Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2009г.

Слънцето влиза в

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица създава отлични възможности за започване на нещо ново, било то в професионалната сфера или пък в личния живот. Най-мотивирани и изпълнени с позитивна енергия за промени ще бъдат родените в първата декада на Овен.Родените във втората и третата декада на знака могат да се радват на подкрепата на планетите за стабилизация в социалната сфера, демонстрирайки увереност в собствените знания и умения.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв от миналата седмица са под енергетизиращото влияние на Марс, който навлезе в знака на Слънцето. Марс усилва потребността ви от физическо движение и от динамика на случващото се около вас. Новата Луна при вас може да доведе до увеличаване на контактите – формални и неформални, а също така и ще ви мотивира да приведете в изпълнение някои ваши блестящи идеи.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица благоприятства както физическата, така и умствената активност,нещо което може да доведе до високи резултати  в различни сфери на живота.  За вторник, когато господарят на вашия знак – Юпитер е в хармонична връзка с Меркурий – повелителят на словото, насрочвайте важните си делови разговори.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  през тази седмица имат на разположение всички необходими условия, за да се захванат с нововъведения в средата, където прекарват по-голямата част от денонощието. Не е нужно обаче да прилагате сила, дори напротив, околните ще ви оказват съдействие, ако намерите верния подход към всеки.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи обещание за добро развитие на собствените финансови дела. Вашата инициатива и находчивост могат да внесат свежи нотки също така и в интимните ви взаимоотношения като препоръката ми е да насочите плановете си за дните до сряда, когато господарят на вашия знак- Меркурий получава силна подкрепа от предприемчивия Юпитер.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предлага разнообразие в професионалната среда, където няма да липсват предизвикателства. Ще са ви нужни повече усилия, за да се съсредоточите върху главните акценти на момента. Благоприятен ден за решаване на делови и особено финансови въпроси е вторник.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци новолунието във Везни може да се окаже отправна точка за дълбоки трансформации в емоционалната сфера. Силното желание за хармонизиране на средата,която обитавате, ще бъде водещо и ще определя в голяма степен поведението ви като цяло и конкретно отношението ви към определен човек.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни и през тази седмица са в центъра на вниманието, където ги поставя стелиумът от планети в знака на Венера. Новолунието във вашия знак препоръчва активно участие в общи дейности  и изразен стремеж за хармонизиране на отношенията ви с околните,нещо което ще укрепи личните ви позиции и авторитет.  За тази цел благоприятни са дните вторник и сряда.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей астрологичната обстановка предлага интересни изживявания,свързани с хора които са далеч. Имате подкрепа за начинания,които целят вашето утвърждаване в средата ви и в същото време са в синхрон с интересите и на други хора. Моментът е добър за обучение и подобряване на знанията и уменията ви в определена област.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак струпването на няколко планети в знака Везни,които отправят предизвикателства, определено  създава повишено вътрешно напрежение,което може да се отрази на отношенията с околните, а и на здравето. Новолунието ви провокира да промените нещо в дома си и да бъдете по-критични и взискателни към хората, с които обитавате едно жилище.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион могат да използват дните на новата Луна за постигане на лични цели, които обаче не увреждат интересите на околните, а напротив съдействат и за общото добруване. Опитайте се да насочите в конструктивна посока енергията, с която ви зарежда господарят на вашия знак – Марс от Лъва.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби новолунието във Везни носи важни послания за бъдещето. Имате шанс да придвижите напред и да реализирате собствена идея, което от своя страна ще доведе до подобряване на отношенията ви с човек или хора от средата ви. Вторник е благоприятен ден да споделите вижданията и намеренията си с важен за вас човек.

На 23 октомври 2009г – петък,  в 9:43:33  часа сф.вр.,Слънцето преминава в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец и Козирог в първа четвърт.

Етикети: ,

2 коментара so far »

  1. ATV Shineray каза,

    Писа на октомври 19, 2009 @ 19:57

    Телец съм, ще се възползвам от съветите :)

  2. moon_in_taurus каза,

    Писа на октомври 23, 2009 @ 13:56

    Здравей Муси :)
    добър ли ще бъде периода като цяло за рибите,когато слънцето е в скорпиона?

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии