Хороскоп 2010 за Везни

Муси Дачева

Основен тон в годишната тема на през 2010 година задава Сатурн. Планетата на ограниченията, кармата и властта ще заявява своето присъствие по един определен начин, предизвиквайки неудовлетвореност и желание за промяна най-вече в сферите от живота в рождения хороскоп, които са под нейно управление. Сатурн във ще ви провокира да търсите повече определеност и стабилност във връзките, повече перспективи и надеждност в работната среда по изпитаната схема “проба-грешка”. Сатурн, в знака на своята екзалтация, е готов да подкрепи професионалните ви амбиции, но през 2010 година, особено през летните месеци, ще бъде възпрепятстван заради сложните връзки с Плутон и Уран.

Юпитер, който през 2009 година ви подкрепяше от Водолей, през 2010 -та ще е по-премерен, но ще влияе благоприятно върху емоционалния ви живот и здраве.
Уран ще добави към влиянието на Плутон за първите градуси на Везни като кардинален знак, повече безпокойство , несигурност през 2010 г., но и неочаквано развитие на сложни ситуации.

Почти през целия месец януари струпването на повече планети в зоната на Козирога, ще ви кара да бъдете нащрек от обстоятелства, възникващи в дома ви, в родното място или там където са най-близките ви. Дните около пълнолунието в средата на месеца ще извади на показ неразрешен конфликт с брачния партньор, когато ще е нуобходимо да вземете определено становище и да  проявите повече смелост и предриемчивост.

Месец февруари е наситен с много емоции и добро стечение на обстоятелствата,които  да ви въведат в нова среда с нови възможности. Това може да стане посредством сключване на брак като в средата на месеца, при нарастваща Луна, моментът е подходящ. Това е и благоприятен период за зачеване. Наред с това участието в реализацията на перспективен проект с добра финансова обезпеченост, е чудесна възможност да се изявите. Търсенето на материална подкрепа през февруари  и март може да се увенчае с успех,но не рискувайте с големи финансови ангажименти, окобено ако рожденото ви Слънце е в първата половина на знака. Избягвайте физическото и психическо претоварване както и рискови ситуации, в които можете да получите нараняване.

Април е активен на срещи, пътувания и нови запознанства, ако към това насочите вниманието си. В дните,когато Меркурий е ретрограден, между 18 април и 11 май, за неща свързани с разход на средства, особено такива които не са ваши, ще са ви нужни повече концентрация и предпазливост. Имайте готовност през април или май да бъдете проверявани от контролни органи по различни въпроси- изразходване на средства, качество на продукция, в материален и нематериален аспект.

Месец май е много благоприятен за начало на обучение, за кандидатстване в чужди висши учебни заведения, за начало на специализация или преквалификация в съвсем нова област. Това е период на голяма физическа и интелектуална активност ина въодушевеност, която е добре да удържате на моменти, за да не се разпилявате и да не загубите основната посока. Имайте готовност и за дълъг бюрократичен маратон, в лабиринта на който е възможно да попаднете през летните месеци.

За тези, които имат асцендент в началото на Везни, периодът на съвпад на Юпитер и Уран в Овен през месец юни може да донесе неочаквана промяна в професионалната ориентация, желание да се занимават с нещо съвършено различно, може би необичайно и странно за околните.

Сатурновата криза ще ви направи по-критични и взискателни към себе си и особено към това как изглеждате. Месец юли е подходящ за почивка и прилагане на разкрасителни процедури.Планирайте това да стане преди края на месеца,когато напрежението около вас нараства.

Месец август е труден за всички кардинални знаци, но по-силно повлияни са родените в началото на Везни или с асцендент в тази зона. Не ви препоръчвам пътуване в последната седмица на юли и през целия август. Пазете си вещите, домовете,себе си и близките от чужди посегателства и рискови ситуации.

В средата на месец август, когато  Венера е във Везни и прави съвпад с Марс, ще ви се иска да докажете своята правота по ярък и категоричен начин. Това може да доведе до една от двете противоположни възможности- поемане на дълъг път заедно, или обратно- раздяла завинаги. Причината е в Сатурн, който ви кара да бъдете по-твърди и хладно разсъдливи. В подобна ситуация, но по-емоционално драматична, е възможно да попаднете в началото на октомври, когато двете планети пак се срещат, но  в различна боева позиция. За разлика от августовския съвпад, сега управителката на вашия знак Венера е по-слаба и склонна на компромиси.

През септември, по време на ретроградността на Меркурий до вас може да достигнат новини, които не бихте искали да чуете или поне по начина,по който “доброжелатели” ви ги поднасят. В средата на месеца Юпитер и Уран отново са в космична прегръдка, и могат да ви отворят врати, които са били заключени до този момент. Ако сте останали без работа или искате да я смените с нова, по-интересна, то сега е момента да търсите.

Октомври може да бъде определен като най-емоционалният месец за 2010 година. В началото на месеца Венера прави съвпад с Марс, и  това се случва в страстния Скорпион. Между 8 октомври и 18 ноември тя се движи назад, и това е период, в който ще ви бъде по-трудно да се справяте с емоциите си. Бъдете внимателни и с харчовете, защото “шопингтерапията” има лечебен ефект, но е скъпо удоволствие по време на криза.

Декември ще ви върне вкуса към живота и желанието за забавление. Можете да разчитате на добри доходи и комфортна среда, в която да посрещнете новогодишните празници.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

22 коментара so far »

  1. Маги Линда каза,

    Писа на януари 9, 2010 @ 17:35

    Прочетох хороскопа за 2010, много е интересно, благодаря, Ви Муси…

    А Сатурн през октомври 2012 ли ще излезе от зодия Везни?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 10, 2010 @ 11:46

    Маги Линда,
    да, търпение до октомври 2012 :)

  3. JO каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 18:13

    От две години се опитвам да си намеря постоянна работа и все не става- няма поръчки във фирмите,намаляване обема на работа,в последствие съкращения.Роден съм(лични данни).Този година ще има ли работа и кой месеци са силни.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 22, 2010 @ 11:58

    JO,
    като вас има много хора в България и за съжаление те ще се увеличават. Опитвайте по-активно да си търсите работа през втората половина на февруари и през март.

  5. JO каза,

    Писа на април 1, 2010 @ 12:49

    Благодаря Ви! От скоро ме назначиха на работа.Дано да е за по- дълъг период от време.Весели Великденски празници- много здраве и усмивки!

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на април 3, 2010 @ 11:28

    JO,
    много се радвам :)
    Желая ви успех!

  7. PD каза,

    Писа на юли 3, 2010 @ 8:48

    Здрайвей те, редовно чета вашите хороскопи ,които ми помагат страшно много със съветите, които давате в тях.
    Жевеем в един свят пълен с доносници,нагаждачи и хора които са готови да прегазят всеки за да са дбре самите те. Думата приятелство отдавна е забравена – просто няма такава.
    Назнам да ли тука мога да попитам – как стоят нещата при мен. Та въпросът е ще имам ли някакви успехи в работа. Получавам пердложение за смяна характера на работа и немога да реша дели да го приема.
    благодяра предварително за отговора.
    желя здраве, щастие и късмет на всички добри хора.

  8. libra каза,

    Писа на юли 5, 2010 @ 2:38

    “В средата на месецсептември Юпитер и Уран отново са в космична преградка за нас, и могат да ви отворят врати, които са били заключени до този момент. Ако сте останали без работа или искате да я смените с нова…”
    Това само за работа ли се отнася? Ако някой е държал сърцето си заключено, за нас везните тази космична прегръдка ще отвори ли вратите в личен план? :)

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 13:25

    PD,
    приятелството съществува и добри хора има навсякъде. Просто трябва да се настроите на вълната на доброто и то ще дойде при вас.

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2010 @ 14:09

    libra,
    според човека- и вратата :)

  11. Маги Линда каза,

    Писа на юли 11, 2010 @ 22:01

    Привет Муси,
    Искам да Ви благодаря за всичко написано и да Ви попитам само за две уточнения – а от първата декада на Везните кога ще излезе Сатурн и за мен, род. на 30.09.1975 – възможно ли е да се сеключи брак и би ли бил той добър ако е сключен в тоя период. Много Ви благодаря предварително!

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 12, 2010 @ 14:16

    Маги Линда,
    Сатурн излиза от първата декада на Везни през октомври 2010 година.
    Доколкото разбирам въпроса ви е: дали да сключвате брак по време на сатурнова криза.
    Много важно е на какъв етап е връзката. Ако се познавате от по-дълго време, преживели сте някои неудобства и трудности заедно, познавате се в голяма степен, намирате че сте един за друг- да, това е в контекста на сатурновото влияние. Сатурн по време на сатурнова криза не подкрепя прибързаните бракове, макар че и в тези случаи има варианти, в които обвързването е добро решение.

  13. Маги Линда каза,

    Писа на юли 12, 2010 @ 14:56

    Благодаря много, Муси! :-)
    Вие толкова подробно сте ми описали и то в безплатна консултация отгворите.
    Наистина Вие сте страхотен човек, който помага и се изразява много ясно, точно и определено!
    Наистина бяхте много изчерпателна, да точно така сключване на брак по време на Сатурнова криза имах в предвид.
    Връзката ми е почти от 2 год., но все пак в този аспект бих искала да чуя професионалното Ви мнение в лична астроконсултация.
    Тъй като това си е допълнителна работа и не е честно да Ви питам повече в безплатната рубрика, Ви изпратих Ви мейл по този въпрос и моля да ми потвърдите на него кои точно са необходимите данни и подробности около таксата.
    С най-добри пожелания за успех! :-)
    Маги Линда

  14. Нася каза,

    Писа на септември 23, 2010 @ 10:40

    Мила Муси, ще имам първо внуче през октомври(терминът е на 21.10.2010г.) но бебето е седалищно и ще се прави секцио.Моля Ви да н
    ме посъветвате за дати – дали 10, 11 , 12 или 20, 21 са подходящи?
    Благодаря на благородното Ви стрце предварително!
    Нася Х. – София

  15. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 23, 2010 @ 13:33

    Нася,
    честито :), ще ви пиша на имейла.

  16. Илиева каза,

    Писа на октомври 25, 2010 @ 4:25

    Добро утро! Случайно попаднах на вашият сайт и се изкуших да ви попитам нещо свързано с мен – рож. дата ми е 8.10.1959. В момента са пред фалит – как смятате ще успея ли да се справя с разпродажбата на имуществото, за да покрия задълженията си и да останат малко средства за да започна чисто нов бизнес? Предварително ви благодаря! Лека и успешна седмица и светъл понеделник!

  17. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 25, 2010 @ 23:07

    Илиева,
    да, мисля че ще се справите, защото сте в силна Лична година 3 и в Слънчев период,но в същото време сте в сатурнова криза, така че може да има ограничения и задръжки. Подробности обаче могат да се коментират след анализ на пълните рождени данни в една поръчана лична астроконсултация.

  18. Дияна каза,

    Писа на октомври 26, 2010 @ 8:54

    Здравейте!Имам наистина нужда от помощ!От много дълго време имам проблеми в личния живот.На всичкото отгоре не съм добре със здравето,а останах и без работа.Всичко върви надолу.Кога най-накрая ще излезна от тази пропаст?Родена съм на 29.04.1962 г.

  19. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2010 @ 12:56

    Дияна,
    в Лична година 9 сте, когато трябва да направите равносметка на живота си, да разчистите тръните, да се освободите от ненужното и да стъпите на здрава основа, което не винаги е в материалното поле. През пролетта на 2011 година ще започне просветляване при вас, но дотогава трябва да извървите определена част от пътя, който сте си избрали.

  20. Наталия каза,

    Писа на октомври 27, 2010 @ 18:03

    Здравейте! Родена съм на 11.10.1979 г.в гр. Ямбол. Влязох в лична година 6. Искам да ви попитам ще имам ли нова любовна връзка през тази година и професионални успехи/нова работа/?

  21. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 28, 2010 @ 10:55

    Наталия,
    прочетете си общия хороскоп за Лична година 6. Лични хороскопи, според пълните рождени данни, се изработват на поръчка на mussydacheva@abv.bg

  22. Наталия каза,

    Писа на октомври 28, 2010 @ 11:38

    благодаря ви за отговора

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии