Скок в кариерата на Скорпион, емоционални проблеми за Везни

Седмичен хороскоп

10 -16 ноември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

За родените под знака на Овен и за тези, които имат асцендент в Овен предстои една динамична, изпълнена с напрежение и ангажименти седмица. В понеделник и вторник, когато Луната се движи през Овен, ще трябва да сте по-организирани от обикновено и да не отлагате далеч във времето, това което сте планирали да направите сега. Моментът е благоприятен да вкарате в ред финансовата си документация и да проконтролирате хората, които се занимават с нея. Роден/а под знака на Риби ще ви опъва нервите. Ако търсите инвеститори за собствените си проекти, дните вторник, сряда и четвъртък са обещаващи.

За родените в Лъв и тези, които имат асцендент в Лъв, продължава емоционалната приповдигнатост от предната седмица, дължаща се на преминаването на страстните и през полето на любовта. Кредитът на доверие,който имате от семейството обаче е вече на изчерпване, така че и там ще трябва да давате обяснение за постъпките си. Дните на Пълнолуние могат да донесат на част от родените в средата на зодията неприятни истини за колега или съдружник в бизнеса. Неделята обаче е много по-обнадеждаваща и ще ви възвърне тонуса и вярата в хората.

За Стрелците и за тези, които имат асцендент в Стрелец седмицата има добър материален оттенък – изпълнение по договорености, разплащане на извършена работа и сключване на нови сделки. Емоционалните си проблеми решавайте във вторник и сряда, в петък купувайте или продавайте автомобили, а в събота и неделя отделете време за близките си. Нека ви припомня,че сте в Сатурновия си период на Личната слънчева година – време за ремонти по тялото, за профилактика и лечение и най-вече са посещение на личния стоматолог.

Земни знаци

За родените със Слънце или асцендент в Телец първата половина на седмицата е удачна за реализиране на планове по промяна на условията, в които се работи – от нови саксии за цветята, купуване на нови офисмебели и офистехника, до направо смяна на работното място. Моментът е подходящ за установяване на с хора, живеещи в чужбина, сънародници или чужденци. Подкрепят се и усилията за организиране на служебно събиране или семейно празненство. Седмицата предлага добри възможности за бизнеса,където можете да направите стъпки за съхраняване на натрупаното, за инвестиране в проекти с неголям риск или пък за закупуване на собственост, която да покрие жилищните ви нужди. Съвпадът на Венера с Плутон дава силен емоционален тласък, на всичко, с което се захванете, но може да ви направи твърде неотстъпчиви особено в сряда и четвъртък по Пълнолуние, в което участва и знака Телец.

На родените в Дева или с асцендент в този знак, предстоящата седмица предлага много възможности както в личен, така и в професионален план. За тези, които имат рождено Слънце в първите градуси на знака, но нямат сериозна връзка, моментът е подходящ за нови запознанства с хора живеещи надалеч. Понеделник, вторник и сряда подкрепят доброто представяне на интевю за работа. Родените във втората декада на знака могат да разчитат на финансова подкрепа от близки хора, а също така могат да опитат шанса си в тото или лотария. Но не играйте с големи суми, защото сте в сатурнова криза и не бива да злоупотребявате с късмета си. А родените в третата декада на Дева по Пълнолуние да внимават с какво се хранят, вероятността от храносмилателни неразположения не е малка.

На родените под знака на Козирог или пък с асцендент в Козирог, вниманието през цялата седмица ще бъде съсредоточено в служебните дела. В средата на седмицата ще ви се наложи да взимате трудни, но важни за бъдещото ви развитие, решения. Четвъртък е денят, в който можете да постигнете много за финсовата си стабилност, стига да сте положили необходимите за това усилия в предишните дни и месеци. В събота и неделя обаче бъдете много внимателни и не позволявайте на недобронамерени хора да ви манипулират.

Въздушни знаци

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в този знак седмицата носи известен спад на жизнения тонус, разсеяност и нежелание за поемане на по-голямо натоварване. Дните на пълнолуние могат да се окажат доста напрегнати като принос за това ще имат хора, които не ви допадат и с които бихте предпочели да нямате обща работа. За тези, които учат, петъкът е силен и помага за добро представяне. Ако разчитате на почивните дни да водите преговори за финансова подкрепа от родственици или от близки приятели, то не го правете в събота, а в неделя.

Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни от първата декада ще имат много напрегнати мигове през тази седмица. Господарката на знака – Венера е в прегръдките на властния и мнителен Плутон и ще ви трови както дните така и нощите с въпросите защо?, с кого?, кога?, къде? и как можа да ми се случи на мен? Сегашното Пълнолуние може да се окаже за вас Видов ден и да внесе яснота в интимния ви живот. За родените в средата на зодията седмицата носи възможности за материални придобивки и получаване на възнаграждение – заплата или хонорар.

Родените със Слънце или асцендент в знака ще усетят лек оптимистичен полъх, особено в двата последни дни на работната седмица. Господарите на знака – Уран и Сатурн са в опозиция, така че пестете силите си и не надценявайте възможностите на тялото и духа си в дните на Пълнолуние. В събота и неделя излезте някъде сред природата и разпуснете в компанията на семейството си или сред приятели.


Водни знаци

Родените в знака Рак и с асцендент в Рак предстои да изживеят наситена със събития и емоционални предизвикателства седмица. Дните на Пълнолуние по принцип изострят сетивата на всички лунни хора, но сега допълнителен момент внася опозицията на Луната с войнствения по оста на неотстъпчивите Телец и Скорпион. Някои от родените през юни Раци могат да бъдат провокирани да вземат страна в спор на работното място и да вадят горещите кестени от огъня заради някой друг. Седмицата е благоприятна за бизнеса на Раците от втората половина на знака.

За Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион седмицата изисква бърза мисъл и адекватни реакции. Пълнолунието е във вашия знак, което се случва най-много един път на година и подлага на изпитания силата на характера ви. В четвъртък Луната освен че се изправя срещу Слънцето, задейства космична конфигурация, която ви дава шанс да направите значима крачка в кариерата си. В събота вероятно ще ви се наложи да бъдете арбитър в спор на близки родственици.

За родените в знака Риби или с асцендент Риби седмицата ще бъде изпълнена с напрежение от грижи по неизпълнени ангажименти от страна на хора, на които сте гласували доверие. Отношенията в средата, в която работите са далеч от представата за коректност и колегиалност, но въпреки това запазете контрол над емоциите си, защото по време на Пълнолуние, човек има склонност да преувеличава и да реагира прибързано. В сряда и четвъртък има вероятност от отнемане или иначе казано кражба на пари или вещи, но ако сте предпазливи можете да го предотвратите.

***

Опозицията между Сатурн и Уран, в 19-я градус на знаците Дева-Риби продължава да създава напрежение в зоната на подвижните знаци. Към нейното влияние се добавя и Марс, който в неделя навлиза в знака Стрелец
Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак във втора и трета фаза.

Седмичният хороскоп, както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате всеки понеделник
в предаването “Каталог” по Евроком България
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 17-ти ноември, е “Женското и мъжкото начало според астрологията”.
Повторението е в 17 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

  1. Радостина Димитрова каза,

    Писа на ноември 11, 2008 @ 10:42

    Днес бях на интервю и уж ме харесаха но ще трябва да изчакам за резултата.Ох, дано да ви е вярна прогнозата!

  2. Гергана каза,

    Писа на ноември 11, 2008 @ 21:19

    Муси, гледах предаването ви за рождената дата и Кармата и ви казвам че сте много права. Аз имам число на рожденната дата 6 и наистина не ми върви с връзките. Преживявам много дълбоко всяка раздяла направо изпадам в депресия за дълъго време и не искам да виждам никого затварам се в себе си и направо е ужасно.Знам че трябва да го преодолея и да гледам напред номи е много тежко. Благодаря ви и ви желая успех!

  3. Liliana каза,

    Писа на ноември 13, 2008 @ 1:47

    Аз съм Риби незнам дали е от сатурновата криза или от нещо друго но съм като изцедена нямам никакъв тонус не ми се прави нищо направо пълна апатия към всичко.

  4. Iana каза,

    Писа на ноември 13, 2008 @ 16:22

    Муси ние и двамата с моя мъж сме с число на живота или както го наричате Път 5 и наистина всеки от нас поотделно е преживял промени в професията. Заедно също сменяхме и жилища и в други страни сме били и приятелите си сменяхме но сме си все заедно вече 20 години и си се разбираме отлично. Това го казвам защото ви гледах и ми направи впечятление анализа който направихте за рождените дати.

  5. Iliana каза,

    Писа на ноември 16, 2008 @ 12:33

    Земетресенията в София имат ли връзка с опозицията на Сатурн и Уран за която говорите? Това значи ли че в София има натрупана много негативна енергия ?Как мислите?

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 18, 2008 @ 11:29

    Iliana,
    опозицията Сатурн-Уран предизвика раздвижване на земните пластове по цялата Земя. София е земетръсна зона и според геофизиците леките трусове са нещо нормално.
    Дори нещо повече, някои специалисти през месец май твърдяха, че “се очаква силен земен трус от порядъка на над 7 степен по скалата на Рихтер по линията София-Пловдив-Благоевград-Петрич”.
    Слаби земетресения имаше около и в София през март, юли, август и сега през ноември. Хубавото е, че са слаби и разреждат напрежението в земната кора.
    Вероятността за по-слабо ли по-силно земетресение обаче си остава и през месеците ноември и декември. Все пак “земетресенията не могат да се прогнозират”! :)
    А, че София излъчва силна негативна енергия е факт.
    На мен например ми е неприятно да бъда в София, а и познати, които живеят там, споделят, че не се чувстват добре.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии