Успехи за Овен и Скорпион

Седмичен хороскоп  8-14 юни 2009 г.
Муси Дачева

Огнени знаци


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица продължава добрата серия. Особено силно подкрепата на планетите ще се усеща в първата половина на седмицата, до сряда включително.  Успехите ви ще зависят в голяма степен както от личното ви участие – инициативност и включеност, така и от умението ви да привличате и задържате интереса на околните към вас.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през първите дни на предстоящата седмица имат основания да разчитат на приятелска подкрепа в подходящия за това момент. Може би по сила и мащабност да не е това, което очаквате. На работното ви място предстои реорганизация, която ще ви се отрази стимулиращо.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата не е особено благоприятно. Родените във втората половина на знака трябва да бъдат внимателни в служебните и личните си , където са възможни драстични промени. Обърнете внимание на здравето си, възможни са възпаления на горните дихателни пътища или нараняване на крайниците.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица по един или друг начин ще бъдат включени в емоционални ситуации, в които чарът и магнетизмът са от голямо значение за благоприятния изход. В понеделник може да се почувствате подведени от служебна информация и ако тя от финансов характер, бъдете по-внимателни.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първият ден на предстоящата седмица може да не е от най-добрите, но от вторник нататък Слънцето изгрява и на вашата улица. В социалния ви живот настъпва значително оживление, очакват ви срещи с интересни хора, нови запознанства, разнообразни по характер поводи, които стимулират емоционалната страна на вашата личност.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще трябва да работят на по-бързи обороти и да взимат решения без да имат цялата необходима информация. Имате много работа за вършене и хора, които разчитат на вас. От сряда нататък обстановката се успокоява и се връщате към обичайния си ритъм  на живот.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци началото на седмицата носи напрегнати моменти, в които самообладанието и позитивизмът могат да ви помогнат да преминете с лекота през редица предизвикателства. Има вероятност за травми на крайниците, затова носете удобни обувки и внимавайте къде стъпвате. Ако търсите работа, през тази седмица може да получите интересни предложения.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи много позитиви, които могат да намерят отражение както в професионалния,така и в емоционалния ви живот. Можете да разчитате на моралната и материалната подкрепа на партньора си, но успехът ви зависи най-вече от вашата лична активност.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица трябва да бъдат много мотивирани, за да издържат на темпото и на изискванията на ежедневието. Към този момент силата ви е най-вече в идеите и възможностите, които виждате в близкото бъдеще.

Водни знаци

Рак
Родените със в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трябва да отдадат дължимото на партньорството. Ще ви е трудно да играете солова партия, ако искате да раздвижите нещо в живота си. Разчитайте на тези, с които ви свързва дълго приятелство или продължителна съвместна дейност.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи позитивни емоции от радостно събитие в най-близкото обкръжение. Периодът е благоприятен за реализация на сделка с недвижима собственост- купуване на жилище или продаване на имот.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби първият ден на седмицата може да донесе сюрпризи, които да не бъдат приети радушно. Избягвайте рискови ситуации на работното място или в дома си. От вторник нататък ситуацията се успокоява и можете да пренасочите вниманието си към по-привлекателни теми.

Луната през тази седмица се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби през трети четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии