Седмичен хороскоп 4-10 януари 2010 г.

в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен първата работна седмица за 2010 година, в която едновременно са ретроградни Марс и Меркурий в Козирог, може да се окаже твърде бавна за енергичната ви природа. Не прибързвайте – довършвайте, преразглеждайте, поправяйте вече направени неща. Новите идеи отложете за следващата седмица. В края на тази са възможни по-силни изживявания с колеги,когато ще трябва да се справите с недоразумения по организирането на общи дейности. В четвъртък бъдете коректни в отношенията си с брачния партньор и не давайте повод за недоверие.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв ще трябва бързо да се настроят на работен режим, независимо че има за отпразнуване още няколко именни дни. Предстои ви активна работна седмица, в която ще ви търсят както за недовършени през старата година неща, така и за съвсем нови предложения. Бъдете инициативни и отстоявайте своята гледна точка.  Ако сте решили да удължите зимната си почивка, то възможностите за интересни емоционални изживявания са много. В почивните дни ви предстоят красиви моменти с любим човек.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата обещава много ангажименти като част от тях са останали незавършени от старата година. Ще има и доста нови неща, от които могат да излязат перспективни дългосрочни проекти. Не бързайте да сключвате договори в този период, изчакайте новолунието през следващата седмица. А сега организирайте, планирайте, обмисляйте стратегии.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец тази седмица носи добри новини отдалеч и установяване на контакти с нови хора. Вдъхновение черпите от различни посоки и макар моментът да не е подходящ за начало на нови проекти, то можете да натрупате запас от идеи, да набележите стратегия и да планирате стъпките си за удачния период, който съвсем не е далеч.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първата работна седмица от новата година предлага интересни моменти поради стелиума в Козирог. Присъствието на Слънце, Венера, Меркурий и Плутон в полето на любовта носи обещание за нови контакти, за нови ангажименти. Но, ретроградният Меркурий може да обърка част от плановете ви, затова проверявайте подробностите в документи, за които носите отговорност, тръгвайте по-рано за уговорена среща и бъдете нащрек за всякакви недоразумения.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои забележителна седмица от астрологична гледна точка. Стелиумът от четири планети във вашия знак е указание за важни събития в живота ви, които ви изкарват на челна позиция. Предстоящото слънчево затъмнение през следващата седмица бележи началото на нов период,затова обръщайте внимание на знаците, които ви дава съдбата. Те ще ви покажат посоката и основната цел.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи голямо количество информация, която трябва да бъде обработена бързо. Стелиумът на планети в Козирог включва и вашия управител Меркурий. Може да се окажете в центъра на събития, в които е важно да бъдете добре осведомени и компетентни. Бъдете внимателни с подробностите, защото те може да се окажат “камъчето в колелото”, което да обърне колата. На подкрепа разчитайте в сряда.

ВЕЗНИ
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица ще бъдат ангажирани с домашни въпроси, които не търпят отлагане. Вашият авторитет може да внесе яснота в планирането на бъдещи общи дела с близките ви. За родените във втората половина на знака периодът е добър за удължаване на зимния отпуск и  пътувания. Не отказвайте командировка или друг начин да сте в движение и сред нови хора. Имате шанс за интересно запознанство на път.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей ще продължат празничното настроение и през тази седмица, в която има няколко именни дни. Средата на приятели ще ви зарежда с хубави емоции, но бъдете внимателни с нещата, които искате да скриете. Сега не е момента да откровеничите, отложете изясняването на заплетена ситуация за следващите седмици. Сряда и четвъртък са дни, в които можете да разчитате на подкрепа.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предлага голяма емоционална активност. Поводът идва отвън, и сценарият едва ли е по ваша идея, но макар и второстепенна, вашата роля е много важна. Среща със стар приятел, към който не сте безразлични, насрочете за петък. В края на седмицата може да си планирате активна почивка сред близки хора. Имате шанс да спечелите в състезание, следвайте интуицията си.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион първата седмица на годината може да се определи като динамична. Пътувания, срещи, много нови впечатления, които трябва да споделите с човек, който отскоро е заел специално място в живота ви. Тези, които имат насрочени дати за изпити или състезания, ще трябва бързо да се пренастроят и да влязат във форма, за да се представят на ниво. Двете ретроградни планети Меркурий и Марс обаче могат да бъдат задържащ фактор и да ви попречат да се съсредоточите върху важните неща.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи очакване за благоприятни промени в отношенията с близки хора. Възможно е да получите извинения или някой да се разкае пред вас за погрешни постъпки. Проявете типичното за вас състрадание и отзивчивост. В професионалната сфера сега е момента да обмислите новите си идеи, да им придадете по-определена форма и да ги наситите със съдържание.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева  и Стрелец, в  трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии