Хороскоп 2010 за Водолей

Муси Дачева

Основните тенденции в хороскопа на за 2010 година се определят от движението на двамата управители на знака – Сатурн и Уран. Сатурн, който се движи през Везни през цялата година ще упражнява своето стабилизиращо влияние върху родените под знака на . По-силно ще усетят неговата подкрепяща десница тези от първата половина на знака, родени между 19 януари и 4 февруари.

През 2010 година Сатурн прави напрегнати аспекти с Плутон, Уран и Юпитер. За кардиналните и за част от подвижните знаци те носят напрежение и деструктивност. За Водолеите обаче тези неблагоприятниастрологични конфигурации в част от случаите се преобразуват в благоприятни и носят повече възможности за реализация и възползване от ситуации, в които “двама се карат- третият печели”. Сатурн през 2010 година ще донесе по-голяма стабилност, определеност в целите и професионален напредък.

Уран от своя страна като съуправител на Водолей, през 2010 година прави ингресия (преминаване в друг знак) в Овен. Това е изключително събитие, което се случва през период от 84 години и влияе както на цялото човечество, така и на отделния човек, а още по-силно и на родените под силно ураново влияние Водолеи.

Преминаването на Уран от Риби в Овен за някои представители на знака може да се окаже стресово. То ще създаде повече безпокойство за онзи, които през последните седем години са предпочитали да бъдат в сянката на някой друг.
Съвпадът на Уран с Юпитер в първите градуси на Овен в средата на годината изпълва с импулсивност, възторг и свободолюбие, стигащо до авантюризъм.

Приближаването на планетите към една и съща точка на еклипитиката започва през април и продължава до края на година. По този начин през втората половина на 2010 година в живота на родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей, настъпва период на значими промени, породени от нови обстоятелства в социалната среда, от нови виждания за собственото лично и професионално развитие.

Слънчевото затъмнение в средата на януари, последвано от съвпада на Слънцето и Венера, ще внесе яснота в  целите  и намеренията, давайки ви възможност да привлечете на своя страна заинтересовани хора. Очаквайте интересни предложения за съвместна работа, но не бързайте с решенията.

Февруари, за родените в първите градуси на знака, носи нови запознанства, раздвижване в емоционалната сфера и романтични изживявания. За необвързаните от втората декада на знака месец март е по-благосклонен стига да заявят желание и да положат усилия за създаване на по-близки отношения с харесвания човек.

През април възприемчивостта на родените в третата декада на знака към всичко духовно ще бъде стимулирана от съвпада на Слънцето и Уран. Това влияние ще усетят всички представители на знака, които имат стремеж за духовно развитие и себеусъвършенстване. То може да повиши интереса ви към съответния вид литература и желанието за контакти с хора от този кръг.

В края на април двамата управители на вашия знак са в опозиция. Ретроградността на Сатурн предупреждава да не се прибързва с решаването на важни въпроси и да се обмисля добре всяка крачка, като настроите сетивата си да улавят промените, които назряват около вас.

В края на май и началото на юни последователно Уран и Юпитер влизат в Овен. Точният съвпад е на 8 юни и в дните около него е възможно да излязат на повърхността нови обстоятелства, които да доведат до съществена промяна в начина на живот, целите и плановете ви за бъдещето. Конкретно всичко това ще се моделира от взаимодействието на актуалната астрологична обстановка и вашата лична рождена карта. Затова при всеки Водолей предизвикателствата от една страна и личната реакция може да бъде различна.

Летните месеци ще бъдат трудни за всички зодии, поради напрегнатата астрологична обстановка, в която се включват повече планети. През юли и август избирайте внимателно местата за почивка и начина на придвижване. Вероятността за аварии, катастрофи, инциденти на пътя, във въздуха и във водата е голяма. Сдържайте сприхавия си характер, излизайте бързо от гневливите състояния, гледайте на живота с повече оптимизъм и с чувство за хумор, което да не наранява друг човек.

През септември и октомври имате възможност, с повече гъвкавост и изобретателност, да увеличите приходите си и да стабилизирате финансовото си състояние. С повече лекота ще получавате подкрепата на по-умели, по-знаещи или по-успели в кариерата хора.

Месец ноември ще насочи вниманието ви към личните взаимоотношения, където има нужда от преосмисляне и изчистване на назрелите противоречия. Периодът е добър за пътувания, срещи с повече хора и запознанства, които могат да прераснат в интимна връзка.

През декември ще се наложи да бъдете по-дипломатични и любезни на работното си място, ако не искате да си развалите отношенията с колега или колежка точно по празниците. В последните седмици на годината Меркурий е ретрограден и затова не разчитайте на подкрепата,която ви се обещава. Не оставяйте важни неща за решаване за дните преди празниците. Дори за подаръците помислете доста по-рано. Очаква ви интересна 2011 година, за което ще се погрижи вашият господар на знака- Уран.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

5 коментара so far »

  1. desi каза,

    Писа на януари 10, 2010 @ 14:54

    a годишен хороскоп за зодия риби?

  2. diana каза,

    Писа на януари 14, 2010 @ 12:48

    Няма ли да има любовен хороскоп по лични години?

  3. Валери каза,

    Писа на ноември 18, 2010 @ 14:39

    Много точно предсказване за юни месец/около 8 юни/.

  4. rosena каза,

    Писа на декември 15, 2010 @ 9:15

    Здравейте Муси,
    Редовно чета статиите ви в сайта ви. Ще публикувате ли астрологична и нумерологична годишна прогноза за 2011 за отделните зодии. Аз лично ги очаквам с нетърпние?
    Поздрави

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 15, 2010 @ 12:44

    rosena,
    разбира се :), когато му дойде времето, а то е в последните дни на 2010.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии