Хороскоп 2010 за Лъв

Муси Дачева

Астрологичната обстановка през 2010 година предлага богата гама от възможности за родените под знака на Лъва. От способността ви да се ориентирате бързо, да сте готови за действие и да приемате с разбиране обратите в ситуациите, в които сте преки участници или странични наблюдатели, зависи резултатността на предстоящия дванадесетмесечен период.
Марс се движи във вашия знак до месец юни и насища с енергия и позитивизъм лъвската ви природа. Проблемът е, че до 10 март той е ретрограден и до тогава ще са ви нужни повече усилия, търпение и силен дух, за да преодолявате пречките и забавянията на външни обстоятелства и недобре настроени към вас хора. Избягвайте взимането на прибързани решения и намирайте начин да укротяватe гнева си в поносими граници.

През януари ще трябва да въведете ред в служебните си взаимоотношения, да помислите за подобряване на условията на работа на хората, за които носите отговорност. Може би е настъпил момента за някаква промяна, размествания с цел подобряване на климата в колектива.

Февруари и март са месеци за привеждане в реални условия на ваша идея, но не разчитайте единствено на себе си, включете и други, като по този начин ще намалите риска от грешки. Бъдете тактични и отчитайте заслугите и на другите, така ще спечелите повече уважение и подкрепа за себе си. Разпределете финансовата тежест върху повече гърбове. Можете да разчитате на материална подкрепа от други в средата на месец февруари.

През втората половина на март и през април около вас настъпва оживление, което ви подтиква да загърбите някои стари планове и да мислите върху съвсем нови неща, които изискват повече знания,но отварят и по-големи перспективи. Моментът е подходящ да се раздвижите, да излезете извън рамките на обичайните задължения, попътувате и да срещнете нови и интересни хора.

Месец май носи аромата на пролетта, а с него и огромно желание за разгръщане и налагане на собственото виждане на нещата. Вашият оптимизъм и обаяние ще привлече съмишленици и подкрепа от различни места, като през месец юни това ще стане съвсем очевидно.

През юли предстоят промени, които ще объркват ритъма на живота ви. Ще имате възможност да разширите стари или да създадете нови връзки с хора,които са надалеч. Не е препоръчително обаче да пътувате по въздух и вода  през юли и август поради вероятността от аварии и катстрофи. Добре е да обърнете по-голямо внимание на здравето си в тези месеци, особено ако имате хронично заболяване.

Месец септември обещава добри финансови постъпления, стига да сте си направили добре разчетите и да не сте се предоверили на финансисти,родени под някой от кардиналните знаци.

В началото на октомври в личния ви живот настъпва много емоционално наситен период. Някои подобрения в дома ви може би няма да се окажат точно по вашия вкус или ще предизвикат търкания с партньора ви. Моментът е добър да направите нещо по подобряване на имиджа ви, да си купите нова кола, да смените мебели, да промените гардероба си или прическата.

Ноември и декември на 2010 година ви дават отлични възможности за ползотворен труд, успешни сделки и нови удачни избори. Ретроградният Меркурий може да ви изнерви и да ви постави в конфузни ситуации, но това си има и добрата страна – да ви научи на прецизност, търпение и толерантност.

Най-важното в последните месеци на годината обаче е да направите нужното да подобрите вътрешното си себеусещане, да хармонизирате тялото и духа си, за да излъчвате към околните присъщия ви оптимизъм и жизненост.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

7 коментара so far »

  1. Black Dahlia каза,

    Писа на януари 2, 2010 @ 14:46

    с огромно нетърпение очаквай годишният хороскоп, много благодаря!

  2. Chiara каза,

    Писа на януари 2, 2010 @ 16:49

    кога ще излезе хороскопът за зодия дева?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 16:00

    Chiara,
    излезе, търсете го на 2 ра страница

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 20:18

    а за риби?:)

  5. Маги Линда каза,

    Писа на януари 4, 2010 @ 22:32

    Привет!
    !естита Нова 2010 Година! Пожелавам много здраве, късмет и щастие!

    А за везните годишният хороскоп за 2010год. кога ще бъде готов? :-)

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2010 @ 14:55

    Да, ще бъдат качени всички хороскопи :) скоро

  7. Мария Лазарова каза,

    Писа на август 27, 2021 @ 14:19

    Днес е 27 август 2021 г., търсейки нещо друго, попаднах на хороскоп за 2010 и си прегледах хороскопа за моята зодия, водя си дневник и о, небеса! няма дори една дума вярна! Това е пример за трапезна психология или за хоремаг астрология! Общи приказки, клишета и заучени фрази от онлайн курсове за повишаване на самооценката! Политиците може да са за затвора, но подобно психо-терористично влияние на лица, които не носят никаква отговорност и или са еднолични търговци, или съобразително са си направили фондация, би трябвало да са сред първите клиенти на прокуратурата!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии