Успех в делата на Лъва и Овена

Седмичен
30 март – 5 април  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата е наситена с много енергия и нови възможности. Сега имате  подкрепата на тройката космични тела Слънце, Венера и Меркурий, които са във вашия знак, за да приведете в реални действия планове, които досега сте задържали съзнателно или са били възпрепятствани от обективни фактори. За родените в първата декада на Овен, Слънчевият период на новата Лична жизнена година благоприятства началото на нова дейност, себерекламата и отстояването на собствената позиция.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата обещава голяма активност в общуването както в личната така и в деловата сфера. Използвайте шанса да затвърдите позициите си като бъдете подходящият човек в съответното място и време. В края на работната седмицата е много важно да съумеете да се представите откъм най-добрата си страна, затова не жалете нито сили нито средства.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата изисква едновременна активна работа на няколко фронта. Решаването на важни служебни дела ще върви паралелно с изпълнението и на набелязани домашни ангажименти. Във вторник и сряда отделете повече време на работа с документи и с постъпила актуална информация.На решаването на финансови дела отделете повече време в четвъртък и петък.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата създава много добри условия за напредък в деловата сфера. Може да попаднете на полезна информация, която да ви даде предимство пред конкурентите, да намерите необходимия ви човек за определена работа, да сключите изгодна сделка. Имате добри възможности да приведете в изпълнение планирани отпреди начинания. По-голям успех ще имате, ако работите в екип с други хора, особено с такива, които са съпричастни с вашата идея.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева тази седмица дава заявка за разнообразие в емоционалния живот и в работното ежедневие. Вторник се очертава да бъде особено важен ден заради съвпадът на господаря Меркурий и Слънцето в Овен, който ще ви мотивира да отстоявате собствената си позиция по важен  въпрос, свързан с партньор и общи средства или имущество. За да постигнете обаче успех, трябва да бъдете по-гъвкави и адекватни на конкретната ситуация.


Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица имат възможност да демострират силата на своя характер и уменията си да бъдат организирани и делови. Работата с документи, обработката на информация и извличането на  най-ценното от нея за вашата кауза ще бъде приоритетно в първата половина на седмицата.Не губете време в излишно умуване и претегляне на плюсове и минуси, а действайте.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица дава лекота в общуването и много благоприятни възможности за социална активност. Част от напрежението в работната среда,провокирано от движението на в Риби, може да бъде намалено с по-активно обсъждане на назрелите въпроси и предприемане на радикални мерки.Бъдете внимателни и премерени в поведението си, защото назрява конфликтна ситуация в средата на месец април, в която ще играете немаловажна роля.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица трябва да бъдат много организирани и делови, за да бъдат в ритъм с бързо променящата се ситуация. За да бъдете на гребена на вълната и да постигнете максимума на набелязаното, ще ви е нужна подкрепата и на околните. В четвъртък и петък бъдете отзивчиви и дипломатични повече от обикновено, особено към хора, които харесвате.


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата е изпълнена с динамика и много възможности.Попътен вятър на идеите ви се дава във вторник и сряда. Имате шанс да наложите собственото си виждане за разрешаването на служебен проблем и то без особена съпротива от страна на колегите ви. В четвъртък и петък някой ще има нужда от вашата помощ.Бъдете щедри, ако не на пари, поне на време и внимание.

Водни знаци
Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак седмицата обещава висок жизнен тонус и по-голяма динамика в ежедневието, в което служебните ангажименти ще заемат централно място. Ще трябва да доказвате своята компетентност както пред колегите си, така и пред тези, под чието ръководство работите. През втората половина на седмицата, от четвъртък нататък, обстоятелствата работят във ваша полза.


Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да направят значителна крачка напред в реализацията на набелязана цел. Първата половина на седмицата е благоприятна за решаване на финансови дела. Много можете да постигнете посредством преговори, предварителни подробни консултации и уточняване на параметрите по важна сделка. В емоционалните дела е наложителна по-голяма лична инициатива.

Риби
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица имат възможност да докажат на себе си и на околните, че умеят да се справят с предизвикателствата в живота си. Личната инициатива и настойчивостта са в основата на успеха ви. Можете да отбележите постижение и във финансовата сфера. Бъдете внимателни обаче във вторник, не превишавайте правомощията си и не се нагърбвайте с непосилни задачи.Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

На 31 март в 06:12 ч. бг.време, Меркурий и Слънцето са в съвпад в 10 Овен.

Луната през тази седмица се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв в първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

  1. Невена Попова каза,

    Писа на април 1, 2009 @ 18:30

    Уважаеме г-жо Дачева,
    Моля, ако е възможно, сравнете ефектите от разпадащате се вече опозиция Сатурн-Уран с ефектите от предстоящата през м. септември. Доколкото ми е известно, при сегашната Сатурн е ретрограден, а през септември ще бъде ретрограден Уран. Навярно има някои особености в проявлението на конфигурацията при това положение. Мисля, че такъв коментар би бил интересен и полезен за вашите читатели и почитатели.
    Предварително благодаря, дано имате възможност да ни осветлите по този въпрос в отделна публикация. Бъдете здрава!
    С уважение: Невена Попова

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 2, 2009 @ 21:06

    Невена Попова,
    планирам такава статия и при първа възможност ще я подготвя и кача на сайта.

  3. Невена Попова каза,

    Писа на април 3, 2009 @ 15:13

    Благодаря предварително. Очаквам я с нетърпение, както навярно и още много други хора. Още веднъж – бъдете здрава!
    Невена

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии