Съвети към зодиите

Зодия Овен / Съвети и молби

Овенът не приема съвети от никого, щото се има за много отворен, но все пак:

Опитай се да потискаш агресията, егоцентризма, хиперактивността и прекалената прямост. Не всeки може да ги понесе. Пробвай се да дадеш малко повече свобода на партньорите си пък и на околните въобще. Не бъди като Циклоп с една гледна точка. Сещай се, че и другите имат мнение!

Не си създавай допълнително проблеми и грижи, живота и без това е бъкан с това. И не прави от мухите слонове, само за да е по-интересно и по-силно изживяването!

Винаги – ама винаги, преди да кажеш или направиш нещо по-сериозно, брой поне до 10 и то бавно – не по твоя си там овeнски начин! Знам, че имаш много акъл – ми използвай го и за мислэне. Сети се само колко много грешки в живота ти се дължат на емоцията и прибързани действия. Хиляди ли каза? Само? Хм? Я ме погледни и пак опитай! Е на, пак не си призна!

Всъщност от къде изкара толкова търпение, че да прочетеш всичките тези врели некипели?

 

Зодия Телец / Съвети и молби

Телецът от инат не приема съвети, но :

Опитай се да зачиташ мнението и на другомислещите. Защо упорстваш толкова много? Ами представи си, че другият е прав. Стига с тия мангизи бе. И без друго рано или късно сами ще дойдат при теб – независимо от начина. Приемай нещата и от веселата им страна. Прекалено си миролюбив и това не рядко е повод за разочарования. Още ли спазваш онази диета за отслабване? Дай некой лев назаем! Квоо? – Ае стига бе! – Много добре знам и за тия в дюшека и за ония в бурканите – така че не ме баламосвай… скоро ще ти ги върна барабар с безобразните лихви, както ти предложи преди време.

Ех – Защо звездите са ви създали толкова топли?

 

Зодия Близнаци / Съвети и молби

Близнаците приемат съвети само в писмен вид, защото трудно можеш да се включиш в разговора :

Опитай се да замълчиш. Стига де. В момента, в който четеш това съм убеден, че правиш още няколко неща. – Чатиш! – Работиш? – А, да… Онази прословута страница за онзи тъпак, гдето искал да има сериозно присъствие в Интернет. А нали бях получил обещание да се обадиш – забрави ли ? – Чекай малко. Кога ще ми върнеш заема? А знам, знам – случват се наистина такива странни работи, но защо все на теб. По-спокойно – какво е това ръкомахане – внимавай, докато се оправдаваш, че може да си бутнеш чашата с питието върху копчалъците на клавиатурата. С какви работи и колко се занимаваш все още. Кво стана с онази твоя тайна връзка – как беше? – Забравих името – ами то да беше един път да го бях запомнил…

Ех – Защо звездите са ви създали толкова умни?

 

Зодия Рак / Съвети и молби

Раците приемат съвети единствено от човек, на когото имат пълно доверие :

Опитай се да помислиш и за свободата на близките ти. Отпусни малко примката. Те са ти вeрни и те обожават – май? Страх ги е от теб. Не правят нищо лошо. Как са родителите ти? – А така си и знаех, пак са ти били на гости. Предчувствията ти се оказаха и този път верни. Да наистина този човек беше истински тъпак и долен измамник. Трябваше да те послушам. Още ли следиш филма? Защото изпуснах 364 епизод – да ми го разкажеш. Пазиш ли онези писма и джунджурийки от твоето минало. А значи вече знае за тях. Защо се бихте? – Как е? – А скоро ли ще излезе от болницата?..

Ех – Защо звездите са ви създали толкова чувствитeлни?

 

Зодия Лъв / Съвети и молби

Лъвът не приема съвети, освен ако не му се подмажеш и не го помолиш да те изслуша.

Опитайте се да подтиснете егоцентризма, манията за величие, егоизма, прекалената самоувереност и не на последно място ревността. Не е гот да ги демонстрирате непрекъснато. Опитайте да дадете малко повече свобода на партньора си – и той си има приятели и разностранни интереси. – Благодаря Ви за подаръците, много щедро – ама моля Ви се – нямаше нужда – и колко са скъпи само като си помисля, а казахте че сте зле с мангизите…. – Използвайте убийствения си чар за да разрешавате проблеми, а не само за създаване на безброй приятели и фенове, които рано или късно Ви се качват на главата и Ви предават мамка им и подлеци…

Ех – Защо звездите са ви създали така очарователни?

 

Зодия Дева / Съвети и молби

Девата приема съвети, но след продължителен анализ обикновено не ги прилага :

Да бъдеш над дребните неща и злободневните теми. Дай го малко по-бохемски, по-спокойно. Животът е кратък. Стига. Дойде ми до гуша от теб и твоите непрестанни забележки. Ми, така ми харесва, така го правя. Да, измих си и ръцете, и краката, и зъбите – кво друго искаш, да си измия гъза ли? Аре пестани бе дразнител гаден – не издържам повече… За последен път ти казвам, че не помня къде съм ти затрил писалката… Според мен трябва да се примириш с факта, че светът е бъкан от мърльовци и нечистоплътни, тъпи, широкопръсти, безмозъчни и мързеливи типове. Не всеки може да е като теб … – И престани с тези икономии – ти на това супа топчета ли му викаш – чакай, че го изгубих – къде отиде това топченце ….. – топченцеее . . ! ! !

Ех – Защо звездите са ви създали толкова любознателни?

 

Зодия Везни / Съвети и молби

Везните приемат съвети от учтивост и не рядко се вслушват в тях :

Опитай се да помислиш и за себе си. Жал ми е за теб. Докога ще се раздаваш Онзи мошеник, зодия Близнаци, върна ли ти паричките? Защо не дойде на купона? – Аха,защото там щял да бъде и онзи тъпак, който е говорил някакви работи за сестра ти и псувал на всяка втора дума. А защо предишния път не седна до мен, а се свря в ъгъла и цяла вечер не мръдна от там? Ама кво ти пука кой кво ще си помисли. Нали сме приятели – дреме ти. Гошко щял да каже на Пешо, а майка му какво щяла да каже, еле ако разбере и Кирчо и сподели с Герганка – тогава пък какво ще стане само. Пак ли си похарчи паричките за нови обувки или този път беше дрешка? Още ли мислиш по онзи въпрос – чакай , че вече не си спомням кога ти го зададо , но след повече от половин година ще те попитам пак – Ще вечеряш ли с мен?

Ех – Защо звездите са ви създали толкова мили?

 

Зодия Скорпион / Съвети и молби

Скорпионите не обичат някой да им дава съвети, защото са патили много и знаят повече от теб :

Много се извинявам – ще позволиш ли само няколко молби и евентуално съветчета. Благодаря – ще бъда кратък разбира се. Първо да те питам – Ти ли ми надраска колата с пирон преди два месеца? – Мислех, че си забравил и си ми простил – и все пак – кво пък толкоз, лошо нещо стана? – Аз само казах за теб, че си невъзпитан и много къркаш. Защо ме следиш? Къде ми затри онази видеокасета с Калигула – искам си я. – Глей са – писна ми от твоите забележки и закани. Престани да спориш с мен – знаеш, че съм прав и пак продължаваш. А така ли – заради самия спор значи – знам, че и един кютек ще ти се отрази добре – Заповядай утре в шест без десет на поляната зад блока, но се надявам да си оставиш ножа и огнестрелното оръжие – ще бъда там… Тоя дали ми повярва??? Съмнявам се.

Ех – Защо звездите са ви създали толкова яки?

 

Зодия Стрелец / Съвети и молби

Стрелецът приема съвети на драго сърце :

Опитай се да понамалиш закачките и злите си шегички, защото ми е писнало от теб. Станал си бетер онези студенокръвни критикари – Девите. И ти не си идеален, но на теб никой не ти ги говори такива. Обръщай внимание и на дребните детайли. Дай малко по-сериозно – голем си лигоч. Кога си дойде от чужбина? Пак ли? Този път ще ходиш чак в Австралия??? Ех – знаеш, че не съм толко тъп – естествено че ще летиш, но така се казва – защо ли ти обяснявам въобще? – Разбрах, че си спечелил от някаква лотария купища пари. Ама ти слушаш ли ме какво ти приказвам? – И намали проклетата музика по дяволите…..

Ех – Защо звездите са ви създали толкова откровени?

 

Зодия Козирог / Съвети и молби

Козирогът приема съвети, но не ги приемат преди обстоен анализ и логическо търсене!

Опитай се да бъдеш над материалното. Дай го малко по весело. Баси тупана си! – Стига с тези икономии. Знам че трябва да се мисли и за утрешния ден, но виж само колко е вярно твърдението, че пороците пречат на живота, но липсата им го обезсмисля. Защо не се поглезиш малко, купи си нови дрехи, видя ли какво заведение са отворили в квартала? – От кога не си слушал яка музика. Ами любовта. И престани да контролираш всяка моя стъпка и действие. Само като те усетя да се прибираш от работа и тръпки ме побиват.

Ех – Защо звездите са ви създали толкова сериозни?

 

Зодия Водолей / Съвети и молби

Водолеите не приемат съвети, защото са инати – световни :

Опитай се да бъдеш по сериозен и отговорен. – Защо по дяволите пак си разглобил пералнята. Не разбра ли, че няма да я накараш да простира сама, камо ли да полети. Кога за последен път си казал на човек Обичам те! За компютъра знам! С него си казвате всичко и много интимничите. Кога ще ми обясниш за какво точно се използува онзи предмет, който ми подари миналата година,- разбирам че си го сглобил от руски чайник, джанта от стария Москвич на баща ти и радиоантена. Така си и знаех. Щях да се учудя ако помнеше. Не ми се излиза, но ти отиди щом митинга е протест срещу избиването на домашните хлебарки по особено жесток начин.

Ех – Защо звездите са ви създали толкова оригинални?

 

Зодия Риби / Съвети и молби

Рибите приемат съвети, но не ги зачитат – само те си знаят защо:

Помисли и за себе си. Докога ще ги търпиш тези идиоти. Ако не беше ти да се грижиш, какво щеше да стане. Те направо ти се качиха на главата. Твоят героичен мазохизъм граничи с лудост. Излез от този твой измислен свят изпълнен с илюзии, духовност и мечти. Знам колко е красив, но също така знам, че не съществува за разлика от теб. Не става – хората са гадни копелета и мислят единствено за собствените си интереси. Снощи пак прекали с алкохола и цигарите. Защо не спа? – Сърфирането в Интернет води до пристрастяване – внимавай – тъкмо успя да се пребориш с някои пороци. Това че геймиш по няколко часа на ден може да ти се отрази доста зле. Е аз и не очаквах да ти пука за някакво си здраве, което служи да те поддържа жив в един жесток и грозен, материален свят…

Ех – Защо звездите са ви създали толкова самотни?

Изпратено от kalinka

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии