Стрелецът разчиства стари сметки, Ракът продава имоти

Седмичен хороскоп

17 – 23 ноември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

На родените със Слънце или в Овен през тази седмица се предоставя поредица от възможности да изявят своите способности и да реализират повечето от планираните неща. Марс, господарят на Овен е в началото на Стрелец и изпраща позитивна творческа енергия към родените в началото на знака, което ги поставя в по-добра позиция спрямо конкурентите им, особено в дните понеделник, вторник и сряда. За част от родените в първата половина на Овен, дните от сряда до края на седмицата ще са твърде неспокойни. В неделя дори приповдигнато емоционално състояние може да доведе до домашни разправии и до обтягане на отношенията с брачния партньор.

За родените в Лъв и тези, които имат асцендент в Лъв в първите градуси на знака започва Марсовият период на личната слънчева година. Това е времето на големите планове и на реалните възможности за тяхното изпълнение, време за големи физически натоварвания и излизане напред в съревнования. Вторник и сряда са ви силните дни през тази седмица.
За родените между 10 и 15 август седмицата започва твърде недоброжелателно с вероятността за измами и подвеждане в служебните дела. Препоръчително е в понеделник да не се подписват важни документи и да не се договарят конкретни условия за дългосрочни ангажименти.

На родените със Слънце или асцендент в знака Стрелец началото на седмицата ви създава добри възможности за изчистване на сметки с длъжници, а също така и за възстановяване на баланса по кредитната ви сметка. Вторник и сряда са дните, в които имате подкрепа за сключване на търговски сделки, за договаряне на съвместна работа с други хора, особено ако вие имате водещата роля. Марс се движи в първите градуси на Стрелец и ви носи прилив на физическа енергия, която ако бъде канализирана правилно, може да ви даде освен висок жизнен тонус и предимство във много страни на живота ви.
Обърнете внимание на знаците, които ви дава тялото, направете си профилактични прегледи, там където е необходимо.
Тези, които са родени между 10-15 декември ,трябва да бъдат по-внимателни, когато се движат на пътя, било като пешеходци, било като водачи на превозни средства или на друг вид машини.

Земни знаци

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец са под благотворното и покровителстващо влияние на Венера и Юпитер. Периодът е подходящ за разширяване на контактите и за намиране на хора с близки до вашите вкусове и предпочитания. Вероятно ще срещнете някой, който да стане надеждна опора за вашите творчески планове и в съвсем близко бъде ще можете да берете плодовете на съвместната ви работа. Ако обаче си търсите съдружник в бизнеса, не бързайте! Отложете договарянето за следващата седмица, когато Луната ще бъде в Първата си четвърт.

На родените в или с асцендент в този знак Венера от Козирог носи през тази седмица настойчива потребност от хармонизиране на отношенията с околните, интерес към хора с авторитет и възможности. Периодът е благоприятен за изява при тези, които упражняват творческа . Родените в първата декада на знака имат добри шансове за печалба от тото, лотария или друга хазартна игра в дните вторник, сряда и четвъртък. Не правете обаче големи залози, защото сте все още в сатурнова криза и вероятността за печалба или загуба е едно към едно. Близките ви хора- родители, съпрузи, ще изискват по-голямо внимание и грижите около тях ще направят така, че времето да мине много бързо.

Родените в знака Козирог или с асцендент в Козирог, през следващите дни могат да решат много от натрупалите се през последните седмици задачи. На родените в първата половина на знака Венера, която сега се движи през Козирог дава своята нежна подкрепа да бъде намерен верният тон в общуването както с колегите, подчинени или началници, така и с брачната половинка. Четвъртък и петък са дните, в които ще имате подкрепа в това, с което си изкарвате хляба, ще можете да направите много за стабилизиране на позициите си. Моментът е подходящ за сключване на застраховки, за предприемане на стъпки за съхраняване на произведена от вас продукция или на закупена от други стока, за купуване изгодно на суровини и материали.

Въздушни знаци

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в този знак астрологичната обстановка през тази седмица настройва ежедневието към решаването на практически задачи, свързани най-вече с организацията на работното място, с регулиране на отношенията с колегите и отхвърляне на дребни наглед но времеядни задължения. За тези от Близнаци, които подготвят документи и правят постъпки да теглят кредит, на пръв поглед може би моментът да изглежда благоприятен, но бих ви препоръчала да бъдете разумни и да не избързвате с решението си. През тази седмица критичната точка на сатурновата криза е за родените от 8 до 11 юни.

За родените със Слънце или асцендент във в предстоящите дни ще се повишава жизнеността и мотивацията за реализиране на планирани неща. Моментът е подходящ за стабилизиране на социалните отношения, за хармонизиране на връзките с най-близкото обкръжение, както и за укрепване на личните позиции. На родените в третата декада на знака ще са нужни повече усилия, за да запазят създадената вече позитивна представа на околните за тях, тук дипломатическите ви умения ще са от голямо значение. В почивните дни ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни хора.

Родените със Слънце или асцендент в знака Водолей през тази седмица имат подкрепата на Марс в своите начинания. Живителната марсова енергия ще тонизира най-вече родените в първата декада на знака като също така ще ги мотивира да се изправят срещу всеки конкурент и да покажат най-доброто от себе си. Имате на своя страна Марс, Слънцето и Меркурий, които ще ви дадат идеи за намиране на уникални решения.
В събота и неделя се постарайте да отделите от ценното си време на най-близките. Това е моментът, в който можете да хармонизирате отношенията си със съседите и с приятелите, но най-вече с човека, с когото споделяте живота си.

Водни знаци

За родените в знака Рак или с асцендент в Рак през дните на тази седмица, стига да бъдат достатъчно активни, ще има добри възможности както за професионални, така и за лични контакти, в които да покажат своите умения да организират и ръководят. При тези, които имат асцендент в първите градуси на Рак, периодът е добър за сключване на сделка за покупко-продажба на недвижима собственост. Ако продавате, насрочете си ден за подписване на документите във вторник или сряда. Ако купувате, препоръчвам ви дните четвъртък и петък.
За родените между 10 и 15 юли обаче, периодът не е подходящ за договаряне и поемане на сериозни ангажименти в бизнеса, нито за начало на нова дейност. Бъдете внимателни с храната- както по отношение нейното количество така и с качеството и.
За родените във втората половина на знака, отношенията с хора, живеещи в чужбина, навлизат в нов етап и в края на месеца може да се събират плодовете на усилията, положени в тази посока.

Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион в първите градуси получават мощната подкрепа на господаря на знака- Плутон, което ще им даде голяма вътрешна сила и убеденост в собствената правота. Началото на седмицата е белязано от изострена впечатлителност и силни емоционални преживявания, породени от получаването на информация за хора от близкото обкръжение. Моментът е подходящ за себереклама или представяне на успехите и постиженията на други хора, с които ви свързват лични или служебни ангажименти.

За родените със Слънце или асцендент в Риби седмицата започва с добро настроение и знаци на харесване и одобрение от околните. Отговаряйте на доброто с добро и ще спечелите нови приятели. Периодът е благоприятен за общуване с хора, живеещи в чужбина, за уреждане на документи за служебно или лично пътуване, или за работа зад граница. На родените в първите градуси на знака в сряда ще се наложи да бъдат по-твърди в позицията си по определен въпрос, от разрешаването на който ще зависят в голяма степен работните взаимоотношения.

***


На 22-ри ноември,събота, Слънцето влиза в знака Стрелец, а на 23-ти, неделя, Меркурий влиза в Стрелец.
Опозицията между Сатурн и Уран е на път да се разпадне, но въпреки това влиянието и върху знаците от подвижния кръст ще се усеща и през тази седмица .
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в трета и четвърта фаза.

Представяне на седмичния хороскоп,

както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате на живо всеки понеделник в предаването “Каталог”,

с водеща Лили Бързева, по Евроком България,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 24-ти ноември, е “Жилище или офис според номерологията”.
Повторението е в 17 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

  1. Кларита каза,

    Писа на ноември 17, 2008 @ 9:26

    Муси, благодаря ти за предупреждението! Днес трябвяше да пътувам но се отложи по вина на един колега и добри че стана така защото се оказа после че колата с която щяхме да пътуваме нещо не е наред.То се случиха други неприятни неща но може би избегнах нещо по лошо.Така че хора вслушвайте се в предупрежденията защото астрологията е голяма работа. Благодаря ! :)

  2. Стела Илиева каза,

    Писа на ноември 22, 2008 @ 10:27

    Госпожо Дачева, при положение,че през тази седмица критичната точка на сатурновата криза е за родените от 8 до 11 юни, може ли да се каже кога ще настъпи тя за родените на 17 юни?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 22, 2008 @ 14:35

    Стела Илиева,
    родените на 17 юни имат рождено Слънце в 25-я градус на Близнаци. През квадрата към тази точка на Зодиака Сатурн ще премине в средата на септември 2009 г., тогава е пика на сатурновата криза за родените на 17 юни.
    Вечерта на 31 декември 2008 г.Сатурн, който е достигнал 21-я градус на Дева, тръгва в обратна посока и така ще се движи до средата на месец май 2009 г.Това е причината за забавянето.

  4. galya каза,

    Писа на ноември 22, 2008 @ 16:50

    Нещо да кажете з ародените на 15 декември

  5. Стела Илиева каза,

    Писа на ноември 22, 2008 @ 19:40

    Много Ви благодаря за пояснението!

  6. diqna каза,

    Писа на август 13, 2010 @ 17:12

    Доколкото разбрах на 11.07,2010 излязохме от поредната сатурнова криза
    Кога е следващата?

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии