Седмичен хороскоп 9-15 ноември 2009г

Слънце в квадрат към --

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица започва сравнително спокойно като с напредването на дните нараства и напрежението. Времето ви може да бъде ангажирано от други хора, на които искате да окажете съдействие, използвайки личните си и служебни контакти. Това може да наложи спешно пътуване в сряда до друго населено място. В деловата ви дейност има известно задържане, което ще се “отпуши” през следващите седмици. В почивните дни бъдете внимателни с половинките, защото вероятността за сериозен конфликт е доста голяма. В неделя някой може да се опита да се възползва от вас по най-безцеремонен начин.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата започва с приповдигнато настроение и оптимизъм,които предавате на околните. Интуицията, стига да и се доверите, може да ви подскаже правилен изход от ситуация, в която не бихте искали да участвате. Вторник е неблагоприятен ден за решаване на делови въпроси, за търсене на съгласие или одобрение на държавни институции и чиновници. Добре аргументираната си позиция обаче можете да представите там, където трябва, с успех в сряда. В края на седмицата предстои среща със стар приятел. В неделя обаче бъдете резервирани към хора, които не познавате.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава разнообразие на възможности и интересно развитие на ситуации. В понеделник и особено вторник е възможно объркване в деловите планове поради неадекватно поведение на партньори или неяснота в разпределението на ангажиментите. Бъдете внимателни във взаимоотношенията си с висшестоящи. От сряда нататък обаче облаците се разнасят и слънцето “изгрява и на вашата улица”. Имате шанс да намерите правилното решение на въпрос, който ви измъчва отскоро. И навременна подкрепа за плановете ви.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  предстоящата седмица изисква много търпение и вътрешна уравновесеност. Не се поддавайте на провокациите на недобре настроени към вас хора. Към края на тази седмица и през следващата напрежението ще нараства, поради особеното положение на господаря на вашия знак Венера. Може да бъдете въвлечени в интрига, която да ви постави в конфузно положение. Пригответе се за отстъпки, погледнете ситуацията с очите на другата страна и ще ви бъде по-лесно да се справите с положението.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата обещава разнообразие на ситуации, в които можете да проявите различни черти на характера си, както от позитивната,така и от негативната гама. Определено няма да ви е лесно тъй като господарят на знака ви попада в интересни взаимни връзки с останалите участници в космичния танц. Във вторник ще ви се наложи да се разделите с някои илюзии и очаквания към разни хора,на които разчитате да си свършат качествено и навреме работата. Сряда е вашият ден, когато ще бъдете доволни от начина, по който се справяте с трудна ситуация.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои седмица, по време на която ако пожелаете можете да внесете много позитивни и навременни промени в организацията и стила на деловата си дейност. Към финал отиват проекти, на които разчитате във финансово отношение. Вторник не е благоприятен ден за решаване на парични дела. Но срядата е конструктивен ден, в който можете да съчетаете активен ум и отлична техника, за да постигнете високи резултати. Ако имате важна делова среща, насрочете я за времето по обяд, около 13 часа.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни могат да бъдат много резултатни стига да не бързат да правят неуместни промени в дела, които са към своя финал. Периодът не е подходящ за нови начинания, макар че високият жизнен тонус ще ви тегли натам. Сряда е ден, в който вашата интуиция и бърза мисъл, могат да ви доведат до оригинални идеи и намиране на решение на сериозен служебен проблем. В работната ви среда назряват промени, за които ще имате повече информация след десетина дни.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица искат или не искат ще привличат вниманието на околните към своята персона. Стари познати за добро или зло ще ви напомнят за себе си, но вашата кардинална природа ще си каже думата и ще съумеете да излезете с достойнство от всяка ситуация. Във вторник бъдете внимателни, ако ви се налага да попълвате документи за превеждане на суми от една сметка в друга или при какъвто и да е друг начин за разплащане. Сряда е ден, в който можете да купите изгодно офис техника и консумативи, или други неща необходими за пряката ви дейност.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица може да се окаже   доста напрегната. В работната ви среда текат процеси на преобразуване и трансформация, които вероятно ще ви засегнат. Наложете си спокойствие и контрол над емоциите в понеделник и вторник. Насочете интелектуалната си енергия за сряда  по обяд, когато ще имате подкрепата на съответните планети за намиране на най-доброто решение на трудна ситуация или на назрял проблем. До края на седмицата имате попътен вятър, но се постарайте умело да водите кораба си във вярната посока.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак следващите дни могат да бъдат спокойни и в някаква степен безлични, ако самите вие не направите усилие да им придадете цвят. Предложения за забавление няма да ви липсват особено в дните вторник и сряда. във вторник бъдете по-резервирани, докато в сряда можете да поемете инициативата в свои ръце. Някой може да се опита да се възползва от ваша разсеяност или доверчивост в четвъртък. Събота е ден, в който можете да изпитате късмета си.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион навлизат в седмица изпълнена с лични предизвикателства. Разни хора ще си дават мнението за вас, ще има добри оценки, но очаквайте и критика, което няма много да ви се понрави. Налага ви се да се справяте с голяма конкуренция и с некоректно отношение към вас. Бъдете съсредоточени и всеотдайни в това, което правите. От сряда нататък обстоятелствата работят във ваша подкрепа,нещо което ще продължи до неделя, включително.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица създава необичайно оживление в работната среда, от което можете да извлечете позитиви за себе си или за дейността, за която носите отговорност. Пригответе си за сблъсък на мнения и опозиционно настроени от страна на тези, които са над вас в йерархията в понеделник и вторник. В сряда ситуацията става по-лека и възможна за премоделиране, като позитивната енергия ще навлиза постепенно до края на седмицата. В неделя бъдете внимателни с храна и напитки.

Слънцето в квадрат към Юпитер на 10 ноември 2009, към Хирон на 12 ноември 2009, и към Нептун на 15 ноември 2009.
Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион в четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии