Успешни презентации на Стрелеца, неочаквана радост за Скорпион

Седмичен хороскоп

12 – 18 януари 2009г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица е добре да не разчитат на новите си приятели или поне на част от тях. В работната сфера ще ви дърпат стари задължения и пропуски на подчинените, които трябва да оправяте сами. В четвъртък е добре да потиснете импулсивния си нрав, за да не си създадете ситуация, в която да се почувствате недооценени. Подвеждане и недоразумения може да обтегнат отношенията ви с брачния партньор в почивните дни.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в него предстоящите дни носят безпокойство, породено от очакванията за промени в работата, движение в работния състав, съкращения, премествания. Юпитер е във Водолей и за вас ще има повече възможности да си намерите работа, ако ви се налага.Нови предложения може да нямате през следващите две седмици, но не си губете времето, а събирайте оферти и търсете. Шансът ще бъде на ваша страна. Почивните дни ви носят радостни новини и са добри за пътуване.

Стрелец
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец, през тази седмица ще можете да разширите кръга на служебните си контакти с хора, с които сте се познавали задочно, но не сте се срещали досега очи в очи. За някои от старите ви познати вероятно ще получите съвсем нова информация, която може и да не е съвсем достоверна. Пазете си личните данни от посегателства, също така внимавайте в общуването с непознати в личния си компютър и се пазете от вируси по указаните начини. Макар и ретрограден, Меркурий прави съвпад с Юпитер и подкрепя успешното представяне на изпити.


Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата предлага не особено приятни изживявания заради недоразумения, неточности, неясноти в отношенията с хората, с които работите. При родените в първата декада на знака, родените през април, влиянието на ретроградния Меркурий е по-отчетливо. Води до лоша концентрация, по-бавно съобразяване и трудности с паметта, особено за по-възрастните представители на зодията. В сряда и четвъртък може да ви попадне нещо, което да ви се струва, че е на много изгодна цена, но помислете добре преди да си дадете парите.

Дева
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева притежават голям арсенал от техники, за да се справят с ретроградния Меркурий. Най-малкото е, че не оставят нищо на случайността и добре планират делата си. Позицията на планетите през тази седмица ще ви донесе повече дивиденти, ако не разчитате много на други хора, а сами си вършите работата. Записвайте си новите идеи някъде и след две седмици си ги прегледайте отново и решете дали да им дадете ход. Краят на седмицата е по-добър от нейното начало.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмичната астрологична обстановка обещава равномерно придвижване напред. Ретроградният Меркурий може да ви обърка малко плановете за получаване на заработени пари с отлагане и забавяне, но в средата на седмицата, в сряда и четвъртък, ситуацията ще се изчисти. Марс, който се движи през вашия знак, може да ви прави по-раздразнителни и нетолерантни, което да доведе до спречквания в дома.

Водни знаци


Рак
За родените под знака на Рак и с асцендент в Рак тази седмица носи известно безпокойство заради силното желание да вкарате в ред работната си документация. Ако отделите време да подредите работното си място, вероятно ще попаднете на неща, които сте отписали като загубени преди време. Придвижването по служебни сметки може да ви създаде грижи поради забавяне, объркване на цифри в платежни документи или липса на дребни на пръв поглед неща. Можете да работите с успех по проекти със стари партньори или по отработена вече схема.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица е важно да бъдат внимателни в отношението си към близките хора, особено към родителите. Внимавайте какво и как говорите, защото е много вероятно да ви разберат погрешно и от това да се получи дълга верига от обяснения и уточняване на обстоятелства. Обърнете внимание и на потребностите на личното си превозно средство, за да можете да разчитате на него в зимните дни.

Риби
На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица астрологичната обстановка предлага някои добри възможности за разглеждане по нов начин на ситуация станала преди време. Най-удачни за тази цел са дните сряда и четвъртък. Все още можете да постигнете желаното, макар че ще трябва да направите и някои компромиси. Засега ситуацията е с неясни очертания. Не бързайте със заключения, със словесни или писмени ангажименти, тъй като по-нататък ще дойде подходящото време. В неделя обстоятелствата работят във ваша полза.

Въздушни знаци

Близнаци
Родените под знака Близнаци или асцендент в този знак през тази седмица ще усетят по-отчетливо от други ретроградността на господаря на знака Меркурий. В събота планетата тръгна в обратна посока и така ще се движи до края на месеца. Отчитайте този факт, когато си уговаряте срещи, когато оформяте и изпращате документи по пощата, когато си търсите загубени вещи. Меркурий се движи през тази седмица в сродния ви по стихия Водолей и може да бъде за вас по- приятелски настроен. Възможно е да получите оферти за работа, предложения за работни срещи. Не бързайте да взимате решение, огледайте нещата от всички страни и отлагайте доколкото е възможно.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни, седмицата предлага добри възможности за възстановяване на стари взаимоотношения, за извеждане на преден план на онзи потенциал, който е останал неразвит в една връзка. В професионалната сфера, ще се наложи да доработвате или преработвате стари проекти, но по нова задача ще се напредва трудно. Меркурий може да ви донесе и позитиви като ви накара да се задълбочите в даден проблем и да намерите по-добро от предишното решение. При някои Везни от втората половина на знака са възможни спречквания с родители.

Водолей
Родените под знака на Водолей през тази седмица е добре да забавят темпото. Ретроградният Меркурий във вашия знак ще ви създаде пречки от различно естество, така че за известно време да тъпчете на едно място. Намирате се в Сатурновия период на Личната си жизнена година, затова отделете повече внимание на здравето си. Приложете следпразнична диета за изчистване на организма или идете на зимен санаториум, ако можете да си го позволите. Всичко, което направите в тази посока е в подходящо и ще има ефект.

***

Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион в трета и четвърта фаза.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,
както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,
можете да гледате на живо всяка седмица в предаването “Каталог”,
с водеща Лили Бързева,
по Евроком България,
между 10 00 и 10 30 часа.

Темата на участието ми на 19 януари е:

“Номерологичен за 2009 г. по Лични години”

Повторение в 18-1830 часа.

По същото време, 19 януари, ще се излъчи запис на

“Часът на мама” по bTV по темата “Име на дете”.

Моето участие е към 10 30 ч.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии