Седмичен хороскоп 5-11 октомври 2009г.

Успехи за Близнаци,Водолей и Везни

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен дните на предстоящата седмица ще минат много бързо, защото ангажиментите им ще следват един след друг, а често едновременно ще трябва да вършат по няколко неща и то в невъзможни за изпълнение срокове. Цялата седмица ще мине под знака на тригона на Марс към Уран, което ще ви направи ентусиазирани и предприемчиви, дори в някаква степен повече отколкото реално е необходимо. Положителната страна на това влияние е в стремежа за самостоятелност и отстояване на собствената правота. Но другата “страна на медала” е подтикването към импулсивни, необмислени действия, което води до попадане в опасни, рискови ситуации. По-подчертано е това, второто, при родените в първата декада на знака- мартенските Овни.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни ще бъдат под благотворното влияние на тригона между Слънцето и Юпитер, който става точен в почивните дни. Този аспект ще се отрази позитивно на партньорските ви взаимоотношения, били те лични или делови. Астрологичната обстановка предполага голямо раздвижване в живота ви – пътувания, срещи с нови интересни хора,попадане в различни по характер, но ярки и запомнящи се ситуации. В петък обаче, избягвайте взимане-даване с непознати или с хора, на които нямате доверие. Бъдете внимателни и ако ви се налага да разплащате стока или услуга.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична и ползотворна седмица. Можете да изпълните всичко онова, което сте планирали, тъй като имате подкрепата на повечето от планетите и особено на вашия покровител Юпитер, който е в със Слънцето през тази седмица.. Да, но естествено при условие, че имате цел и план. Иначе можете да разпилеете юпитеровата си енергия в дреболии. Четвъртък и петък са успешните дни през тази седмица за родените във втората декада на Стрелец. Мислете мащабно и включвайте повече хора в дейността, с която сте се захванали.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица е възможно да не се чувстват много комфортно поради напрегнатата ситуация, в която попада господарката на знака им – Венера. Противопоставянето й на непредсказуемия Уран създава усещане, като че времето забързва своя ход. Към горния аспект се добавя и тригонът Марс-Уран, който насища атмосферата с безпокойство и екзалтираност. Обстоятелствата бързо се променят и ви принуждават да взимате решения, които нямате достатъчно време да обмислите. Родените в третата декада на знака обаче могат да извлекат полза от ситуации, в които други се чувстват объркани,стига да не се жалят и да действат бързо.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка през тази седмица е провокативна. Господарят на знака Меркурий в понеделник застава в опозиция с Уран, от който аспект могат да се очакват повишена раздразнителност и острота на реакциите. В четвъртък пък Меркурий преминава през позицията на Сатурн,т.е. прави астрологичен съвпад с него. Свързвайки позитивната страна на двата аспекта в едно, може да се очакват интересни предложения за нова работа или за заемане на по-отговорна позиция в служебната йерархия. Негативната страна на двата аспекта се изразява в напрегнатата нервна система, което може да доведе до здравословни проблеми или травми в областта на ръцете.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои интересна седмица, в която могат да дават уроци и да “правят показно” на хората, с които работят. Ако можете да бъдете находчиви, изобретателни и гъвкави, както изисква астрологичната обстановка през тази седмица, то успехът ще е на ваша страна. Близостта на припрения Меркурий с господаря на вашия знак – Сатурн ще ви притиска с недостига на време и може да ви поизнерви в сряда и четвъртък. Възможно е да се наложи спешно да пътувате надалеч.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Тя ще мине под знака на противопоставянето на господаря на Близнаци – Меркурий и енергетизиращия Уран. Ако съумеете да бъдете организирани и целенасочени, можете да отхвърлите голям обем работа и да ви остане време за почивка. За родените в третата декада на знака петък обещава силни емоции с родственици и необходимост от отстояване на собствената гледна точка по спорен въпрос. В почивните дни хармоничната връзка на Слънцето и Юпитер съдейства за добрите ви взаимоотношения с околните и отваря врати, на които дори не сте си помисляли да потропате. Моментът е много благоприятен за тези, които полагат изпит, особено ако рожденото им Слънце е във втората декада на знака.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица могат да се насладят на резултата от собствените си усилия през последните седмици. Необходима е обаче вашата инициатива и активно лично участие, което да увлече и околните след вас. Възможно е да срещнете силно противодействие и да се налага да прилагате по-авторитарен подход. Господарката на вашия знак-Венера застава срещу опозиционно настроения Уран и това е указание, че трябва да разчитате на нови, нестандартни методи, за да постигате целите си. За родените в средата на зодията петък е благоприятен ден за изясняване на лични взаимоотношения.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей следващата седмица е изпълнена с движение и промени, които са предимно позитивни. Обстановката е много благоприятна за реализиране на собствен проект, за намиране на подкрепа на своя идея и за надскачане на конкуренцията в служебната надпревара. В личните взаимоотношения обаче,в средата на седмицата, е възможно да има изненади. Изясняване на отношенията насрочвайте за петък, когато обстановката е по-благоприятна за целта.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои неспокойна седмица. Войнственият Марс, който се движи през вашия знак попада под енергетизиращо ураново въздействие и ще ви принуди да излезете от черупката си и да погледнете света с други очи. Всичко около вас се движи и променя като това ви принуждава да се съобразявате с твърде много правила и изисквания, които не са ви по вкуса. Петък може да се окаже за вас твърде напрегнат ден,в който за да имате успех не разчитайте на рутината и остарелите методи. Мислете и действайте новаторски. В почивните дни очаквайте радостни новини от близките си.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да разрешат сложен личен проблем или важен служебен казус, но за да стане това по най-добрия начин астрологичната обстановка изисква бърза мисъл и още повече бързи действия. Възможно е неочаквано да ви изпратят в командировка или личните ви фирмени ангажименти да изискват спешно пътуване в чужбина. Отношенията с хора отдалеч в този период са градивни и ползотворни за вас. В петък обаче бъдете внимателни при извършване на финансови операции,има вероятност за злоупотреба и загуби.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава да бъде натоварена, но и изпълнена с позитивни емоции. В професионалната сфера имате възможност да избирате между различни предложения, но ще трябва да го правите бързо,без отлагане. Оставете настрани дългите размисли и дълбоките емоции, старайте се да взимате решения, основавайки се на лявото полукълбо на мозъка ви . Навлизате в Юпитеровия период на личната си слънчева година, когато започват да ви се отварят затворените преди врати. В семейните отношения има и радост и малко тъга, заради необходима раздяла с близък човек.

На 5-и октомври, понеделник, в 04:33 часа Марс прави точен тригон с Уран.
На 10-и октомври, събота, в 01:00 часа Венера и Уран са в точна опозиция.
На 10-и октомври, събота, в 06:45 часа Меркурий преминава в знака Везни.
На 10-и октомври, събота, в 11:00 часа Слънцето и Юпитер са в тригон.
Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец,Близнаци и Рак в трета четвърт.

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии