Силни емоции за Телец и Везни

Седмичен хороскоп  15-21 юни 2009 г.
Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен  и през тази седмица ще бъдат подкрепяни от планетите във всяко свое начинание. Можете да разчитате на приятелите си, а и те на вас. Сега е момента да покажете своята честност и лоялност в деловите си взаимоотношения. Във вторник обаче родените в първите градуси на Овен или с асцендент там трябва да бъдат внимателни и да не поемат по-голям товар от този, който могат да носят сами. В четвъртък и петък можете да решите във ваша полза финансов спор и да  си получите заработеното, та и отгоре.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще трябва да си направят важни житейски изводи. Към това ви насочва от една страна Сатурновият период на годината и четвъртата фаза на Луната, а от  друга важните аспекти,които прави управителят на вашия знак – Слънцето. През тази седмица получавате подкрепа от троицата -Нептун-Хирон, поради което се чувствате много жизнени и мотивирани за действие, пълни си нови идеи и планове. Квадратът на Уран към Слънцето обаче,който става точен в четвъртък, може да ви подведе към неособено адекватни действия.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата обещава интересни запознанства и обогатяване на кръгозора от общуването с интелигентни хора. Имате възможност да подобрите впечатлението у околните за вас и да изправите някои недоразумения от миналото. За родените във втората половина на знака моментът е подходящ за разчистване на стари дела, за разплащане на дългове и приключване на безперспективна дейност. Новите неща оставете за следващата седмица във фазата на растяща Луна.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец имат подкрепата на Венера и Марс,които през тази седмица се движат към космична прегръдка в 14-я градус на знака. Родените в средата на Телец – на 4,5 или 6 май, са в Слънчевия период на годината си и могат да направят много за своето бъдеще като насочат енергията си в реални и значими дейности. Раздвижване в положителна посока има и в емоционалната сфера. В дните на последна фаза на Луната то може да доведе до или до здравословна раздяла.

Дева
За родените под знака Дева или с асцендент в Дева във втората декада седмицата обещава реализация на дългоочаквани и подработени отдалече дела. Може да се сбъдне ваше съкровено желание или нещо, с което са свързани вашите и на любим човек мечти. Родените в края на знака обаче трябва да са много внимателни и деликатни в отношенията си  с колеги или брачен партньор, особено ако искат да запазят досегашното състояние на нещата.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог, във втората декада на знака, предстои една силна в много отношения седмица. Можете да се чувствате удовлетворени, което е нещо много рядко при вас, както от себе така и от това, което другите са свършили под ваше ръководство. Добрата серия продължава и през следващата седмица, за когато е добре да отложите начало на нова дейност или сключване на нов договор за работа.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци понеделник и вторник са дните, в които остроумието и находчивостта могат да ви помогнат да излезете от всяка трудна ситуация. В лагера на хората, които не ви харесват особено, има прегрупиране и нови идеи, които могат на вас да донесат полза, ако не прибързвате с действия през тази седмица на разпадаща се Луна. Приключвайте,завършвайте текущите си дела, а новите планирайте за следващата седмица.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни  в първите градуси на знака предстоящата седмица носи известно безпокойство. Ще трябва да давате отчет на висшестоящ за свършена или несвършена от вас или от ваш подчинен работа. Може да ви направят финансова ревизия или да ви се търси сметка за изразходвани общи пари. При родените в последните градуси е обратно. Астрологичната обстановка подкрепя добрия финансов резултат и по-обилни приходи.


Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в последните градуси на знака, през тази седмица може да се чувстват безпричинно въодушевени и възторжено позитивно да реагират на всяко външно предизвикателство- има си астрологични основания за това. Имате да изпълнявате обещания дадени на близък човек и ще ви трябват повече от обикновено финикийски знаци. Не прекалявайте с харчовете, особено с инвестирането в нещо, което има значителен риск.

Водни знаци

Рак
Родените със в Рак и с асцендент в Рак вече усещат наченките на промяна в живота си,която формално започна през първата седмица на месец юни и ще се забелязва по-отчетливо през юли и август. Тъй като повечето неща при Рака тръгват отзад-напред, то и тук новото най-напред ще усетят родените в последните градуси на знака. Нова работа, ново жилище, нова любов, повече пътувания през летните месеци. А до края на тази седмица ви очаква много много работа.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион в първите градуси на знака седмицата обещава успехи най-вече в материалната сфера. Можете да приключите с добра печалба сделка по покупка или продажба на движима или недвижима собственост или да отдадете под наем жилище или офис. Напрегнати моменти, свързани с интимна връзка, очакват родените в средата на зодията. Ситуацията е назряла за сериозен и окончателен разговор за изясняване на недоразуменията и противоречията.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата носи набор от емоции, с които се включвате в ситуации, провокирани от близък човек, неможейки да останете безучастни. Докосвате се до някаква  тайна, свързана с родител, като изпитвате противоречиви чувства на гняв и удовлетворение. За родените в последните пет градуса на знака вторник е критичен ден. Бъдете внимателни към себе си, но също така щадете здравето и на близките си.

Луната през тази седмица се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци през четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии