Съвпад на Юпитер и Нептун

 

Отговор на въпрос:

Какво е влиянието на Съвпада на и ?

Това е обширна тема и не бих я побрала в един коментар. Най-общо казано Нептун е свързан с духовността. Всичко, което ние възприемаме като нежно, чисто, възвишено, на високо вибрационно ниво, е под негово покровителство. Той носи вдъхновение на поетите и музикантите, на певците и художниците.
Под негово влияние се развиват някои науки като психологията, части от медицината- анестезия, алергология, хомеопатия и др. Нептун е свързан с медиите и с фините манипулации, с трудноуловимите злоупотреби на енергийно ниво. Нептун е свързан и със зависимостите, особено тези към алкохол и наркотици… и т.н.

Съвпадът с Юпитер предполага разширение, уголемяване, преувеличаване в някаква посока, но също така и разгръщане. И тъй като се случва във Водолей очакването е да има някакъв значим скок в науката, откриване на нови лекарства, на нови методи за лечение, но също така и нови подходи в екологията, нови начини за преодоляване на проблема със замърсяването на планетата и глобалното затопляне.

Водолей е знак на обединените действия в името на общочовешка кауза.Юпитер от друга страна е свързан със законодателната инициатива, със законотворчеството и тук може да се очаква известно раздвижване като за всяка страна това е различно. В голяма степен съвпадът на двете планети насочва към хуманизъм, в защита правата на по-слабите, на хората в неравностойно положение, но също така той може да доведе до злоупотреба с власт и възможности, до разводняване и незачитане на законите.

На по-конкретно ниво съвпадът Нептун-Юпитер влияе по-силно върху хората родени със сила в знаците Риби, Стрелец и Водолей. Позитивното влияние носи популярност, ярка реализация, печелене на позиции. Негативното е свързано с прекаляване, злоупотреба, погазване правата на другите.

Върху здравето се отразява като прекаляване с алкохол, злоупотреба с наркотици, приемане на неподходящи медикаменти. По-чести и по-силни са алергични реакции на храна,лекарства,светлина, цветен прашец, прах и др.

Муси Дачева

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии