Успешни сделки за Телец и Дева

Седмичен хороскоп

1 – 7 септември 2008 г.

Муси Дачева

Първата седмица на септември е наситена с интересни астрологични конфигурации, които оказват влияние върху широк кръг от хора.
На 1-ви и 2-ри септември Луната, преминавайки през първата декада на , активира стелиума от три планети в тази част на Зодиака – , и . За родените под знака на Везни между 23 септември и 3 октомври предстоят наситени със силни емоции дни. Много енергия и ентусиазъм могат да бъдат вложени в защита на собствена позиция и в отстояване на правата върху нещо или някого.
Другите два въздушни знака са също под благотворното въздействие на троицата, особено родените под знака на Водолей и Близнаци, в дните между 20 – 30 януари, 22 май – 1 юни. При тях голяма резултатност може да се очаква при дейности, които започват и завършват бързо – в рамките на тази седмица.
При част от Везни се наслагват няколко негативни тенденции, идващи от квадратите на тройката планети Венера – Меркурий – Марс, движещи се през този знак, най-напред с Плутон през изминалата седмица, а сега с Юпитер. За тях, както и за остналите кардинални знаци – Козирог, и Овен, седмицата носи силни страсти и напрегнати моменти както у дома така и на работното място.
Много е важно родените в кардинални знаци през тази седмица да пложат усилия и да държат под контрол емоциите си, тъй като липсата на дипломатичност може да доведе до голямо взаимно огорчение и до дълбоко разстройство във взаимоотношенията с хора, на които държат.
Особено силно това важи за родените в периодите:
21 март – 5 април, 22 юни – 7 юли, 23 септември – 9 октомври, 22 декември – 6 януари
За тях дните в края на седмицата са неблагоприятни за поемане на дългосрочни ангажименти и преди всичко за подписване на договори, в това число и брачни.
През тази седмица Луната се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец, през първа и втора четвърт на своята обиколка около Земята.
За юпитеровите хора, родени в Стрелец или Риби, квадратът на тройката лични планети Венера -Меркурий – Марс към планетния им господар, съчетан с Новата Луна, внушава смелост и дава подкрепа на инициативи, които досега са дремели някъде в подсъзнанието. Сега натрупания потенциал от планове и стремежи добива по-ясни очертания и се отварят добри възможности за конкретни действия.
След няколко дни, на 8-ми септември, предстои една знаменателна космическа конфигурация на двата гиганта на Слънчевата система – Юпитер и Сатурн. Те ще застанат в точен тригон (120 градуса един спрямо друг) като ще окажат значимо влияние върху всички.
Влиянието на този благоприятен сам по себе си аспект обаче ще започне още в първите дни на текущата седмица като постепенно ще се усилва от ден на ден. Допълнително позитивно въздействие ще привнесе и Слънцето,което прави едновременно съвпад със Сатурн в Дева и тригон към Юпитер в Козирог.
По този начин родените в началото на втората декада на земните знаци ще имат мощен съюзник в намирането на работа или при искане на повишение от работодателя, в решаването на важни бизнес дела или в предприемането на сериозни стъпки в устройването на домашния си бит.
Влиянието е по-силно и по-благоприятно при всички от зодиите Дева и Телец, но най- много за родените в дните 3 -6 септември и 1-3 май.
При Козирог, родени в дните 1-3 януари обаче, се наслагват противоречиви тенденции от квадратурата на стелиума Венера-Меркурий-Марс към рождените им Слънца и те ще трябва да преодоляват повече препятствия, за да постигнат целите си. Но пък победата ще бъде сладка, защото господарят Сатурн е в добро настроение, т.е. в много добра астрологична позиция и ще дарява с “малко, но от сърце”. :)

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

  1. Христина Георгиева каза,

    Писа на септември 1, 2008 @ 18:07

    Здравейте г-жо Дачева,искам само да Ви благодаря за сайта :)Съвсем наскоро попаднах на него,и съм много впечатлена :),много ми помагате.Желая Ви всичко най-хубаво от сърце :)

  2. venec каза,

    Писа на септември 17, 2008 @ 20:57

    бъдете, жива и здрава . хороскопите Ви са 4удесни!!!!

  3. Еленка Янкова Иорданова каза,

    Писа на февруари 12, 2009 @ 12:51

    Здравеите;Благодаря за саита всеки ден следя всичко което пишете моля ви направете ми астрохороскоп за2009г имам финансовголям проблем родена съм на 17 09 1971 след обяд часа не зная ришете ми поне с няколко думи мъжа ми р-н 10 05 1968

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 13, 2009 @ 10:31

    Еленка Янкова Иорданова,
    лични астрохороскопи не изготвям тук в сайта и това съм го писала многократно. Мога да ви дам съвсем кратка консултация:
    Намирате се в сатурнова криза, в която настъпват кармични изчиствания.
    Ако те са на материално ниво-загуба на пари например по един или друг начин, това е лекият вариант.
    Вие имате Рождена пътека 8, която изисква внимателно боравене с материалните ресурси.
    През 2007-2008 сте били в Лична година 8, в която са се натрупали вероятно обстоятелствата, чийто последствия сега усещате.
    Сега сте в лична година 9, в която трябва да приключите дейност или отношения, да затворите една или повече страници и с цената на повече усилия да тръгнете по нов път. До средата на месец май ще ви бъде трудно, но трябва да издържите. От юни нататък може да се очаква развиделяване при вас. Желая ви кураж! :)

  5. Еленка Янкова Иорданова каза,

    Писа на февруари 14, 2009 @ 18:42

    Благодаря много

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии