понеделник е във вашия знак и това ви прави много ангажиран човек. Взаимният обмен на информация и позитивна енергия с околните е много важен. Той ще ви зареди с очакване за нещо хубаво, което ще добие очертания в края на седмицата. Тогава Венера влиза в Риби и ще ви донесе приятни емоции в следващите дни. Но в понеделник и вторник бъдете внимателни с техниката, възможно е прекъсване на електричество и на интернет, заради квадрата на Меркурий и Уран в тези дни. В четвъртък ви очаква предложение за среща или за интервю за работа.

 

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата обещава необичайно за тази част на годината оживление. Пълнолунието в Рак ви ангажира с проблемите на хора по линия на личните отношения, или като служебни задължения. Емоциите ви ще бъдат поставени на изпитание, поне до средата на седмицата. От четвъртък нататък ще забележите коренна промяна. Ако искате да се договорите с някого, насрочвайте срещите си в четвъртък или петък, без да се притеснявате, че петък е 13-ти.

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи добри послания. Опозицията на светилата е разположена в зоната на вашите желания и позитивни очаквания за нещо, което да раздвижи ежедневието, връзката, отношенията с любим човек. Една новина може да ви накара да пренаредите плановете си за следващите месеци. В събота Венера, планетата на любовта, прави съвпад с Нептун и навлиза във вашия знак, а с нея идват романтиката и усещането за обич и съдбовна свързаност.

Най-интересното през тази астрологична седмица
На 9.01.2012 г., в   9:30 ч., пълнолуние в 18° Рак-Козирог
На 13.01.2012  г., в   6:45 ч., Марс и Слънце в тригон
На 13.01.2012 г., в   11:05 ч., Венера в тригон със Сатурн
На 13.01.2012  г., в  14:05 ч., Меркурий в съвпад с Плутон

През 2012 година Петък 13 -ти ще има в 3 месеца. Това са януари, април и юли, които започват в един и същи ден от седмицата,в неделя.
На 14.01.2012   г., в  7:47 ч. Венера преминава в Риби.
Луната през тази седмица се движи между знацитe Рак и Везни, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:
10.01.2012  г., в   4:25  ч. – 10.01.2012  г., в   6:35 ч.
12.01.2012  г., в  10:23 ч. – 12.01.2012  г., в  11:44 ч.
14.01.2012  г., в   3:58 ч. – 14.01.2012  г., в  15:28 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.
********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии