Седмичен хороскоп 25 – 31 май 2009 г.

Съвпад на и Нептун

Муси Дачева

Огнени знаци


Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен ги очаква динамична и ползотворна седмица. В сряда господарят на вашето рождено Слънце прави секстил към троицата Юпитер-Хирон-Нептун,което но фона на Нова Луна си е направо удар в десятката. Прилив на енергия и сили ще ви направи още по-решителни и предприемчиви, което от своя страна ще ви отвори нови врати. Можете да разчитате на подкрепата на приятели и съмишленици. Вие също така можете да бъдете много полезни на общото дело. Вашата импулсивност обаче може да ви подведе да вземете погрешни решения, още повече, че е все още ретрограден. Не бързайте да правите окончателни уговорки до края на текущата седмица.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата обещава много емоционални мигове. Очакват ви повече – срещи, разговори, пътуване на кратки и дълги разстояния. През втората половина на седмицата вниманието ви ще бъде насочено повече към финансовото обезпечаване на събитие, в което участват повече хора. Имате възможност да внесете яснота по недоразумение, което се е случило в близкото минало и да си оправите взаимоотношенията с човек, на когото държите.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец следващите дни носят изобилие от емоции, в основата на които е брачният партньор. Неговата финансова стабилност или нестабилност ще бъде във фокуса на вниманието ви още в първите дни на седмицата. Сатурн вече се движи в права посока и на голяма част от проблемите ще можете да намирате по-бързо и по-лесно решение. Не прибързвайте обаче в сериозните дела докато и Меркурий не завърши ретроградното си движение, което ще се случи в последния ден от тази седмица.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица имат подкрепата на част от планетите да намерят по-голяма определеност както в деловите взаимоотношения, така и в личните дела. Претоварването със служебни ангажименти може да ви създаде известни недоразумения у дома. В предходната седмица Венера бе в квадрат с Лилит, поради което ваша забежка или невинен флирт на работното място или в интернет може вече да е станало достояние на брачния ви партньор.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата е заредена с големи очаквания и много възможности,които предстои да се проявят по-отчетливо през следващата седмица. Меркурий, господарят на вашия знак е в последната седмица на своята ретроградност, но това не пречи да обърка някои от плановете ви. През втората половина на работната седмица и в почивните дни ще успеете да направите добро впечатление да се докажете пред хора, чието мнение цените.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица вниманието ще бъде съсредоточено в промените в работната среда. Ако възнамерявате да започнете работа на ново място изчакайте Меркурий да тръгне в права посока и тогава подписвайте трудов договор. Ако пък наемате хора на срочен договор за работа във вашата фирма, сега е момента да го направите. Втората половина на седмицата благоприятства уреждане на финансови взаимоотношения с партньори.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци в първите градуси започва новата лична слънчева година. В съчетание с Нова Луна следващите две седмици могат да бъдат твърде предизвикателни за вашата въздушна природа. Имате да решавате куп дела,които не търпят отлагане, но ако се налага подписване на договор или твърда устна уговорка, отложете за следващата седмица, когато вече Меркурий ще се движи в права посока. В средата на седмицата може да имате добри приходи и да понапълните опразнения от сатурновата криза джоб.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи добри възможности да демонстрират организаторски умения. Предварителното планиране е много важно, но ретроградният Меркурий и в следващите дни ще ви създава грижи, особено във финансовите дела. Сряда и четвъртък са дните, в които можете да изпъкнете в средата, в която работите и да получите подкрепа от шефовете си за реализация на своите идеи.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през следващите дни ще попаднат в центъра на събитията. В момента сте извор на идеи, от които хората около вас черпят с пълни шепи. Това, че можете да бъдете полезни на другите ви зарежда с добро настроение, докато не разберете, че някой се възползва по непочтен начин от вас. Истината ще излезе наяве в почивните дни. Сатурн тръгна напред, но все още не поемайте твърди ангажименти докато Меркурий не тръгне в права посока.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак предстои една благоприятна в много отношения седмица. Ще се радвате на емоционалната подкрепа на близките си, а и на по-голямата част от приятелите ви. В средата на седмицата- сряда, чeтвъртък, могат да ви изненадат интересни предложения за добре платена работа, която е извън кръга на преките ви задължения. Предстоят да намерят реализация ваши идеи или да се придвижи напред проект, в който имате голямо участие. Разчитайте през тези дни на интуицията си и тя няма да ви подведе.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващата седмица носи очаквания за успешна реализация на проект, по който е работено дълго време. Можете да разчитате на подкрепата на колегите си, стига да успеете да ги убедите в почтенността на това, което искате. Ретроградният Меркурий може да извади на показ някои истини, които няма да ви донесат позитиви.Може би е време да помислите за по-сриозни организационни промени,чиято реализация да започнете от следващата седмица.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои благоприятна в много отношения седмица. В сряда двамата господари на знака са в съвпад и задават позитивен тон за дълъг период от време. Сатурн вече е директен и за родените в първите градуси на Риби започва развиделяване на житейския небосклон. Вторник,сряда и четвъртък са благоприятни за решаване на емоционални проблеми, за внасяне на яснота в интимна връзка или полагане начало на нова.

Луната през тази седмица се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева през първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

  1. Anna каза,

    Писа на май 28, 2009 @ 10:18

    Здравей, Муси!
    Бих искала да попитам на какво е покровител Нептун и какво произтича от съвпада му с Юпитер? Благодаря! Анна

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 28, 2009 @ 21:54

    Anna,
    това е обширна тема и не бих я побрала в един коментар. Най-общо казано Нептун е свързан с духовността. Всичко, което ние възприемаме като нежно, чисто, възвишено, на високо вибрационно ниво, е под негово покровителство. Той носи вдъхновение на поетите и музикантите, на певците и художниците.
    Под негово влияние се развиват някои науки като психологията, части от медицината- анестезия, алергология, хомеопатия и др. Нептун е свързан с медиите и с фините манипулации, с трудноуловимите злоупотреби на енергийно ниво.Нептун е свързан и със зависимостите, особено тези към алкохол и наркотици… и т.н.
    Съвпадът с Юпитер предполага разширение, уголемяване, преувеличаване в някаква посока, но също така и разгръщане. И тъй като се случва във Водолей очакването е да има някакъв значим скок в науката, откриване на нови лекарства, на нови методи за лечение, но също така и нови подходи в екологията, нови начини за преодоляване на проблема със замърсяването на планетата и глобалното затопляне.
    Водолей е знак на обединените действия в името на общочовешка кауза.Юпитер от друга страна е свързан със законодателната инициатива, със законотворчеството и тук може да се очаква известно раздвижване като за всяка страна това е различно. В голяма степен съвпадът на двете планети насочва към хуманизъм, в защита правата на по-слабите, на хората в неравностойно положение, но също така той може да доведе до злоупотреба с власт и възможности, до разводняване и незачитане на законите.
    На по-конкретно ниво съвпадът Нептун-Юпитер влияе по-силно върху хората родени със сила в знаците Риби, Стрелец и Водолей. Позитивното влияние носи популярност, ярка реализация, печелене на позиции. Негативното е свързано с прекаляване, злоупотреба, погазване правата на другите.
    Върху здравето се отразява като прекаляване с алкохол, злоупотреба с наркотици, приемане на неподходящи медикаменти. По-чести и по-силни са алергични реакции на храна,лекарства,светлина, цветен прашец, прах и др.

  3. Anna каза,

    Писа на май 29, 2009 @ 9:11

    Много благодаря!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии