Хороскоп 2010 за Близнаци

Муси Дачева

Родените под знака на началото на 2010 година сварва господарят на знака Меркурий- ретрограден. Това е знак за внимание,който не трябва да бъде пренебрегван. За меркуриевите хора 2010 година носи невероятно разнообразие от възможности, но и много подводни камъни,които за да бъдат успешно избягвани, изискват добра концентрация и отделяне достатъчно внимание на подробностите във всяка сфера от живота.

Добрата новина за родените в първата половина на Близнаци е че Сатурн от Везни прави за вас така наречения сатурнов подем. Хармоничните отношения между Сатурн,който до края на 2010 година ще достигне 15-я градус на Везни, и вашето рождено Слънце, е обещание за подкрепа в сериозните дела. Ако връзката ви е преминала успешно през изпитанията на сатурновата криза, създайте семейство, изградете си дом, почувствайте се стабилни в средата си. Сатурн ще ви подкрепи и в професионалните ви амбиции,стига да сте били почтени и всеотдайни в работата си.

Меркурий е ретрограден до средата на януари и ще обърка повече от плановете ви,но през месец февруари  обстановката се разведрява и дори ретроградният Марс няма да е в състояние да удържи вашия порив за действие. Средата на февруари,когато Юпитер и Венера се прегръщат в полето на вашата кариера, можете да направите скок и да вземете няколко стъпала от йерархичната стълба наведнъж. Шансът е на ваша страна и гледайте да не го пропуснете. Единствено родените на 27 или 28 май, трябва да бъдат по-търпеливи и дипломатични, за да имат успех начинанията им в този момент.

Месец февруари е благоприяген за напредък както в материалните така и в емоционалните дела, нещо което ще ви се удава по-трудно през март. Новолунието в средата на март може да стане отправна точка за ваши намерения и много важно е да бъдете готови за спринт, за бързи и адекватни действия, които бързодвижещият се през Риби Юпитер ще подкрепя през пролетта на 2010 година.

Между 18 април и 11 май Меркурий отново е ретрограден и за някои неща ще са ви нужни повече търпение, време и усилия. Ретроградните периоди на Меркурий са много благоприятни за осмисляне, преразглеждане, пренастройване и задълбочаване в някои теми. В такива периоди той създава условия за сериозни научни разработки и  за плодовит писателски труд.

В края на май и началото на юни 2010 година обстановката става изключително динамична и непредсказуема, заради почти едновременното навлизане на Юпитер и Уран в Овен. Промени очаквайте във всички нива на общуване, в повечето от уговорените и считани за вече уточнени ангажименти. Възможно е съвсем нови хора, и коренно различни идеи  да навлязат в живота ви. Може да се окажете в центъра на събития, където ролята ви да е на отдушник, в негативен аспект – буфер, или в позитивен – арбитър.

През критичните за тази година месеци юли-август-септември родените в края на Близнаци, между 15 и 22 юни, ще са подложени на поредица от предизвикателства, които за някои представители на знака могат да създадат стресови,в значителна степен неприятни ситуации. Големият планетарен квадрат, който се образува в този период се разполага в невралгични части на наталната карта също и на тези, които имат Близнаци на асцендента.

Моментът не  е подходящ да си взимате отпуск, тъй като в работната ви среда предстоят кардинални промени. В края на месец юли избягвайте рискови начинания със спекулативна цел, вероятността от финансови загуби е голяма. Грижете се за децата, ваши или на близки, и обръщайте внимание с кого дружат. Егоистични стремежи и желанието ви за изява могат да ви подведат в погрешна посока.

В личния ви живот през летните месеци също могат да се появят някои пукнатини, затова обръщайте повече  внимание и бъдете по-романтични с любимия човек. За месеците юли и август не планирайте семейни пътешествия или сключване на брак. За тази цел са подходящи септември,след 13-ти и октомври.

Месец ноември е също благоприятен и подкрепящ ентусиазма ви. Но през декември родените във втората половина на Близнаци трябва да положат повече усилия и да направят доста компромиси, за да удържат положението в отношенията с хора, от които зависят в материален или емоционален аспект. Седмицата, която започва на 13 то число е критична за връзките ви.

Меркурий е ретрограден до края на годината и влияе задържащо на всички от зодия Близнаци. Затова не планирайте важни неща за този период на 2010 година. Възползвайте се от затишието, за да огледате, осмислите и промените, където трябва, това върху което сте работили през годината. Вероятно има неща, с които е добре да се разделите. Може би има и хора, с които отношенията ви са се изчерпали и пътищата ви са преминали точката на пресичане. Обърнете внимание на близките си и ги зарадвайте с интересни подаръци.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

3 коментара so far »

  1. Дони каза,

    Писа на януари 16, 2010 @ 18:00

    Чакам с нетърпение любовния, нумерологичния хороскоп по лични години. :)))

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:36

    Дони,
    готов е отдавна, но има технически проблем

  3. Дони каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 19:18

    Надявам се :) да бъде решен скоро, че нямам търпение. :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии