Танцът на Сатурн

Nom Kal 2001 SatrnТанцът на Сатурн/Номерологичен календар/

Муси Дачева

Преди близо 20 години, през 2001-ва, излезе “Номерологичен календар” чрез ИК “Хермес”.  След 10 години, през 2011 година направих последното издание, но без раздела “Танцът на Сатурн”. Сега този раздел оформихме в самостоятелна е-книжка, която ще бъде добавена към подаръчните комплекти наред с е-книгите “Нмерологичен именник” и “Рисунка-тест, тест-рисунка” без това да променя цената. В края е приложена таблица на транзитите на Сатурн в периода 2015-2030 година.

“Сатурн ни помага да се научим да разбираме законите, по които е организиран света, да бъдем точни, почтени и в крак с времето, в което живеем. Той ни учи на мъдрост. Методите му понякога са груби и дори могат да ни се сторят жестоки. Но само към мързеливите ученици. Тези, които успяват да се настроят към един от основните вселенски принципи, този на махалото - разбират, че животът на Земята е низ от върхове и спадове, от даване и вземане, от имане и нямане, от можене и неможене. Само те, усвоили знанието, преминават през трудните години на сатурновите изпити с успех и получават заслужена награда.”

“…Сатурновата криза. За повечето от нас тези изисквания са непосилни.
Общото за всички, преминаващи през тази мъглява зона от  житейския си път, е силната неудовлетвореност от себе си и от околните. Често се попада в неприятни ситуации, в които на изпитание  са подложени силата на характера и  моралните устои на личността.  По този начин Сатурн кара човек да си направи равносметка, да преосмисли  живота си, да се отнесе сериозно, както към себе си, така и към околните, да отдели важното и същественото от маловажното и нетрайното…”

“Знаците от неподвижния кръст са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Според астрологията, характерни качества за родените под тези зодиакални знаци са стабилност, решителност, задълбоченост, емоционална ангажираност, практичност, проницателност и гордост. Точно тези личностни черти са най-атакувани в годините на сатурновите кризи. Лесно преминават в своите противоположности като неувереност, плъзгане по повърхността на нещата, желание за манипулиране на околните, импулсивност в реакциите, себичност и отмъстителност.
Сатурновите кризи правят живота на хората, родени със слънце в неподвижен знак, много сложен и объркан.”

23 4 2021 г.

 

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии